|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
7.8.2010 15:40:13   
Čmrlika
Pozdravljene!

Se opravičujem da takole vdiram, imam samo eno prošnjo, če imate čas prebrati,kliknite..zeleno povezavo, drugače pa se ne dat motituser posted image
Hvala v naprej...pa vse lepo vsem skupajuser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_5288907/mpage_1/key_/tm.htm#5288907

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
7.8.2010 22:36:06   
nejanejc
:( zal nimam bonov od nosecnosti, sem jih podarila... user posted image user posted image user posted image za dojencka pa nisem vedla, da obstajajo, sem bolj malo v dm-u... ce uspem kaj dobit obljubim bon seveda

< Sporočilo je popravil nejanejc -- 7.8.2010 22:48:27 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
7.8.2010 22:40:35   
nejanejc
punce nas pikec spi ze od 9ih, to je blo ekspresno... verjetno bo kmalu pokonci ponoci... upam, da ne bo predolgo trajalo...

amelie, postavi se zase, kot si rekla, dacy imej v mislih :)

dacy, drzim pesti se naprej

aprilcica, upam, da ste imeli lepo srecanje. Danes sem malo prah spucala... Cel podvig... Bo boljse upam

legenda, upam,  super za muffine, se mi cedijo sline :)

lahko noc vsem

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
   [Brisano sporočilo]
7.8.2010 23:50:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu legenda_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 1679
8.8.2010 8:36:42   
tintin
cojka: jaz, ja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
8.8.2010 9:15:02   
Anonimen
Jutrouser posted image Se hitro javim, ker se mali ravno igra na tleh, pa imam malo mira. Ata je šel pa po Lego kocke v Sparuser posted image user posted image Midva že kar zdaj zalogo delava. Sva pa ko taka otroka - oba skupaj. Preden se odpravi v trgovino imava v kuhinji bojni posvet katere kocke bo prineseluser posted image Butla... potem se pa še 10 let ne bo s tem igraluser posted image

čmrlika: jaz še čakam te bone, ti pa potem z veseljem odstopim bon, ker ga ne rabim. Na zs mi pošlji naslov, pa ti pošljem, ko dobim.

nejanejc: kako ste spali? Ah, ja... prahuser posted image Misija nemogoče. Se bom pa morala spravit pospravit, ker pride stric še najino bajto pogledat, pa ga ne bi rada v ta svinjak pripeljala. Zdaj se ubadam s tem kdaj naj pospravljam, ker se jutri začnem učit za izpit (18ga pišem)user posted image   Aja, srečanje je pa uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image Sva mu morala obljubiti, da pridemo v Ameriko, upam, da nam uspe že drugo leto. Komaj čakamuser posted image

cojka: HB potem nisem edina, ki se tako nažira. Ne vem kaj mi je hudiča. Pa toliko kg imam še viška... Se bojim, da si jih bom še dodatno naklofala zravenuser posted image Kakec pa tudi našemu že bolj zaudarja. Zakaj to? Se je črevo razvilo oz. v čem je fora?

Preživite lepo nedeljo, pa se tipkamouser posted image

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1681
8.8.2010 9:34:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10
Sva mu morala obljubiti, da pridemo v Ameriko, upam, da nam uspe že drugo leto. Komaj čakamuser posted image

user posted image
Jaz bi tud šla, pa me je letala na smrt strah... user posted image
Kak dolgo traja let prb?
Kolk prb pride povratna karta?
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1682
8.8.2010 10:20:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

Sva mu morala obljubiti, da pridemo v Ameriko, upam, da nam uspe že drugo leto. Komaj čakamuser posted image

user posted image
Jaz bi tud šla, pa me je letala na smrt strah... user posted image
Kak dolgo traja let prb?
Kolk prb pride povratna karta?
user posted image

