|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
12.8.2010 12:07:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

aja, Aprilčica, so pa ti keksi od 4.meseca dalje. Vedno pozabim, da sem prehitro rodila in da ste vi malo mlajši.
No, zdaj ali počakaš ali pa mu daš vsaj 1 na dan. Pomoje ne more ravno škodit.

Veš kaj bom: svoje mleko si bom načrpala, pa bom namesto rižolina dala malo tega keksa - kar po žliciuser posted image Upam, da bo. Saj, rižolino je pa od 6. meseca dalje, pa mi je rekla naj mu damuser posted image user posted image Prav blesavi so mi P, ko se ne znajo nič zmenit. Eni, da naj se GH uvaja že s 4. meseci, drugi bog ne daj, da mu daješ kaj pred 6. mesecem itd. Brezveze...

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1751
12.8.2010 12:11:04   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

aja, Aprilčica, so pa ti keksi od 4.meseca dalje. Vedno pozabim, da sem prehitro rodila in da ste vi malo mlajši.
No, zdaj ali počakaš ali pa mu daš vsaj 1 na dan. Pomoje ne more ravno škodit.

Veš kaj bom: svoje mleko si bom načrpala, pa bom namesto rižolina dala malo tega keksa - kar po žliciuser posted image Upam, da bo. Saj, rižolino je pa od 6. meseca dalje, pa mi je rekla naj mu damuser posted image user posted image Prav blesavi so mi P, ko se ne znajo nič zmenit. Eni, da naj se GH uvaja že s 4. meseci, drugi bog ne daj, da mu daješ kaj pred 6. mesecem itd. Brezveze...

ja res so hecni glede tegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
12.8.2010 13:17:41   
mamika25
Midva sva dala skozi 1. cepljenje, zaenkrat je vse okej. Dobila sva svečke za vsak slučaj in pa d3 kapljice, ker sem rekla, da nam ad3 ful krče povzročajo.

Za seznam: Mamika25 (Maj, 12.4.2010)
                   4.mesec - 7540g in 66cm, OG 44cm.

Zredil se je v 2 mesecih "le" 1300g, sam pravi P da je čist okej, pa da lahko začnem z GH, in sicer mi je rekel, da jabolčno kašo, z malo bananice zraven. Pa krompirček, cvetačo in korenček.
Malo še bom počakala s to hrano, ker se mi vseeno še zdi malo prehitro. Konec meseca oz. v začetku septembra pa bomo poizkusili.

Drgače pa je tulil ko zmaj, ko ga je cepil, pa se je potem takoj pomiril, v avtu je tudi zaspal za domov.

Toliko od mene, pokomentirala bom pa mogoče popoldne, zdaj gremo malo na zrak, ker me tole stanovanje mal ubija.

Mejte se babike!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
12.8.2010 14:51:33   
agha
Pozdrav še od mene!

A mi lahko kdo pove zakaj pri naši hiši nimamo nič sladkega?! user posted image user posted image Imam tako krizo...vse kar najdem je pa med in marmelada.user posted image user posted image user posted image Bo treba it v šoping. Sem hotela popit vsak kakšen sok in vidim, da je dragi kupil grapefruit!user posted image Nič ne bo s sladkim!

Tudi pri nas so noči vedno težje in jaz sem iz dneva v dan bolj skurjena.user posted image Jemo na tri ure, tudi na 2,5. Poleg tega ni več neko milo jokcanje, ko je lakota ampak res ornk alarm! Jest je treba v trenutku! Pa še vstajanje med 5.30 in 6.00. Še dobro, da vsaj čez dan spi in da zvečer mrkne med sedmo in osmo uro. Aprilčica, a tvoj spi čez dan kaj? Najbrž mora, ker nekako mora prinesti notri spanec. Zdaj že jaz malo razmišljam o čem močnejšem zvečer, da bi vsaj kako uro več spala. Včasih je pomagalo, da sem ga prestavila k meni in je potem potegnil še kako uro ali dve. Zdaj pa nima več veze.
Danes sem poskusila opoldne s korenčkovo kašico in mali pravi, da to pa on ne bo jedel in je letelo vse naokoli..user posted image Upam, da se bo premislil.

Sem danes govorila s kolegico, ki ima 8 mesecev staro pupiko in ji ponoči je tudi na eno uro čeprav se zvečer napoka ko velika. Poleg tega pa pravi, da se je zdaj naučila ploskat in je dve uri skupaj ponoči sedela na postelji in ploskala.user posted image user posted image Joj, kaj nas še čaka...

