|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
16.8.2010 12:02:39   
ninasiki
lenika to se pa tko strinjam user posted image  hit maš 100€ v košari

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
16.8.2010 18:12:16   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

(od quinnyja zapp do ABC design TakeOff...)

joj zdej pa ne vem katerga mislis, ma verjetn zappa a ne, ker pravis, da je vesoljski user posted image

no, sem pa ze prebrala za BAC design, brala komentarje pod vse barve in sedaj je napacno a ne. Pa vseeno povem, Ga vsi hvalijo, sam ena stranka je skritizirala vse kar so drugi pozitivno napisal. Naj bi bil fajn za zlagat, vodljiv, strehca je ok, dovolj prostora ma otrok. Ena pa je napsiala, da nakupovalna kosara ni za tedenske nakupe, pac pa sam za nakupe na vsake 2 dni. Tu je moj komentar sedaj, moj bog no, a v vozek spodaj se daja tedenske nakupe al kaj. Naj dam notri se par paketov po 6 flask vode user posted image user posted image user posted image   svasta no.  Pa ta je tudi napisala, da izgleda blago mogocve mal ceneno, ker je bolj tanko, sam da se pa dbro fleki stran brisejo.

Grem brat se za zappa.

tu pa pisejo da je vozek fajn velik in ima otrok dosti placa, pa da je vodljiv in se hitro zlozi, ceprav ne z eno roko. Pa da je fajn, ker lahko das lupinico maxi cosi gor in pol ni treba otroka zbujat, ce spi. Pa da se zlozi na malo in pase v zelo mali avto pol. Slabo pa da je, da se naslonjalo ne more polezt in da ga zaradi tega ne bi vec kupila, ter da mu je zato najboljsa alternativa vozek od Moon ( men osebno zelo lep ta Moon user posted image

Sam jaz na myToys strani nisem nasla nic kaj posebno slabih komentarjev, ce hoces, da ti se kaj prevedem mi daj link, ok.

Punce, ma kaj boste vse kupovale se en vozek?

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
16.8.2010 19:03:27   
googica
ah kje, mi mamo gt3 in je super.. pa placa v košari za več kot samo tedenski nakup.. dve veliki vreči stvari greta v košaro.. mislm, mi ga ne rabmo, pač se zloži tega v avto kadar je tko, če pa slučaaajno ne bi blo placa za vozek, bi pa vzeli kr deuterjev nahrbtnik :)).. ampak kot pravm, ga ne menjam za te male variante vozkov, mi zgledajo ceneni, trdi, lomljivi in predvsem neuporabni.

user posted image user posted image za bolančke...
naš si je pa uspel ustnco prebit.. jao je kri tekla.. bogi, se je v lavorju špilu, pa ven pa not.. prletu z glavo na ploščice.. pa je blo.. in zdej itak vsake tolk začne tečt, ker si s prsti pa z dudo,pač z vsem, spet sproži.. ah ja...joku je pa zlo mal :) je kr zaspal :))

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
16.8.2010 19:35:46   
Anonimen
Živjo...

no mi smo nazaj iz morčkauser posted image  blo je super, tamala super pančkala, se ok..fino fajn, ampak te pa zmatra v primerjavi s prejšnimi letiuser posted image

Smo pa bili danes pri pediatu, se ji je uček malo vneluser posted image  oz. ni še prepričan, ima rdečino pa eno pikico ( in ta je ravno na meji vidnega poljauser posted image user posted image  ) tako, da zdaj bomo videli, če bo v 2 dneh ok, če ne pa k okulistu. Upam, da se bo popravilo, me je kar groza.
Za vse bolčkane user posted image

Glede vozičkov : mi imamo še enega poleg brevija ( brevi ovouser posted image ), mamo haucka red spring, ga rabimo za k babi.

