|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
12.7.2010 21:44:23   
soncek.djukelica
živjo,

pikič, ti pa znaš lušte naredit! dej. Uživaj še za vse nas, pa v kak Target zavij, tam imajo dobre stvari!user posted image

Andreja, upam da bo z tvojo Laro do četrtka vse v redu in da gre v kolonijo! Če bi ostala doma, bi ji bilo verjetno kar malce žal, ker ni mogla iti! Pa tudi Evi želim,da hitro okreva!user posted image

Moje punce uživata na morju, nekaj dni se nista kar nič hoteli kopati, danes pa bili v vodi in uživali!user posted image Pogrešam jih, med tem časom pa delam vse stvari, ki mi jih ni uspelo med letom! pucam po hiši, belila in barvala sem zunanjo fasado, vlagam kumare in strošji fižol, višnjev kompot sem skuhala( pa tok sem si dala dela z njim,da sem vse višnje izkoščila)user posted image , vrt zalivam in komaj čakam na paradižnik( letos se mi ga še posebno lušta, kot da bi bila user posted image , pa 100% nisem)! Pa še ena stvar je, ki jo ne uspem, ko sta otroka doma, lahko v miru kaj na TV pogledam!user posted image

Razprodaje, bi šla kaj za otroka kupit, pa čakam plačo!user posted image
Lana, a si videla, da se plaža v Simonovem zalivu sedaj plačuje? Kok so nesramni ti na občini!user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
13.7.2010 10:43:41   
lana38
andreja2000, sem te že pogrešala.

s.d. plaža v Simonovem zalivu je plačljiva že 3. leto. Mi se dopoldan kopamo pri Delfinu, po 16h pa gremo v Simonov zaliv, takrat lani in predlani niso več kasirali. Morda bo tudi letos tako. Komaj že čakam nedelje, da gremo.
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
13.7.2010 21:59:01   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

plačljiva že 3. leto. 

svašta, nisem vedela! zdej se pa sploh ne spomnim, če zadnja 3 leta nisem bila v San simonu! Bi mogla biti, če me spomin ne vara! Jaz sem tudi ta vikend na morje svoje otroke pogledat! Kdaj pa vi greste nazaj, da bi se nekako ujeli? 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
14.7.2010 11:05:38   
lana38
Mi pridemo 18.7 in gremo nazaj 1.8. zjutraj.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2654
14.7.2010 21:29:23   
pikica*
Ojla punce, spet vam mal lušte delam:).
Tamaladva sta pri popoldanskem počitku, jaz pa spet eno surf seanso šopamuser posted image .  Danes imamo bolj deževno vreme in nam ni veliko okol za hodit. Malo smo se sprehodili do Union station-a, da smo nekaj malega pojedli in malo pošopingirali, potem pa smo pičili nazaj v hotel. Raje bi sicer videla, da ne bi bilo dežja, da bi šli v kak muzej (pa niso to tisti dolgočasni muzeji, ampak so čisti žur za otroke), ampak nimamo kaj. Bomo pa jutri ali pa mogoče popoldne, če se vreme kaj popravi.

Drugače pa tukaj uživamo na polno. Zelo mi je všeč tudi to, da so ljudje bistveno bolj odprti kot pri nas. Tukaj te mimogrede kdo ogovori. Vsak bi malo počvekal. Ko slišijo, da govoriš tuj jezik pa itak takoj vprašajo od kod si. Pa vsak ti pomaga, ko kaj rabiš. Te dni večinoma sama krožim okrog s tamalima in na vsakem koraku mi kdo pomaga. Če pa rečeš, da ne rabiš pomoči, te pa kar čukasto pogledajouser posted image . Včeraj sem šla s tamalima v Air&Space museum in sem čakala na lift. Pa se not nabaše  cel kup ljudi in pride ženska, ki je upravljala s tem liftom in jih ene par nažene ven, da sem šla lahko jaz not, ker sem imela otroški voziček. Sem ji rekla, da ni problema in da lahko počakam na naslednjega (ker je ven pošibala en del neke indijske družine) pa mi reče "Get in ma'm". Sem se je skoraj malo ustrašila in šla notuser posted image . V glavnem, ko te vidijo z vozičkom ti vsi odpirajo vrata in pomagajo kjer lahko.

