|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
2.9.2010 9:35:56   
symona
Dober dan vsem skupaj!
Tiste, ki ste naročale preko copatki.si, kak je treba številke gledat? Ker sem zdaj copatke in čeveljčke naročla one, ko piše do 22 mesecev. Če ne pa jih bomo pač menjali.
Kje bote kupovale bodije, ker mi jih tudi več nimamo.
Se še kasneje kaj oglasim, ker sem v službi.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
2.9.2010 9:37:14   
Jancci
Klaro sem čutila že pri 17T, tukaj se mi zdi da ne čutim še nič.

Če se spomiš sem jest tut jamrala, da tega otroka ne čutim, pa sem ga potem šele okrog 22,23ega tedna začela. Pa je zdaj tut velik bolj miren. Parkrat na dan čutim, predvsem ko se uležem. Me me je tut že velik prej mal brcala. user posted image

Symona jest sem ji nogico zmerla (cca 14 cm) naročila sem pa potem 15 cm oz. 22-28mes čevlje in 15,2 cm oz. 18-24 copatke. Itak so še štumfki, pa da ji ne bodo takoj premali.

< Sporočilo je popravil Jancci -- 2.9.2010 9:39:58 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
2.9.2010 10:25:15   
kiara24
Zvezdica- saj bom jturi klicala G, ker bom videla izvide, da bom pol vedla več povedat.... Zdej grem do kolegice k ma stari aparat za pritisk merit in bom s tem poslišala, če bo kaj, upam, da se bo slišalo.

Jancci- a te smem vpr. Kakšno ime sta izbrala če bo punčka? A tolk pozen si ti čutila šele, no ja vsaka nosečnost je drugačna.

Mi imamo za fantka že v ožjem izboru dva imena in to sta Mark in pa Nik. Za punčkko pa še ni padla odločitev, jaz bi imela Zojo pa mojmu ni všeč, tako da mislim da nebo to.

Zdej pa grem do računovodkinje in do kolegice.

Za kosilo bo pa danes zelena solatka in fižol gor, pa jurčkova rižota.user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
2.9.2010 11:01:30   
Najki
Sanjala sem, da dojim malcico, tisto prvo ko se loviva okol bradavice user posted image . Ful je blo realno, cudno da nisem imela mokre majce zjutraj...

Imena se nimava izbranega, samo seznam zaenkrat. Sva pa danes ugotovila, da nama potegne nekaj na L ala Lana ali pa Lina. To m je bezljalo po glavi, ko sem jo gledala na UZ, tako da bo verjetno kaksna razlicica, ni pa nujno... Drugace imam pa top na seznamu Zoja in Zara, potem se Neli, Naja, Nara... Nisem hotla prevec zbirat, dokler nisem dobila potrditve, da je se vedno puncka user posted image .

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
2.9.2010 14:10:34   
krtekxx
Danes sem jaz šla v vrtec. Po 5 minutah sem šla, menda je malo jokala, potem pa OK. Iskat sem jo šla za kosilo. Trenutno ne dovoli da ji kdo pomaga jest. Pojedla pa največ sadja od vseh menda. Sicer je pa njeno uvaajnje v senci uvajanja enega vegetarjanca. Sicer spoštujem vse vegetarjance, vendar sem mnenja, da vegetarjanstvo za tako male ni primerno še. je spremljevalka težila, da je v juhi kao košček mesa (velik kot zrno graha), potem je bila pa cela revizija vseh sestavin juhe...men je to mal smešno, no.
Sorry ker nič ne komentiram, sam mam tako gužvo v službi in mal tudi doma.
Zvezdica, res feltko tvoj prvošolčke. Saj bom tudi jaz slike dala gor, upam da zvečer.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
2.9.2010 14:21:03   
Hijacinta
Zvezdica jst iz Anglije naročam preko ene prijateljice, ker ne dostavljajo več v Slovenijo. To pa zato, ker imamo v Sloveniji franšizno prodajalno (kjer je vse 3x dražje in me je vse minilo da bi kaj kupilauser posted image ) in jim s tem kao krademo promet. Lahko pa ti nekdo v Angliji naroči stvari v trgovini in ti jih potem brez problema pošljejo v Slovenijo. Druga varjanta pa je, da jih naročiš sam nekomu v tisto državo kamor pošiljajo, potem jih pa on tebi pošlje. Jst sedaj delam tako. Se pa kljub poštnini vseeno splača, saj imajo res kvalitetne stvari, za fantke dobro izbiro in zelo ugodno.

