|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Delfinčki 2010
5.9.2010 11:18:15   
Zoya27
IZVIRNO SPOROČILO: ursah

Dojenje:
Sem pa včeraj videla, da naj bi se sesalni zmedi izognili tako, da naj bi otročke dohranjevali z žličko, kozarčkom itd. - jaz si tega sploh ne predstavljam kako: ne morem je pa sedaj 2 uri hranit 100 ml po žlički ali po kozarčku...?! Ali je katera probala.

Jaz sem morala dodajati pri Emi prvih nekaj dni in so mi že v izolski P rekli, da naj delam to z brizgo (10ml). sem naslonila na zgornjo ustnico in potem počasi stiskala, da je uspela požirati. je pa res, da sem to morala delati samo nekaj dni in ne pri vseh obrokih, tako da ne vem, če je to uporabno za daljše obdobje, mislim pa, da je vseeno lažje kot z žličko.

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 126
5.9.2010 11:23:55   
žabica 22
Jutro user posted image

upam da te se naspale user posted image , jaz moram svojga pohvalit- je včerej zvečer tamauga popoku in sta šla v dnevno gledat zavca, da sem se jaz mal naspala(za 3h)  user posted image pol je pa že tamauček godrnjav in sem se mogla zbudit user posted image .

tpmc dobrodošla in čestitke ob rojstvu user posted image

nimanorwen jaz mu dajem po novem zadne dva obroka cela po flaški, ostalo ga pa vmes čez dan tehtam in vidim kok je pojedu in mu dam tisto razliko po flaši- dokler še mam tehnico- se bojim da se mi nebi isto zgodilo kot v ponedeljek in sem rajš previdna kokr pa da mi bruha user posted image . Mi pa čez noč tok mleka rata, da se tamaučku čist vsakič k papa zaleti in potem revček kašla. Aja pa zvečer mam take prazne joške da so kot tiste čajne vrečke tako da si res nima kej pomagat z njimi user posted image . Dej mi neki povej a ti občina da kej € ob rojstvu otroka?
Ti maš pa res pestro s tem mucom user posted image , vidm da ti ni dougčas k si sama z njima doma user posted image .

Včeraj sva midva najinega sončka pustila pri moji mami v varstvu in sva šla v trgovino- mi je šlo tako na jok ko sem ga morala pustituser posted image samo je pa tok pasalo da kar res ni user posted image . No posledično sem domov 3x klicala kaj dela in je skos aju user posted image . Potem smo šli še do strica in je tamauček spet aju, ko smo pa domov prišli se je pa zbuduuser posted image - je bil zelo družaben pri obiskih user posted image .

Lenny1 jaz sem tudi za srečanje user posted image user posted image user posted image

žabica: te čisto zastopim kako ti je ko si to vidla-bošček. zej bom jaz napiala kaj se nama je zgodlo v ponedeljek- prej nisem hotla pisat ker je bla prava grozljivka- moj je šel v ponedeljek v službo in posledično sem jaz bila malo nervozna kako bova s tamalim čez dan in tamauček je to čutu in je spal v celem dnevu 2x po 30min in skos je visu na joški. Tako da ko je moj prišel domov se se jokala k mejhen otrok, ker sem bila že tako utrujena da sem samo še vidla pojstlo. Ker nisem več imela mleka sem mu naštimala aptamil in sem ga lepo počasi nafutrala in ko sem ga hotla dvignit na ramo da bova kupčka podrla je vse zbruhu ( to se ni prvič zgodilo in sem patronažni že prej povedala kaj se dogaja) in se mi začel dušit, ker ni mogel revček do zraka pridit user posted image . V tisti paniki ga je moj samo ubrnu, jaz sem v tistem šoku  klicala patronažno, ki se mi je hb takoj javila in rekla da ga morava dat na bok in glavico malo višje dvignit in je takoj rekla da ga pride pogledat, tamauček je bil tok zatran pa bogi da je revček samo spal potem. In ga je ona potem zbudila, pa nafutral smo ga še 1x preoblekel in dali spat. No on je aju potem jaz sem pa celo noč v stahu čukala zraven pojstelce, da mi ne bo spet bruhu.Nama je pa pokazala kako morava ukrepati če bi se slučajno še kdaj to ponovilo- srčno upam da te grozlivke ne doživim več. In vsakič ko se mu zaleti in ko malo bruhne me je tako strah da se mu nebi še 1x to zgodilo.user posted image Tak strah sem dubla, da kar res ni. user posted image Tako da te zelo zastopim kako ti je. user posted image Upam da se  u ne bo to več zgodilo- drugače ga pa kar pelji k p ker midva sva ga takoj nasledni dan peljala sva dobila napotnico za pediatrično kliniko- v primeru da se še 1x to zgodi.