Nič, še jaz sem malo pojamrala in bom kar nehala, da vas ne bom zamorila...

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
12.8.2010 15:54:36   
Anonimen
Mamika: pa saj imate super mere!!user posted image user posted image Pa šele zdaj sem ugotovila, da ima tvoj sonček na isti dan rd kot jazuser posted image user posted image user posted image Super za cepljenjeuser posted image

agha: Ne, moj tudi čez dan ne spi kaj dostiuser posted image user posted image Čez dan spi cca 3h, ampak ne skupaj... Res mi ni jasno kako zdrži ta tempo. Danes mu bom dala zvečer AM, pa ti potem poročam kako je bilo. Upam, da bo tvoj še sprejel GH in, da bodo noči pri obeh bolj mirneuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 12.8.2010 15:58:32 >

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1755
12.8.2010 16:07:09   
agha
Aprilčica - ima pa res hud tempo. Naš po taki divji noči zna tudi po pet ur dnevno spat. Upam, da bo AM pomagal, jaz sem tudi že o tem razmišljala... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
12.8.2010 17:06:05   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: agha

Aprilčica - ima pa res hud tempo. Naš po taki divji noči zna tudi po pet ur dnevno spat. Upam, da bo AM pomagal, jaz sem tudi že o tem razmišljala... user posted image user posted image

Ko sem jaz dala nazadnje Žigu AM pred spanjem, ker se mi je zdelo, da sem čisto brez mleka, ni nič dlje spal. Je pa res, da je bil nekaj siten tisti večer in se je mogoče zato zbudil. Pri njem tudi ni več nežnega jokca, ko se zbudi lačen, ampak kar ornk zatuli user posted image  Držim pesti, da bosta čim prej skapirala vajina mladička, da je spat kul!

Mi smo od dermatologinje, nič novega - ima pač precej obsežno žilno znamenje, ki lahko da bo izginilo, lahko tudi ne. Da se ga odstranit lasersko, ampak bova počakala, da se fant sam odloči. Poleg tega pa itak lahko zgine ... Pa kadar ga ne zebe, se skoraj ne vidi. Malo mi je bilo edino zoprno, ko je rekla, da je to v bistvu tumor ... Sem kar hotla čim prej it ven. Prijazna drugač ful, ampak ni mi pasalo. user posted image  Mali je bil zlat, po pregledu pa je tako trdno zaspal, da sva šla kar v kitajsko na kosilo. Pol se je pa zbudil tam in se igral s svojo pojočo mucko, ki jo ima v lupinici. Po kosilu sem si naročiča še pečen sladoled, pa je bil zanič. Ga vedno jem in ga obožujem, danes se mi je pa zdelo, da nekaj ni okej. Tako da še nisem pokurla bonusa za cuker in greva čez kako urco na ledeno kavo user posted image  

mamika25, super mere!! user posted image  Meni so tudi rekli, da ni nič narobe, če bolj počasi pridobiva, ker je prejšnji mesec manj pridobil, ta mesec pa spet šiba, tako da nekaj je že moglo bit. Mogoče vročina ...

country, tvojadva imata tud krasne mere!

aglaia, ha ha ha, pejd še za en teden med te ljudi, pa bo mala že osvojila GH. Ti pa doma samo nadaljuješ.

Pri nas vsi spijo. Psi, otrok, dec ... Sem prepričana, da se bojo zbudili v trenutku, ko bom jaz poskusla zaspat. Ampak probat ni greh ... user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
12.8.2010 17:30:08   
nejanejc
oj... mi smo koncno flasko popili :) Je trajalo in trajalo, da smo joske spraznili.. ker smo spali in jokali vmes... pa se to nevem al je.... pomoje bom kmali menstro spet dobila, me ful zvija.... tako, danes sva mela samo dve urce zjutraj hranjenje... pol od poldne do 16ih pa caj in joske s prekinitvami... nardila zelenjavno lazanjo, ki se je zdej spekla in jo bom sla, ko nas mladicek kupcka poje, se pojest... Tata pa danes ne bomo cakali, pride pozno... dela kot zamorc, ker ma jutri dopust, prdejo klimo montirat... Tako, zdej pa naprej...

aprilčica in agha, srecno z ap... pr nas spi sigurno vec...

amelie, super za pregled, da je tamali tako priden.. Mogoce znsmenje res samo zgine... Jst sem si tud zazelela ledeno kavo zdej :) Mogoce pa jutri ... danes mi je sama ni za pit :) sem smotana ane

agha, brez cukra? :) Pr nas umremo prejverjetno :)

mamika, nas ma zdej prbl. iste mere :)

Papa

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
12.8.2010 17:47:57   
mamika25
Spita oba - milina!!!!