Odvisno kolikokrat presedaš vmes... Midva sva šla iz Munchna do Philadelphie, pa potem naprej do Portlanda in je sam let trajal 14 ur, vse skupaj pa... ne vem... 18ur, nekaj takega. Ne vem koliko dolgo sva čakala v Philadelphii. Za karte je pa tako: meni je moj ati trobil, da naj vsak dan na eni spletni strani spremljam cene letov, pa ga nisem jemala resno. Potem sem bila pa 1x 2 dni zaporedoma doma in mi je pokazal kako se je cena karte v enem dnevu spremenila za 200€ na osebo!!!! No, potem sem jaz to redno spremljala in 1x, ko je bila cena res nizka kar poklicala tja, rezervirala in morala plačat isti dan do 18.00. Sem pa že maja rezervirala za september! Za 2 osebi sva dala 1000€ (povratna karta). So šli pa sorodniki od moža v Ameriko, pa se jim ni dalo nič z ritjo pomigat so plačali pa 1000€ na osebo. Meni se ne zdi drago... Jaz bom začela počasi šparat in res upam, da gremo drugo leto tja. Upam, da sem razumljivo napisalauser posted image user posted image

Pa zakaj te je strah? To imaš res fobijo, ali kaj?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1683
8.8.2010 12:53:51   
babyloverka
pozdravljene mamice drage user posted image

kako ste? mi smo kar vredu

zakaj se nisem javila? najprej zato ker mi mali vzame kar veliko časa oziroma ker uživam v druženju z njim. potem zato ker imamo majhnega kužka ki ravno danes praznuje tri mesece, torej je en teden mlajši kot Bastian in mi vzame ves prosti čas. in potem zato ker sem prebrala nekaj strani za nazaj pa se že spet sekiram da naš mali ne napreduje kot vaš, čeprav vem da ga naj ne bi primerjala z drugimi ampak če ga primerjam z Benjaminom od aprilčice in z Taiem od Cojke potem se mi zdi da vseeno malo zaostaja. no mogoče se mi pa samo zdi.

Bastian je priden, upam da me zlobna vila rr ne sliši in kaznuje user posted image  ponoči kar lepo spi, zaspi zvečer nekje od osme do devete ure, spi do pol treh, se naje, spi do pol šestih ko se spet naje in zaspi do pol osmih. potem je pokonci kako uro in pol in potem za uro in pol zaspi do hranjenja in takšen ritem ima večinoma čez dan, le popoldan je manj spanja. veliko lepše spi kot pred mesecem, takrat je spal milijonkrat po deset minut in bil uber tečen, sedaj pa je zadovoljen in nasmejan otrok in ga imam zelo zelo zelo rada user posted image  smo bili ta teden pri zdravniku, smo šli po pikeca in na vago. pikec smo dobro prestali, vaga nas je presenetila saj je pokazala kar 7050g in 64 cm. no zdravnik še ga ni dal na dieto ker je kar velik je pa rekel da je 7 kg dosti. me ne briga dokler je moj otrok zdrav in zadovoljen ker se zavedam da lahko v trenutku izgubi apetit in mi začne hujšat, potem bom pa objokavala čase ko je hlastal za mlekom in flašo. goste hrane še ne bomo uvajali vsaj en mesec, saj smo komaj dopolnili tretji mini rojstni dan. kravice pase naspol, rokic ne uporablja fejst. so pa rokice vsekakor dobre za v usta, mami pravi da mu teče čokoladno mleko iz prstkov da so tako okusni user posted image  ful se smeji, tu in tam že naglas kar me zelo veseli. seveda na veliko čeblja in špuka, sline imamo za izvoz. kaka enkrat ali dvakrat na dan ampak v mejah normale, še ga nikoli nisem preoblačla ker bi se skozi pokakal. vozimo še ga kar v jajčki, samo itak ni neki navdušenec nad vozičkom tako da tudi športni del pomojem ne bo pomagal. mali še bomo počakali s športnim delom ker še ni ziher v glavi.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
8.8.2010 13:07:51   
babyloverka
no da vas še pokomentiram:
aprilčica10 tudi midva bova kupila lego kocke za tamalega, vsem težim za te nalepkice user posted image  lego kocke so pač igrača za katere zagotovo veš da se bo otrok z njim igral. upam da si uspešno kupila črpalko in da ti odgovarja.

didi5 kako je bilo na fešti? po dolgem času noč za vaju brez tamale, ne? a sta kar še eno princesko naštimala? hecam se user posted image  aja ona za k....a v pismu je pa svetovna user posted image

mamika25 tvoj sine ima že zob a ne? ja čestitke user posted image

ostale mamice: upam da ste ok, da se dobro počutite in da ste srečne in da so otroci pridni.