Danes je moj sonček star 3 tedne user posted image user posted image user posted image . Joj ne morem verjet kok gre hitro čas okoli. Moram malo svojega otročka pohvalit- se je zredil odkar smo iz p prišli za 970g user posted image moj mali bajsek user posted image .

Šibam sirena kliče. user posted image

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 127
5.9.2010 11:40:20   
žabica13
Masha_M hvala za nasvet. K sreči danes nisem opazila tega več, je pa res da sem bil aponoči tako zmatrana, da sem spala ko koma in ga nisem imela časa opazovat. Zdej čez dan k sreči ne opazim nič. Moda je to tudi posledica tega, da je naš David 2 tedna prej rojen.

Žabica22 user posted image  upam da se vam tista grozljivka ne ponovi nikoli več. Mene bi tudičista panika zagrabla.

Lenny tudi jaz sem za srečanje, edino bi še kak teden počakala, še nisva preveč za po svetu hodit.

Čakam v pripravljenosti, kdaj bo sirena se vklopla. Nekaj že čivka, ampak še ni zbujen, mam še enih 5-10 minut fore (in visim na netu namesto da bi kaj pametnega naredila- se vidim da nimam tu nobene pametne družbe in da vsaj vas rabim malo prebrat). Kopalnico mi pa je le uspelo spucat, vse drugo ni tako nujno.  Drugače mi pa je celo uspelo eno frizerko ki tu v bližini živi shecat da me pride domov postrič in pobarvat ta teden (hodi na domove, samo je težko termin dobit), ker sem se ravno tisti teden ko se je david rodil imela namen se pobarvat in postriči in je vse padlo v vodo  - zdej sem pa že taka, da se sama sebe ustrašim. En korak k boljšemu počutju in samopodobi user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 128
5.9.2010 13:13:23   
Ploha
a katera kaj ve, kaj je z lumpo6???

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 129
5.9.2010 13:37:35   
novamami
Ojla punce!

Spet se po nekaj dnevih javljam. Enostavno nisem imela časa. Naša princeska je tako zahtevna, da kar ni res. Včeraj sva pa z mojim mislila, da se nama bo obema zmešalo, če je bila zbujena je non stop jokala, tiho je bila samo takrat, ko sva se dojili. Zvečer so se pa še krčki pojavili tako da smo bili potem dobri do 24h. Potem smo se le malo umirili in zaspali.

Malo pozno, vendar toliko bolj iz srca vsem, ki ste praznovale rojstni dan, vse najboljše.

Dobrodošla med nami tpmc.

Žabica22 upam, da se tista grozljivka nikoli več ne ponovi.

Moja bradavica je še kar na rehabilitaciji, si iz nje pumpam 3-krat na dan, dojimo se pa samo na desni joški. Sem pa opazila zadnja dva dni, da je naša mala postala malo lena za vlečenje in opažam, da je ko jo dam stran od joške še vedno lačna, seveda ko pa se večino časa samo tolaži. Sej jo poskušam bezat ampak to ne gre v nedogled.

A ima še katera problem s tem, da  user posted image  ko je zbujena skos samo joka?

Lepo se imejte!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 130
5.9.2010 15:33:39   
uršula83
tut moja bradavica je na rehabilitaciji, in močno upam da mi jo uspe čimprej pozdravt
drugač pa če skos joka v budnosti je pomojem razlog sam ta, da je lačna.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 131
5.9.2010 15:39:04   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

je rodila 1.septembra

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 132
5.9.2010 15:58:01   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

je rodila 1.septembra

kaj pa imajo? Kje si pa to zvedla? user posted image firbc pač user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 133
5.9.2010 16:09:19   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

je rodila 1.septembra

kaj pa imajo? Kje si pa to zvedla? user posted image firbc pač user posted image

že vse vem. hvala vseen user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 134
5.9.2010 17:50:22   
limma
Samo, da pozdravim..

