teta beta
|
Benika, čestitke!!!!!!! In Manja čestitke oz. dobrodošla med nami!! In Edo, čestitke! In Benjamin in Jakob, čestitke!!! In tetka špelka, čestitke, pa Oskar in še vsi ostali, ki jih zadeva!!! Drugače pa smo pri nas tudi začeli spet oz. na novo z vrtcem. Zaenkrat je vse v redu, sta pa oba skupaj v skupini in je po moje zato tudi janošu veliko lažje. Prespala še nista tam, bosta v torek, verjetno (v pon. ne gresta v vrtec, ker greva z dašo k dermatologu, j. pa bo doma). Daši so se pa en teden po kontroli spet pojavile virusne bradavice in gre spet na praskanje. En avto imamo že tretji teden pokvarjen, upam da bo zdaj končno v ponedeljek gotovo. Tole usklajevanje s prevozom je res zoprno, pa da sploh ne omenjam, koliko bo koštalo . Najprej je bila samo ena stvar, potem pa je mehanik dobil avto v roke in samo začel naštevat... Pa sem mislila, kako bomo šli letos fajn smučat, bemti... zdaj pa slabo kaže Zdaj pa še malo na vaše poste, koikor se jih spomnim: Pia, pri nas v vrtcu je podobno kot pri večini - roj. dnevi so samo v okviru vrtca, brez staršev in tudi brez kakršnegakoli sodelovanja staršev, tudi ni nobenih slaščic ali kaj takega, največ lahko prineseš kake balone, če sploh. Sicer pa slavljencu zapojejo kako pesmico, mu vsak nariše risbo, ki jih potem dobi spete v posebno mapico za domov in upihne svečko. to je to. Tudi ni nobenega barvanja las ali šminkanja, enako kot pri niki je višek nalakirani nohti, pa kakšne labele kdaj. Otroci lahko v vrtec prinesejo eno mehko igračo (ki jo imajo potem za spat), je pa lani Daša nosila tudi svojo Ano-baby born za spanje, ampak niso komplicirali. Mini krilca - hja, naša sploh težko hlače obleče in kiklce so ponavadi kratke (nekatere še sploh, št. 98, ker se ne more ločit od nje ), ampak ne gre za neke lolita variante, šminkerijo, ampak obične, morajo se čim lepše zavrtet, jasno, pa fajn je , če so malo nabrane, pa kaki volančki, pa če so roza in še z bleščicami, si pa itak zmagal . Čeprav najraje pa ima eno oranžno in eno zeleno. Nika, jaz bi tudi imela tvojo kreditno kartico. 2ursae, če rabiš, lahko jaz malo pogledam, če imam kaj za Lučko. Takrat sem večino punčkastih stvari posodila svakinji in nekaj mi je vrnila, bi pa morala pregledat, kaj je in če je še v redu. Jaz pa tako menda ne bom rabila več - zdaj smo nekako na tem, da ne, kasneje pa tudi verjetno niti jaz ne bom več za to, že čisto preveč ven padeš. No, v glavnem, stvari bi ti lahko prinesla na naš RD in zdaj - kako daleč smo kaj z dogovarjanjem o tem, jaz nisem ravno sledila??? Tažana, uspešen začetek v službi!!