Amelie fajn da ste zrihtal pri dermatologu, samo da je vse okej.

Nejanejc sta pa najina pikeca blizu rojena, pa naj imata še podobne mere user posted image .

Aprilčica upam, da ti mali začne kmalu bolj pridno spat!

Ne.... se že zbujata... grozno stanje.

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
12.8.2010 18:51:31   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: agha

Imam eno vprašanje: a katera ve kje se da kupiti šotor senčnik za na plažo, da malega skrijemo vsaj malo pred soncem? Hvala že vneprej.

Mi smo kupili v Leckleru za 5 eur (in smo kar 3 nabavli - mala bo zaščitena do amena, ker na viru nonstop piha). Smo že sprobali in so čisto vredu user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
12.8.2010 19:07:12   
didi5

Hitro javljanje.

Vse mi gre danes narobe, kar nekaj...

Dobili pikico, drl se je - fuluser posted image Zdajle komaj zaspal. Zjutraj spal samo eno uro. Katastrofa!

Zredil se je samo 480g, zrastel 2 cm (torej za seznam: 3. mesec.: 5480g, 61,5cm.

Mi začuda ni nič težila, komentirala je na začetku, da to pa ni ravno veliko, ampak je potem videla tega razbojnika, ki nima miru niti sekunde in rekla, da zgleda, kot bi bil cel ena sama mišica in, da očitno vse pokuri. Mene pa s tem ni potolažila, sem čisto obupana. Ne vem zakaj potem skos na joški visi. Mleka imam dovolj... Res ne vem kako to. Mi je pa predlagala, da naj mu zvečer dodam v svoje mleko (torej v načrpano) 1 žličko rižolinota. Zdaj pa ne vem, a naj ga dam kar po žlički, ali v flašouser posted image Ne bi rada, da bi se mi zvečer navadil na flašouser posted image user posted image Zdaj sem si načrpala 30ml mleka, ker je rekla, da naj dam v 30ml 1 žličko, pa si jaz sploh ne predstavljam, a je to zdaj gosto, ali čisto tekoče.

Mah, brezveze... Poleg vsega je bila stara mama tukaj do 14.00, pa še polnilca za telefon ne najdem, mater!

jooooj, aprilčica ne se sekirat!!!! Itak gre kak mesec več kak mesec manj gor - poleg tega je meni pediatrinja rekla, da ni nujno da se bo redila še po 1kg na mesec naprej ker (tako kot si napisala) postajajo vedno bolj aktivni in tudi več pokurijo. Meja je pa tam nekje 400g na mesec (pa še to ni nujno). Moja P je itak bolj na izi (pove kako je po knjigah pol pa ti še razloži kako to zgleda v praksi). Pa vem da ne primerjat ampak vseeno, naša je imela pri 3 mesecih 300 g več kot vaš pa 60cm. Toooorej!!!!! Ne se sekirat!!!!!!! Rižolino pa probaj dat kar na žličko (malo podojiš, da ne bo preveč zadren) pol daš rižolinota pol pa podojiš do konca :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
12.8.2010 19:15:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Hitro javljanje.

Dobili pikico, drl se je - fuluser posted image Zdajle komaj zaspal. Zjutraj spal samo eno uro. Katastrofa!

Zredil se je samo 480g, zrastel 2 cm (torej za seznam: 3. mesec.: 5480g, 61,5cm.

Mi začuda ni nič težila, komentirala je na začetku, da to pa ni ravno veliko, ampak je potem videla tega razbojnika, ki nima miru niti sekunde in rekla, da zgleda, kot bi bil cel ena sama mišica in, da očitno vse pokuri. Mene pa s tem ni potolažila, sem čisto obupana. Ne vem zakaj potem skos na joški visi. Mleka imam dovolj... Res ne vem kako to. Mi je pa predlagala, da naj mu zvečer dodam v svoje mleko (torej v načrpano) 1 žličko rižolinota. Zdaj pa ne vem, a naj ga dam kar po žlički, ali v flašouser posted image Ne bi rada, da bi se mi zvečer navadil na flašouser posted image user posted image Zdaj sem si načrpala 30ml mleka, ker je rekla, da naj dam v 30ml 1 žličko, pa si jaz sploh ne predstavljam, a je to zdaj gosto, ali čisto tekoče.

