|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
10.8.2010 16:26:32   
mamika25
Hej!

Še jaz malo da "pojamram".
Imamo tečne dneve. Zobka se oba že lepo vidita, samo je še vedno tečen ko user posted image . Spat ne, jest ne, ležat ne, igrat ne... če ga nosim okoli je malo bolje, vse ga zanima in se ful razgleduje. Napredka ni ne vem kakega, obrača se še vedno ne, če ga dam past kravce, si roko zatlači v usta in jo "cuza", z glavo pa dol udarja. Ni navdušen preveč. Miren je edin v vozičku, pa če ga tamala mal zabava, se skupaj smejita. Za hranjenje je pa čist odklop, sem spet razmišljala, da bi flašo zamenjala, pa še mleko. Pa ne vem... spije mi kar precej malo, spet samo kakih 700ml na dan. Pa še to so borbe, ali pa gledam da pije v spanju. Tako da sem tudi jaz sklenila, da bomo kmalu šli na žličko. Da vsak kakšen obrok mleka spustim, ker me tole vsakodnevno mučenje ubija. On se dere, pol sem še jaz nervozna, pa še tamala je sitna ko se dan prevesi v popoldne... moj dela še nekaj popoldne, saj ne rečem, denarja ni nikoli preveč, samo včasih bi tako rada, da jih on čuva, pa da se jaz malo odklopim... pa je kar naprej nekaj.

k FRIZERJU grem danes ob 6h. Skoraj misija nemogoče. Da si vsaj to malo časa vzamem. Pa še ena prijateljica je v kratkem rodila hčerko, pa morem jit neki kupit.

Včeraj sem bila celo popoldne s tamalo na pregledu na pediatrični, pa morem povedat, da se ji stanje izboljšuje user posted image , po krvi je vnetje manjše. Edino kar je, je od stranskih učinkov tablet se ji dvignil apetit in se je v 1 mesecu zredila 2kg, posledično pa so našli mal glukoze (cukra) v urinu, pa more zdaj bit na strogi dieti. Jedla bi pa kar naprej, jo je težko nazaj držat. Nekako še en mesec mora biti veliko izolirana, pa ne sme se prehladit, dobit noric, potem pa bo odmerek zdravila tako majhen da teh bojazni pred boleznijo ne bo več. In upam, da se ji nikoli več ne poslabša.

Punce imate velike korenjake, same "hude" mere. user posted image  Naš Maj je po moje v 2 mesecih dobil samo kakšno dober kg in nič več. V četrtek imamo pregled in 1. cepljenje. Joj, že tako je tečen zaradi teh zob, potem pa še cepivo. Po moje me čaka nori dan.

Naš mali nosi še vse večina 68, kakšne hlačke 62 so mu tudi še okej, pa najde se tudi kakšen pajacek 74, ki je tudi v redu.

No toliko... imejte se lepo:)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
10.8.2010 16:30:56   
Anonimen
Hitro javljanje.

Vse mi gre danes narobe, kar nekaj...

Dobili pikico, drl se je - fuluser posted image Zdajle komaj zaspal. Zjutraj spal samo eno uro. Katastrofa!

Zredil se je samo 480g, zrastel 2 cm (torej za seznam: 3. mesec.: 5480g, 61,5cm.

Mi začuda ni nič težila, komentirala je na začetku, da to pa ni ravno veliko, ampak je potem videla tega razbojnika, ki nima miru niti sekunde in rekla, da zgleda, kot bi bil cel ena sama mišica in, da očitno vse pokuri. Mene pa s tem ni potolažila, sem čisto obupana. Ne vem zakaj potem skos na joški visi. Mleka imam dovolj... Res ne vem kako to. Mi je pa predlagala, da naj mu zvečer dodam v svoje mleko (torej v načrpano) 1 žličko rižolinota. Zdaj pa ne vem, a naj ga dam kar po žlički, ali v flašouser posted image Ne bi rada, da bi se mi zvečer navadil na flašouser posted image user posted image Zdaj sem si načrpala 30ml mleka, ker je rekla, da naj dam v 30ml 1 žličko, pa si jaz sploh ne predstavljam, a je to zdaj gosto, ali čisto tekoče.

