amelie
|
Jutro! Kakšno vreme Mi smo bli včeraj na pikniku. Prve pol ure so tako planili po malem, da se mi je kar smilil. Ni bilo koščka telesa, ki ga ne bi prelupčkali. In nošenje - sem ga hotla nest v voziček, pa je hitro tašča priletela, da ga bo ona nesla - 5 metrov Mogoče pa samo jaz ne štekam tega, ker nisem nikoli želela tujih otrok nosit, pa ne poznam tega užitka Sem pa seveda stisnila rep med noge in ko sem hotla it na sprehod, pa nisem niti do vozička več prišla, sem kar rekla, naj grejo sami. Potem pa se je počasi vse umirilo in so se vsi bolj normalno okoli njega obnašali in sem bla zadovoljna. Seveda pa od vse te akcije mali ni mogel zaspat, v celem dnevu je spal pol urce, in ko sva se vračala domov, se je začel dreeeeeet - česa takšnega pa še ne Sva parkirala na bencinski, zunaj je deževalo, tako da ga nisva mogla nosit, in smo eno uro sedeli v avtu. Nikakor ga nisva mogla potolažit Zunaj sta stala fant in punca - štoparja -, ki sta čakala, da neha deževat, in pomoje sta se včeraj odločila, da ne bosta mela otrok Jaz sem mislila, da bomo kar do jutra tam na pumpi ... Ampak po eni uri se je čisto umiril, se začel smejat, kot da nič ni blo, in počasi zaspal v lupinici. Aprilčica, evo - Žiga je otrok, ki se nikoli ne joka (oz. zajoka, ampak se pusti v sekundi pomirit) - ampak je prišel dan, ko je tudi njemu prekipelo. In verjetno ni zadnjič. Mogoče se celo šele zdaj začne. Res so si različni, jaz sem se tud včasih že vprašala, kaj je narobe z mojim, ko vaši tako lepo kravice pasejo, Žiga pa še zdaj raje ne bi in se reees matra, da drži glavo 10 sekund gor. Pa je eden izmed redkih, če ne celo edini v tej temi, ki bo moral hodit na fizioterapijo itd. Brezveze primerjat. Vsi so najboljši! Razen kadar so sitni Babyloverka, lepe mere in super, da je Bastian tako priden! Pa ne se več sekirat zaradi telesa, 9 mesecev gor, 9 dol. Boš vidla, zdaj ko maš kužka, bo že itak začelo malo samo dol it Pa bodimo prizanesljive do naših teles, saj so nam dobro služila med nosečnostjo. Naj se malo odpočijejo, ko bo pravi čas, bomo pa še špeh sklatile dol. Meni je še kar dosti ostalo, enih 7 od nosečnosti, pa še potem ekstra bonus Drugač pa, kolikor vidim po fotkah na FB, si prav seksi mamica! Kar se tiče babyloverja - jaz sem govorila s tremi super očki, ki so mi priznali, da so bili čisto zmedeni, ko so dobili otročka. En mi je rekel, da je imel občutek, da se od njega skoz nekaj pričakuje, česar ne zmore dat od sebe. Da ga vidiš zdaj - ful predan in ljubeč očka in mož. Jaz sem ravno zadnjič kolegici rekla, ki je bila ful razočarana nad obnašanjem njenega dragega v nosečnosti, da sem po porodu imela več dela z mojim kot z otrokom. Ampak nikoli nisem pomislila, da je to tud za njega zdaj sprememba, ne samo za mene. In da tudi on rabi svoj čas, da se prilagodi, ne samo jaz. In ker trenutno nimajo tako močne povezave z dojenčkom, kot me, se mogoče počutijo malo odveč. Potem pa vsak na svoj način to izraža. So pa seveda tud takšni očki, ki s tem nimajo nobenih težav. In mamice, ki pridejo že iz porodnišnice kot manekenke. Eni pa si očitno malo bolj kompliciramo življenje Aprilčica, super za lego kocke! Sva glih zadnjič gledala, kako drage so Pa ko pomislim, koliko jih bo treba nabavit, je res dobra ideja začet kar zdaj. Glede apetita - že samo ko se pogovarjamo o tem, postanem lačna. nejanejc, upam, da si danes bolje. Miškolin spi, imam občutek, da bo danes malo not spravljal. Lep dan!
|