mi smo po 3 dneh vrtca bolni, 39 vročine, poln nosek in driska user posted image Srčno upam, da se Anika ne naleze, čeprav tudi jaz že smrkam user posted image Zdaj user posted image čisti iz razkužuje stanovanje, pa roke umivamo 100/h... upam, da se čim pej rešimo tega, ker že ne vem, kje se me glava drži.

user posted image vsem za pridobljene grame, sploh doječim mamicam user posted image

Za boleče bradavice so super komprese od Multi Mam.. jaz imam tudi desno na rehabilitaciji, je še od prvič švoh.

nimanorwen, si me nasmejala z muckom in kurjo juho user posted image , čeprav ni smešno...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 135
5.9.2010 17:51:10   
limma
Tinky, imaš ZS.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 136
5.9.2010 18:00:06   
žabica13
Čestitke lumpi6 za njenega user posted image ! Upam, da se oba počutita dobro, in da se že cartata doma user posted image

limma o kriza, to pa je slaba stran vrtcev. Upam, da ostanete zdravi, hčerkica pa da se čimprej pozdravi.

novamami, morda je pa Eva res le lačna, da se ne naje dovolj user posted image  Si spraševala, če jokajo ko so budni - no, naš fantič je zelo priden ko je zbujen, sploh če je na rokah user posted image  na začetku, takoj po prihodu iz P je bil res zelo priden, si ga komot v vozek odložil in ni nič težil - ampak doma smo že več kot 3 tedne, in odlaganje v vozek ali posteljico je le še spomin. Zdaj je noter max. 2 - 3 minute, potem je res glasen jok. Ko ga vzameš v naročje je v sekundi tišina (torej lačen ni, zebe ali vroče ga ne, ....). Sama sebi sem s tem medvedjo uslugo naredila, saj sem bila prepričana, da tako majhen otrok joka le če nekaj potrebuje, da ga ne smeš pustit jokat in da še ne zna z jokom "nas okrog obračat". In zdaj se bojim da je prepozno, moj je kar malo hud name, češ da sem user posted image  razvadila.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 137
5.9.2010 18:12:53   
žabica13
nimanorwen, kako je bilo na pikniku? Je bila Zoja zvezda verjetno?

Še to sem pozabila - danes se pred in po vsakem dojnju vagava - in imava čez cel dan cca. 60 ml mleka. Precej bolje kot prejšnje dni, rabi le še cca. 30 ml dodatka na to. Mogoče pa nama bo celo uspelo se še nekaj časa joške držat.

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 138
5.9.2010 18:44:41   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

nimanorwen, kako je bilo na pikniku? Je bila Zoja zvezda verjetno?

Še to sem pozabila - danes se pred in po vsakem dojnju vagava - in imava čez cel dan cca. 60 ml mleka. Precej bolje kot prejšnje dni, rabi le še cca. 30 ml dodatka na to. Mogoče pa nama bo celo uspelo se še nekaj časa joške držat.

super user posted image A 60 ml je na eni strani ali na obeh?

Hvala, upam, da res ne bomo še drugi zboleli...

.. sicer je pa Anika tudi najraje na jokah.. neha jokat v stotinki sekunde user posted image
Mali škratki so brihtni, že vedo, kje je fajn user posted image .. ja bi po moje 10 otrok razvadila, če bi jih toliko imela.. pač nimam srca, da bi jo pustila jokat, samo v posteljici.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 139
5.9.2010 19:38:21   
sky77
žabica13 nisi ga razvadila, tako si tamalči priskrbi tvoje naročje. Eni otroci so po naravi "cigančki" in jim je vseeno kdo jih ima v naročju, drugi pa si želijo izključno mamo. In z jokom jo prikličejo. Naš tamali si z glasnim jokom pribori mojo pozornost. Pišuka ima prav radar kdaj me ni zraven ker takoj vklopi sireno

