|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
8.8.2010 10:12:19   
Anonimen
Nina, sam zarad tebe je medo pu ;)
Pa ja, lahko Siki peče, upam da ga ne bo skrbel da je premal pečen :D

Mi2 sva pa na koroškm, tamala pridno poskuša hodt ... mami čist srečna, ati pa v pol ure zmatran da adijo.
Je dolg ni vidu in je reku da ne more vrjet kok je živa ratala!
Ma minute ni prmer, sam na nogah bi bla ... :)
Zdj saj vid da ne pretiravam :)

Nina ... za vabilo na r.d. mam idealno slikco zate ... ti jo pokažm ko bom doma za kompom ;)

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4751
8.8.2010 11:19:07   
nina68
RIŽKOO user posted image user posted image user posted image  sem ful vesela zate, da vam je ratal, je morje prineslo čudoviti novico. Seveda tudi Vrtnica83 tebi čestitke. Obema pa čimlepšo user posted image .

Evo, tudi mi smo iz morja. Mali je užival 300/h, morje je bilo ful dobro, ker je slano, POstal je pravi lump, sekundo ni pri miru. Fajn je pa tud, da je bil ata na razpolago 24h, da je videl, kako je naš korenjak lump, da mama ne govori tja v tri dni.
Drugače je pri nas vse po starem, čakamo, da pokuka na plano nov zobek, si brusi dlesni kot zmešan, zbujanje ponoči še vedno, včasih nam je ponoči dolgačas, pa se mormo po par ur igrat, da zaspimo nazaj.
Upam, da pridemo na piknik v popolni sestavi, če ne pa midva sigurno.
Tud jest še nisem nazaj z mojimi kg, bi mogla še dat dol 2kg, da pridem na težo pred zanositvijo, do idealne pa ziher 10kg. A se tolažim, da grem v službo, k bo napeto in stresno, da bodo kr sami skopneliuser posted image user posted image user posted image .
Nč uživajte še naprej, upam, da se tole vreme mal še porihta, da bo sonček in toplo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
8.8.2010 12:21:52   
ninasiki
majči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
8.8.2010 23:17:55   
frrrr
ne bi vas rada strašila, ampak men so šli lg v službi gor. in to krepko. v dveh letih sem jih 10 dobila gor. pol pa zanosila. zdaj sem sicer na -5 od zanositve, a vseeno na 10 preveč zame. upam, da gre še pred službo kaj dol, pol bom mogla bit pa mau bolj pridna user posted image ne vem, al me v skužbi tolk crkljajo, al pa stres name obratno vpliva kot na druge. mislim, da bo obojega po malo user posted image

vas pozdravljam in vam želim lep teden...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
9.8.2010 20:19:54   
Rižkoo
Ma kok ste cool ženske ej.... kako veselje.. Ma jst vam povem, da se ta mala pikica že premika v meni, ko vas beremuser posted image . Še ona čist zadovoljna.
HVALA vsaki posebej, res! Sm prv vesela, da sm vam povedala... oz... majcika vam jeuser posted image .

maychi, maš smisla, maš velik smisla za vabila in HVALA ti. Nism te dons uspela poklicat, mam skoz kr neki... pa pozabim. Itaq pa berem, da daleeeč stran uživate tko da te sploh ne bom zdej motla. Ko boš nazaj, pa pokliči.

ninasiki... ej majcyi je zakonuser posted image ti pa tud z odprto glavo... heheh, hvala bogu res za ušesauser posted image . Tok sm se nasmejala.
Ej... jst sm skoz ena mora od ženske k se vrnem z dopusta. Te čist štekam.
Sam sej se bomo kej dobile..pa bo. Pridem trebuščka pokazat. Ma... komi čakam, da trebuh sprostim... da ga ne vlečem not.user posted image