Mah, brezveze... Poleg vsega je bila stara mama tukaj do 14.00, pa še polnilca za telefon ne najdem, mater!

jooooj, aprilčica ne se sekirat!!!! Itak gre kak mesec več kak mesec manj gor - poleg tega je meni pediatrinja rekla, da ni nujno da se bo redila še po 1kg na mesec naprej ker (tako kot si napisala) postajajo vedno bolj aktivni in tudi več pokurijo. Meja je pa tam nekje 400g na mesec (pa še to ni nujno). Moja P je itak bolj na izi (pove kako je po knjigah pol pa ti še razloži kako to zgleda v praksi). Pa vem da ne primerjat ampak vseeno, naša je imela pri 3 mesecih 300 g več kot vaš pa 60cm. Toooorej!!!!! Ne se sekirat!!!!!!! Rižolino pa probaj dat kar na žličko (malo podojiš, da ne bo preveč zadren) pol daš rižolinota pol pa podojiš do konca :)

Saj vem, da se ne bi smela sekirat, pa sem že sama pri sebi v glavi razpucala, potem pa pride tisti mali črv... češ: jooj, pa zakaj se ne redi, pa kaj če je kaj z mojim mlekom narobe itd. Sem mu dala po žlički, pa je pridno popapcal. Danes bom pa res probala zvečer AM, ker mi res nič ne spi, pa me zanima, če bo potem kaj spal. Hvala tiuser posted image

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1762
12.8.2010 19:25:05   
didi5

IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Hitro javljanje.

Saj vem, da se ne bi smela sekirat, pa sem že sama pri sebi v glavi razpucala, potem pa pride tisti mali črv... češ: jooj, pa zakaj se ne redi, pa kaj če je kaj z mojim mlekom narobe itd. Sem mu dala po žlički, pa je pridno popapcal. Danes bom pa res probala zvečer AM, ker mi res nič ne spi, pa me zanima, če bo potem kaj spal. Hvala tiuser posted image

Jaz sem zdaj kupila od Aptamila (ker itak tega je) good night mleko. ki bi naj sicer bilo po 6 mesecu ampak mi je P rekla, da je isti šmorn če dam rižolino v mleko ali pa ta amptamil (ki je bolj nasiten). Če ne druga vsaj bolj mirno spi. Ker naša včasih spi fuuul nemirno, pol pa jo še malo pustim (ker kaj pa če sanja) in se končno vstanem ter jo grem pogledat - in glih takrat spi dalje. Zdaj pa je mir in spi načeloma 10 ur skupaj - če pa slučajno ne - pa čez dan noter spraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
12.8.2010 20:51:35   
tintin
oj punce,

agha, aprilčica-držim pesti za boljše spanje.

amelie..pri meni je imel Vasja to žilno znamenje (hemangiom) med prstkoma na nogi in na ritki, po enem letu se je vidlo čist malo, zdej se ne vidi več. Prej je blo pa živo rdeče...

spanje čez dan
- adijo pamet, štuka po 20 min ene 4x....hb za ok noči...

preselili smo ga v posteljco, ker je ful brcal v obrobe koška...jutri dobi še baldahin, mamica sešila - moj prvi projektek s strojem...

filane paprike - vidm sem vam lušte naredila, bile so super...no večina jih še bo, ker so v zamrzovalniku...še mama je ponosna name, da sem prava gospodinja (bolj ponosna kot pa na podelitvi mojega magisterija...user posted image )

aglaia, mamika25, aprilčica super za preglede.

cuker- pri nas tudi more bit, če ne druzga nutela, kaki piškoti, sladoled...ni da ni..

zdaj grem pa na bolho dat oglas za košek....ja, če koga poznate, prodajam:)

lp!

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
12.8.2010 20:58:00   
babyloverka
oh babike moje, na hitro se javim še jaz, morem se malo potožit user posted image  sem namreč ornk zaskrbljena, mali je danes namreč kakal že 6krat, na koncu že fajn tekoče. ne še čisto, tako da bi lahko rekla da je driska ampak če bi kakal še dvakrat bi pomojem že lahko rekla da je driska. sem klicala dežurno zdravnico in je rekla dokler je in je normalnega obnašanja da ne bi smelo biti nič narobe. sedaj spi. če bo spal ga bom pustila, če ne greva k dežurnemu. upam da bo spal, da se ponoči zbudi in naje in da se zjutraj zbudi nasmejan. ker mu vidim da mu nekaj ne paše. sicer je nasmejan amapak ni to to. mi je tak hudo da bi se kar user posted image

aprilčica probaj s keksom pa še nam javi kako je bilo, da vem user posted image

amelie bejži še ti spat user posted image

didi5 10 ur skupaj ti spi? volalaaaa user posted image

grem še jaz k svojemu pikecu, danes bo zraven naju spal, tako bom najbolj mirna pa mali tudi mogoče ker se bo mami k njemu stiskala.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
12.8.2010 21:33:02   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

amelie..pri meni je imel Vasja to žilno znamenje (hemangiom) med prstkoma na nogi in na ritki, po enem letu se je vidlo čist malo, zdej se ne vidi več. Prej je blo pa živo rdeče...