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 140
5.9.2010 20:35:33   
nimanorwen
ojla,
morm hitr napisat, zverini v košari miže in dudlajoč na polno prebavla današnji dan - mel smo rodbinski piknik žlahte od mojga in blu je supeeer ... nazadnje ns je blu tuk skp na najini poroki 19.9 ....mater, kuk gre hitr čs, zdej mava pa že kr user posted image user posted image valda je bla Zoja glavna atrakcija, skus po rokah, čist pridna, niti enkat ni zajokala, še krčkov ni mela čist nč začuda ... dobila je pa tuk daril joj, usak ji je neki prnesu...kuk so ljudje prjazni ej. to bo lepu oblečena celo zimo in pomladuser posted image user posted image sej zdej je pa ful zmatrana se mi zdi. jest sm se nažrla k slon in mam ful mleka zdejuser posted image tk da ne vem čist točn, kaj nej si mislm. mrbit pa res premou jem. sm če bom usak dan tk jedla k dons, bom vseh 17 kil nazaj dobila. ne hvala. drgač sm se pa zanč ful poetično počutila, k kšna novodobna lepa vida - v svoji lepi črni čipkasti (široki, da mi trebuh skrijeuser posted image ) spalni srajčki sm obešala plenice, vetrčk je pihou, ptički so pel, še Majhen se mi je okul nog smukou ... prou za kšno pesm napisat o temuser posted image jest. obešam. plenice. nekk se mi je kr mou čudn zdeluser posted image
žabica13 - ja, Zoja čez dan nč ne spi. tk da si tut mamica nč ne spočije. user posted image neki bom mogla ukrent glede tega, k tu ne pele nikamr. sm ne vem še, kaj bom nrdila. k pomoje mi tut zato če mou mleka zmankvat. a h teb pa kr na dom frizerka pride. zakon. kk se boš pa dala uštimat? ne se preveč strižt, ti ful pašejo dolgi lasje. pa jest se tut strinjam, da tuk mejhn user posted image  ne more bit še razvajen al pa kej. pač si želi tvoje bližine. dej si kup štorklo al pa sling, da ga boš lhk pr seb mela in še kej počela zravn. pa še telesk mu boš grela. jest si bom neki od tega kupila. a kera ve, v čem je razlika med slingom in štorklo?
lenny1 - jaaa, sm za srečanje, itak ... sm jest bi tut še mou počakala ... mi je že do lj podvig pridt, kaj šele še kofetkat ... še na fax index testirat bom sestro poslala, je preveč zakompliciran, da bi šla jestuser posted image a bi se dobile z user posted image  al brez?
dreamy. - oo, a še na morje greste? joj, blagor ... midva sva bla konc septembra lan v egiptu na poročnem ... se mi bo fajn kolcal letosuser posted image kam pa greste?
masha_m - ja, sej jest se tut ful bojim, da bi mi mleka zmankal. zato pa pijem k kamela in poskušam(!!!) čim več počivat. sm pogruntala, da po tekanee čaju mam več mleka, če ga bl pijem. mleka mam pa zdele sicer več k prejšn tedn, sm en obrok mi še zmer sfali. no, zdele npr. (k sm žrla ceu danuser posted image ) mam že u hladilniku naštiman deci, k za ta obrok ob 9 mi ga zmanka, pol ga pa mam.tk da me zanima, kaj bo ob polnoči. jest sm tut najprej na farderbani joški probavala, sm preprost ne gre. k se mi zdi, da mi je več krvi k mleka stekl vn. k tut tamala ni normalno zagrabla in si raj črpam, predn jo enkat od bolečin kr vržem nekm.user posted image ampak se mi sploh noče pozdravt. in tm ne vem, a se mi sploh ne dela mlek v tistih vodih, ker nč ne prteče vn sploh, dojka je pa mehka, nobenih zatrdlin al pa česauser posted image a kej veš, kk je s tem?k da bi mi sm pu joške delal.
žabica22 - ja boga, a tuk težku ti je blu it u šoping. kašna mat sm pol jest, k sm full uživalauser posted image nasledno soboto planiram supernovo, morm user posted image  kšne mou večje copatke kupt (kaouser posted image ) pa plenice pa vložke ... bi jo najraj kr s sabo vzela. sm ne vem, al je tu pametnu, izpostavlat taki masi in bacilom itd. morm še premisltuser posted image dragač pa ja - upam, da se ti ta grozlivka nikul več ne ponoviuser posted image user posted image in pa super za rejenjeuser posted image
limma - mam te kompresice, sm mi ne nucajo nčuser posted image sploh ne vem več, kaj nej.Majhen pa ja, poskrbi, da pokurim še tisto energijo, k mi jo Zoja pustiuser posted image
pumpanje - men je pumpanje fajn tut zato, k točn vem, kuk poje. jest si na pofaulani joški spumpam tm 40-50, učas 60, učas 30, na zdravi pa minimalno 80.

zdej pa hitr pod tuš, pol tamalo pofotrat, pol pa kr ajat. ob punoči pa še ena runda. lepo se mejte, čim mirnejšo noč vam želim!