Pr men kg, hm.... jst sm mal čudn osebek. Jst sm se začela redit po porodu. Pa nej še kdo reče, da grejo kg dol zarad dojenja. Eh..!! Zanosila s 50, rodit šla z 61,5.... prišla iz porodnišnice 48kg. Zdej mam pa slavnih 55. Čeprav... odkar sm nehala dojit, sm tud full apetit zgubla, komi kej pojem. Pa sm zdej trenutno na ene 53,5 kg. Me zanima kako bo tokrat. Sicer se pa ne sekiram.... ne sekiram se.... ..zdej si pojem un komad... user posted image

nina68, full vesela tvojga smsja... sam sm tok smotana, nism odpisala.... NUJNO, ko boš tu pri hčeri, greva v center na kavo.. pa spustiva najina navihanca na kšno travo, da si data duška. Ja, sej deci so itaq sam pametni..... sej veš na kaj mislim. Jst sm rekla, da bi lohk km šla za 2 dni, pa da ga vidim. No, pustmo...

MM, tebe pa pogrešam že. Nočem še povedat kaj si mi napovedala.user posted image

Drugač pa naša organizacija 1. roj. dne... vprašanje kakšna bo. Omejena sm z vseh strani, omejena, ker ne živiva sama..., omejena, ker mam omejene ljudi okrog sebe al sm pa sama omejena... ne vem... neki je. Vam povem, da zna vse skupaj propast in ne bo nič od nič. Legenda: Omejen= biti zmešan.user posted image

Nč, grem...
NOČKO

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
9.8.2010 21:35:00   
tea85
čer

se javljam po dolgem času ja..hehe

ble sma s tajo na morju, blo fajn, za mene je blo malo dolgočasno ker brez avta nisi mogel prav nikam it, še z vozičkom nisma mogle kaj hodit zaradi makedamske grde ceste. je pa mala fulll uživala na plaži, no sajjaz tudi. res pa je da taja obožuje vodo, ko jo vidi bi ona dobesedno letela tja user posted image

no tudi naša mala že lepo korake dela, sicer še ravnotežje lovi, ampak počasi nam bo ratal to da bo ugotovla kako se gor postavit in oprijet česa, namreč zdaj se ona ritensko z mojo oporo postavi, ma saj bo..še prehitro bojo nam odleteli.
je pa postala pravi divjak mali in žleht user posted image pa saj...

jaaa nam pa raste že 3 zobek zgornji user posted image počasi bojo le prikukali , je pa zato tak sitna da jooj, bomo preživeli user posted image

jaz pa zdaj res uživam, sem si privoščla malo norenja seveda v meri normale user posted image

hmm, dobila sem pa eno povabilo za prago konec meseca, in sicer od enega prijatelja in ne vem če naj gremuser posted image kaj menite? tudi je rekel da naju povabi obe s tajo tud kam drugam, ker pač Praga da bi taja šla tja zravn nisn navdušena, je predaleč še to zanjo. mene ful mika, saj morem spet začet živet novo življenje si mislim po eni strani zakaj pa ne.

hja, naslednji tedn grema z bivšim urejat za preživnino ker gospod ni hotel podpisat da bi sporazumno rešla, ker njemu ni jasno zakaj bi se to moglo reševat  preko sodišča, ma daj no, on ko je tako pameten bi to lahko vedel, sem res jezna nanj, ker on ko hoče kaj bo tak dugo gnjavo, a ko sem jaz to ga prosla da bi uradno rešla preživnino je imel 1000 izgovorov. ahhh

no sem se pa raspisala, zdaj pa grem malo brat za nazaj..

aja, glede skupnega srečanja, jaz bi itak prišla sama s tajo, ampak ne vem kje to je?