Mah, brezveze... Poleg vsega je bila stara mama tukaj do 14.00, pa še polnilca za telefon ne najdem, mater!

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 10.8.2010 16:34:04 >

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1727
10.8.2010 16:32:40   
Anonimen
In spet buden po 10ih minutah - pa to ni resuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1728
10.8.2010 19:48:20   
agha
Hojla!

Jaz sem bila pa danes na pregledu pri G in je bil the best pregled do zdaj. Zakaj? ker sem prišla notr, me je vprašal, če jem tablete in sem rekla, da ne, ker me je minilo pa A3 navodilih. Pravi OK, potem je pa vse v redu, vas ne bom nič gledal in sem vstala in šla. JUPI!!!user posted image user posted image user posted image

Drugače pa malček trenutno spi, jaz pa šibam k stari mami, ker hoče, da bi jo pobrvala. Ja, gospa hoče imeti urejeno frizuro!user posted image user posted image Ne morem verjet, še vedno je ista. No, HB, da je tako!!!

Aprilčica
-  mogoče pa niso ravno njegovi dnevi zdaj...pa verjetno ima kakšno manjšo reakcijo po cepljenju. Upam, da bo bolje.user posted image user posted image Sicer pa saj veš, po dežju pride sonce....

Pičim, da me ne bo predolgo čakala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
10.8.2010 20:17:33   
tintin
aprilčica - daj mu po žlički, se spomnim da je moja sonovembrka 2007 tako delala, upam da bo kmal bolje in da se tvoj razbojnik umiri:)

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
10.8.2010 20:18:07   
tintin
agha: super za pregled! taki so najboljši....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
10.8.2010 20:57:02   
Anonimen
Sporočam, da sem dala po žlički in je mali vse pomljaskal, kasneje nič zbruhal, videti je bil pa ko tak mucek. Zdaj se že smeji in spet opleta z vsemi štirimi okrog sebe.

Lahko noč

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1732
10.8.2010 22:12:03   
legenda_m
ej aprilčica ne obremenjuj se s kilami od tamauga. poglej njegovga fotra sj tud ni glih obložen. če je otrok živahen in ga svet zanima pol tud če je pridobil sam en gram ni nč narobe. dohtarija je vsa mahnjena na te kile...

jst sm pa zdle še neki pospravljala v kuhinji in odprem omaro in puf ven zleti ptič. o mater sploh ne vem kdaj je šou not.

jakej spi. kao. neki mu dogaja dons. aja mlaj je mogoče so zato vsi tako sitkani...
nč grem pod tuš mojmu nagajat pol pa spat. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
10.8.2010 22:15:10   
amelie
Hej!

Mali je končno zaspal ... prepozno smo prišli domov in se ni več mogel sam uspavat, ga je moral ati nosit. user posted image  Smo bli v Pohorski na čokoladni kupi user posted image  user posted image  Njaaaami! Kolegica je imela preko malega in ju je bilo prav lepo opazovat. Prav užival je z njo, ona pa z njim. Potem smo šli pa še malo na sprehod pod Pohorjem in je res pasalo.
Mariborčanke, a ste za to, da se v četrtek dobimo? Kot v dobrih starih časih? user posted image

Danes je Žiga spet dobil korenčkovo kašico in se je kar pritoževal, če mu nisem dovolj hitro dajala. Ko sem šla z žličko proti ustom, me je za roke grabil, da bi mu čim prej dala! Noro ... Jutri bo spet, dokler ne porabimo domačih korenčkov. V soboto pa na tržnico po novo zelenjavo. To je moj projekt za ta teden - odločit se, s katero zelenjavo nadaljevat user posted image  

mamika25, Žiga najlepše je, kadar spi. Čez dan se včasih prav sprašujem, kako mu uspe kaj pojest. Ampak ko vidim, da se preveč okoli obrača, se kar nehava dojit in kasneje poskusiva znova. Super za hčerko, da je bolje!!! user posted image  

Aprilčica, mogoče pa mali res vse pokuri! In to glede mišic - kar poglej, kako lepo kravice pase, sigurno je kaj na tem! Žiga je pa sam špeh, pa ne more user posted image  Ne se sekirat, če bi blo kaj res narobe, bi pediatrinja rekla, tako je pa to še ena od stvari, pri kateri si otroci niso enaki.