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 141
5.9.2010 21:35:50   
žabica13
nimanorwen super za piknik, in pridno princesko Zojo user posted image  Ti pa le probi kaj počivat, čisto možno da maš zato z mlekom malo minusa za en obrok, pa če še bolj malo ješ. Sm vidla pri sebi, en dan sem šla na sprehod 1 uro, na koncu sem voz rinla ful v klanec, da me je spet vročinski val oblil, pa na koncu sem voz  ki je kar težak (brez davida, njega sem že prej varno odnesla v zibko) na teraso čez 3 stopnice nesla. Posledica - ko sva se šla naslednji obrok po tem dojit ni imel pri meni kaj pit - sem probala še s črpalko in ni priteklo niti za 10 ml (iz obeh!). Drugače pa limma, 60 ml to dobim iz obeh (žal, a sem že za to vesela, ker pred tednom dni sem izčrpala iz obeh 30 ml recimo).
Aja, frizerka, nobel ne, da kar na dom pride. Pa še ni draga, prijatelca h kateri hodi pravi da računa cca. 20 eur, pa ostriže njo in moža. Lase pa - ni panike, da bi jih ostrigla, po moje bom jaz še v penziji imela dolge lase. Samo jih moram malo, res malo skrajšat ker se nisem (kakšna boljše da zdej na en uč zamiži in to preskoči) se postrigla že pol leta, barvala sem se pa itak sama. In se mi na zatilju ful cufajo, bi rabla vsak dan pol ure da jih fajn prečešem, samo kje pa najt cajt pri detetu user posted image

Danes naše dete precej spi, da samo molim da ni zamenjalo noč za dan.

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 142
5.9.2010 21:37:17   
žabica13
Itak jaz roza skleroza zmeraj nekaj pozabim napisat - katere črpalke imate? Ste zadovoljne?

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 143
6.9.2010 9:18:32   
nimanorwen
dobr jutr. madoniš, sm ažurna.

črpalka - mam aventovo, mi jo je (in še 90% ostalih stvari) posodila prjatlca, k je novembra rodila. ful je dobra. sm pa zanč u baby centru gledala za foro, kuk je in mi je kr čeljust dol padla od groze. dragu k ps. dobr, da mam to prjatlco, k drgač bi kr bankrotirala.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 144
6.9.2010 9:27:58   
Tinky
Dober dan in nasvidenjeuser posted image
Sem KOMA.

Zdej sem jo dala na igralno podlogo in opazuje igračke, ki ji visijo nad glavo, upam da se ne bo naveličala v treh sekundah.
Teo je spet jokal, ko je šel v vrtec. Mi je tako hudo user posted image user posted image

Evo, se že dere user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 145
6.9.2010 9:36:28   
dreamy.
Jutro.

Mi smo mel včeraj ful manj krčkov k prejšnje dni, tko da res upam da je bla sam cedevita.

črpalko- mam tud jst aventovo k mi jo je kolegica posodla..ker so res ful preveč drage..čista bedarija dat tok denarja za to..res mal preveč služjo na dojenčkih..

nimanorwen-gremo do pule, k majo moji hiško tam..pa midva z mojim user posted image rabva mal morja, k sva bla letos samo en vikend v juliju in to je blo to..sicer sva bla feb v avstraliji..sam polet nisva bla nč na morju in k sva bol morska človečkauser posted image rabva morje..tko da mal tud spremenimo okolje..

smo bli pa včeri prvič tud na daljšem sprehodu..kar 3 urce..najprej sva rekla da greva čist mal tm pr nas ob savi, pol sva pa hodila, pa tm do zajčje dobrave sva šla k so mel eno prireditev..sam sva na konc vidla da je šlo za eno promocijo župana..ne vem točn katerega, sva se pa sam obrnila..brezveze..sam se je pa iz daljave fajn slišal k ena fajn prireditevuser posted image

en lep dan vsem...pa upam da ne bo preveč vremenski za našeuser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 146
6.9.2010 9:45:29   
Aisha86
Juutrčk! user posted image

