|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
2.7.2010 13:45:37   
vetrnica
lana38 - eterično olje imam jaz od Justa. Drugače pa mislim, da se ga dobi v kakšni drogeriji, lekarni user posted image Po moje je fajn, da je čimbolj naraven. Glede uporabe pa ga bom jaz verjetno kar na oblačila nakapala. Na kožo si ga ne upam dat, ker je lahko premočen. Sem pa razmišljala tudi o tem, da bi si naredila kar domači (bio) mehčalec in dodala eno od teh olj.

lorch - saj se vse spomnijo. Zoja pa pravi, da je ona rodila svojega dojenčka (Nano) tako kot sem jaz Tejo. user posted image Drugače sva pa z Zojo imele za pripravo na bratca/sestrico knjigo "Dobili bomo dojenčka" (kar debela kartonka) in jo še zdaj rada bere.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
2.7.2010 15:46:41   
lana38
Mojega dopusta je konec. Zdaj pa delam do 16.7., potem gremo pa za 14 dni v Izolo. Včeraj smo se kopaliv Aqualuni. Blaž je imel veliko željo iti tja, pa smo šli. meni osebno pa je bolj všeč v termah Ptuj.
LP

lana38

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
4.7.2010 7:25:50   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Včeraj smo se kopaliv Aqualuni. Blaž je imel veliko željo iti tja, pa smo šli. meni osebno pa je bolj všeč v termah Ptuj.
LP

Kaj imajo v Aqualuni bazene za otroke kot je moj? Zakaj ti pa ni všeč oz. Ptuj bolj?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
5.7.2010 9:19:08   
lana38
V Aqualuni je vse skupaj utesnjeno na betonu med bazeni. Naravne sence skoraj nič, za avto sploh ne. Ležalniki in senčniki so tako natlačeni, da se ne moreš gibati okrog njih. Bazeni so pa fajn. Ni pa nobene trave, tako da se ne moreš kaj preveč sprehoditi. Pa nobenih igral na suhem za otroke. Jih treba zabavati tudi, kadar niso v vodi.
LP

lana38

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
5.7.2010 16:29:28   
soncek.djukelica
Mmi smo vikend uživali na morju, pridem pa včeraj v prestolnico, me pa pričaka dež in hladno vreme! Za 10 stopinj manj je bilo, kot na Obali! Nisem mogla verjeti!

Jaz sem pa kar malo žalostna, ker sta otroka ostala na morju, pa neka tuga me daje, ker ju ni! Se skušam zaposliti, pa mi misli kar uidejo k njima!

Pikica, kakšen poganjalec pa ti misliš? A ni za stanovanje? Dej, kak link ali sliko pripopi!

vetrnica, lorch, lepo,da učita svoji dve, odkod pride dojenček! Naše tega pri meni ne bodo videle!user posted image Sem pa jaz jima razložila, kje sta bili oni in kje sta pili mleko, ko sta bili dojenčici!user posted image lana, a tvoj Tim se še doji?

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 5.7.2010 16:31:53 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
6.7.2010 9:27:53   
lana38
Tim se ne doji več kakšnih 6 mesecev. Nekje okrog Božiča sva nehala.
Mislim, da je pikica* dala gor link od slikice poganjalca.
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
6.7.2010 18:05:47   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

Pikica, kakšen poganjalec pa ti misliš? A ni za stanovanje? Dej, kak link ali sliko pripopi!

Evo, SD - samo zate že tretjič link do poganjalca:)) http://www.e-dirt.co.za/forum/uploads/3688/blue_jdbug_bike.jpg

Jaz sem pa danes prav prešerne volje - ni vsak dan, da te v Financah citirajo. In to v treh člankih:).

Neposredna povezava do sporočila: 2632
6.7.2010 20:35:34   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Jaz sem pa danes prav prešerne volje - ni vsak dan, da te v Financah citirajo. In to v treh člankih:).

izgleda res kot kolo, vendar brez pedalov!
cestitke za citiranje!
jaz pa se ubadam, kako napisati prosnjo za novo sluybo in ti pri tem tudi povabijo na razgovor! poln kufer imam sedajsne!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
7.7.2010 8:11:30   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

jaz pa se ubadam, kako napisati prosnjo za novo sluybo in ti pri tem tudi povabijo na razgovor! poln kufer imam sedajsne!user posted image user posted image user posted image

Malo je odvisno od tega na katerem področju bi delala. Določene panoge so bolj zategnjene, druge manj. Predvsem pa je (vsaj pri meni) pomembno, da ne nakladaš. Mene kar zvije, če dobim v roke kakšno prošnjo s fonti 10 in tega par strani. Po pravici povedano, je niti ne preberem. Razmisli kaj bi utegnilo vzbuditi zanimanje v konkretni firmi za konkretno delovno mesto. Malo se pozanimaj o tem, kaj točno počnejo, kako razmišljajo itd. Potem pa napiši prošnjo, ki bo skladna z njihovim načinom razmišljanja. In kar je najpomembneje - bodi iskrena. Mi smo se že parkrat opekli, ker smo verjeli nakladanju v prošnji, na koncu pa se je izkazalo, da je bilo to samo prodajanje megle.
Nase glej kot na prodajni produkt - ker dejansko prodajaš sebe oz. svoje znanje. Pomisli kakšen problem poskuša rešiti dotično podjetje in mu poskusi s konkretnimi primeri razložiti, da si ravno ti prava rešitev za njihov problem.

