rozilu
|
Heeeej bejbe! Vam moram potožit, da smo spet bolni ... prehlad na polno... že četrti grooozen prehlad od 6.m. naprej . Sej sva kar obe, mene fuuuul grlo boli, ona pa je že v fazi ko šmrkelj teče iz noska 100/uro. Sva pa imeli v pon. P (pregled pri kao 9.m.)... nič kaj dosti ni povedal, pa še jaz sem ga pozabla karkoli vprašat. Aja, imamo pa že skoraj 10kg, pa 74cm. Kar velika pupa. Hitra pa ni preveč, sicer se kar veliko premika po prostoru, ampak še vedno večinoma po nazaj, če je kaj reeeees ful zanimivega pred njo se v leže z rokicami povleče naprej po parketu (oz. kjer lepo drsi), zdej dva dni pa je končno tudi par korakcov kobacaje nardila (naprej)... smo še daleč od hoje . Danes pa se je cel dan čuvala pri babici, ker sva midva šla v IKEO po neko omaro (bi jo bolj težko peljala s sabo ), tako da smo malo povadli za čez 2 meseca, ko grem v službo... Je bla baje fuuuuul pridna in celo spala 2h skupaj, kar meni nikoli ne! Ok, mogoče zato ker je bubana.... Grem kar po nazaj pokomentirat: Tea - upam, da boš rešla tako kot bo za vaju s Tajo najbolje. Nič se mu več pustit, če je treba na sodišče, pa tako! Glede srečanja pa tako: če bomo slučajno prišli (najbž bomo na dopustu), bova sigurno sami z Marušo. Moj je totalno nedružaben človek, sploh ko gre za njemu tuje ljudi, da ne govorim o kakih družinah... (se boji, da ga bo še kdo imel za družinskega človeka ). No. hočem rečt, da po mojem ne bo nič nenavadnega, če pride kaka mamica sama z ... Tako da naj ti to ne bo ovira! mM - bravo za zobke . Veš tudi pri nas ni blo nič joka in stoka za spodnja 2... ostali so druga pesem . Avtosedežek smo tudi mi dobili in sprobali - super je . OK, za namontirat malo protestira, ampak pelje se pa rada in hitro zaspi v njem . Je pa tale Kiddy fuuuul preprost za dajat v avto in iz njega. Rižkoo - ma kaj bi se ozirala na druge, ne glede na to kje ste (živite) itd. Sej to je RD tvojega sinčka in bo tako kot boš ti odločila! Sploh pa... če si nosečka ti bo še lažje nardit po svoje in odj... vse težake . Jaooooo jaz pa niti slučajno še ne morem razmišljat o RD! Niti pojma nimam kaj bi ji podarila... itak že vse ima, pa kje bomo praznovali, pa koga bi povabla!!! Sicer me je pa včeraj tašča vprašala, če lahko ona naroči torto, pa sem jo samo pogledala kot da je z lune padla... Torte smo pa mi od vedno imeli domače in dokler bom živa jih bom tudi pekla.... Njej najbrž gre bolj za izgled, meni pa je važno, da bo torta domača in dobra!!!! Googica - tale deuter nahrbtnik je povsot najbolj pohvaljen, tako da bo najbrž tudi vam dobro služil . Mi imamo podedovanega enega od Vaude, tudi kar OK, samo moj si ga še ni uspel dobro naštimat (si mora hrbtišče podaljšat pa je treba neki odštraufat), meni je pa že tak čisto prav in razen tega, da je malo težko vse skupaj, mi ni panike jo nosit. No kako uro gre, več pa ne vem če
|