lean
|
Večer evo mala je spet zaspala ob pol osmih , odkar hodi samo po kosilu (par dni) spat, je kar koma zvečer. Zaenkrat lepše spi, se mogoče joka do 2x cirka do devete ure, jo je treba malo pobožat , za dojenje pa se zbudi šele po četrti uri. Sem še preveč naspana , me zanima kako dolgo bo trajalo. Sem pa danes vidla, kako se zaspi od izčrpanosti, ko je prišla iz vrtca, še kosila ni jedla, sem jo samo odložila in je zaspala brez zize. Bo fajn če bo šlo tako tudi v vrtcu. V vrtcu se je spet imela super, je bolj pogumna kot mama, po pol ure sem mogla it, si nisem mislila, da mi bo tako hudo, še zdaj mam solzne oči. Sem kar stala pri vratih in se nisem mogla premaknit, ko sem jo gledala kako veselo se je igrala. V tistem momentu se res zgodi neka prelomnica, saj ne znam niti opisat. Ko sem se vrnila po njo, je bla še zmer nasmejana. Ima super vzgojiteljico in vzgojiteljico pomočnico, boljših ne bi mogla dobiti. Sem pa prejšnič slabo poslušala, v skupini jih je samo 7, ena punčka pride še pozimi. Super, da jih je tako malo. čili moj ima že spet obdobje, ko misli da lahko dela vse, se pravi žura vsak vikend, v nedeljo ga ni iz postelje... tud zdaj je nekam šel , sploh ne vem kaj se mu plete po tej buči. Ne vem več katero taktiko naj uberem, naj počakam da ga mine, saj se je zdaj z njim nemogoče pogovorit ali naj mu težim Bo že... mož ravno danes smo v vrtcu poslušali kako pogosto lahko pride do ugrizov. Pa nam je blo lepo povedano, da seveda to poskušajo preprečit, samo po drugi strani pa vse to spada zraven, otroci se morajo naučiti, da se postavijo za sebe.