Neposredna povezava do sporočila: 2634
7.7.2010 10:20:40   
lana38
s.d. včasih se v službi obrne tudi na bolje, čeprav si zdaj zelo nezadovoljna. Meni osebno se je to že zgodilo. Pred 6-8 leti sem ful iskala drugo službo, ker sem imela te čez glavo. Seveda je nisem dobila, ker nikje ni bilo dobrih zvez. Pa sem pač ostala, ni bilo druge. No, zdaj je pa že bolje. So se razmere popravile.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
7.7.2010 10:28:47   
pikica*

Seveda je nisem dobila, ker nikje ni bilo dobrih zvez.

Pa zakaj so ljudje vedno prepričani, da službe ne dobijo, ker nimajo zvez? Po moje je razlog treba iskati v sebi ne pa v drugih. Pri nas npr. že kar nekaj časa iščemo kakšnega dobrega prodajnika. Pa ga ne najdemo. Prošenj ogromno, vendar med njimi zelo težko najdeš kakšnega ustreznega. Na razgovorih te pa v večini primerov itak mine vse veselje. Mogoče so potem tudi ti ljudje mnenja, da jih nismo vzeli, ker niso imeli pravih zvez. Resnica pa je čisto drugje. In ko govorim z ljudmi iz drugih podjetij, je situacija podobna.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
7.7.2010 11:34:00   
lana38
Ja, tukaj pri nas pa kar velja, kar sem napisala. Jaz sem zdaj že v svoji 3 službi in vse 3 sem dobila preko zelo dobrih vez. Ena mi je šla tudi mimo, ker je oseba, ki je tisto službo dobila imela bolj debelo vezo od mene. V manjših krajih brez veze ni službe. Žal je to res. Morda je v LJ res drugače.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
7.7.2010 12:42:41   
pikica*
Zanimivo. Ker mi nikoli ni bilo jasno zakaj bi nekoga zaposlil zaradi zvez. Če iščeš novega sodelavca, ga iščeš zato, ker ga rabiš. In če ga rabiš, hočeš dobiti najboljše možno v danih okvirjih. Ker želiš, da bo dobro opravljal delo, zaradi katerga ga v prvi vrsti sploh zaposljuješ. Poznanstva pa upoštevaš samo kot priporočilo, ne more pa bit to ključni dejavnik. Ker drugače je pa to pljuvanje v lastno skledo.

Pa poznam drugače tudi razmere v manjših krajih, ker ima naše podjetje sedež v enem od njih. Res je, da tam ljudje bolj vršijo pritisk - razne mame hodijo fehtarit za službe za svoje sinove itd. Pa kakšna teta, ki te pozna tako na približno bi bila kar naenkrat rada tvoja najboljša prijateljica - da bi potem zaposlil njenega sina. Ampak zaenkrat nismo popuščali. Sami pa nikoli nismo iskali ljudi na tak način. Upoštevali smo priporočila, vendar pa smo vsakega kandidata primerjali z ostalimi in nato izbrali najustreznejšega.

Zato SD - pogumno pošiljaj prošnje.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
7.7.2010 13:39:37   
lana38
Jaz bi lahko rekla, da skoraj nikogar ne poznam, ki ne bi prek veze dobil službe. Pri nas je 99,99% tako.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
7.7.2010 14:28:14   
pikica*

Jaz bi lahko rekla, da skoraj nikogar ne poznam, ki ne bi prek veze dobil službe. Pri nas je 99,99% tako.

Ja, potem je pa res kriza dobit službo. Verjetno je pa veliko odvisno tudi od tipa službe, ki jo človek išče in izobrazbe oz. poklica.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
7.7.2010 14:51:08   
lana38
Tu pri nas je res zeloo težko dobiti službo, če nikjer nikogar ne poznaš.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
7.7.2010 17:29:01   
soncek.djukelica
sta se pa razpisali! se moram nasmejat!user posted image user posted image user posted image

jaz sem dobila službo,ker sem si jo sama zrihtala! seveda sem tudi prosila koga, če morda pozna koga iz točno določene firme, ampak trenutni je čas slab za zaposlovanje! resnica je taka, da pride za eno delovno mesto 200 prošenj, in kako naj kadrovnik ve, kateri je pravi! ugotovila sem,da je bolje napisati prošnja tipa "manj je več"!
upam,da mi rata sploh zamenjat;ker včasih pomislim,da očitno ne bo šlo!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
7.7.2010 17:47:03   
lorch
Tudi sama vidim, da večina ljudi okoli mene dobi službo po vezah. Delno pa to tudi razumem, ker če imaš na voljo več kandidatov, rajši vzameš tistega, ki ga poznaš, ali pa ga vsaj nekdo v tvoji bližini pozna in ti pove, da je npr. priden, pošten, iznajdljiv... Beseda poznanega je enostavno več vredna od tiste ki ti jo neznanec napiše na papir. Ker se pri iskanju službe ljudje "prodajamo", nikoli ne veš koliko tistega kar piše v prošnji, je res. človeka spoznaš, ko že nekaj časa delaš z njim. takrat je pa včasih že prepozno in imaš neprimernega človeka na del. mestu, odpravit ga pa tudi ne moreš kar tako.
Veze ali ne, priporočila štejejo, komu pa bomo bolj verjeli, priporočilu človeka, ki ga poznamo, ali totalnemu neznancu, pa mislim, da je vsem jasno.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