Nizy, škoda za dopust ... user posted image

Agha, tvoja babica pa je frajerka! user posted image  

Pod tuš pa spat ... Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
10.8.2010 22:17:06   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Mariborčanke, a ste za to, da se v četrtek dobimo? Kot v dobrih starih časih? user posted image

pa jaaaaaaaaaaa. Jaz sem za. user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
10.8.2010 22:20:55   
nejanejc
ojla, mi smo danes tudi pozni s spanjem... Nejc se se uspava v svoji posteljici...

aprilcica, bravo za tamalega, glavno, da se on dobro pocuti... drzim pesti

mamika, super, da gre tamali na boljse...

agha, ekspres pregled to res :) Se mnogo takih. Upam, da si fajn pobarvala staro mamo, ne dvomim :)

amelie, mnjam.... jst bi tudi :)

lahko noc vsem skupaj...

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
10.8.2010 22:39:56   
nejanejc
nas misek zaspal, ceprav se je njegov vrtiljak ustavu predcasno, so baterije crknle...

tintin, sem pod tusem misnla na tvoje filane paprike! :) wow res

nizy, upam, da se pozdravite

jst sem danes kuhala dvojno kosilo, pašto zame, za mojga pa krompir s fižoleti...

lepe sanje se enkrat

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
11.8.2010 0:45:09   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc
amelie, ustrajaj pri svojem in ne popusti, kot ti je rekla dacy... ona ma rezultat :)

nejanejc pa se res mam rezultat ... tasca se z mano ne pogovarja , kar pomeni da imam koncno mir in mi noben ne hodi tezit nonstop cele dneve ... prav pase ... upam da bo cim bolj dolgo trajalo ... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cojka
dacy - sam če pa naredi med sprehodom, bomo pa imele prosto pot, ker se bodo vsi odmikal, ker bo tok

cojka user posted image user posted image user posted image reci malemu da naj ma za vsak slucaj na zalogi ampak naj ne nardi poticke ce ne bo potrebe user posted image

aprilcica jaz sem vse prebrala user posted image Lahko ti samo recem , da zacni zaklepat ... jaz sem tud zacela in je zarad tega moja tasca tak uzaljena da se z mano ne pogovarja, ampak mam pa mir user posted image ...
Tvoj tamali pa je pravi kravji pastircek user posted image prav fajn sem se nasmejala glede na vajino dojenje user posted image

flaska -  nas je taki pozeruh, da nima casa okrog gledat ko je ... se kr jamra med hranjenjem in cist mirno lezi in prav pozresno pozira kot da mu bo kdo vstran vzel ... vcasih se zraven davi in kaslja in ven pljuva in mu za sekundo umaknem flaso da se izkaslja do konca in ze tuli ... vglavnem najboljse mu je dat flaso ko prvic zajamra, ker ce mu dam samo malo prepozno je cela panika med hranjenjem ... in potem ker tak pozresno je, seveda tud bruhne nazaj ven ker se mu hrana ne vleze lepo v zelodcka... vglavnem svasta ...

mariborcanke -  jaz bi predlagala za kavo datum 21. ali 22.8., takrat sem jaz spet v MB in itak bi tud jaz vas rada vidla malo spet user posted image , v cetrtek pa nimam kaj za mrdat ker smo v LJ na pediatriji ...

katy  groza no ... kak lahko stradas otroka ???user posted image (joke) ... se je tud meni ze isto zgodilo ...

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
11.8.2010 10:15:32   
babyloverka
hojla user posted image

dacy pri nas je bilo isto glede hranjenja da je v trenutku pojedel flašo. zdaj se to dogaja samo še v spanju, čez dan pa se dogaja svašta.  čeprav je še vedno tako da bi bilo najboljše da že čakaš z pripravljeno flašo ko vidiš da se bodo gospod zbudili in bodo lačni user posted image

aprilčica in amelie super za žličkanje user posted image  mi bomo še malo počakali, še imamo čas user posted image

danes je kar lepo spal ponoči, samo jaz sem bolj slabo. imam spet bolečine v jajčniku in ledvicah, sem ugotovila da je to že tri mesece na skoraj isti datum in grem brskat po spletu in ugotovim da imajo ene ženske bolečo ovulacijo in očitno je to to. dobra stran tega je samo to da če bomo še kdaj delali otroka moj ne bo rabil računat kdaj imam ovulacijo in kdaj je treba skakat user posted image

sem še mislila kar nekaj pokomentirat pa sem vse pozabla user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
11.8.2010 14:10:19   
agha
Ojla!