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4829
16.8.2010 20:17:08   
tassika
Jaz sem ga kupila za dopuste in daljše izlete, ker kljub enoprostorcu quinny zasede cel prtljažnik, mi je pa grdo imeti vso prtljago po sedežih zmetano. Pa tudi za na letalo zdaj ko gremo na dopust mi ga ni toliko škoda in pa lažji je. Saj veste, da si na letalu omejen s kilogrami. Hvala bogu, drugače bi pol stanovanja sabo vzelauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
16.8.2010 20:41:02   
Anonimen
Tasssika kam pa greste z letalom ?

hehe sem firbec :)

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4831
16.8.2010 20:45:54   
Anonimen
jst mam tut 2 ... GT3 (k ga ne dam stran za noben dnar ... sm zalublena vanga tok k googica ... če ne še bl user posted image ), pa zdj sm kupla beby welt marelo, ker mamo velikrat turo Lj-Koroška in vedno zarad vozička in postlce povhn prtlažnik, pa če grem v šoping z nino, da ji ne zasedm cevga prtlažnika, pa ker še zdj nism spravla svoje riti izpit delat, da grem lahko v Lj tut če mojga ni, voziček v eno roko, tamalo v drugo, ruzak na rame in gremo na buuuuus user posted image user posted image user posted image

bolančki ... upam da se čimprej pozdravte ... en neskončn kup user posted image

No in kera bo zdj user posted image ?
A še kera načrtuje?

Men je tok dolgčas ... sva spet same ta tedn user posted image do naslednga pondelka ... v tork mava pa atija spet dnevno z nama user posted image user posted image user posted image

Še mal pa je srečanje ... jst že komi čakam user posted image

googica ... pridnga fanta maš user posted image pa ena user posted image za Juša, da se mu ustnca čimprej zacel

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4832
16.8.2010 22:00:15   
ninasiki
jst mam pa moona in ga tud ne dam baby booma sm pa prodala ker hočm za naslednga druzga uglaunem mi je ušeč ker je tud za ležat da ne spi glih v sede ker mije to bolano in quinnyjeva marela pa nima tega tko da ga jst nism glih zarad tega uzela

joooj googica naš si jo je zanč sam mal preščipnu pa pa je blo grdo za vidt kaj šele če bi blo tko k pr jušu uglaunem en velik user posted image  za juša

mi gremo pa v petek v beograd in to z autom tko da upam da bo pot kokr tok cool čeprou se tamau rad voz ampak če ma slab dan pa ni glih fajn

maja jst srčno upam da bo pr men čim prej +

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
16.8.2010 22:01:52   
lenika83
Jaz bom tudi menda kupila drugi voziček, Moona. Zdaj mamo sicer Jane (pa sem zadovoljna z njim), ampak ga bomo potem stran dali in imeli samo Moona. Malo mi je začelo presedati vlačenje tega velikega vozička v avto in iz njega, pa doma po stopnicah, v glavnem povsod. Pa itak hodimo na sprehod po asfaltu in ni nujno, da imamo velika kolesa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
16.8.2010 22:40:50   
Rižkoo
Punce...,
na kratko, več ne morem.
Slabosti so take..., hujše kot pri sinku. Obupne. Vse kar dam vase, gre vn. Sm shujšala že 4 kg od kar sm nehala dojit ali pa odkar sem zanosila. user posted image Pomaga samo sendvič.... a še to kratek čas. Sam ta ostane v meni in tko je blo tud pr tamalčku.
Uglavnem... tud berem ne.., ker sam ležim. Sinko je tok pridn, se sam igra in me gleda na plo mrtvo v sedežni. Naj ne govorim o tem kako mi je ko se pokaka.... user posted image . Takoj školka vabi...

Skratka ni lahko, a se splača...user posted image

Ma pa Liam novega zobkota. Zgornja enkica, pa še ta druga prihaja. Uglavnem... juhuuhuh. Pa še mejčkan več laskov ma tudi. Je najbolj priden sinko na tem svetu.user posted image

MM, ne zameri mi PROSIM. Ne morem res nič... sam ležim in traumiram.  Upam, da ne bo na morju tok hudo. Me je mami klicala... in dobila. Sm sam spregovorila in letela na wc, pa spet... pa sm misnla, da sm prekinla a me je slišala in itaq.... takoj povezala in dojela. Veš kako vesela je!!!! user posted image Pravi, da bo punčkauser posted image . Jst pa ne vem...

