malaMravljica
|
Kalypso, ma ni mi blo jasno kaj pises non stop Take off in sem prav v iskalnik na myToys vpisala to in mi da vn ta vozek, ki ga ti hoces. Sama ga pa prej nisem vidla, jaz sem ti pisala za Liegebuggy od ABC. no, sem sla se za Take off ti pogledat. Tko, prva dva komentarja ga super hvalita. Da se lepo pelje, se na malo zlozi, zelo fajn za topli letni cas. Hrbtisce se ne poleze tok nazaj, ma da njen otrok fajn spi v vseh polozajih in je ne moti. Pa rocaj spredaj, da je nastavljiv po visini in ga enostavno odstranis. Nakupovalna kosara pa spet manjsa, to mores vedet pred nakupom. Drugi komentar se pravi, da ga mores najprej nastudirat in pol vse fajn funkcionira, da ker je mal drugacen sistem kot pri ostalih marelah. Pa 15 mesecna puncka sedi noter super fajn, da pa res mogoce ni za prevec male, ker ne gre cist nazaj. Ta dva ga sam priporocata naprej. Tretji komantar pa, je dala komentar takoj ko je vozek dobila. Tota razocarana in sicer nad: ta rocaj, da se full maje in je nestabilen. Vozek ji izpade zelo majhen in njen skoraj 1 letni otrok je ze sedaj z glavo cez hrbtisce. PA hrbtni del se ne da kar z eno roko prestavit, da more dat otroka najprej vn in pol prestavljat. IN hrbtisce tudi ni cist pokoncno za sedet. TA bi ta vozekl cist odsvetovala. Cetrti komentar tudi pravi, da vozek ni za vsak dan, je prevec nestabilen ( ni cist prava beseda, sam cist prava beseda mi sedaj ne pade na pamet ) vozek res sam za na potovanja. In zadnji komentar tudi total razocarana, da se ni imela tok slabe marele in slab od a do z. ( Ta pa pogosto menja te marele, ce se jih je imela ze tok No, pa v vednost, nisem prevajalka in jaz to vse tko na oko prevajam, ni najlepse napisano pol. Kalypso, se neki te morem vprasat. Ker si me enkrat skor nadrla, k sem hotla dve zivili pri uvajanju GH skup uvest in pol sklepam, da si ena taka nacelna mamica. A je to res? Ima tvoj mali 5 obrokov na dan in nic medobrokov? Prosim povej, da te pol lahko vprasam sploh glavno vprasanje. Sprasujem pa eno tako nacelno mamico zato, ker nenacelne me bi takoj dale v skupino, ki malcke zavijajo v vato. Rizkoo, saj bo, bos vidla. Se mal pol pa zacnes uzivat nosecnost spet. PA kok lepo, da se mami tok veseli. Je fajn a ne, ko ima babi v srcku prostora za veliko unuckov
|