Žigovo je pa modrikaste barve, zato nas je tud poslala naprej. In se precej slabo vidi, ko mu je toplo, ko ga zebe, je pa modro. Pa čez cel zadnji del nogice je in še pol ritke. Ima dvobarvno rito user posted image

No, prej sem lepo zaspala, se naspala in ko sem se zbudila, so še vedno vsi spali user posted image

babyloverka, držim pesti, da se bo zjutraj vesel zbudil. Žiga do včeraj tri dni ni kakal, včeraj pa v treh urah trikrat in vsakič obilno. Mislim, da ni pravila. Šestkrat je še čisto sprejemljivo. Držim pesti!

nejanejc, jaz bi na tvojem mestu spila ledeno kavo user posted image  Meni je zelo pasala. Jaz sem tudi jutri sama, pride moj pozno domov. Na srečo je danes prišel že ob 12h, da smo šli skupaj k dermatologu in mi je prav pasalo.

Tuš, spat ... Nočko!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
12.8.2010 21:36:47   
legenda_m
hey še jst

babyloverka user posted image   sj bo.... ti želim, da bo spal, pa se ponoč zbudu pa pojedel pa pol naprej zaspal

tintin user posted image  za baldahin. pr nm je od sladkega sam še cukr navaden bel. jst rajš nm več kupvala sladkega ker pol sam to jem.

amelie a maš ti na fbju psa v playgorundu? tko sm se nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aprilčica upam, da bo tamau spal, drgač je blo pa pr nm tko, da kdr je hudo, da sm šla recmo jst hitr mal zaspat, in je mel moj user posted image , pol sva pa zamenjala... tko da kdr je tvoj doma, izkoristi, itak je blo pol ponavad tko, da je pr njem zaspal in on z njim če sm pa jst hotla z njim spat me je pa kaj jst vem zavohal? in ni blo šans s spanjem.

aglaia najjača je pa ta z odvajanjem od palca. ja res najbolš eno plučnco pa cevke pa je... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sori sam ful sm se smejala. u resnic je blo najbrž mal drgač

pri nas pa? v pričakovanju prve injekcije.... jst sm prepričana da bo fant tulu, zna pa tud presenetit... joj jst bi tud neki sladkega pa nč ni. puding, sam ga je treba skuhat... ZAKAJ. na počinicah je tud tmala, na srečo je dol pr atu&mami. mi je zaupala, da gre čez 2 leti  v šolo in da si je izbrala delovne zvezke, ampak take za 4 leta in jih bo lahko uporabljala že zdj.  nč grem pod tuš, moj še dela. pol pa spat. mirno noč vam želim. in pa a bo res jutr dež?!?! ne bo anede da ne... nočko

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
12.8.2010 22:58:14   
nejanejc
tintin.. bravoooooooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image

babyloverka, upam, da bo blato manj tekoce... ce veckrat kaka pa ni nic narobe

amelie..lepo, da si se naspala... pa upam, da je bla dobra ledena kava :)

mamika.. sta pa res podobna ta decka user posted image

jutri pa moj glih nima dopusta, morem jst pocakat majstre... no upam, da bom lahko sla na sprehod dopoldne...bm klimo pol kar s sabo vzela user posted image

se enkrat vsem cimbolj mirno noc

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
12.8.2010 23:13:50   
dacy
No danes smo imeli pregled za ledvicko... prvo smo se zgubili v LJ in se dobro da ima moj na telefonu garmina da naju je pripeljal do pediatrije... Vglavnem zdravnik je nardil UZ ledvick in mehurja in stanje se ni nic poslabsalo user posted image no... tud lih kaj poboljsalo se ni, ampak vazno da stanje ledvicke ni slabse in da ni potrebnih dodatnih preiskav ali kakega zdravljenja user posted image ... Narocil naju je cez par mesecev na ponovni UZ , kdaj tocno pa se ne vem , dobim datum po posti z ostalimi papiri user posted image