Ej punce MOON je zakonuser posted image .

ninasiki, kok je Žare???user posted image

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
16.8.2010 23:45:32   
Emilly
ninasiki - zakaj ste posumili na vnetje ušeska? Je jokal, se je vlekel za ušesa, .... Ker naša se tudi večkrat vleče za ušesa, pa priznamuser posted image , da še nisem pomislila na vnetje.user posted image  Je pa ves čas dobrovoljček...
NAj se pa sinček res čimprej pozdravi!!

Meliitak - a tvoja pa tudi tak bolanček? Naj bo čimprej OK!! Ti pa kar povem, da je tvoja pikica prov fejst punca in ji nič ne manjkauser posted image  Naša je tudi suhica, ima 7730 g. Pa je bila prov pohvaljena, pač dodano, da je manekenkica, a krasna punca....
Ko bo Ajdica kaj boljša, se pa kaj javi.....

Ja, jst pa še dober teden, pa službauser posted image  konec heca....

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
17.8.2010 8:17:14   
googica
joj rižko.. upam da čimprej mine... jao, si sploh ne predstavljam met juša, pa bit tolk boga zraven.. sej je tud zelo priden, ampak vseen...
ustnica se lepo celi, zdej ma krasto.. upam da mu ne bo ostala brazgotinica za spomin...
no, dons mam zadnjo probo obleke.. si bom šla prov sposodit obroč, ker je za moje želje premal široko krilo :)).

ne vem zakaj se nam juš zadnje čase ponoč ful zbuja. sicer sumim sosede, ker kadar se spravta seksat ponoč je to tolk glasno... in se takrat ves čas zbuja, no pa obiske mata velikrat... pač zdi se mi, da močno pripomoreta k temu, da mamo take noči :S...

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
17.8.2010 10:03:27   
kalypso
mM najlepša hvala ;) vidiš, moja nemščina je obupna, men se je zdel, da Take off-a vsi sam šimfajo :D
drgač pa, sem našla enga zappa, živo oranžne barve, nenormalno lep, na bolhi, pa sem bla prepozna, ga je dobesedno mi nekdo pred nosom spelal user posted image druge barve pa nočem.

Take off mi je zakon, ker se zloži na nič, pa zdi se mi, da je kr udoben, sam ni mi pa jasno, a gre hrbtišče dol al ne user posted image piše da ja, ampak povsod ko pa gledaš posnetke, pa gre kao sam za par centi dol... ni mi jasno, ne morem pa ga nikjer videt, ker se prodaja sam na spletu. mali ni zdele ene 3 mesce več nič spal v vozu, pa sem misla da je OK zapp, pač, sej ne spi... no zdej se je pa odloču, da je fajn, če lahk mal zadremaš tud ko se peleš :D mulc, srečo ma, da nisem že zappa vzela user posted image

Moon mi je tud OK, sam so mi pa barve tk češke, da adijo... aja, pa a mi lahk ena pove, a gre naslonjalo na Moonu čist na 90 stopinj al je mal položen? ker naš otrok, niti slučajno ne bo sedel v vozu, kjer ne bo sedel čist pokončno user posted image jao, že zdej ma nek trmast karakter, kaj bo šele pri 15-ih user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
17.8.2010 10:57:03   
tassika
Pravoda gremo na Rodos in nič nisi firbčna, ti kar vprašaj user posted image