jaz se ne počutim ravno fantastično, dobro da imam svojega sončka da me spravlja v dobro voljo. sem namreč občasno kar malo depresivna ker sem se ful zredila in si nikakor nisem všeč, sploh se ne upam pogledat, vse me moti. in konec meseca imamo krst, sem se mislila v kako lepo oblekco dat pa se mi zdaj gabi da bi si sploh šla kaj kupovat ker mi nič ne bo pasalo. pa tudi z dragim imava probleme, se mi zdi da tudi njega na privlačim več. grozno. kar dlake se mi naježijo ko to pišem user posted image  res upam da bo kmalu bolje. se trudim zdravo hujšat samo kaj ko za telovadbo nimam časa. no, bi se našel sredi dneva ali pozno zvečer pa imam sredi dneva ogromno drugih stvari za naredit, pozno zvečer pa sem res prelena, priznam. ma da bi se lahko vsaj z dragim pogovorila pa se mu izpovedala pa ne morem. se mi zdi da ga sploh več ne zanima kaj se dogaja v mojem življenju in kako se počutim. no zdaj pač ve trpite tu moj pesimizem.

no upam da ste vse ok, da ste zdravi in zadovoljni in da imate boljše partnerske odnose kot jaz user posted image  no saj bo tudi za nas nekega dne spet posijalo sonce

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
8.8.2010 15:11:09   
Anonimen
Babyloverka: ne primerjaj otrok!! Res! Mene je tudi včeraj malo zabediralo, ko mi je stric od mojega moža povedal, da mali od moževe sestrične NIČ ne joka. Ona zdaj živi v Ameriki, se je tam poročila in živita tam. In že, ko je bila še v Sloveniji njen mali ni NIKOLI jokal. Moj se pa dere za vsako figouser posted image Ampak je.. ga. Bo že! Ne sekiraj se. Glede vsega ostalega pa: ti pošljem zs, ne bom tukaj, ko lahko vsak vse prebere. En velik objem od mene in en cmokec na tvoja lička!user posted image user posted image

(odgovor članu babyloverka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
8.8.2010 22:59:50   
nejanejc
ola

tamali je pa danes bolj pozno zaspal, je mel zvecer eno kitico in se pozna... smo se pa napohajali malo... spoznali enosmesecno puncko in se na obisk k tasci in tastu, da bi se pogovorili kako se bo kdo naslavljal, pa ni blo nic iz tega... sej vem, d ani najbolj pomembna rec na svetu, ma.. malo sem depresivna.. se tipkamo rajsi jutri

lahko noc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
9.8.2010 7:50:25   
Anonimen
Jutro.

A se vaši mali kaj strmajo???? Moj se je ravnokar tako drl, ampak to kar tko - ker ga nisem vzela v roke, ker sem jedla zajtrk. In bi se pomoje drl, dokler ne bi padel v nezavest, Adijo pamet, čisto me je ob živce spravil!!!

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 1688
9.8.2010 8:44:05   
didi5

Jutro.

A se vaši mali kaj strmajo???? Moj se je ravnokar tako drl, ampak to kar tko - ker ga nisem vzela v roke, ker sem jedla zajtrk. In bi se pomoje drl, dokler ne bi padel v nezavest, Adijo pamet, čisto me je ob živce spravil!!!

Vedno bolj - včasih že ločim kdaj me mala frajla izsiljuje :) Smo imeli pa v cet. epizodo 4 ure ipičnega dretja. kar sape ji je zmanjkovalo. še zdaj ne vem al so bli krčeki, al kaj drugega, ker ni pomagalo nič. pol pa kot da jo odrežeš, cel dan nasmejana jaz pa od izmučenosti tečna :( Nič sekirt - oni po moje že kar dobro kapirajo kak iz ležečega položaja prit v vertikalo user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
9.8.2010 9:01:27   
amelie
Jutro!