Za mano je pa ena divja noč...mali se je zbudil ob pol dveh v joku, potem je pojedel, zaspati pa ni in ni mogel. Ga je nekaj matralo samo pojma nimam kaj. Sem včeraj okoli dveh popoldne probala s korenčkovim sokom ampak dvomim, da je problem to, ker je minilo celih 12 ur od takrat, ko ga je dobil. Ga je pa kar veselo pomljackal. user posted image Poleg tega pa ni ti prva takšna noč. Sumim na paradižnilk. Bom danes probala, če je to vzrok. user posted image user posted image Vstal je pa normalno tako kot vedno ob pol šestih. Jaz pa kaput!user posted image user posted image Potem sva šla ob sedmih na sprehod, kasneje mi niti slučajno ne uspe it. Sem se pa HB uspela dopoldne naspati, 2 uri poleg malega. user posted image

Hm...ne vem kaj sem hotela napisat, če sploh kaj...moji možgani delajo danes z manj kot polovično močjo, so preveč utrujeni...
V glavnem imejte se fajn.

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
11.8.2010 22:10:03   
Anonimen
Hej punce!

Se se jaz malo javim, ker je glih polcas.

Torej, mi smo nazaj iz morja. Bilo je superfinofajn. Se bolj pa bo cez 2 tedna, ko gremo se enkrat na ta pravo morje za dlje casa. To je bilo namrec le stih proba, kjer se je otrok zelo izkazal (spanje je podaljsala eno noc celo na 12 ur brez prebujanja - sem ze mislila, da se ji je kaj zgodilo user posted image ), noge je z veseljem stegovala v mrzlo morje, stoicno prenasala miljone neznanih ljudi, ki so jo grabili in se druzila s potepuskim mackom, ki se je hodil hranit k nam. Enkrat se ji je celo na glavo vlegel. Mene je skoraj kap user posted image No, reakcije ni bilo, torej lahko tudi doma kaksnega potepuskega macka zacnemo hraniti.
Ampak druga zgodba so pa ljudje v kampu! Unbelivable! V ta kamp hodimo skoraj 10 let in se seveda vsi poznamo, ampak ocitno se z rojstvom otroka ne spremenijo samo relacije mama-tasca, ampak tudi vsi v kampu bolje vedo kaj je dobro za tvojega otroka, tudi ce ga prvic vidijo. Ena soseda ji je namrec dala lubenico! In mi cez 2 dni povedala kako je Zoja z veseljem vlekla tisti koscek in vodo, ki je ven tekla. user posted image user posted image Pa kaj je normalna! Uvaja gosto hrano mojemu otroku, ki se doji user posted image Noro! Potem mi je govorila, da naj ji dajem cuker v caj in vodo. Da so njeni z veseljem pili. Ja, se spomnim njene hcerke, ki je imela cisto gnile, crne zobe. Ampak to bojda ni bilo od tega. Ne ne, kje pa. Ampak zmagovalna je pa ta: Jaz Zoji ne pustim, da vlece prst in sem ji dala roko iz ust. In soseda me prepricuje, da se da prstka ful hitro odvaditi. In jo vprasam kako so se oni. In mi pove, da je imela njena hcerka kronicne pljucnice (prvic pri 5 mesecih) in ker je bila cist fertik in dehidrirana so jo v bolnici na silo hranili in je bila polna cevk in ni bilo prostora v ustih za prst. Wtf?! Tako se torej odvaja prsta. Otroka das v cevke. Kristusmarija kaksen folk! user posted image user posted image