aglaia
tvoje poste mi je pa vedno zanimivo prebrat, pa naj so se ne vem kak dolgi user posted image user posted image user posted image ... No nocem bit pametna ampak malo se mi vseeno cudno zdi da ti je pediater predlagal jabolko banano skupaj ze za zacetek in povrh pomarancni sok katerega otroci ka naj ne bi konzumirali se lep cas ... Svasta ... Ti zdravniki se prav ne znajo dogovorit in svetovat vsi isto ... pol pa ni cudno da vsak po svoje raje dela in da se ene mamice tak hudo cudijo in zgrazajo nad tem kaj pac druga mamica vse ze da otroku za jest ... ja itak da se zgraza in cudi ce pa so njej strogo odsvetovali isto stvar kot so drugi rekli da kar naj da za probat ... No evo meni je patronazna rekla da agrumi in jagodicevje sele po 1. letu ... se bolj pa mi je zanimivo da mi je patronazna iz MB rekla da brez problema dam pire, tu na gorenjskem pa mi je rekla da naj raje krompirja se ne dajem ... in kaj sem naredla jaz ??? Ja itak da ga je ze probal user posted image in sploh mu nisem folgala v usta devat kak mu je bil dober user posted image
No zaj sem cist zabluzla glede tega vsega ampak prav bedno se mi zdi vse to... najboljse res delat po lastni presoji ... jaz bom pac za zacetek vsako hrano posebej testirala in sele potem mesala med sabo aglaia ti pa obvezno sporoci kak je tamala papala jabolko, banano in pomarancni sokec ... prav radovedna sem user posted image

aprilcica  zelim ti vso sreco da AM pomaga in da boste potem lepse spali ... No nas mali spi celo noc brez prebujanja ampak jaz tak kot sem smotana, jaz sem zvecer za racunalnikom namesto da bi se lepo naspala... zjutraj pa potem ko zombi user posted image Drugace pa lahko probas zvecer tudi z rizevo kasico od Milupo, samo pazi katero bos kupila, ker ene so ze z dodatkom mleka ... ene pa se z mlekom mesajo , vzami raje tiste ki so ze z mlekom user posted image ... ta kasica je sicer od 4. meseca naprej , ampak jaz sem dajala Alekseiu ze pri treh mesecih pa ni bilo nic narobe ... ce pa ti po zlicki papca lepo, pa je mogoce ze cas za zacetek GH ... meni je blo receno da ko otrok zacne opazovat nas kako jemo in ko mu je samo mleko premalo in je kr nonstop lacen, da je takrat lih pravi cas za zacetek uvajanja GH user posted image Poklici patronazno in ji reci naj pride in se pogovorita malo user posted image

hranjenje ponoci - no to je pac moje misljenje, ampak pri dojenju je meni se razumljivo da se otrok ponoci doji, ampak vse ima neke meje in vse se mora nekje koncat ... ampak pri 8. mesecih pa niti slucajno ne bi otroka ponoci hranla ... agha vprasaj kolegico ce je kdaj pomislila dat cajek namesto hrane? Ce ji bo kar naprej hrano dajala, se zna zgodit da jo bo ful tezko odvadla jest ponoci ... pri 8 mesecih bi otrok ze zdavnaj naj jedel samo po 5 obrokov na dan
agha tebi pa bi priporocala , da probas tamalega cez dan drzat cim vec zbujenega , ce bo zaspal, ga pusti spat ene 15 minutk, potem ga pa kar zbudi in se cim vec z njim ukvarjaj da ga do vecera utrudis ... ko ga kopas ga cim dalje pusti v vodi cofotat, ker voda jih tud fajn utrudi in jaz mislim da bi po tem moram spat vsaj 6 ur skupaj user posted image ... aja pa ce se nisi nabavila, ti priporocam lezalnik za kopanje, da ti ne popusti hrbtenica ce ga dalj casa drziz v vodi na rokah user posted image Lezalnik je zakon , Aleksei se tak rad kopa , da imamo pravo kricanje ko ga vzamemo iz vode ... mi imamo pri kopanju cele storije s hobotnicami ki spricajo , jih moramo vse napolnik z vodo in ga spricat z njimi in on zraven cvili in se smeji in z nogami cofota in hobotnice v usta tisci vglavnem cist se zaigra ... ko ga potem oblecem in mu dam flaso pa mi itak ze med hranjenjem spi ... in seveda do jutra ... No naredi kakor hoces , ce bos pa probala upostevat moj nasvet pa vso sreco da vama bo uspelo user posted image

babyloverka drzim pesti, da boste vredu in da srackanje mine user posted image user posted image user posted image vglavnem papat in pit mora , dokler dobivajo dovolj tekocine je vse ok user posted image

