amelie
|
Jutro! A je to normalno, da se že ob tej uri bašem s sladoledom? Moj je malega ven peljal, da lahko jaz v miru peglam. Sem šla najprej mal peglat na internet Dacy, vedno mam tebe v mislih, ko me kaj v zvezi s taščo muči. Ti znaš to tko fajn zrihtat, jaz pa kar mislim, da če bom res ful prijazna, se me bo en dan usmilila in me bo začela upoštevat. Vem, dobim zlato medaljo za naivnost ... Še dobro, da si prebrala navodila za AB. Kdaj pa imata kak pregled za ledvičko? Jaz mam še vedno dober filing, da bo šlo nazaj in bo vse okej ... Drekci, he he, vidim, da se je Žigov pridelek vpisal med legende No, moram potrkat, da tega več ne počne! In sočustvujem z vsemi, ki jih dobivate v naročje, se spomnim teh časov ... Zdaj sračka enkrat na dan, normalne količine. Didi, upam, da je mala ok. Levinjica, uživajte na morju! Mamika, danes bo boljši dan! Menstra, tud trkam in naj kar še naprej tako ostane ... sem itak mela ful dolgotrajno čiščo in beli tok celo nosečnost, tako da bi zdaj še mela mal premora ... Pucanje, tud pri nas neverending story ... pa še pasje dlake ... je vedno kaj za delat. Samo jaz se včasih mal neumno nardim ... Mi mamo pa naslednji teden dermatologa zaradi Žigovega žilnega znamenja na nogi in ritki. Vsi so rekli, da ni nič nevarnega, zato ne vem, zakaj nas k dermatologu pošiljajo ... Upam, da je to stalna praksa pri takih večjih znamenjih. Se pa skoraj nič ne vidi, ko mu je toplo, če ga pa zebe, se pa kar obarva. Nič, bomo videli, kaj bo ... Zdaj pa še en krog po netu, pol pa likalnik zalaufat ... Fajn se mejte!
|