nimanorwen
|
ojla, morm hitr napisat, zverini v košari miže in dudlajoč na polno prebavla današnji dan - mel smo rodbinski piknik žlahte od mojga in blu je supeeer ... nazadnje ns je blu tuk skp na najini poroki 19.9 ....mater, kuk gre hitr čs, zdej mava pa že kr valda je bla Zoja glavna atrakcija, skus po rokah, čist pridna, niti enkat ni zajokala, še krčkov ni mela čist nč začuda ... dobila je pa tuk daril joj, usak ji je neki prnesu...kuk so ljudje prjazni ej. to bo lepu oblečena celo zimo in pomlad sej zdej je pa ful zmatrana se mi zdi. jest sm se nažrla k slon in mam ful mleka zdej tk da ne vem čist točn, kaj nej si mislm. mrbit pa res premou jem. sm če bom usak dan tk jedla k dons, bom vseh 17 kil nazaj dobila. ne hvala. drgač sm se pa zanč ful poetično počutila, k kšna novodobna lepa vida - v svoji lepi črni čipkasti (široki, da mi trebuh skrije ) spalni srajčki sm obešala plenice, vetrčk je pihou, ptički so pel, še Majhen se mi je okul nog smukou ... prou za kšno pesm napisat o tem jest. obešam. plenice. nekk se mi je kr mou čudn zdel žabica13 - ja, Zoja čez dan nč ne spi. tk da si tut mamica nč ne spočije. neki bom mogla ukrent glede tega, k tu ne pele nikamr. sm ne vem še, kaj bom nrdila. k pomoje mi tut zato če mou mleka zmankvat. a h teb pa kr na dom frizerka pride. zakon. kk se boš pa dala uštimat? ne se preveč strižt, ti ful pašejo dolgi lasje. pa jest se tut strinjam, da tuk mejhn ne more bit še razvajen al pa kej. pač si želi tvoje bližine. dej si kup štorklo al pa sling, da ga boš lhk pr seb mela in še kej počela zravn. pa še telesk mu boš grela. jest si bom neki od tega kupila. a kera ve, v čem je razlika med slingom in štorklo? lenny1 - jaaa, sm za srečanje, itak ... sm jest bi tut še mou počakala ... mi je že do lj podvig pridt, kaj šele še kofetkat ... še na fax index testirat bom sestro poslala, je preveč zakompliciran, da bi šla jest a bi se dobile z al brez? dreamy. - oo, a še na morje greste? joj, blagor ... midva sva bla konc septembra lan v egiptu na poročnem ... se mi bo fajn kolcal letos kam pa greste? masha_m - ja, sej jest se tut ful bojim, da bi mi mleka zmankal. zato pa pijem k kamela in poskušam(!!!) čim več počivat. sm pogruntala, da po tekanee čaju mam več mleka, če ga bl pijem. mleka mam pa zdele sicer več k prejšn tedn, sm en obrok mi še zmer sfali. no, zdele npr. (k sm žrla ceu dan ) mam že u hladilniku naštiman deci, k za ta obrok ob 9 mi ga zmanka, pol ga pa mam.tk da me zanima, kaj bo ob polnoči. jest sm tut najprej na farderbani joški probavala, sm preprost ne gre. k se mi zdi, da mi je več krvi k mleka stekl vn. k tut tamala ni normalno zagrabla in si raj črpam, predn jo enkat od bolečin kr vržem nekm. ampak se mi sploh noče pozdravt. in tm ne vem, a se mi sploh ne dela mlek v tistih vodih, ker nč ne prteče vn sploh, dojka je pa mehka, nobenih zatrdlin al pa česa a kej veš, kk je s tem?k da bi mi sm pu joške delal. žabica22 - ja boga, a tuk težku ti je blu it u šoping. kašna mat sm pol jest, k sm full uživala nasledno soboto planiram supernovo, morm kšne mou večje copatke kupt (kao ) pa plenice pa vložke ... bi jo najraj kr s sabo vzela. sm ne vem, al je tu pametnu, izpostavlat taki masi in bacilom itd. morm še premislt dragač pa ja - upam, da se ti ta grozlivka nikul več ne ponovi in pa super za rejenje limma - mam te kompresice, sm mi ne nucajo nč sploh ne vem več, kaj nej.Majhen pa ja, poskrbi, da pokurim še tisto energijo, k mi jo Zoja pusti pumpanje - men je pumpanje fajn tut zato, k točn vem, kuk poje. jest si na pofaulani joški spumpam tm 40-50, učas 60, učas 30, na zdravi pa minimalno 80. zdej pa hitr pod tuš, pol tamalo pofotrat, pol pa kr ajat. ob punoči pa še ena runda. lepo se mejte, čim mirnejšo noč vam želim!
|