Kalypso meni so zappa odsvetovali, ker se ne poleži in ker nima trdega hrbtišča in potem lahko otrok malo leze skupaj, če zastopiš kaj hočem povedat. Jaz sem vzela haucka speed sun-a je bil v akciji in za naše leteče izlete je ok, se čisto poleže in gre čiso pokonci. Če pa si gledala zapp-a predvidevam, da ti ni škoda dati malo več € za voziček, bi ti pa jaz priporočala mclearna, super voziček, preko spleta kar ugoden, hude barve,... vglavnem zakon, samo meni je bil predrag glede na to koliko ga bi dejansko uporabljala, ker drugače je za doma in bližnjo okolico meni moj quinny še vedno zakonuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
17.8.2010 12:02:13   
malaMravljica
Kalypso, ma ni mi blo jasno kaj pises non stop Take off in sem prav v iskalnik na myToys vpisala to in mi da vn ta vozek, ki ga ti hoces. Sama ga pa prej nisem vidla, jaz sem ti pisala za Liegebuggy od ABC.

no, sem sla se za Take off ti pogledat. Tko, prva dva komentarja ga super hvalita. Da se lepo pelje, se na malo zlozi, zelo fajn za topli letni cas. Hrbtisce se ne poleze tok nazaj, ma da njen otrok fajn spi v vseh polozajih in je ne moti. Pa rocaj spredaj, da je nastavljiv po visini in ga enostavno odstranis. Nakupovalna kosara pa spet manjsa, to mores vedet pred nakupom.
Drugi komentar se pravi, da ga mores najprej nastudirat in pol vse fajn funkcionira, da ker je mal drugacen sistem kot pri ostalih marelah. Pa 15 mesecna puncka sedi noter super fajn, da pa res mogoce ni za prevec male, ker ne gre cist nazaj. Ta dva ga sam priporocata naprej.

Tretji komantar pa, je dala komentar takoj ko je vozek dobila. Tota razocarana in sicer nad: ta rocaj, da se full maje in je nestabilen. Vozek ji izpade zelo majhen in njen skoraj 1 letni otrok je ze sedaj z glavo cez hrbtisce. PA hrbtni del se ne da kar z eno roko prestavit, da more dat otroka najprej vn in pol prestavljat. IN hrbtisce tudi ni cist pokoncno za sedet. TA bi ta vozekl cist odsvetovala.
Cetrti komentar tudi pravi, da vozek ni za vsak dan, je prevec nestabilen ( ni cist prava beseda, sam cist prava beseda mi sedaj ne pade na pamet user posted image  ) vozek res sam za na potovanja.
In zadnji komentar tudi total razocarana, da se ni imela tok slabe marele in slab od a do z. ( Ta pa pogosto menja te marele, ce se jih je imela ze tok user posted image  

No, pa v vednost, nisem prevajalka in jaz to vse tko na oko prevajam, ni najlepse napisano pol.

Kalypso, se neki te morem vprasat. Ker si me enkrat skor nadrla, k sem hotla dve zivili pri uvajanju GH skup uvest in pol sklepam, da si ena taka nacelna mamica. A je to res? Ima tvoj mali 5 obrokov na dan in nic medobrokov? Prosim povej, da te pol lahko vprasam sploh glavno vprasanje. Sprasujem pa eno tako nacelno mamico zato, ker nenacelne me bi takoj dale v skupino, ki malcke zavijajo v vato.

Rizkoo, saj bo, bos vidla. Se mal pol pa zacnes uzivat nosecnost spet. PA kok lepo, da se mami tok veseli. Je fajn a ne, ko ima babi v srcku prostora za veliko unuckov user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
17.8.2010 13:21:21   
lenika83
mM sicer vem da ne sprašuješ mene, ampak sem jaz tudi ena bolj taka mami, ki ima dojenčka skoraj v vati, pa ki zna narediti cel doktorat iz kakšne bedarije user posted image  Ti kar napiši kaj te zanima, mogoče ti pa še katera zna kaj odgovoriti. Aja, pa moja nima nekih medobrokov, razen mogoče občasno (res občasno, mogoče 1-2-krat na teden) kakšen keks.

Neposredna povezava do sporočila: 4841
17.8.2010 13:39:11   
malaMravljica
moj se kar spi, ze nekaj casa dopoldanski spanec 2 uri. Sem ze skuhala, sedaj se pa dolgocasim, ko ga cakam.

