Pia67
|
Upam, da ima tudi Nika pred sabo kak kofe, da ne bom tako osamljena v službi, ko objemam šalco in razmišljam naj vključim radiatorje ali ne, ker še čakam, da bo trenutno edini varovanec prišel v službo, vsi ostali pa so veselo na morju čeprav sem slišala, da imajo bore malo suhega vremena. Benika sem že pozabila vse faze glajenja simpatičnih gub in gubic novorojenčkov. Čisto drugačna punčka. In laski. Ja, pravi cuker. Je še vedno tako pridkana? Bom dobila še kak gušt po, šala... Včeraj, kljub RD, običajen dan, ker mi je malo mimo potencirat, da je RD poseben dan itd. Itak praznovanje sledi, upam, da najdem kako koruzo in jo spečemo, vreme imamo naročeno suho, le travo moramo pokositi, ker je zrasla na 1 dm (jaz osebno si s tem ne belim glave, ker bomo itak imeli škornje, ah, moški...). Še dobro, da sem se spomnila Pety, strokovjak za torte, povej kako prilimam ono hostjo z motivom na torto? Je potreben zgolj smetanov obliv ali je še kaka druga caka? Moram mal poguglat, da si naberem izkušnjo, če ne bom morala risat Winxice na torto . Nikolet WB , čeprav roko na srce, se te ne spomnim, bi morala mal pobrskat. EMŠO ni kaj.
|