![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.9.2010 11:43:37
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Ali morata tast in tašča imeti napoved več dni vnaprej.... da, točno tako. In to moj možko dobro ve. Zdaj se je pa še izkazalo, da imata neke plane ju3, ki sicer še niso potrjeni, tko da še ne vem, kaj bo.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.9.2010 11:50:13
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Ali morata tast in tašča imeti napoved več dni vnaprej.... da, točno tako. In to moj možko dobro ve. Zdaj se je pa še izkazalo, da imata neke plane ju3, ki sicer še niso potrjeni, tko da še ne vem, kaj bo. No, mogoče pa se vseeno pozitivno konča. Sicer pa - ob 7:00 otroka v vrtec, ob 9:00 kava Ikei, šoping do 13:00, po otroke v vrtec in to je to. Pri meni bi se izšlo. Ampak vem, ti, odvisnica, potrebuješ cel dan Ikee.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.9.2010 12:19:25
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Sicer pa - ob 7:00 otroka v vrtec, ob 9:00 kava Ikei, šoping do 13:00, po otroke v vrtec in to je to. Pri meni bi se izšlo. Ampak vem, ti, odvisnica, potrebuješ cel dan Ikee. itak, da rabim varstvo vsaj do 19h , a si pozabila, da se na Ikea Family Card lahko celo popoldne nacejaš s kavo ?
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.9.2010 12:36:40
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Sicer pa - ob 7:00 otroka v vrtec, ob 9:00 kava Ikei, šoping do 13:00, po otroke v vrtec in to je to. Pri meni bi se izšlo. Ampak vem, ti, odvisnica, potrebuješ cel dan Ikee. itak, da rabim varstvo vsaj do 19h , a si pozabila, da se na Ikea Family Card lahko celo popoldne nacejaš s kavo ? Hi, hi, nisem pozabila, ampak me ne gane. No, če bi bila ledena kava, bi bila stvar bolj diskutabilna, tako pa... Upam, da ti uspe priti do Ikee in se do onemoglosti nalivati z brezplačno kavico!
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.9.2010 13:08:50
|
|
|
|
2ursae
|
ja, a pol je šla direkt po viziti v porodno - sklepam, glede na to, da še nič ne vemo? DEJMO BENIKA IN MANJA
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.9.2010 13:14:51
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ne, ne, še ni šla, ker se je oglasila malo pred dvanajsto, da ni še nič, ampak da upa, da bo danes.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.9.2010 13:51:36
|
|
|
|
spelka12
|
Zdej pa jest ne vem več nič . Meni je Edo ob 11.53 rekel, da je benika v porodni tko da jest sem že začela dihat (oz. se mi že vrti od dihanja). Hiiiiiiiiiiiiii,haaaaaaaaaaaaaaaaaa, huuuuuuuuuuuuuuuuuuu - diham, diham.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.9.2010 14:08:46
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ob 11:43 sem dobila sms: Še nič ne dogaja, bo pa še danes upam. Očitno se je začelo dogajat 10 minut kasneje. Juhej! Čakamo!!!
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.9.2010 14:11:10
|
|
|
|
pety78
|
Uuuu, lepo. Čakamo malega, svežega dojenčka, dooooojeeeeeenčiiiiicoooooo. Edo bo pa dans tak pijan!
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.9.2010 14:26:45
|
|
|
|
2ursae
|
juhej , komaj čakam novic, upam, da bodo čim prej
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.9.2010 14:45:52
|
|
|
|
Nika v službi
|
No, Špelka, zdaj si ti naš obveščevalec. Kaj novičk? Minile so 3 ure... Upam, da gre hitro in brez zapletov!
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.9.2010 15:28:35
|
|
|
|
Nika v službi
|
Odhajam k frizerju, prosim za sms, ker do večera ne bom prišla do neta. Hvala.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.9.2010 18:39:07
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Benika -Čestitke ob rojstvu male princeske !!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.9.2010 18:55:30
|
|
|
|
2ursae
|
juhej , iskrene čestitke zdej moram pa Manji nujno zrihtat eno žensko družbo
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 2.9.2010 18:56:32 >
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2010 18:59:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.9.2010 19:07:49
|
|
|
|
spelka12
|
sestrica moja iskrene čestitke ob rojstvu vajine princeske, lepo cartanje in......šmrkšmrkšmrkšmrkšmrk ...............................
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.9.2010 19:27:47
|
|
|
|
doroteja23
|
BENIKA čestitke!!! Pa lepo cartanje in čim manj neprespanih noči!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.9.2010 20:30:37
|
|
|
|
tažana
|
Ja nič bom hitra, ker se utapljam v papirologiji . Namesto da bi hranila energijo za v vrtec se moram non stop ukvarjat s papirji podatki.... aah ni važno glavno da je tu MANJA bravo Benika, Edo in oba bratca, ki sta sedaj dobila sestrico Krasna novica! Lepo se crkljajte! Se oglasim čez vikend!- ko me vrtec ne bo preganjal
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 2.9.2010 21:22:30
|
|
|
|
Nika v službi
|
Evo tudi mene: Za MANJO! Hip, hip, hura! Čestitke EDOTU, BENJAMINU in JAKOBU! No, pa Špelki... ker je prvič teta. Seveda, jasno, prvič teta PUNČKI! Eh, pa ne bo Filipa, šmrk. Valla, če še potrebuješ pomoč, se slišiva jutri zjutraj na Gmailu, pa bova nekaj spesnili.
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2010 10:16:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.9.2010 10:40:52
|
|
|
|
Nika v službi
|
Valla, hvala za organizacijo telegrama. Uživajte na morju! Kam pa greste? A to samo za vikend ali dlje? Pety, sem ti odgovorila na temi. Jaz bi se najavila na sestanek. A je samo pri Vidu to problem? Vsi ostali spijo?! Vsekakor morajo najti rešitev, saj spanje ne more biti obvezno, pa tudi "kazen" ne more biti. Ste dobile slikico "naše" Manje? Kakšna luštkana stručka! Ampak ne - me ni zamikalo. Bi mogoče katera kaj naročila? http://www.ringaraja.net/forum/m_5335723/mpage_1/key_/tm.htm#5336104
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 3.9.2010 21:28:32
|
|
|
|
Nika v službi
|
Čer! Samo kratko obvestilo (ki ste ga te tedne že kar vajeni): Jutri gremo najverjetneje spet plavat v Atlantis. Saj veste .... dobrodošli, če se komu "zlušta". 2ursae, si prišla do Ikee? Glede na današnje nejavljanje, je očitno šoping uspel....
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.