Kakšno vreme user posted image

Mi smo bli včeraj na pikniku. Prve pol ure so tako planili po malem, da se mi je kar smilil. Ni bilo koščka telesa, ki ga ne bi prelupčkali. In nošenje - sem ga hotla nest v voziček, pa je hitro tašča priletela, da ga bo ona nesla - 5 metrov user posted image  Mogoče pa samo jaz ne štekam tega, ker nisem nikoli želela tujih otrok nosit, pa ne poznam tega užitka user posted image  Sem pa seveda stisnila rep med noge in ko sem hotla it na sprehod, pa nisem niti do vozička več prišla, sem kar rekla, naj grejo sami. Potem pa se je počasi vse umirilo in so se vsi bolj normalno okoli njega obnašali in sem bla zadovoljna. Seveda pa od vse te akcije mali ni mogel zaspat, v celem dnevu je spal pol urce, in ko sva se vračala domov, se je začel dreeeeeet - česa takšnega pa še ne user posted image  Sva parkirala na bencinski, zunaj je deževalo, tako da ga nisva mogla nosit, in smo eno uro sedeli v avtu. Nikakor ga nisva mogla potolažit user posted image  Zunaj sta stala fant in punca - štoparja -, ki sta čakala, da neha deževat, in pomoje sta se včeraj odločila, da ne bosta mela otrok user posted image  Jaz sem mislila, da bomo kar do jutra tam na pumpi ... Ampak po eni uri se je čisto umiril, se začel smejat, kot da nič ni blo, in počasi zaspal v lupinici.

Aprilčica, evo - Žiga je otrok, ki se nikoli ne joka (oz. zajoka, ampak se pusti v sekundi pomirit) - ampak je prišel dan, ko je tudi njemu prekipelo. In verjetno ni zadnjič. Mogoče se celo šele zdaj začne. user posted image  Res so si različni, jaz sem se tud včasih že vprašala, kaj je narobe z mojim, ko vaši tako lepo kravice pasejo, Žiga pa še zdaj raje ne bi in se reees matra, da drži glavo 10 sekund gor. Pa je eden izmed redkih, če ne celo edini v tej temi, ki bo moral hodit na fizioterapijo itd. Brezveze primerjat. Vsi so najboljši! Razen kadar so sitni user posted image  

Babyloverka, lepe mere in super, da je Bastian tako priden! user posted image  Pa ne se več sekirat zaradi telesa, 9 mesecev gor, 9 dol. Boš vidla, zdaj ko maš kužka, bo že itak začelo malo samo dol it user posted image  Pa bodimo prizanesljive do naših teles, saj so nam dobro služila med nosečnostjo. Naj se malo odpočijejo, ko bo pravi čas, bomo pa še špeh sklatile dol. Meni je še kar dosti ostalo, enih 7 od nosečnosti, pa še potem ekstra bonus user posted image  Drugač pa, kolikor vidim po fotkah na FB, si prav seksi mamica! user posted image  Kar se tiče babyloverja user posted image  - jaz sem govorila s tremi super očki, ki so mi priznali, da so bili čisto zmedeni, ko so dobili otročka. En mi je rekel, da je imel občutek, da se od njega skoz nekaj pričakuje, česar ne zmore dat od sebe. Da ga vidiš zdaj - ful predan in ljubeč očka in mož. Jaz sem ravno zadnjič kolegici rekla, ki je bila ful razočarana nad obnašanjem njenega dragega v nosečnosti, da sem po porodu imela več dela z mojim kot z otrokom. user posted image  Ampak nikoli nisem pomislila, da je to tud za njega zdaj sprememba, ne samo za mene. In da tudi on rabi svoj čas, da se prilagodi, ne samo jaz. In ker trenutno nimajo tako močne povezave z dojenčkom, kot me, se mogoče počutijo malo odveč. Potem pa vsak na svoj način to izraža. So pa seveda tud takšni očki, ki s tem nimajo nobenih težav. In mamice, ki pridejo že iz porodnišnice kot manekenke. Eni pa si očitno malo bolj kompliciramo življenje user posted image  

Aprilčica, super za lego kocke! Sva glih zadnjič gledala, kako drage so user posted image  Pa ko pomislim, koliko jih bo treba nabavit, je res dobra ideja začet kar zdaj. Glede apetita - že samo ko se pogovarjamo o tem, postanem lačna. user posted image  

nejanejc, upam, da si danes bolje.