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
9.8.2010 23:15:17   
googica
tea js tud ne vem kje to je, bomo že našli :)).. kar se tiče izleta, itak morš it naprej, kaj se boš obremenjevala s človekom, ki ne zna odrast in sprejeto svoje vloge očeta in partnerja na spoštljiv način do vaju dveh?! pjt, uživi, ne postat tista zagrenjena mama, ki pol zarad enga deca obupa nad vsemi.. taka je moja, in začuda ji je moj celo všeč, vsi ostali so pa gnoj :DD...

rižkoo ja kolk si pa ti velka da maš tolk mal kg.. upam da nisi prevelika, ker te bomo na pikniku napital :)) js sm namreč trenutno nekje na 77, pred nosečnostjo sm bla na 73, no, mela sm jih ene 8 preveč... najmanj sm mela pa 58, pa takrat me res ni bilo za vidt nikjer :))... ločevalna, tek in winsor pilates.. pa sm bla HUDA.. zdej se mi pa ne da :)

a ste za, da začnemo jeseni skup se v red spravlat s postavo? js rabm vsaj eno za motivacijo zraven, ker ko sm par mesecev nazaj hujšala z mojim vred, me je minil, ker je njemu toooolk dol šlo, men pa ful počas.. :) sm bla jezna :DD.. no če bi bla kera za, nej pove.. mene ful mika, ampak ne pred poroko, ker je obleka že končana :D.. edin un steznik še kupm pa bo, bom čist huda :)

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
10.8.2010 10:23:06   
majakla
Googica: OK, jeseni štartaš skupaj z mano.
Takrat bom verjetno že na teži, ki bo za javnost user posted image .
Od aprila sem odgnala več kot 20 kg, pa sem komaj
nekje na slabi polovici do cilja. Bova skup/bo lažje.

Ja, zdaj pa je do poroke še čisto mičkeno, ne?
Jaz oz. midva pa imava 22 že 1. obletnico, kak'
je min'lo.

Nik ne da PA PA, ne pošlje lupčka, ne reče mama
- ata, zna pa BRRR (in si s prstki po ustih). user posted image
Aja, pa AaAaAaAa zna - tak kot Tarzan. user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
10.8.2010 12:22:53   
lenika83
Evo, nekaj minutk miru, pa hitro nekaj napišem.

Kg... sem nekje na 4 kg manj kot pred nosečnostjo, ampak še lahko gre kaj stran user posted image  Sicer pa imam problem, ker imam ful odvečne kože na trebuhu, ker sem imela na koncu reeees ogromen trebuh. Kakšna ideja kako naj se te kože "rešim"? Trebušnjaki ravno preveč ne zaležejo user posted image

Naša tudi dela brrr in s prstom po ustih. Še posebej z veseljem pa naredi brrrrrrrr, ko ima polna usta hrane user posted image  Potem se pa vsi, ki smo zraven, preoblačimo, pa tla brišemo user posted image  Daje pa tudi pa-pa, ampak samo ko se njej zdi, da bi. Ata ali mama pa tudi noče govoriti. Sicer se skoz pogovarja, ampak verjetno govori kitajsko, ker je ne razumem user posted image  Edino reče "tako tako", pa po moje se ji bolj posreči kot kaj drugega.

Drugače pa se zdaj nekaj dni nonstop postavlja na noge. ČE slučajno ne najde ničesar, da bi se prijela, potem pride do mene in pokaže, da ji naj dam roke, da se bo lahko prijela user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
10.8.2010 13:13:17   
googica
majakla super, sem ZA :))

lenika, to tudi mene zanima. sicer nisem lih vztrajna pri trebušnjakih, ampak dejansko je predvsem odvečna koža ki grozno zgleda..
bo treba it mal tečt pa na bazen plavat, verjetno :)

naš pa prov raztura.. zdej kadar kej hoče od mene je zmeri mamamama :) očiju to nikol ne reče. pa brrrr on dela tko, da ma ustnice na ploščicah, pol pa mi zaslini celo dnevno, ker še z roko razmaže vse skup :))).. še zmeri nas grize, to ne vem kako ga odvadit.. zdej ga kr še preden zagrize odmaknem in rečem ne.. bomo vidl če bo nucal :)..

