Anonimen
|
Moram se spihat!! Včeraj je rekla moja stara mama, da bo prišla danes k meni, pa sem ji lepo povedala, da naj ne zameri, ampak nočem, da pride jutri (torej danes) k nam, ker ma mali cepljenje, pa zjutraj ponavadi še oddrema kako urico, pa da mam jaz takrat za sebe čas. Ker je imela idejo, da bo cel dan pri nas. No, vse lepo in prav, reče, da bo prišla v četrtek in sem bila vesela, saj mi ponavadi spegla nekaj stvari, pa tudi malo počvekamo. In potem danes zjutraj: vsa zalimana pridem iz zgornjega štuka v spodnji štuk, z malim v rokah, v samih gatah, ura 7.00 in šok!! V dnevni zagledam mojo staro mamo!! In itak sem dobila 300 pritiska. Tamalega sem kar na sedežno odložila, pa sem se spihala na njo, da sva se zmenile, da ne pride in, da naj me upošteva, da tako ne bo šlo več naprej. poleg vsega je kar tako uletela v bajto. Moj je šel že ob 6.00 na šiht, pa midva nikoli ne zaklepava vrat in ona mi kar uleti. Pa me sploh ne upošteva!!!! A slučajno govorim kitajsko, al kaj???? In se sploh ne pusti motit. Mislim, adijo, no... Da še malo pojamram: mali mi je spal danes ponoči vsega skupaj 5 ur!! Zaspal je šele ob 00.00, se zbudil ob svoji uri ob 2.00, jedel do 3.00, se zvijal na joški, pa hotel kravce past, pa ne vem kaj še vse in sem čisto znorela, potem ga je moj vzel, pa je zaspal ob 3.30 in spal do 5.00 in zizal do takrat ko sva vstala Jaz ne vem kako ta otrok zdrži tak tempo. Tudi danes zjutraj še ni nič spal Pa še nekaj: zdaj je tak firbec, da se noče več lepo dojit. To mi dela zdaj 3 dni. Ziza, pa obrača glavo, pa okrog zja, pa spet zagrabi zizo. Včeraj zvečer je pa tečkal in jokal, sploh nisem vedela več kako ga naj podojim, ko sem le ugotovila, da se hoče dojit na trebuščku!!! In potem ta gospod vmes pase kravice in za nameček vsemu temu sranju skupaj je imel fiksno idejo, da se bo dojil med tem, ko on pase kravice... Pa če se meni ne bo utrgalo!!!!!!!! Mulc!!! Včeraj sem pozabla napisat, da si dojke nisem izčrpala do konca, 80,ml pa sem načrpala v 10 minutah. Mleko je že v zamrzuovalniku. Danes še nisem črpala, ker sem preveč živčna. Saj ne vem, če se vam bo dalo vse prebrat, ampak jaz sem zdaj MALO boljše, ko sem se spihala. Papa
< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 10.8.2010 10:12:16 >
|