Ampak vseeno že komaj čakam, da mož jutri popoldne zaključi s konferenco, da začnemo še skupaj hodit okrog. No, dobra stran konference pa je ta, da nam vsak dan nosi domov sveže sadjeuser posted image . Ne moreš verjet, ampak najti solidno trgovino ala naš Špar je tukaj skoraj nemogoče najti. Včeraj sem končno odkrila en Safeway in naredila nekaj zaloge. Ni čudno, da ljudje večinoma jejo zunaj.

Toliko od mene. Uživajte.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
14.7.2010 21:40:32   
soncek.djukelica
pikica, kako lepo te je brati! Če drugemu ne, vsaj meni delaš lušte!
Mi tukaj pa "crkavamo" od vročine in jaz sem čisto štufa!Tudi pri nas bi pasala kak dež, da mi vsaj malo zalije vrt! Včeraj sme imela pravo fis kulturo, sem cca 200L vode prvo napumpala in pol odnesla!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
15.7.2010 3:11:21   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

Mi tukaj pa "crkavamo" od vročine in jaz sem čisto štufa!Tudi pri nas bi pasala kak dež,

No, da se ti ne bo preveč kolcalo po dežju.... Po dopoldanskem deževju je popoldne posijalo sonce in spet je usekala sopara (in vročina, 95F, kar je cca. 35C). Ampak to je res una sopara za crknt. Ampak se navadiš. Sčasoma pa verjetno postaneš kar malo imun, ker ljudje tukaj hodijo naokrog v dolgih hlačah in srajcah z dolgimi rokavi - pač poslovno napravljeni. Washington je namreč čisto poslovno mesto, vrh ameriške birokracije. In temu primerno so oblečeni tudi ljudje. Že po obleki vidiš kdo je turist in kdo je lokalecuser posted image . Mi pa stanujemo še eno ulico stran od Capitol hilla, torej v samem centru njihovega političnega vrha. Tako resnično videvaš ljudi v strogih poslovnih oblekah. Mi je pa hecno, ko se po službi malo sprostijo in ni jih malo, ki gredo potem kaj pojest lepo blečeni, na noge pa nataknejo supergeuser posted image . Tudi ženske. Krilo, na nogah pa športni copati.

Danes se je popoldne zjasnilo in smo spet odpeketali na potep po mestu. Obvezen sprehod skozi National Mall, ena runda na Carousel-u za Zojo, potem pa po sedmi ulici do E street in nazaj proti hotelu. Tukaj mi je všeč sistem označevanja ulic. Navpično so poimenovane s številkami, vodoravno pa s črkami. Tako se je zelo enostavno orientirat kje si. Vsake toliko pa kakšna avenija -  New York avenue, New Jersey avenue itd.

Takole.....pri nas je napočil večer. Ura je devet zvečer, mož bo čez kakšno uro "doma", otroci so v postelji, jaz pa tudi stuširana in v pižami. Na koncu je bil dan kar naporen, tako da bo pasalo zaspat.

Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 2657
15.7.2010 21:43:48   
soncek.djukelica
pikica, kako pa kaj otroka uživata v d.c.-ju? Tudi mi imamo vroče, 35 ali še kakšno stopinjo več!user posted image koliko časa pa boste še dol? meni si spet naredila lušte! takole sem malce ugibala, tale tvoj možek po vsej verjetnosti dela v javnem sektorju,da je šel na konferenco?

jaz pa komaj čakam sobote,da vidim svoje otroke! zelo jih pogrešam!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
16.7.2010 11:40:20   
lana38
Jaz pa delam še danes do 16h in potem poačsi pakiramo in v nedeljo na morčka. Komaj že čakam.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2659
16.7.2010 21:36:47   
soncek.djukelica
lana, uživaj na morju! otroka se ziher veselita!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
19.7.2010 11:12:09   
soncek.djukelica
živjo,

se vidi, da lane ni,in 2 dni ni noben pisal na tale forum!
vikend z puncama je bil super, vesele so bile, ko sta me videle, jaz pa še bolj!user posted image morje je bilo resnično toplo! kahlica je pri eni že kar v redni uporabi, pri drugi pa žal še ni!

mi je bilo pa muka iti nazaj v službo, ker me še čaka 2 tedna preden nastopim dopust, tako da se mi je danes začelo vleči!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2661
21.7.2010 11:15:23   
soncek.djukelica
ojla,

ocitno bom  sama pisala na tale forum!se pikica je nekam zgasnila, ali pa je ze nekje nad atlantikom!user posted image

nase so dobro, se zmeraj uzivata na morju, mene pa spet caka deloven vikend!user posted image

Lorch, kako kaj busek!