Lenika, no sej ves, vcasih slisim kaksen komentar recimo, ker pije sam vodo in ne nekih multivitamisnkih sokov in ker recimo mu ne dam peciva alla prekmurska gibanica. Pa pol poslusam moji so pa vse jedli pa se zivijo in bla bla bla. Pa zakaj ne dat peciva 20 minut po kosilu, ker tko gleda tja v mizo. Sej na take komentarje recem sam zato, ker sem jaz mama in sem jaz tko rekla.
Moj problem pa tak. Mali ima 5 obrokov GH in zajtrk ob nekje 8.30 do 9h, malica pa cca ob 11h. Sedaj bi pa midva zacela v eno grupo hodit, kjer se dobivajo mamice z malcki in to se zacne ob 9.30 in baje imajo skupen zajtrk tam. Sam to pride pol lih nama med obrokoma. Ce tam recem, da midva pa ne bi jedla me bodo takoj gledal, k da sem iz marsa dol prletela. Kaj naj pol naredim, z zajtrkom ne bo cakal do skor 10h. Pa se moj dodatni problem, moj dobi vse bio in bi pol kar tezke sline pozirala, ce bi moral recimo najcenejse mleko na trgu pit, pa kaksno full predelano, ker doma dobi sam frisno. Lenika, bom tudi jaz diplomirala a ne, skor za magisterij je ze to user posted image user posted image  

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
17.8.2010 13:53:16   
lenika83
Ah, ja, poznam take poglede. Itak otrok vse ful gleda, ker je pač zanimivo, pa to po moje še ne pomeni, da hoče to jest.

To imaš pa res eno "smotano" situacijo. Po resnici povedano, jaz ne vem kaj bi naredila. Za zajtrk ob taki uri je res pozno. Razmišljam, da bi ji pa jaz mogoče dala samo mleko pit zjutraj, pa potem tam jest. No, glede bio in to pa nimam pojma kaj naredi. Jaz bi se ziher prej pozanimala kaj sploh tam pripravijo in kdo pripravlja hrano, potem bi se pa odločila, če bi pač zamižala na eno oko za ta čas, ali ne. Aja, pa odvisno tudi, če je to vsak dan ali samo občasno.

Neposredna povezava do sporočila: 4843
17.8.2010 14:54:17   
kalypso
pri meni bi to bil problem.
imam rada nek red kar se hranjenja tiče. prvič, otrok mora sedet ko se je in ne delat šundra zraven, ker ne mislim letat do 5. leta za njim z žlico, drugič zato, ker vsega itak ne sme jest in moram met kontrolo nad tem kar da v usta, in tretjič midva jema ob določenih urah in pika, pa se lahko vsi na glavo zraven postavijo. če pa bi že šla, bi pa vzela s sabo kakšno žemljo ali pa nekaj malega, sam tok, da bi grickal in se ne bi počutla da sem grda grda mama user posted image dobil bi jo pa samo, če bi pokazal zanimanje zanjo in bi res hotu jest, ker ponavad če sem mu dala kaj izven njegovga časa hranjenja, je sam spackal in nadrobil, pojedu pa nič, torej očitno ne rabi.

mM, sem ti poslala tud ZS.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
17.8.2010 23:17:42   
majakla
Končno imam spet internet. Jeee!

Lenika: (odgovor za par dni nazaj user posted image ) Nik ima
zožen solzevod in se mu očka vedno (bolj) solzi.
Je že kazalo, da gre ne bolje, zdaj pa se mu je
zelo poslabšalo. Vsakih par minut, mu moram
brisat, da ima že od tega rdeče veke in pa tudi
malo gnojno ima. Po spanju pa ima okico prav
zlepljeno. Bošček je. Upam, da bo v soboto to
preteklost. Me je pa že zdaj strah petka.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
18.8.2010 11:37:28   
lenika83
Ojoj, bogi Nik. En kup user posted image user posted image user posted image  za srečo, da bo v petek vse ok. Joj, je pa res neprijeten občutek, ko veš da bodo otročku nekaj delali, pa ko revežem malim ni nič jasno kaj se dogaja. Jaz skoraj jokam zraven, ko ji kri jemljejo user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
18.8.2010 19:31:23   
pinky girll
Mamice rabim vašo pomoč