Mater sem jaz danes pametna in polna nasvetov ... bi lahko imela hotline posvetovalnico user posted image Boljse da grem spat ... ziher mi je premalo spanja v glavo vdarlo user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
13.8.2010 7:18:05   
tintin
hoj,
jaz sem naredila še nekaj zadnjih šivov na baldahinu, zdaj je končan...

sicer pa me nekaj boli desna dojka, upam da ne bo mastitis...zoprna bolečina....

dojenje ponoči -  Vasjo sem dojila do cca enega leta ponoči, čajček ni bil šans...ker ni znal piti po flaški...s kozarci pa raje nisem opletala ponoči...enkrat se vse neha...user posted image brez skrbi

babyloverka-meni je tudi vito zadnjič kakal ene 8x v enem dnevu, pa ni bilo nič posebnega...držim pesti...

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
13.8.2010 8:49:15   
babyloverka
pozdravček babike

moj princ spi. snoči ga je sračkal še ob enajstih pa danes spet ob šestih pa ravno prej sem ga spet previla. sva šla zjutraj k zdravniku pa najin dela popoldan, grem k nadomestnemu ki me ne vzame ker driska pač ni nujna stvar kao in potem sem šla v lekarno ker se dobi mleko ki zdravi drisko. pridem domov, hitro naredim flašo in ugotovim da je to ful gosto. pogledam na škatlo in piše uporabite večji cucelj user posted image  a tam v lekarni je bilo šest ženske ki niso delale čisto nič user posted image  in si ena ni zmislila da bi mi rekla da rabim cucelj z večjo luknjo user posted image user posted image  kak bi jih nabutala zdajuser posted image  sem malega spat spravla in skočla nazaj v mesto v trgovino po cuclje, vmes se je mali že zbudil in posral. srčno upam da bo to mleko pomagalo in da se mu stanje umiri. ponoči sem ga zbudila da je pojedel flašo, vmes sem mu v spanju dajala čaj da mi ne dehidrira. poje sicer malo manj kot ponavadi ampak še vedno dovolj, prej je itak preveč pojedel. in je kar dobre volje, razen takrat ko vidim da bo kakal, takrat pa je taki žalosten. joka pa nič kaj več kot ponavadi. upam da hitro mine ta driska

ima še katera mogoče kaki recept ali nasvet kaj mu ponuditi ali kaj narediti?

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
13.8.2010 9:09:52   
amelie
Jutro!

Nikoli več ne bom spala čez dan. Potem nikakor ne morem spat ponoči. Pa se mi ni to prvič zgodilo, samo me ne izuči. user posted image  Mišek spi, zjutraj naju je že ob pol šestih zbudila atijeva budilka, potem je pa nazaj zaspal, jaz pa ne upam, da ne bom ponoči spet bedela.

tintin, super za prvi šiviljski podvig!

dacy, sem rekla, da je četrtek dan za dobre novice user posted image  Glede tega, da se začne GH uvajati s sadjem, sem jaz slišala (prebrala) samo to, da ni fajn, da najprej jejo sladke stvari, ker potem zelenjave ne marajo. Ampak moja kolegica je pri obeh začela z jabolkom in oba sta prava jedca. Kolikor pediatrov, toliko mnenj ... user posted image

dojenje ponoči - Žigec enkrat na noč je (oz. bolj proti jutru) in je v spanju - jaz ga samo vzamem iz posteljice, priklopim in spiva dalje. Tako mi je dosti lažje. Je pa pri njem tako, da mu čaj ne odžene lakote. Nikoli mi ga še ni uspelo pretentat. Je sicer spil vse, ampak hitro zatem se je želel še dojit. Potem pa poliva ...

legenda, ja, to je moj slikal, ko je prišel iz šihta. user posted image  Pri nas je včasih malo narobe svet user posted image  Sploh ta psica - do petega leta je živela v zelo slabih razmerah in je bla čist psihično in fizično zanemarjena, z grozljivo bolečim glavkomom, da je kar kričala od bolečin, v smrtnem strahu pred moškimi ... in midva sva jo namenoma tako razvadila, da je že kar kičasta. user posted image  Postelja za njo ni več dovolj mehka, mora bit še nekaj gor. In enkrat sva pucala in sva zložila vse blazine na kup in ta hudič razvajen je zlezel na vrh kupa. Pa ne vem, če ji ni še takrat bilo malo trdo ... user posted image  Sem pa včeraj razmišljala, kaj vse se da z belim cukrom nardit sladkega. Jaz sem si v nosečnosti delala karamelno mleko, ko me je grlo bolelo. Ful dobro! Mali mi je skoraj iz trebuha skočil, ko sem v enem dnevu tri spila user posted image  Pa kot smrklja sem rada limono v sladkor namakala in jo lizala. Jagode s sladkorjem ... No, pol so pa še take mal 'na hard' možnosti - kruh, maslo in sladkor. Ampak ob misli na to se pa še meni malo želodec zasuka ...

