amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: agha Aprilčica - ima pa res hud tempo. Naš po taki divji noči zna tudi po pet ur dnevno spat. Upam, da bo AM pomagal, jaz sem tudi že o tem razmišljala... Ko sem jaz dala nazadnje Žigu AM pred spanjem, ker se mi je zdelo, da sem čisto brez mleka, ni nič dlje spal. Je pa res, da je bil nekaj siten tisti večer in se je mogoče zato zbudil. Pri njem tudi ni več nežnega jokca, ko se zbudi lačen, ampak kar ornk zatuli Držim pesti, da bosta čim prej skapirala vajina mladička, da je spat kul! Mi smo od dermatologinje, nič novega - ima pač precej obsežno žilno znamenje, ki lahko da bo izginilo, lahko tudi ne. Da se ga odstranit lasersko, ampak bova počakala, da se fant sam odloči. Poleg tega pa itak lahko zgine ... Pa kadar ga ne zebe, se skoraj ne vidi. Malo mi je bilo edino zoprno, ko je rekla, da je to v bistvu tumor ... Sem kar hotla čim prej it ven. Prijazna drugač ful, ampak ni mi pasalo. Mali je bil zlat, po pregledu pa je tako trdno zaspal, da sva šla kar v kitajsko na kosilo. Pol se je pa zbudil tam in se igral s svojo pojočo mucko, ki jo ima v lupinici. Po kosilu sem si naročiča še pečen sladoled, pa je bil zanič. Ga vedno jem in ga obožujem, danes se mi je pa zdelo, da nekaj ni okej. Tako da še nisem pokurla bonusa za cuker in greva čez kako urco na ledeno kavo mamika25, super mere!! Meni so tudi rekli, da ni nič narobe, če bolj počasi pridobiva, ker je prejšnji mesec manj pridobil, ta mesec pa spet šiba, tako da nekaj je že moglo bit. Mogoče vročina ... country, tvojadva imata tud krasne mere! aglaia, ha ha ha, pejd še za en teden med te ljudi, pa bo mala že osvojila GH. Ti pa doma samo nadaljuješ. Pri nas vsi spijo. Psi, otrok, dec ... Sem prepričana, da se bojo zbudili v trenutku, ko bom jaz poskusla zaspat. Ampak probat ni greh ...
|