Miškolin spi, imam občutek, da bo danes malo not spravljal.
Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
9.8.2010 9:04:46   
country
Jutro!

No, pa imam spet mal časa še za vasuser posted image

Za vikend smo imeli pestro, saj je tavečja praznovala 3 leta in smo jo peljali v živalski vrt. Pa torto sem ji naredila in je kar šel nekam čas. Ampak imeli smo se res super in dvojčka sta bila v zoo res pridna, ker sta bila zunaj in smo ju vozili okrog. No, onadva pa sta zdaj 4 m.

Kakata mi po enkrat na dan, včasih kak dan ne. Jesta tudi s kričanjem, čeprav bolj popoldne in zvečer. Zjutraj sta itak tako lačna, da ni časa za prediranje. Zvečer pa ju mirim z dudo in poskušam hitro zamenjat dudo s flašo. Včasih rata, včasih pa ponavljam maneveruser posted image  Včasih pa se dereta ker sta zaspana. Takrat ju pa dam spat, pa potem čez kake pol urice jesta. Samo to je prav zoprno, ker ne veš a bi grel a ne bi, potem pa zlijaš proč.user posted image

Oblačilca na srečo tudi jaz po večini dobim. Ampak čeprav jih dobim res veliko, jih vseeno moram dopolnit. Včasih grem kar v komisijsko, včasih pa kakšen špar ali hofer. Res se mi pa zdi neumno dajat po 20 eur za kak kos v BC, če pa za ta denar dobim tri ali celo štiri v hoferju. Zadnjič sem bila v komisijski, kupila sem dve jopici za Tinkaro in dve pižamici za dvojčka, pa sem dala 12 eur. Ravno včeraj zvečer sem jima dala pižamici, ki sem ju kupila svojima nečakinjama (tudi dvojčici) za darilo ob rojstvu. user posted image  Malce sta hecna v roza, amak za ponoči se res ne mislim sekirati za barvo.
Sicer pa sem ravno pospravila št 62, ampak kaže, da tudi 68 ne bo dolgo, ker jima je ravno prav. V sredo imata sistematski pregled, pa bom videla kako napredujeta. Očitno prav dobro.

Kar se pa razvoja tiče je pa pri nas tako: se še ne obračata, ampak že nekaj tednov zelo lepo in predvsem brez jokauser posted image  paseta kravice. Če ju dam na bok se sicer zvrneta na trebuh ali na hrbet, ampak cel obrat pa še ne gre. Sta pa na trebuhu tako živahna, da bi šla gotovo že kam naprej če bi bila podlaga bolj drseča. Ko sta pa na hrbtu se pa poskušata kar vsest.... dvigneta se skoraj do poloviceuser posted image  
Voziček pa je pri nas še s košaro, čeprav onadva odločno kažeta, da bi tudi sedela, ko se tako dvigujeta. Ampak namen ju imam imet v košarah dokler bosta dovolj veliki. Samo kaj ko to ne bo več ravno dolgo. Se bom v sredo pozanimala kako je s tem.

Babyloverka res ne primerjaj otrok. Pravzaprav sem jaz presenečena, da sta dvojčka tako podobna v razvoju, ampak kot sem brala so si lahko v razvoju tudi po več mesecev narazen. Kaj šele otroci različnih staršev. Bo, ko bo. Če bi bilo kaj naroe bi ti pa itak P povedal. Kar se pa telovadbe tiče sem pa jaz na istem. Poskušam čimveč kar z otroki. Spomnim se, da sem že s prvo preplesala ure in ure, ko sem jo tako in tako nosila zaradi krčev. Pri dvojčkih delam podobno. In moram reč, da se kar pozna. Glavo gor, saj bo. Poleg tega pa čisto super da tukaj pišeš, če se nimaš s kom drugim za pogovort. Ne imet še zaradi tega slabe vesti, ampak si zares olajšaj dušo.user posted image

Dretje... ja, je tudi pri nas. Zednjič se je Žiga drl, pa kar koli sem naredila. Mleko NE, čaj NE, duda NE, nosit NE, v posteljo NE. Potem sem ga imela pa dovolj in sem ga odložila v igralni center. In kaj je mulo naredil? V minuti se je umiril in zaspal.user posted image  Pri meni je glede trmanja malce drugače, saj ju ne morem vedno vzet v naročje, tudi ko jokata. Se mi zdi, da sta se že malo navadila počakat,  malo pa kuminine kapljice pomagajouser posted image . A mislite, da se lahko navadijo na ta cuker? Ker moja dva se nasmejeta do ušes samo da vidita flaško, pa čeprav je prej dretje kot da gre za življenje.