Neposredna povezava do sporočila: 2662
25.7.2010 20:38:53   
pikica*
Evo, mi smo doma.

Nekaj časa se nisem nič več oglasila, ker je bil tempo enostavno prehuduser posted image . Po Washingtonu smo jo z vlakom mahnili še v NYC.

Ob prihodu na Penn station (postaja na Manhattnu) smo doživeli en konkreten kulturni šok. Ven smo pričli na 34. ulici in najprej zagledali ogromne nebotičnike, poplavo taxijev in mravljišče ljudi. Vreme je bilo rahlo oblačno, zato je bilo vse sivo, zrak pa vroč in zadušljiv. Prebili smo se do taxija in jo pičili direktno v hotel. Tam pa prvo presenečenje. Ogromna soba. Ampak res ogromna - 65m2. Pravo stanovanjeuser posted image . Samo odložili smo torbe in šli takoj ven. Na srečo se NYC-ja hitro navadiš. Že naslednji dan smo bili že čisto domači. Najprej smo jo mahnili v Rockefeller center, da smo si NYC pogledali še z višine. Noro! Ogromno mesto, ki mu ne viši konca, na sredini pa Central park - prava mala oaza. Pogledali smo si vse tipične zadeve, ki jih v NYC-ju pač moraš videti. Statue of Liberty, Wall street (hja, ekonomistauser posted image ), preizkusili ferry do Staten islanda, pogledali ZOO v Central Parku user posted image in seveda izkusili utrip Times Square-a in nakupovalne sedme avenije. Noro, fantastično! NYC je resnično mesto, ki te zasvoji ali pa ga sovražiš. No, mi definitivno sodimo v prvo skupinouser posted image .

Otroka sta bila navdušena. Še posebej pa ju je navdušil Toys'r us, v katerem sta srečala pravega Spider manauser posted image . Definitivno pa drži, da je NYC prava šoping meka. Vse je precej materialistično naravnano, temu primeren pa je tudi odnos ljudi. Precej manj prijaznosti kot v Washingtonu. Ampak se navadiš.

No, na koncu pa je vseeno pasalo prit domovuser posted image . Malo nas daje še jet lag (danes smo ob treh zjutraj jedli zajtrk, potem pa smo šli nazaj spat in spali skoraj do treh popoldneuser posted image . Upam, da se danes spravimo spat ob normalni uri, ker bo jutri treba it v službo in vrtec.

V glavnem - krasna izkušnja in dobra iztočnica za nova potovanja. Videla sva, da tudi z majhnimi otroci ni problem potovati in to nama je dalo precej poguma za naprej. Zdaj že razmišljamo o tem, kaj bo naša naslednja destinacija. Zoja pa je danes že vprašala kdaj gremo spet v Amerikouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2663
25.7.2010 20:44:06   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

takole sem malce ugibala, tale tvoj možek po vsej verjetnosti dela v javnem sektorju,da je šel na konferenco?

Ne, ne dela v JS. Tudi v privat sektorju najdeš malo bolj dobrodušne firme. Pri možu na to konferenco ponavadi vsako leto pošljejo dva letos so to možnost ponudili tudi njemu. V bistvu je to neke vrste nagrada. In to kar konkretna, če upoštevaš, da je kotizacija za konferenco skoraj 2000$, potem pa je tukaj še hotel (cca. 1500$) in avionska karta (skoraj 1000$). Lepa nagrada, ki jo je bilo treba izkoristit.

Neposredna povezava do sporočila: 2664
30.7.2010 10:00:00   
lorch
Lep pozdrav s Paga! user posted image
Jaz in maoj trebušček se imava kar lepo, moram priznat, da prav uživam v nosečnosti, čeprav so občasno prisotne kake slabosti, ampak ni hudega, večinoma sem prav fajnega počutja. obenem pa še mal podoživljam prvo nosečnost user posted image . Smo v kampu, uživamo ker sva  oba z mojim najbolj navdušena nad kampiranjem, kar se morja tiče, drugače za v hribe nama glih ni, na morju pa je šotor zakon. Zdaj je pa prišla sestra na obisk, in je s seboj prinesla računalnik, pa sem si morala dat duška in se mal priklopit. dokler ni blo računalnika, pa sploh ni manjkal user posted image
Zdaj grem pa na teraso na kavico, ker mi je moj dragi že naročil in bo verjetno vse mrzlo. uživajte!
Čau!