Konec avgusta gremo torej na Cres. V hiso. Kjer nam nihce ne bo tecnaril in nas bodo vsi pustili na miru. Potem bo nase dete lahko v miru poizkusalo gosto hrano. Pediater nama je namrec rekel, da cez kaksna 2 tedna komot zacneva dodajati GH. Ampak on za prvi obrok priporoca pretlaceno jabolko in banano skupaj (v enakem razmerju), ki se jo lahko zmesa s pomarancnim sokom. Zanimivo. Bom porocala. Se pa noro veselim user posted image user posted image
Aja, pediater. Nasega otroka je razgnalo!! Torej Zoja Sofia pri 3. mesecih 6460 g in 67 cm. Manekenka user posted image
Bila je tudi cepljena, je zacvilila za 10 sekund in potem pozabila. Zvecer je pa dobila vrocino in je bila vsa sitna in jokasta, pa sem ji dala pol svecke (60g) v crevo (groza me je bilo. Se vedno mi to apliciranje v anus ni kul) in je ful dolgo spala. Mogoce bi ji se kdaj dala malo svecke. Kar tako, za mirnejso noc user posted image user posted image

Joj pa ta zagon v rasti. Skoz je visela na meni, tako da se mi je vmes ze zdelo, da nimam nic vec mleka. In sem ji kar malo Aptamila dajala. Zdaj se mi pa zdi, da sem zaj***, ker se mala ful tezko doji in joka in cvili in se stran trga. Takoj, ko pa samo VIDI (!!) flasko pa neha in zacne usta odpirati in se smejati. Pa naj se kdo rece, da se otroka ne da razvaditi do 6. meseca. No, jaz zdaj malo crpam, malo dojim, malo dodajam in se veselim GH. Ampak res!
Je pa ta zagon prvi, ki je prinesel rezultate. Ne samo, da je zrasla za skoraj 7 cm v dobrem mesecu ampak se je koncno zacelo nekaj dogajati. Igra se zdaj ze konkretno z igrackami, jih prijema z obema rokama in gleda kaj dela, odkriva svoje noge in si jih tlaci v usta, suvereno pase kravice in se celo odriva na kolenih in steguje eno roko po igrackah, ki so pred njo in se kotali iz boka na bok in na pol na trebuh. Tista roka, ki ostane spodaj jo se malo zafrkava in ne ve tocno kam bi jo dala, ampak pocasi bo. Koncno!

No, dovolj o nas. Kaj naj pokomentiram pri vas, ce ste ze itak vse resile sproti.
Najbolj sem si zapomnila filane paprike od Tintin (prioriteta je hrana. itak).
Pa tasce in mame (najbolj fous sem dacy. You rock!).
Pa da nama je didi nasla se eno sestrico (boga tvoja mami didi).
Pa da Aprilcica pumpa in se pripravlja na faks (najbolj pridna!!).
Cojka je mlekarca, to je ze znano.
Pa Maj od Mamike ima zobka (bravo!).
Country kapo dol za dvojcke + eno od prej!
Pa da gre Amelie se na en opasan obisk. Stej do 10. Veckrat.
Pa moski po porodu. Sem ze rekla. Zaenkrat nimam hujsih pripomb. Problemi so, problemi bodo, klinc jih gleda seveda (Zmelkoow citiram. Kaj je narobe z mano?) Ne no, res. Problemi in prepiri pridejo pa grejo. Ce pa ne bo kul, ga bom pa reklamirala.
Pa Natasa s svojim tropom fantkov se tudi javlja. Dobro jih to postimas. Super!

Jaz pa kar bluzim po svetu (no, pa na pilates se vedno hodim) in spim.
Evo, saj sem vedla, da bo prej konec polcasa kot posta. Ah, to moje papanje user posted image
Lepo bodite!

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1741
11.8.2010 22:40:07   
amelie
Hej!

Ojoj, nič nimam v glavi. Totalni mrk ... user posted image  Sem že trikrat začela nekaj pisat, pa mi ne gre. Bom zjutraj! Aja, ne bom, peljeva mulca k dermatologu, pol pa še kakšno nezdravo hrano pojest. Da se srce in ožilje ne razvadita ... user posted image  

Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
11.8.2010 22:58:27   
nejanejc
aglaia, super za morje :) in super za manekenske mere, lepo naprej!

agha, upam, da boste meli danes mirnejso noc

amelie, srecno pri dermatologu in dober tek!

mi smo danes tud nardili filane paprike, mi je tintin nardila gušte, sam jst sem sam tri :)

grem pocasi spat... fuzbala konc :) Bravo nasi! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nejanejc -- 11.8.2010 23:01:33 >

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
12.8.2010 7:51:27   
country
Hojla mamice!