za juša gremo po nahrbtnik za hribe, rabljen eno leto, deuter III nekej tacga.. upam da je lepo ohranjen, ker nov je še draži.. sicer ne rabmo pogosto ker nisva lih hribovca, ampak takrat ko gremo, bo prav pršlo. ta vikend smo šli pr nas na en hrib, je bil mali v tisti stari zadevi, par železnih kolov pa mal blaga, nič za prvezat. moj je biu čist premočen, juš tud, ker je direkt na njem bil s trebuhom in nogami. itak je zaspal v nahrbtniku, je zlezu čist pod svoje noge, sm ga mogla nonstop popravlat. tko da bova se kr mal pomatrala in mu kupla tole za 170...
lah bi pa skupi kam šli, na kakšno planoto :)), mam ideje ane ;)

no, poroka bo pa kmalu ja, mene čaka prej še en težk izpit, cerkveno PRAVO... pa dva dni pred poroko še zobarja :)) tko da bo kr prijeten zadnji teden :))

< Sporočilo je popravil googica -- 10.8.2010 13:14:24 >

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
10.8.2010 14:12:47   
Februarka08
Majakla user posted image user posted image user posted image user posted image za kg!!!user posted image user posted image user posted image Bravo! Jaz sem tud brez motivacijeuser posted image pa sem jo že mela, ampak pol me premika ker rada dobro kuham in seveda tudi dobro jemuser posted image ampak saj začnem drugi mesec z aerobiko in s tem upam da bom še skenslala kak kguser posted image user posted image a to si na ločevalni??? Jaz bi se jo tud šla, sam potem je toooook dela z različnimi kosili in hranouser posted image user posted image user posted image

Jaz imam strašen zoboboluser posted image user posted image in to ravno pred dopustomuser posted image zdaj me je zobar naročil na četertek zjutraj, če bo pa prehudo pa dežurnauser posted image ah ja! Pa noč obubna za nami, pa še pa još. Bzv, komaj čakam nedeljo da se spokamo in upam na spanje na morju!!!
Grem do konca narest kosilo...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
10.8.2010 14:17:07   
Februarka08
Aja, še kaj o Blažu da povemuser posted image papa da če se mu ljubiuser posted image , zna plesat, pokazat kako je velik, kako močan, ploska, ve kje je kakšna stvar, npr. traktor ipd... pa odvadla sem ga gristuser posted image user posted image matr, parkrat sem user posted image vidla!user posted image Itak, s 6 zobmi se pa že ornk ugrizne, ne??? Mulo mali. IN ko me je tako parkrat res fajn, sem ga po ustih. Pol pa itak užaljen jok itd... zdaj nasloni zobke npr. na mojo nogo, me pogleda gor, mu rečem Blaž, ne, in se odmakne in greuser posted image no to je na kratko to... aja, pa ful je pluvat začeluser posted image kr nekiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
10.8.2010 15:18:22   
googica
hehe zverine male :))
ja, bla sva na ločevalni, ampak men je to tolk mal šlo dol... tko da zdej se bom lotla bolj samo športanja, pa manj ogljikovih, kruh zamenjan z nizkoglikemičnim, rjavi makaroni... pa seveda nč sladkarij :).. mislm da bo pol OK.. ampak po poroki :)

Neposredna povezava do sporočila: 4763
10.8.2010 15:50:57   
tassika
Februarka, če bi ločevalno imam jaz knjigico rina, ki ima simpl recepte notri, moj je po njej shujšal prvi mesec 11kg, potem se mu pa ni dalo večuser posted image  Če želiš ti jo dam na mail.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
10.8.2010 18:29:49   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Februarka, če bi ločevalno imam jaz knjigico rina, ki ima simpl recepte notri, moj je po njej shujšal prvi mesec 11kg, potem se mu pa ni dalo večuser posted image  Če želiš ti jo dam na mail.

prosim!user posted image da vidim kako to izgledauser posted image ti pošljem zs user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
10.8.2010 20:04:07   
frrrr
googica, deuter je full dober. mi smo zadovoljni. sem ga tut bratu za tamalo nabavla za darilo. ravno razmišljam, da ga bi lahk tut Brini predstavili user posted image včeraj smo ji tricikel in ji kr paše... je privezana notr, da ne kam pade user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4766
10.8.2010 20:58:47   
lenika83
Eno vprašanje... ali pa dve user posted image