Naš Ben hrope, nima vročine, frekvenca dihanja je normalna iz nosu mu ne teče (to se nam večkrat naredi). Ko ga peljem zdravniku mu nikoli nič ne najde, pljuča so čista in predihana. Sluz se mu nabira med noskom in grlom (s secalcem za nos mu tega ne morem potegnit ven). Kadar je ful aktiven je hropenje izrazitejše. Sem dobila nasvet, da mu naj čim večkrat spiram nosek z fiziološko, da se s tem reči sluz. Vendar se mi zdi na ni nekega učinka, velikokrat pa je dajanje fiziološke v nos prava misija nemogoče. Ali katera ve, če obstaja kakšno zelišče iz katerega se skuha čaj, ki reči to sluz, ali kar koli drugega, da bi mu pomagalo?

Ker me zdravnica, ko ga pripeljem mal postrani gleda, češ kaj ga pa vozim, če mu nič ni in je aktiven 1000 na urouser posted image .

Hvala za nasvete, vam bom zelo hvaležna.

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
18.8.2010 22:35:47   
Meliitak
upam, da mi rata kj napisat predn je spet budnica...

mi bli v pondelk pri zdravniku pa je s punčko baje "lažje" vnetje dihalnih poti, sam učki so problematični, jih je mela čist zapacane in smo dobil kaplce...pa sm včeri pomisnla da nismo mogoče jo predoziral s tem kaplcam ker je bla nenormalno mirna in je zgledala vsa boga...pa sm nehala s tem...drugač pa se še nismo pozdravl kot rozilu praviš se mi zdi da se prehlad že kar vleče in vleče in tudi ni nobenga vnetja ušeska pa čeprav se vleče za ušesek na polno...ninasiki mislm, da jest tud sanjam stavk o puncanju noska vsa večer, sam ker je to misija nemogoče kot pravi pinky girll, sem puncanje noska dala na minimum, sj ji ne teče nč sam slina se ji nabira nekje vmes med noskom in grlom in pol ko leži velikokrat kašla ker ne more požirat in je zadnič bruhala...ja sj res kaj nardit v tem primeru, da je problem nekje vmes?...pa v zadnjih dneh je bejbika naša ratala iz dobrovoljčke, smeškota prav drugačna, vsa "zamorjena", ne porajta nikogar in ničesar kj preveč, iz sna se zbuja kot da bi jo nekdo v sanjah klal in me kr srček zaboli ko jo zaslišm ko začne kašlat in pol še neutolažljivo jokat in celo dretje in izvijanje...pa jasno da ne morem pomagat...bolj sva obe pomirjene ko pr naju spi, tko vsaj soi in vem da spi...
Emilly...seveda te pokličem, sj ven vseen hodmo, ker na svežmu zraku je takoj boljš, sam jo zavijem kot da bi bla že huda jesen, pa sj si vidla zadnč, pol je pa mrzla v noge in roke

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
18.8.2010 23:09:24   
majakla
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem taaak vesela, jeeeeeee...

No, včeraj sem vam pisala o Nikovi okici in da
ima v petek operacijo ...
Zjutraj, kot že dolgo, je imel okico tak močno
zalepljeno, da je niti odpret ni mogel, zato sem
mu morala fajn podrgnit z vlažno vato, da sem
odstranila ves gnoj.
To je bilo ob 7.30 in potem ... okice več nisem
rabila brisat, niti malo se mu ni solzila, kaj še le
gnojila. Jeeee..., saj ne morem verjet.

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

(Upam, da tak ostane)

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
19.8.2010 9:24:04   
googica
pinkygirl.. sicer nisem ziher da kej imajo, ampak js pri justovih izdelkih ponavadi najdem kej fajnega. pa še vse je natur.. če mi daš mail ti pošljem opise izdelkov če tio bo kej pomagal...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vaše bolančke :((

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?