Pa super da vam je všeč v šoli user posted image

Kiara jst sem obakrat gibe začutila po 20 tednu, tako da te nima kaj skrbeti. Sem pa tudi jaz imela angelsound in sem se lahko pomirila če me je slučajno skrbelo. In tako kot pri Jancci je tokrat dojenček veliko bolj miren. Ubistvu redko brca, čutim bolj premike, pa še to samo kakar mirujem.

Farfala super za dobre izvide user posted image

Marta super delovnik. Pa tvoj user posted image tudi ne dela dolgo. Jst bi tud tako službo user posted image

Soncek lepo kolo.

Niaa upam da bo Oskar čimprej bolje. Jst sem danes našega tudi pustila samega za minutko, se poslovil aod njega, pa je takoj začel nabirat. Potem pa niti na stranišče nise mogla. Tko da jutri ga moj pelje.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
2.9.2010 14:29:06   
Najki
Sedim v sencki na balkonu, papam piscancjo rizoto in si vrtim

Prva je ljubav došla tiho, nezvana, sama,
za sva vremena skrila se tu negde, duboko u nama.

Kolk je lep dan...

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
2.9.2010 14:43:05   
kiara24
Ravno iz Radovljice....

Trenutno hitim s kosilom.... pa šibam po klaro v vartsvo....

Nič še počivala pa čist sem zmatrana, komaj stojim.user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
2.9.2010 15:01:19   
sonček33
Ravno iz Radovljice....
aja?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
2.9.2010 15:21:27   
farfala
kako lepo, da se veselite z mano za zdrav srčekuser posted image user posted image user posted image

kiara ena kolegica ima fanta, starejši je Nik, mlajši pa Markuser posted image user posted image , oba pa divja za štiri

marta res fajn delovnikuser posted image

sonček, res živite v lepi naravi! Pa veliko prijetnih tur ti želim

najki dobro muziko poslušaš;
zara, naja in lana so bile tud na mojem seznamuuser posted image , potem smo imeli pa le  hrčico Najo.
Ampak tebe pa kar muči zdravje v tej nosečnosti, kaj?user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
2.9.2010 17:31:07   
sonček33
Nič še počivala pa čist sem zmatrana, komaj stojim.

S tem se pa ne hvali. saj veš, da moraš počivat.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
2.9.2010 17:58:07   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: farfala
Ampak tebe pa kar muči zdravje v tej nosečnosti, kaj?user posted image

Uf user posted image . Se pozna, da imam en virusek na dveh nogah v hisi ja... Ceprav tole zadnje edino on ni fasal user posted image .

Danes sem sla po malco v mercator in sem sproti mulcku kupila en kosarkarski kosek, kaksen meter visok pa v stojalo se da voda za obtezitev in v kos grejo vse srednje velike zoge, ne samo majckene. Ful fajn pa samo 11 EUR. Zdejle z ocijem na kos meceta zunaj ze kako uro, mali zadane z vsemi velikostmi zogic, z eno ali pa z dvema rokicama z metra in pol do dveh razdalje user posted image user posted image . Je cist navdusen, pa se zgonu se bo za spat user posted image . Malcici sem kupila pa set lumpi lonckov za zlaganje, ker je JM pol svojih zgubil ali zalozil, loncki pa so ena najboljsih igrac user posted image .

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
2.9.2010 18:03:50   
kiara24
Sonček- Ja, res. Sorry sem čisto pozabila itak sem pa komaj kosilo skuhala, pa takoj po tamalo letela.... Na žalost res ni šlo drugače danes. Jutri bo bolje.

Farfala- a to ti mene mal izzivaš? Sej je Klara tudi živa ko ne vem kaj skoz boljuser posted image

No sam tolk da vam povem.... sem bila v P, sem se šla raj pokazat, zaradi špikanja....in je vse OK se mi je kamen odvalil od srca. Predpiasla čaj za mehur in pa ledvice za nosečnice pa večji odmerek magnezija. Pa še bolj stroga prepoved dvigovanje Klare.

Sem pri naših in malo počivam.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
2.9.2010 18:13:52   
Najki
No fajn, da si dobila terapijo za mehur, da se ne bo poslabsalo.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
2.9.2010 19:14:35   
symona
Kak sem se pa zadaj prestrašila. Čujem da naenkrat nekaj zelo zruži in grem gledat, seveda amadeja je spet padla z moje postelje direkt na obraz in seveda takoj buška na čelu, ampak take ogromne buške še nisem videla. Sem ji dala takoj obkladke gor. Kak dolgo jo moram opazovati?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
2.9.2010 20:27:26   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Marta ti maš tut dober urnik. user posted image Jest se nebi pritoževala.

