tassika
|
Tudi midve sva že imeli operila, ma je vsaj pomagalo. Drugače pa glede hrane količinsko naša nikoli ne poje toliko kot vaši, pa se kar redi. Zjutraj imava mlečno kašico (proso, tri žita, keksolino,...) te poje če ima dober dan okoli 100-150ml, prej manj kot vse, aja pa te kašice sploh proso ji mešam s sadnim frutkom, da je vsaj malo dobro. Potem imava za malico skutko 125ml, potem gre spat in ko vstane ima kosilo, tega bi rekla, da poje okoli 200ml (ne merim, samo na oko ocenim), potem ima popoldansko malico ali sadje 100ml ali jogurt 125ml in nato še večerjo spet mlečno kašico cca 100ml, pa redkokdaj poje vse. Ko gre spat pa dobi še 120ml mleka, ki ga poje spet odvisno od dneva, včasih nič in rajši spije flašo vode, včasih celo. Ponoči se mi še vedno zbuja in dobi okoli 2 vodo in potem okoli 4 ali 5 zjutraj mleko. Za vmes imava pa mogoče malo žemljice ali piškota. Drugi problem, naša ne mara svežega sadja, razen lubenice, ker packa z njo, tako da od sadja mi poje samo tiste hipove lončke. Trudim se ji dajat sadne jogurte in skutke. Zelenjava njami v vseh oblikah in z vsem, aja še makaronov ne mara Punce še malo, pa gremo tudi mi na dopust, komaj čakam. Naša ima energije za tri, samo skakala bi, hodila, zdaj kobaca za mano, sesalec je največji žur, tudi eč jo pustim ne vem kje jo že slišiš ko kar prileti, da ne bi slučajno brez nje kaj naredila. Saj drugače je ful priden in vesel otrok, samo je pa ves čas v muvingu, razen ko spi svoj spanec, takrat imama 1,5-2h miru, da skuham.