Neposredna povezava do sporočila: 2643
7.7.2010 17:50:19   
lorch
Sem se nekoliko nerodno razpisala, bo še katera mislila, da tudi sama zaposlujem ljudi, pa sem samo poskušala razumet še drugo stran.
Jaz delam v vrtcu in nimam z zaposlovanjem nič, da ne bom dobila kake prošnjeuser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
8.7.2010 16:51:15   
soncek.djukelica
ni kaj, službo dobiti je že kar nekaj časa težko, sploh dobro plačano in z normalnimi urami! kaj pomeni biti vikend frei, mi že leto dni ni znano!user posted image težko je tudi z poznanstvi, sploh takimi, ki ti lahko pri tem pomagajo! da bi vrgla puško v koruzo, ne pride v poštev, pač pa vrtam in gruntam, da se kdaj kar kadi od vsega tega! neki se mi mora pojavit in upam,da bo kmalu!

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
9.7.2010 10:06:59   
lana38
s.d.user posted image user posted image user posted image  za dobro službo.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2646
9.7.2010 15:37:37   
soncek.djukelica
živjo,

pred mano je deloven vikend in še cel teden za njim, vendar načrtujem drug vikend skočiti na morje otroke pogledat! ena naj bi imela malce vročine, kake druge simptome pa se niso razvili, zato sem malce pomirjena,da ni kaj hujšega! morda ji bodo končno petke ven pogledale!sem pa vesela,da nista v vrtcu, ker bi me itak pol že klical!

v ponedeljek se bodo začele razprodaje, jaz sem včeraj že kupovala v H&M obleko za plažo; tokrat za sebe in sem plačala 1€ za komad!user posted image user posted image user posted image Zame bo že dobro, za otroke pa nekaj več potrošim! Gledala sem Hello Kitty majčke za otroke, vse vrti okoli 10€, ker je kao bolj modno, user posted image imaš pa ostale majčke od 3€ navgor! Sej bi človek celo plačo pustil tam, ker imajo tok stvari in moraš preprosto odkorakati ven!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
11.7.2010 7:38:54   
lana38
Za 1 € obleka, to je pa res poceni. Jaz bom tudi malo šla po razprodajah ta teden. Danes teden gremo pa na user posted image . Komaj že čakam, da mine še teh par dni.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2648
12.7.2010 14:34:25   
pikica*
user posted image Ojla punce. Ste že pri šopingu? 
No, jaz sem javljam iz d.c.-ja. Do šopinga še nisem prišla, računam, da mi uspe nekje do konca tedna kaj bolj resno po trgovinah pogledat. Imajo pa tudi tukaj zdaj razprodaje, zato upam, da najdem kaj pametnega.  Drugače imamo pa vroče in dokaj soparno vreme, ampak je za preživet. Mulčka nihata iz totalnega zadovoljstva v nepopisno tečnobo, ampak n hudega. Zoji gre predvsem na živce podzemna.
Na časovno razliko smo se hitro navadili, let smo tudi uspešno preživeli (ampak komaj, ker je imel Lovro na koncu res poln kufer aviona), zdaj pa uživamo. Na american lifestyle smo se že popolnoma navadili, preseneča pa me predvsem prijaznost ljudi. Sem zadnjič skoraj okol padla, ko sta dva z avtom ustavila in vprašala kaj iščemo. Potem pa sta dala natančne napotke kako in kaj. Pa otroka sta čisto fascinirana, ker nas policaji na cesti pozdravljajouser posted image .

Zdaj se gremo pa zrihtat in šibamo na zajtrk. Danes bomo dopoldne sami vandrali naokrog, ker bo mož večino dneva na konferenci. Da vidimo, kako bo to izgledalouser posted image .

Čau

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
12.7.2010 15:03:53   
andreja2000
Hojla!

No,da vas malo pozdravim in se spet malo javim.
Pri nas je tako,da Eva ravno preboleva vodene koze in ker ima hujšo obliko sva dobili antibijotik,je pa bila res boga in s takimi velikimi pikami,ki so sedaj že kraste,da je bila v obraz kar otekla,no sedaj pa je že bolje hb.Lara gre v četrtek s kolonijo na morje,pa jo boli grlo,sva bili pri zdravniku in gre za virusno obolenje,upam,da bo do četrtka vredu in da bo lahko šla na morje.
Ja,Eva je kot sem že pisala brez pleničk in sedaj tudi ponoči,pa z kakanjem je bil problem tudi hitro rešen ,tako,da je naša punca čista.

Vsem lep pozdrav in imejte se lepo!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?