Tolk ste pridne s pisanjem, da dokler jst celo stran preberem se mi user posted image zbudi in pol nimam časa niti kej pokomentirat, vprašat... Bom zdej kr šla k bistvu, da se sirena ne vključi...

dojenje - zadnje dni opažam tud jst da imam pozno popoldne ful mal mleka ali skorej nč…tko, da pol mu kr Aptamil zmešam. user posted image Sem pa danes opazla k sm šla popoldne spat za tri urce in k sm se zbudila sm mela čist polne joške mleka?? Kr neki, kaj k rečejo, da morš počivat - morš prov spat al kaj?? Gledanje TVja na kavču ne velja? user posted image   Pa mami mi je kupla v lekarni čaj za nastajanje mleka…kaj katera tud pije kšn tak čaj? Pomaga? Joooi zdej mi je tko žou k sm šla čist na vsa predavanja v MŠ, sam na temo dojenje ne! user posted image Sm si misnla, da to pa že lahko zamudim, kaj pa je problem mu dat to joško, da jo izprazni…zdej pa vidm, da je to cela znanost!!  Zmeri bl me je strah, da mi bo zmanjkalo mleka…kaj to se popravi?? Je to pomanjkanje mlekca samo začasno?

Nimanorwen – ojoj! Kako ti je lahko fin Aptamil!?!? user posted image user posted image Meni želodec obrne, sam kaplco da dobim na jezik.  Aja, pa zdej sm se spovnla, kako si se ti bunla nad tistimi mrežastimi gatkami k smo jih dobile v porodnišnici…vsak dan k sm si jih menjavala sm se spovnla nate user posted image , ker meni je pa to taboljša pogruntavščina! Še k sm šla domov sm prašala če lahko dobim dvojne za sabo. user posted image Da nimaš ti pomanjkanje mlekca zaradi hujšanja? Zakaj si se že tko zgodi odločla za to?? Sej boš pol mela še cajta na pretek. Ne vem no, ma mene je tud mikalo, da bi čimprej začela s kšno dieto (ne neki pretiranga) predn me mine volja, sam mi je takoj mami to zbila z glave. 
Pa 3x HURA za Zojo k se je pokazala v najboljši luči in bla pridna na pikniku. user posted image user posted image user posted image
  Jajčko – (žabica13) – tud jst sm zadnjič spraševala, da me skrbi ker je moj user posted image tako zgrbančen tm v tisti lupinci. Pa jo uporabljam sam 1x na teden za 15min in še to se mi zasmili. Jst mislm, da to že ne more bit dobro za dojenčka, pa nej še tako spominja na maternico! Tud jst ga kr obložim s tetra plenicami…je pa verjetno res, da so ta jajčka različno narjena, v enih se lepš uležejo, v drugih malo manj.

Žabica, jst uporabljam sposojeno (od prjatlce) Aventovo ročno črpalko. Ful sm zadovoljna, sam zdej jo itak skor ne uporabljam več k kot sem že rekla - mi primanjkuje mleka

IZVIRNO SPOROČILO: ursah

spacebaby : tudi naša se obnaša tako, začne jamrat, se premetavat, premikat, oglašat - in tako vem da se bo kmalu zbudila. Vmes malo pojokca, pa neha ravno ko pridem pogledat. Je prav hecna. Ali pa nakremži obrazek kot da bo zajokala, jaz se že pripravim na tolažbo, pa ni glasu od nje  .

joj! Sm misnla, da samo naše pišče to počne, pa zdej vidm, da skorej vsak. Samo moj začne njurit in ne neha dokler ga čez kšne pol ure ne vzamem iz postlce in ga jst zbudim, ker on to v spanju počne in se sploh ne zbudi sam od sebe!?! Enx sva z mojim čakala več kot uro, da vidva kdaj se bo sam zbudu, pa se sploh ni in ni?? Kr neki, sam k spušča te glasove se mi tko zasmili, kukr da sanja neki groznega…
Žabica13, naš user posted image tud ful trza v spanju pa je patronažna rekala, da to bo minilo samo od sebe.
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13
...ampak doma smo že več kot 3 tedne, in odlaganje v vozek ali posteljico je le še spomin. Zdaj je noter max. 2 - 3 minute, potem je res glasen jok. Ko ga vzameš v naročje je v sekundi tišina (torej lačen ni, zebe ali vroče ga ne, ....).