Saj se ne.user posted image Meni je super. Rada to delam. Popoldneve sem prosta (razen parkrat mesečno, ko so govorilne ure, izobraževanja , konference, timski sestanki ipd.). Vikendi so prosti (razen dveh sobot). Prazniki, počitnice (sicer ne toliko kot otroci, ampak veliko). Res fajn. user posted image  Ko se dela, se sicer res dela aktivno, ampak po drugi uri imam pa večinoma čas za družino. To mi ful pomeni. Pa rada grem v službo.user posted image

Me pa kar malo "stiska", ker grem čez vikend na izobraževanje (SOS) v Strunjan in bom Tineja pogrešala. Sicer se ful veselim ampak pikec mali mi bo pa res manjkal (pa možek tudi malouser posted image ). Pa še ravno jutri imamo eno izobraževanje popoldan v šoli, tako da ga bom še jutri bolj malo videla.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
2.9.2010 20:36:23   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

Marta super delovnik. Pa tvoj user posted image tudi ne dela dolgo. Jst bi tud tako službo user posted image

Ja moj pa čisto odvisno od obdobja, včasih res malo (do dveh), ampak smo srečni, če je kaj več (ker je s.p.)user posted image , včasih pa gre še popoldan al pa doma dela.

BE NICE!

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
   [Brisano sporočilo]
2.9.2010 20:48:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu symona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2068
2.9.2010 21:19:08   
mimi30
vrtnica, čestitke in prijetno ter lepo nosečnost ti želim!

No mi smo v vrastvu, lepo sedaj gre spet brez joka..... super je to. In rada gre tja.

najki, super da ni več težav...to je najhuj, da otrok joka, ko ga oddaš....mama se pol sekira še pol dneva, otrok pa je po par minutah navadno ok

špela je začela hodit v jasli....včeraj je bilo kar hud je kar cel čas po malem jokcala....ati jo je peljal in šel po njo po eni uri, je bilo kar dovolj....danes pa je baje samo zajamrala potem pa šla v igralnico in ni bilo problema z njo, jedla, pila, se igrala, bila dobre volje....mogoče jutri že mal več kot uro in pol ostaneuser posted image ....sva bili pa v torek eno uro skupaj tam in sta vzgojiteljici rekli, da je kar fajn živahna user posted image , nič ni bila zadržana, hodla okol se igrala, ostali so se bolj za mamami skrivali ona pa kr v akcijouser posted image , pogumna dokler je mama zravenuser posted image
Vidim da sta se tud brita in lovro pridno vpeljala, bravo punca in fantičuser posted image ....mogoče pa pr naših teorija ne bo držala in bodo skoz šli brez problemov

sama, to je sedaj nova fora - kar vpije, če ji hoče kdo pomagati

aha, pri nas je tud zdaj aktualno šama, šamauser posted image ..

Sem vesela user posted image , šum na srčku je neškodljivuser posted image

farfala, super novičkauser posted image
še dobro, da dobim ta mesec regresuser posted image

a ni regres namenjen za dopustuser posted image ...ma sej ni važn, sam da ga dobišuser posted image

user posted image user posted image user posted image za prvošolčke

marta, tinej se dobro počuti pri varuški? ona pravi da je zlati in ni nobenih problemov z njim...smo bili zadnjič tam, ko je imel vnukec rd....naša špela jo je že čist pozabla, sploh ni htela k njej
sonček, kolo že preiskušeno?...lepo je user posted image

najki, lepo si napisala o user posted image ...sem si kar predstavljala kako mora to zgledatuser posted image ...fino, da je še kar babika

sem bila v P, sem se šla raj pokazat, zaradi špikanja....in je vse OK

user posted image super

nič ne delamuser posted image , lučko pojedla, lase še moram it oprat pol pa spat počasi....špela se nekaj zbuja danesuser posted image , upam da ne bo težka noč

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
2.9.2010 21:52:39   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

marta, tinej se dobro počuti pri varuški? ona pravi da je zlati in ni nobenih problemov z njim...smo bili zadnjič tam, ko je imel vnukec rd....naša špela jo je že čist pozabla, sploh ni htela k njej