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

Neposredna povezava do sporočila: 2665
2.8.2010 7:03:11   
lana38
Mi smo včeraj prišli nazaj. Teh 14 dni je minilo kot bi mignil. Jaz in otroka bi še kar ostali na morčku. Moj pa se je že kar naveličal. No, saj 14 je kar dolgo.
Zdaj pa v službo, pa ni sploh ni.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
2.8.2010 11:26:30   
lorch
Evo, tudi našega morja je konec. Res se 14 dni sliši veliko, ampak sploh ni, še prehitro mine. Če bi finance in dopust to prenesli bi kar raztegnila na 3 tedne.
Ta teden sem jaz še fraj, moj pa je že pridno aktiven v službi. Seveda to pomeni, da moram sama vse kar sva snoč zmetala ven iz avta, pospravit in znosit vso kamp opremo na dile. To je pa prednost tega, da si takoj naslednje jutro v službi, vsaj pospravljanju se v večji meri izogneš user posted image .
No, pavze je konec in grem naprej obešat cote in sesat stanovanje, ki je polno prahu in mušicuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
3.8.2010 7:11:17   
lana38
Jaz grem vedno naslednji dan po morju delat, pa moram tudi pospraviti stvari. Mi to kar odgovarja. Mi je škoda dopusta za doma biti kar tako, če nikamor ne grem. Razen pozimi pred novim letom. Takrat sem ponavadi par dni kar tako samo doma. Bi pa jaz tudi bila 3 tedne na morju, samo 3 teden dopusta v enem kosu ne moremo imeti pri nas v službi, šef ne dovoli.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
3.8.2010 17:42:00   
lorch
Hja! pri nas je pa tako, da moramo v večji meri izkoristit dopust v juliju in avgustu, ker je čez leto problem, kadar kdo manjka. Čez poletje je pa v vrtcu manj otrok in koristimo dopust takrat ko je manjša potreba. Žal, ampak ostalih deset mesecev si pa res na moremo kar tako umislit kakih počitnic, zato smo pa poleti več fraj. Ampak da ne bo pomote fraj sem toliko kot imam dopusta, nič več tako, da ne bo kdo mislil, da sem fraj več kot drugi, samo bolj strnjeno moram koristit dopust.
Glede pospravljanja je pa tako, da kadar naslednji dan delam, mi težje kose kamp opreme pomaga moj znosit gor na podstrešje, zdaj ko sem noseča sem pa samo tiste res težke stvari (samo 2) pustila da jih je on odnesel gor po službi. Ker, ko pridemo zvečer domov, oba znosiva vse ven iz avta, ampak je tega kar dosti in zvečer res ni časa da bi vse to sortirali, samo še kak stroj cot pripravim in hrano pospravim, potem je pa treba že spat. Sva malo bolj pedantne sorte in vso opremo vsako leto doma še opereva in očistiva preden gre za leto dni na dile.Imamo pa kar veliko opreme ker je šotor skoraj tako velik kot naše stanovanje in gre noter veliko materialauser posted image . Problem je samo, da v karavana in trugo na strehi ne gre toliko kot v šotoruser posted image , drugače bi imeli še več. Kako se bomo napakirali v avto drugo leto, ko bomo imeli še enega člana, pa še ne vemouser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
4.8.2010 6:49:42   
lana38
Mi pridemo pa ponavadi v nedeljo dopoldan domov, tako da je skoraj cel dan časa za pospravit, seveda pa so to samo potovalke. Če je šotor in kamp oprema, je tega bistveno več.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
6.8.2010 18:52:40   
lorch
Zgleda, da ste vse na dopustu.
Jaz sem imela včeraj pregled, vse ok, tudi zaradi kilaže ni komplicirala oz. je celo rekla, da se nisem kaj prida zredila, zdaj se mi pa kar zdi, da imam dovoljenje za nažiranje user posted image .
Naša lumpa že veselo govori črko r, samo ne vedno, ampak iz dneva v dan bolj pogosto. Drugače pa je že od januarja brez pleničke ponoči, uide ji redkokdaj, če reees ne pridemo pravočasno do wc-ja, ampak to je res takrat, ko se npr. vozimo in ni takoj možno ustavit, ampak zdaj že večinoma zna zadržat kolikor je potrebno. Je postala prava mala afna, ki je tiho samo če ji je nerodno in ko spi. Drugače pa ima kar nekaj namišljenih prijateljev, tudi psauser posted image . Malo profitiramo na igračkah, ki jih mala ima, samo jih drugi ne vidijo, ker imamo pri nas take čarobne, nevidneuser posted image . V glavnem, dolgčas nam ni.
Se pa Tjaša zelo veseli dojenčka, mene pa malo skrbijo tisti trije dnevi, ko bom v porodnišnici, ker je zelo  navezana na mene in ji nikakor ne morem dopovedat, da bom takrat šla sama tja in bo ona doma počakala na dojenčka in name. Vedno doda: pa js bom šla kr zraven!user posted image  Čeprav ji razložim, da jo bo ati pripeljal na obisk, potem zmeraj popravi, da bo ona šla zraven in bo pri meni in dojenčku počakala. Sicer vem, da boste rekle, da brezveze kompliciram, ampak zdaj ko imam samo njo še lahko, sej vem, da se potem vse izide, ampak malo me pa vseeno stisne.user posted image
Zdaj pa grem malo delat, ker danes nekako kar lenarim.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
9.8.2010 11:42:40   
lana38
lorch, je čisto normalno, da te skrbi. Mene je skrbelo, pa je Blaž imel že 10 let. pa se vse uredi nekako samo po sebi.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
13.8.2010 15:43:50   
vetrnica
lorch ... saj bo. Se mi zdi, da mi še največ kompliciramo, otrok pa to drugače naredi. Meni je bilo še huje to, ker sem vedela, da ne bo mogla prit niti na obisk (rodila marca, ko so lahko prišli samo očetje). Pa mi je mož pol reku, da sta se imela prav fajn. Pa je drugače ful name navezana, takrat pa ni blo nobenga problema. Celo poklicala sta me po telefonu in je blo vse vredu. Ko sta me prvič klicala jo je sicer dal v banjo, da se je kopala, da bi jo pol lažje zamotil, pa ni bil noben problem. Tudi zvečer je šla spat brez problema. Je pa naredil tako, da je bila res zaspana in sta šla šele potem spat. Me pa potem kasneje ni pustila same k zdravniku. Tako je potem tudi šla zraven na prvi sistematski pregled od Teje. Tudi, ko sem šla na pregled čez 6 tednov, je bila sicer ona v varstvu, a sem ji povedala da grem k zdravniku, je rekla "samo ne greš rodit dojenčka". Pa ni šlo tok za dojenčka kot to, da me potem spet nekaj časa ne bi bilo. Sem ji morala večkrat povedati, da bom samo kratek čas pri zdravniku.