Danes smo bili pa na pregledu/cepljenju. Dvojčka sta že kar velika! Bor ima 62,5cm in 6850g, Žiga pa 63cm in 7200g. P je tudi rekla da lahko gremo v športni del vozička in celo dvignemo naslonjalo za 30 stopinj. Za gosto hrano pa mi je rekla, da mi ni treba upoštevati korigirane starost, ker sta donošena, torej bi teoretično že lahko začela, ker že imata 4 mesece. Konec meseca začnemo. Me pa tudi onadva gledata ko kaj jem in se kar oblizujetauser posted image .

No, tole sem napisala včeraj...

Da zaključim: reakcije ni blo, ima pa Žiga malo mehko glavico n mora jemat 8 kapljic d3.

Za komentirat sem pa vse pozabla. Drugičuser posted image user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
12.8.2010 8:23:15   
Anonimen
Dobro jutro, zame kar dober dan, ker smo danes ponoči uspeli vsega skupaj spati le 4huser posted image user posted image user posted image Za znoret, res ne vem od kje mu energija. Na joški se mi tudi stalno klinči, vpije itd., ko mu dam pa flašo s svojim mlekom je pa kar okuser posted image user posted image Grem danes po eno vrečko AM, mu bom dala zvečer, da vidim, če bo potem kaj bolje spaluser posted image user posted image Mož je danes doma, ampak sva oba kot zombija...

Fouš sem vsem, katerim user posted image ponoči spijo. Jaz ne vem kdaj se bom naspalauser posted image

Lp

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 12.8.2010 8:24:32 >

(odgovor članu country)
  Neposredna povezava do sporočila: 1745
12.8.2010 11:21:30   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Dobro jutro, zame kar dober dan, ker smo danes ponoči uspeli vsega skupaj spati le 4huser posted image user posted image user posted image Za znoret, res ne vem od kje mu energija. Na joški se mi tudi stalno klinči, vpije itd., ko mu dam pa flašo s svojim mlekom je pa kar okuser posted image user posted image Grem danes po eno vrečko AM, mu bom dala zvečer, da vidim, če bo potem kaj bolje spaluser posted image user posted image Mož je danes doma, ampak sva oba kot zombija...

Fouš sem vsem, katerim user posted image ponoči spijo. Jaz ne vem kdaj se bom naspalauser posted image

Lp

Aprilčica, daj probaj s temi keksi brez glutena. No, to je samo nasvet. Odkar jaz tamalemu dam 2 keksa zvečer not, spi kot bubika. Se mi smiliš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
12.8.2010 11:44:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Lp

Aprilčica, daj probaj s temi keksi brez glutena. No, to je samo nasvet. Odkar jaz tamalemu dam 2 keksa zvečer not, spi kot bubika. Se mi smiliš. user posted image

Kaj pa so to zs eni? Od Milupe? Katere imata vidva?

Hvalauser posted image

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1747
12.8.2010 11:49:39   
katy83

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Lp

Kaj pa so to zs eni? Od Milupe? Katere imata vidva?

Hvalauser posted image

midva sva te kupila v DM-u:

http://www.lekarnar.com/izdelki/plasmon-keksi-za-steklenicko-brez-glutena

Jaz mu dam zvečer to v mleko (v 150ml 2 piškotka) in popapca okoli 19.ure, pa se zbudi sicer ob 5-ih, ampak ga malo pocartam in že dalje spi, ob 8-ih prvič je.
Saj veš, da je vsak user posted image drugačen, ampak res upam, da vam bo pomagalo, vsaj malo.
ni zakaj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
12.8.2010 11:53:34   
Anonimen
Joooj, ravno sem prišla z Dm-auser posted image Bom šla jutri po njihuser posted image  user posted image

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1749
12.8.2010 12:04:29   
katy83
aja, Aprilčica, so pa ti keksi od 4.meseca dalje. Vedno pozabim, da sem prehitro rodila in da ste vi malo mlajši.
No, zdaj ali počakaš ali pa mu daš vsaj 1 na dan. Pomoje ne more ravno škodit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.