Ja, baje je tam priden, nič trmast, nobenih ipičnih izpadov...user posted image user posted image  da doma vse to ven.user posted image  Smo zadovoljni. user posted image  Mislim, da se dobro počuti, ni nobenega joka, včasih zjutraj rabi kakšno minutko, da me izpusti, potem se pa gre brez problema igrat, lepo jo je sprejel. Je pa zdaj očitno pogruntal, da je to vsakodnevna zadeva in kar pokaže veselje, ko pridem, že ko avto zagleda vpije mama, mama...Priznam, da mi paše.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
3.9.2010 5:31:49   
sonček33
Skuham user posted image , pa grem veselo na delo.
Lep vikend.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
3.9.2010 6:07:45   
Zvezdica
Skuham user posted image , pa grem veselo na delo.
Lep vikend.

jutro....si pa zgodnjauser posted image

Naš se je zbujal od treh dalje, vstala sva ob 5ih tko da hvala za kavouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
3.9.2010 6:52:40   
krtekxx
Mimi, pri nas uvajanje zgleda nekako takole: 1.dan - 1 uro sama, oči pred vrati, potem hotela še jesti in celo spati, ampak smo jo peljali domov; 2.dan - prišla ob 9h, po 5 minutah jo pustila samo, menda malo jokcala na začetku, potem ok, ob 11h prišla, da sem pomagala kosilo pojesti in jo odpeljala; 3 dan - jo peljemo za zajtrk in odpeljemo po kosilu, 4. dan (to bo v ponedeljek) - je že sama in tudi prespi.

Je pa naša princesa v zadnjem tednu postala izredno samostojna: sama hoče vse delati - jesti, piti, se preoblačiti...Spanje zvečer je postalo napor. zaspati noče in noče. No, mogoče pa res ni zaspana.

Učiteljice, res smo vam vsi fouš za urnik. Me pa resnično zanima koliko časa porabite za priprave. No, če kot primerjavo povem kako zgleda moja služba: 8 ur na naslovu delodajalca, večkrat kaki "izleti" po Sloveniji in tujini, 24 ur na dan dosegljiva na telefon ne glede na to ali je vikend ali dopust, velikokrat delo doma ko otroci zaspijo. Ta mesec sem kar pod stresom zaradi tega. Dnevi so postali prekratki za družino, službo in čas zase. Mal sem sitna zaradi tega.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
3.9.2010 8:34:50   
Zvezdica
e pa naša princesa v zadnjem tednu postala izredno samostojna: sama hoče vse delati - jesti, piti, se preoblačiti...Spanje zvečer je postalo napor. zaspati noče in noče. No, mogoče pa res ni zaspana.

znano :)

Mene pa to zelo veseli. Ok malomanj me veseli da vse polije, on popije kolikor želi ostalo pa še preden uspem prestrežti kozarec obrne in je vse po tleh.

8 ur na naslovu delodajalca, večkrat kaki "izleti" po Sloveniji in tujini, 24 ur na dan dosegljiva na telefon ne glede na to ali je vikend ali dopust, velikokrat delo doma ko otroci zaspijo. Ta mesec sem kar pod stresom zaradi tega. Dnevi so postali prekratki za družino, službo in čas zase. Mal sem sitna zaradi tega.

kaj pa če zaprosiš za krajši delovnikali pa glede na to da delaš še od doma enostavno prej odideš iz službe in to kar doma opraviš pokopenziraš z minus urami? valjda se kaj da dogovorit.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
3.9.2010 8:36:53   
Zvezdica
prišla ob 9h, po 5 minutah jo pustila samo, menda malo jokcala na začetku, potem ok, ob 11h prišla, da sem pomagala kosilo pojesti in jo odpeljala; 3

super :) user posted image upam, da bo šlo tudi v prihodnje brez solz.

pela je začela hodit v jasli....včeraj je bilo kar hud je kar cel čas po malem jokcala....ati jo je peljal in šel po njo po eni uri, je bilo kar dovolj....danes pa je baje samo zajamrala potem pa šla v igralnico in ni bilo problema z njo, jedla, pila, se igrala, bila dobre volje....mogoče jutri že mal več kot uro in pol ostaneuser posted image ....sva bili pa v torek eno uro skupaj tam in sta vzgojiteljici rekli, da je kar fajn živahna user posted image , nič ni bila zadržana, hodla okol se igrala, ostali so se bolj za mamami skrivali ona pa kr v akcijouser posted image , pogumna dokler je mama zravenuser posted image

mimi, za Špelo user posted image , upam, da se čimprej navadi.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.