Mi smo se odločili, da poskušamo počasi joško skenslat. No, do zdaj je mala za večerjo dobila mlečno-žitno kašico, potem pa tik pred spanjem še joško. A jim ve potem dajete še flašo z mlekom, ali samo kašico? Pa še eno vprašanje. Koliko bi naj v tem obdobju otrok dobil mleka? Me malo skrbi, da bi dobila premalo. Sicer joško še dobiva ponoči zaenkrat, ampak bomo počasi še to ukinili. V glavnem ima obroke nekako tako: ko vstane dobi mlečno-žitno kašico, potem neki mlečni izdelek za malico, zelenjavo/meso/rumenjak za kosilo, sadje za malico in mlečno-žitni obrok za večerjo. A jim ve tudi dajete podobno?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
10.8.2010 21:38:05   
googica
ola lenika, js mam čist preveč časa, skos odgovarjam :))
pr nas je takole, zjutri dobi mleko, za malico sadje, za kosilo zelenjavo, za malico kašo in za večerjo mleko. večerno mleko dobi po potrebi, kadar je še buden, če prej zaspi, ga ne budimo.
mislim da naj bi do 1. leta dobili vsaj pol litra materinega mleka, nisem pa ziher.. pri nas smo kr tam nekje ja.. malo več kadar je kaša, malo manj kadar je jogurt.
zdej bom počasi začela zjutri za zajtrk dajat mlečno kašo in za popoldansko malico jogurt ali skuto ali kej na kruhu. že zelo fajn prežveči sem mu tud že dala mal kruhka z marmelado, tko da ni problema..

frrr, nama se je tud zdel najboljši, tud sm brala neke primerjave in ta res zmaga. pa itak že vizualno se vidi, da je res konkretno narejen.. je pa čist ohranjen, nič ni z njim nobene praske, edin tam kjer se na tla postavi, to pa itak, ane :).. še dežno pregrinjalo smo dobili zraven.. gremo takoj v soboto na pohorje sprobat.. ii, komi čakam :)).. super darilo za brata, verjetno so zelo hvaležni :) mi bi bli :))

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
10.8.2010 21:58:28   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

prosim!user posted image da vidim kako to izgledauser posted image ti pošljem zs user posted image

no jst bi tud lepo prosila za mail ker sm se tud jst konkretno zamislila in je definitivno treba neki nardit tud v tej smeri tko da TASSIKA še meni pošlji če lahko

RIŽKOOO kdo te spet sekira lej to je rojstni dan od tvojega otroka in naredi tko k bo teb pasal ne pa kok in iz kire strani si omejena povej svoje jst sm tud mam že toro rezervirano in fotografa darilo je že doma je glih danes pršu in mogoče bo katire pomislila pa sej je še 2 mesca do našga mesca ampak jst lepo pošas pa bo glih do konca septembra vse tko k more bit in bom jst happy moj pikec pa itak ne bo glih neki zavedu se ampak bo pa opazu na fotkah in če je kej po men mu bojo velik pomenle tko da rižko če hočš klouna žareta povej ti ga zrihtam ker je le rojstni dan tvojega prvorojenca men osebno to velik pomen tko da baby ne se sekirat pa zrihti tko k ti najbolj odgovarja

kdaj bo spet kako srečanje jst bi mal čvekala spet

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 4769
11.8.2010 10:07:09   
sine bine
tassika- jst bi tud na mail knjigico z recepti sem sicer na prednosečniških kg, ampak je tud teh preveč. prosim prosim. Sem ti poslala mail na ZS.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
11.8.2010 10:28:22   
sine bine
aja sm pozabla
ninasiki- jst bi tud čvekala, mi tok manjka en dober babji čvek. Kdaj se zmenmo??
A se dobimo jutr? Sej ni važn kok nas je. A boš kej v LJ? Sm na FB vidla tvoje fotke z dopusta. Nore so, Aleksej je taka faca in uživa 100 na uro.