Ko se mali zbudi, greva v trgovino po sestavine za pico. Meni ni nobena tako dobra kot moja - ker je čisto po mojem okusu. Tanko testo in ogromno gob in zelenjave. Njaaaaami. Spet hrana ... user posted image

Lep dan!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
13.8.2010 10:00:14   
agha
Hojla!

Danes je bila noč še normalna, vsaj malo sem se naspala. Malega ni nič matralo. jedel jepa ob enajsth, treh in pol šestih. Cel uspeh! Nič, bo počasi začel dobivat kaj bolj konkretnega. Samo odločit se moram kaj.
Sicer pa smo danes stari 4 mesece!user posted image

Dacy - to, kar počne moja kolegica tudi jaz ne bi več pri tej starosti otroka. No way. Nočem ji pametovat, itak je to njen drugi otrok in naj dela kot hoče. Glede tega, da jaz našega mladička držim malo dlje pokonci je pa...hm nemogoče. Ampak samo zato, ker postane totalno tečen, če je zaspan. Lahko ga še tako animiram, ko je zaspan je zaspan in če ne spi takrat je to katastrofa. Sem ga včeraj tako 2x zbudila in je bil potem cel halo, jok in stok...in vse skupaj se sprevrže v kričanje. V glavnem ne gre. Bom pa poskusila, da bi bil dlje časa v banjici. Je pa tudi tako, da ko se on skopa postane site, ker je lačen in potem imamo boj s hranjenjem... ah, ne vem, začaran krog je tole. Ampak sem prepričana, da bo kmalu mimo.

Tintin - super za baldehinček!!! Sem včeraj, ko sem likala kuhinjske krpe mislila nate in na tvoj šivalni stroj. Take krpe se mi zdijo enostavna stvar in sem si še jaz zamislila, da bi imela šivalni stroj, da bi si jih naredila.user posted image Samo me je kmalu minilo... trenutni navdih pač.user posted image

Nejanejc - evo, vreme se je potrudilo zate, da ne boš šla na sprehod in boš lahko počakala klima mojstre. user posted image

Amelie - bravo za vstajanje 1x na noč!!!user posted image user posted image Imaš pa res veliko idej kako cukr ponucat!user posted image No, moj je včeraj zvečer šel po piškote, da ne bi še do kakšne krize prišlo. user posted image

babyloverka - upam, da se bo stanje umirilo. Sicer pa kamilice zapirajo. Jaz sem jih našemu hotela dat, ker ni kakal pa so me opozorili, da naj pazim kako pripravim čaj, če ne ga bodo zaprle. Skratka moraš jih prevret in takrat zapirajo, odpirajo pa ko niso prevrete ampak samo namočene. Poskusi. Jaz itak prisegam na home made variante. So mi že v službi govorili, da sem ko teta Pehta, ker nisem nikoli marala tablet.user posted image user posted image

Aglaia -  sem pozabila napisat, da ima tvoja pupika do grama in centimetra enake mere kot naš malček pred tedni, ko je bil na pregledu.user posted image

Imejte se fajn, grem izpolnjevat svoj dnevni plan: pospravit stanovanje.

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
13.8.2010 10:09:28   
tintin
ja vreme je nalašč za pospravljanje...tudi jaz pucam svinjak..ne razumem, vsak dan pospravljam, ampak kljub temu je vsak dan zjutraj razmetano in smetno po tleh...grrrrrr...

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
13.8.2010 11:03:14   
katy83
Pozdravček.

Torej, naš fant je danes prvič prespal pri babici in je baje full priden. Normalno, saj je moj. user posted image

Ker sem danes sama, grem malo v šoping brez denarjauser posted image .
Sem se samo tu gor oglasla, da vam pripopam eno slikico naše zaspane žabiceuser posted image . Smo se šli v sredo kopat v bioterme Mala Nedelja in je užival maksimalno. user posted image

user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.