2ursae
|
jutro eto, da nas danes jaz vržem na prvo stran . IZVIRNO SPOROČILO: ninocka 2ursae, a vi tud v sredo startate z vrtcem? Sem doma, otroka v vrtcu, uvajanje imamo že od četrtka - koncept uvajanja tukaj je, da hodimo starši zraven od prejšnjega četrtka do danes (t.j. 4 dni), ju3, ko je že 1.9., gre pa zares, brez staršev. Z njima sem bila v čet in pet, Boru gre itak kot po maslu, čeprav mu je bilo všeč, da sem bila zraven, je včeraj brez težav preživel sam, pripeljala sem ju ob 9h (doma še spimo in skupaj pozajtrkujemo), prišla ponju po kosilu. Anže je že druga pesem, zjutraj noče da grem, ampak mi vzgojiteljica (ki je, btw ful v redu, energična in vesela ) pove, da je dan preživel brez težav. Tko da pričakujem, da bo šlo , ponju bom hodila nekje okoli 14.30, ko je konec počitka, malicali bomo pa doma. Super bo, samo da bo zdravje zdržalo. Zdaj jima zjutraj dajem Imunoglukan, glede na ceno bi moral vsaj malo nucat. IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi 2ursae, ste bili vi tudi na Bogenšperku? So bili Anžetu vitezi všeč? nismo bili, smo si vzeli čas in izganjali plesen, ki se nam je naredila že spomladi in je bil že skrajni čas, da se je znebimo. Z mulčkoma smo prespali pri moji mami, Uroš in tast sta se pa v soboto borila s fungicami, v nedeljo pa pleskala. Kolk imamo zdaj lepo , le v nulo razmetano, ker je bilo treba tud omare odmaknit in jih zato prej spraznit ... tolk imam dela zdaj, v bistvu se igram generalko, pucam in mečem stran, danes se bom lotila fantovske garderobe, Borove trenirkice, ki sem jih na začetku poletja skrbno pospravila, so izginile neznano kam ... grrr . Zjutraj pritisne ža kar hud mraz, moram poiskat jakne, dolge rokave & co. Čevlje smo jima leteli kupit v petek, kar v Deichmanna, sem dobila čisto zadovoljivo obutev, včeraj sem jima pa še v Lidlu in Hoferju vzela supergice, k so bili glih tolk poceni. A je še kej ... nč, zaenkrat imate dovolj . Joooj, komaj čakam novic od Benike, še do ju3 moram zdržat .