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
11.8.2010 12:55:17   
Tiara123
Najprej čestitam Rižkoo in vrtnica83 za user posted image !!! Res lepa novica, sem bila zelo vesela, ko sem prebrala!!! user posted image Zdaj pa naj bo točno tako kot v prvo, ali pa še lepše do aprila user posted image
MI še ne razmišljamo, bomo drugo leto začeli, bi mi bilo kar OK, če bi se oktobra 2011 ponovila lanskoletna oktobrska zgodba user posted image

Smo se pa vrnili z morja (spet), moram reči, da sem se ga že skoraj malo naveličala, ampak po drugi strani pa moram letos izkoristit, naslednje leto, ko bom v službi, si ne bom mogla privoščit tako dolgih počitnic user posted image

Mi se ne dojimo več, me je na morju skenslala, sem jo en teden še 'pristavljala', pa se je protestno obračala stran in me odrivala user posted image ... Me je pa strah, ker dobi premalo mleka - oz. nič. Adaptiranega sploh noče piti, se trudim, da ji dajem jogurte, skute, mlečne kašice (Alete in Milupa, ki se zmešajo z vodo).. Ampak povsod berem, da naj bi pri tej starosti dojenček dobil še 500ml mleka, ki ga pa naša nikakor ne user posted image Kakšen nasvet?

Na morju se je tudi naučila vstajati v posteljici in drugje, kjer ima oporo. Ko ji zmanjka, pade vznak ali na rito, pa je kar malo zoprno, me je strah, da se bo udarila na letvice od posteljice. A ste ve kaj dodatno zaščitile?

Za septembrsko srečanje pa ne morem še nič reči, vikende imamo rezervirane za izlete in se zna zgoditi, da nas ne bo.. Še sporočim..

googica, za steznik težko kaj svetujem. Mogoče pogledaš v kakšni trgovini s perilom, mislim, da bi tam dobila kaj primernega, ko še ne bi zgledalo ravno kot perilo, pa bi se mogoče dalo uporabiti za poroko.. tukaj npr., ampak vidim da je dragoooo.. http://www.corsetconnection.com/order/index.php?l=product_list&c=26

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
11.8.2010 13:45:17   
googica
tiara a si cene tud pogledala?? :))
men je čist vseen kakšen je, sej ne bo nihče vidu, tako da sem naročila kr pri neckermanu, majo znižano.. vam dam link ? http://www.neckermann.si/si/nm2/outlet-shop/moda/zenska-moda/m-30616/index.html evo ga... mislm da bo fajn :)
dobr se mate eni, tolk na morju, js se letos še nisem nič kopala, morja niti vidla nisem od delč.. ah ja, skos so druge stvari, ko je bil pa moj na dopustu, je bil pa avto pri mehaniku.. grooozn.. pogrešam morje, ker sem se razvadla met vsakoleto slane lase :))
tiara ne obremenjuj se s količino mleka, če ne, pač ne rabi, vsaj js tako razumem. naj dobi tiste kašice, sej v njih je adaptirano mleko. mogoče ji poskusi za v flašo dat čist mal kašice zraven, da ni čist tekoče?

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
11.8.2010 17:18:27   
pinky girll
Ko se že pogovarjamo o rojstnih dnevih se na tejle spletni strani najde marsikaj
http://www.magic.si/shop/  od balonov, napisov, svečk, krožničkov, v vseh motivih...

Tale pa je za nas Niasiki ki obožujemo medvedka po-jauser posted image user posted image
http://www.magic.si/shop/index.php?categoryID=141&PHPSESSID=2cb32123cd5cbc043286d46fa4dec197

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
11.8.2010 18:02:06   
Aniiita
O RIžko, za tole se pa moram oglasit! Čestitike čestitke! Naj gre vse super do konca user posted image

user posted image

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?