Zoja je šla pa danes prvič na počitnice. No, gre se bolj za to, da bo prvič prespala sama pri mojih starših. Sej, nekaterim se verjetno to zdi čudno, da šele zdaj. Ampak moji starši so več kot 100 km oddaljeni od nas in se vidimo enkrat na 3 tedne. Drugače je že prespala pri varuški čez noč in ni bilo problema.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
16.8.2010 11:07:21   
lana38
Meni se pa ne zdi nič čudno, da je šele zdaj drugje prespala. Tim je tudi samo 2x spal pri babici, pa še to zato, ker je Blaž bil bolan. Pa ga pač nisem domov nosila, da se ne bi nalezel. Jaz nisem ravno pristaš tega, da otroci drugje spijo.
LP

lana38

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
16.8.2010 14:17:25   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Jaz nisem ravno pristaš tega, da otroci drugje spijo.

Lahko vprašam zakaj? Zanima pa me zato, ker sem pač ena čisto kontra mama kot tiuser posted image in me res zanimajo argumenti proti spanju otrok drugje. Pri nas sta npr. naša dva ravno ta vikend preživela "počitnice" pri mojih starših. Ful sta se veselila in tam totalno uživala. Midva pa sva uživala v vikendu v dvoje (tako user posted image je pasalouser posted image ). Včeraj popoldne pa smo bili spet vsi veseli, da smo prišli skupaj. Midva z nafilanimi baterijami, tamaladva pa polna novih dogodivščin. Zato me je vedno matral firbec zakaj so nekatere mame tako proti temu, da njihovi otroci spijo kje drugje.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Ime za punčko?
SAFIRA

Mia (41%)

Mija (11%)

Maša (43%)

Mia Maša (3%)

Mija Maša (2%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!