želva
|
dan! Se že dolg nisem oglasila in vidim, da imate kar nekaj zanimivih debat! Jaz tud kupujem nepremočljivo podlogo, lana kakšno si kupila v lekarni-dimenzije? ker bi ta veliko. Eno že imam in zdaj smo ponoči brez plenice in če uide, pol dam prat in se ful dolg suši, sušilca pa nimam. Midva sva si tud letos prvoščila eno popoldne, eno noč in še dopoldne brez otrok, Je pasalo, ravno to kar je rekla pikica, se obuješ in greš, nobenga ne rabiš v avto tlačit, delaš stvari v svojem ritmu. Ampak tamaledve sta prespale doma, pršla je babica s tazgornga štuka in spala na kavču(imamo to srečo), ker drugače ne vem kako bi šlo. Kot otrok se spomnem kok mi je bilo to fajn in žur nekje prespat, pa me niso dajali zato da bi kam šli, ampak ker sem tako želela. Našo smo dal lanskoleto enkrat k nam domov, pa sva jo mogla it ob 11 iskat .In tud ko gremo na morje rabi 2 dni, da se navadi.Prej pa vsak večer joka, "kje je moja postelja, domov bi šla". A lohk eno hecno ? Smo bili zanč na pikniku in so jagenčka pekli. Pride Manca in pravi: Lej ga dinozavra! Ja, S:D:je ful lepš met 2 kot enga.Naše dve sta itak kot ene dvojčice, ne moreta ena brez druge, isto se zunej skoz iščeta...pa tok lepo se igrata skupaj, da se lohk sam čudiš. Zdajle imata manijo na dojenčke, groza.Vsaka imata po 3 dojenčke in to jih cel lubi dan pedenata. Me pa mika, da bi imeli tapravega dojenčka.Želja je, sam denar!Sej ne da nam je hudga, prazaprav čist nič,ampak me skrbi za v naprej, kaj če se komu kaj zgodi, ostane kdo brez službe, pa ko morjo v šolo so spet stroški, dva je vseeno lažje kot 3. No pa dost nakladanja, lepo nedeljo, naj vam sije sonček