Meni je ena mamica priporočala, da mu zraven glavce položim svojo rabljeno majčko, po možnosti, da ima malo vonja po tvojem mlekcu...ne vem, lahko da se mi samo zdi, ma pomaga! user posted image
No, te dni sm pa ugotovila, da naš user posted image rajši spi na trebuščku...Sam ga imava samo podnevi v vozičku tako, ker se bojiva da neha dihat-naj bi bilo malo bolj nevarno kukr drugi položaji.

Šiiibaaam sireena!!

< Sporočilo je popravil Aisha86 -- 6.9.2010 9:51:11 >

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 147
6.9.2010 10:07:14   
dreamy.
Aisha- men tud poopoldne oz.proti večeru zmanjkuje mleka, sam si ga zjutri neki načrpam pa potem zvečer dam če je še lačn..
drugač sm pa začela pit čaj za dojenje tekane...men sploh ni dobr, sam če bo pomagal bom tud to pretrpela še 5 mesecev..joj kr že en mesec je skor okol..mi gre tok hitr..no drugač bo ta čaj poskrbel, da bom vsaj več tekočine spila, k vedno k spijem mal tega čaja, spijem zravn še mal vode, da se mi poprav okususer posted image ..

Moj mali zdej spančka in namest da bi magisterij končala, kr naprej visim na netuuser posted image

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 148
6.9.2010 10:10:53   
Aisha86
dreamy. - tud jst nism lih navdušenec čajev, sam tega k mi je mama prnesla je še nekako užitn...me prov zanima če bo kej pomagu.

Kaj je tle kšna k user posted image samo umetno mleko daje? Kolk se to kej zagoni keša? K kolkr sm jst računala je to kr drag biznis otroka sam s tem futrat? user posted image

Jooi kaj mi bo kdaj zmanjkalo vprašanj! user posted image
Torej, me zanima, predvsem tiste k že imate od prej otročka...odločam se za nakup ležalnika/gugalnika...je mogoče kej tacga na kar nej bom pozorna? Verjetno je najbolj pomembno, da se da hrbtišče nastavljat? (Sej bom kr kupla prek bolhe kšnga rabljenga, ker ne bo tolk v uporabi, da bi dajala polno ceno sam zato k je nov.)

Pa še to...obstajajo na tem svetu kje kšne spodnje majce k so na tak patent kukr modrčki za dojenje?? Jst pozimi brez spodnje majce ne preživim, in zdej k dojim se skos slačm in si naramnice dol vlečem. user posted image Tudi spletna stran pride v poštev...

< Sporočilo je popravil Aisha86 -- 6.9.2010 10:16:06 >

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 149
6.9.2010 10:16:23   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: Aisha86

Smo že pošlihtali... user posted image

Jooi kaj mi bo kdaj zmanjkalo vprašanj? user posted image
Torej, me zanima, predvsem tiste k že imate od prej otročka...odločam se za nakup ležalnika/gugalnika...je mogoče kej tacga na kar nej bom pozorna? Verjetno je najbolj pomembno, da se da hrbtišče nastavljat? (Sej bom kr kupla prek bolhe kšnga rabljenga, ker ne bo tolk v uporabi, da bi dajala polno ceno sam zato k je nov.)

mi imamo tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167490
jaz dam Majo vsake tolko gor (10 min), v čisto ležeč položaj, zato da lahko v miru pojem
Ji je že full zanimivo, ker lahko opazuje dogajanje okoli sebe.

Pa še to...obstajajo na tem svetu kje kšne spodnje majce k so na tak patent kukr modrčki za dojenje?? Jst pozimi brez spodnje majce ne preživim, in zdej k dojim se skos slačm in si naramnice dol vlečem. user posted image Tudi spletna stran pride v poštev...

to tudi mene zanima
jaz tudi brez spodnje majice ne preživim

< Sporočilo je popravil Tinky -- 6.9.2010 10:19:45 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?