lorch
|
Zgleda, da ste vse na dopustu. Jaz sem imela včeraj pregled, vse ok, tudi zaradi kilaže ni komplicirala oz. je celo rekla, da se nisem kaj prida zredila, zdaj se mi pa kar zdi, da imam dovoljenje za nažiranje . Naša lumpa že veselo govori črko r, samo ne vedno, ampak iz dneva v dan bolj pogosto. Drugače pa je že od januarja brez pleničke ponoči, uide ji redkokdaj, če reees ne pridemo pravočasno do wc-ja, ampak to je res takrat, ko se npr. vozimo in ni takoj možno ustavit, ampak zdaj že večinoma zna zadržat kolikor je potrebno. Je postala prava mala afna, ki je tiho samo če ji je nerodno in ko spi. Drugače pa ima kar nekaj namišljenih prijateljev, tudi psa . Malo profitiramo na igračkah, ki jih mala ima, samo jih drugi ne vidijo, ker imamo pri nas take čarobne, nevidne . V glavnem, dolgčas nam ni. Se pa Tjaša zelo veseli dojenčka, mene pa malo skrbijo tisti trije dnevi, ko bom v porodnišnici, ker je zelo navezana na mene in ji nikakor ne morem dopovedat, da bom takrat šla sama tja in bo ona doma počakala na dojenčka in name. Vedno doda: pa js bom šla kr zraven! Čeprav ji razložim, da jo bo ati pripeljal na obisk, potem zmeraj popravi, da bo ona šla zraven in bo pri meni in dojenčku počakala. Sicer vem, da boste rekle, da brezveze kompliciram, ampak zdaj ko imam samo njo še lahko, sej vem, da se potem vse izide, ampak malo me pa vseeno stisne. Zdaj pa grem malo delat, ker danes nekako kar lenarim.