Tiara123
|
Najprej čestitam Rižkoo in vrtnica83 za !!! Res lepa novica, sem bila zelo vesela, ko sem prebrala!!! Zdaj pa naj bo točno tako kot v prvo, ali pa še lepše do aprila MI še ne razmišljamo, bomo drugo leto začeli, bi mi bilo kar OK, če bi se oktobra 2011 ponovila lanskoletna oktobrska zgodba Smo se pa vrnili z morja (spet), moram reči, da sem se ga že skoraj malo naveličala, ampak po drugi strani pa moram letos izkoristit, naslednje leto, ko bom v službi, si ne bom mogla privoščit tako dolgih počitnic Mi se ne dojimo več, me je na morju skenslala, sem jo en teden še 'pristavljala', pa se je protestno obračala stran in me odrivala ... Me je pa strah, ker dobi premalo mleka - oz. nič. Adaptiranega sploh noče piti, se trudim, da ji dajem jogurte, skute, mlečne kašice (Alete in Milupa, ki se zmešajo z vodo).. Ampak povsod berem, da naj bi pri tej starosti dojenček dobil še 500ml mleka, ki ga pa naša nikakor ne Kakšen nasvet? Na morju se je tudi naučila vstajati v posteljici in drugje, kjer ima oporo. Ko ji zmanjka, pade vznak ali na rito, pa je kar malo zoprno, me je strah, da se bo udarila na letvice od posteljice. A ste ve kaj dodatno zaščitile? Za septembrsko srečanje pa ne morem še nič reči, vikende imamo rezervirane za izlete in se zna zgoditi, da nas ne bo.. Še sporočim.. googica, za steznik težko kaj svetujem. Mogoče pogledaš v kakšni trgovini s perilom, mislim, da bi tam dobila kaj primernega, ko še ne bi zgledalo ravno kot perilo, pa bi se mogoče dalo uporabiti za poroko.. tukaj npr., ampak vidim da je dragoooo.. http://www.corsetconnection.com/order/index.php?l=product_list&c=26
|