Sta pa taka srčka... Včeraj sem ju imela skupaj na previjalki ko sem ju umivala za spanje. Se gledata, pa se Bor Žigu posmeje pa zacvili pa reče nga, potem se pa še Žiga Boru posmeje pa zacvili pa reče ngauser posted image user posted image

Toliko zaenkrat, pa se še kaj oglasimuser posted image  Kako mi je to hecno pisat, samo res ne vem, a bom imela že čez pol ure čas, ali pa čez en teden... Po mojem me kar z rezervo jemljete, ko sem tako neresnauser posted image  
Ampak dacy, cojka in ostale gorenjke, res bi vas rada spoznala, če me hočete. Pa grem še jaz z vami na en krog okrog jezera.

Papa

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
9.8.2010 9:14:46   
country
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Babyloverka, lepe mere in super, da je Bastian tako priden! user posted image  Pa ne se več sekirat zaradi telesa, 9 mesecev gor, 9 dol. Boš vidla, zdaj ko maš kužka, bo že itak začelo malo samo dol it user posted image  Pa bodimo prizanesljive do naših teles, saj so nam dobro služila med nosečnostjo. Naj se malo odpočijejo, ko bo pravi čas, bomo pa še špeh sklatile dol. Meni je še kar dosti ostalo, enih 7 od nosečnosti, pa še potem ekstra bonus user posted image  Drugač pa, kolikor vidim po fotkah na FB, si prav seksi mamica! user posted image  Kar se tiče babyloverja user posted image  - jaz sem govorila s tremi super očki, ki so mi priznali, da so bili čisto zmedeni, ko so dobili otročka. En mi je rekel, da je imel občutek, da se od njega skoz nekaj pričakuje, česar ne zmore dat od sebe. Da ga vidiš zdaj - ful predan in ljubeč očka in mož. Jaz sem ravno zadnjič kolegici rekla, ki je bila ful razočarana nad obnašanjem njenega dragega v nosečnosti, da sem po porodu imela več dela z mojim kot z otrokom. user posted image  Ampak nikoli nisem pomislila, da je to tud za njega zdaj sprememba, ne samo za mene. In da tudi on rabi svoj čas, da se prilagodi, ne samo jaz. In ker trenutno nimajo tako močne povezave z dojenčkom, kot me, se mogoče počutijo malo odveč. Potem pa vsak na svoj način to izraža. So pa seveda tud takšni očki, ki s tem nimajo nobenih težav. In mamice, ki pridejo že iz porodnišnice kot manekenke. Eni pa si očitno malo bolj kompliciramo življenje user posted image   

Tole si pa tako lepo napisala... se popolnoma strinjam!

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
9.8.2010 9:34:49   
legenda_m
hej hoj

učer smo nardil en ful ornk izlet tko 7km. tamau se ni nič pritoževal (se je pa moj tok bolj ha ha), na poti smo srečal še 2 ful prijazna kužka, ki sta nekaj časa hodila za nami in sem pol rekla, da če bosta šla z nama do doma, da jih bomo kr obdržal. res sta bla prisrčkana. pol zvečer se je pa ulil. in treskalo in bliskalo. tamau je use gladko prespal.

mafini so uspel, rahli, dobri mmmmm. tkoj so šli.

apetit- v nosečnosti ga nisem mela zdj bi pa kr naprej neki jedla, skoz. ne vem a sm živčna al kaj. tko da punce. reeees ne se sekirat zarad kil. babyloverka user posted image . čim manj se sekiraj res. ker ne boš nikamor pršla. pa tud večje številke cunj prodajajo tko da... daj si čas. sj veš 9 mesecev gor in toliko dol. če bi pa rada, da ti gre dol ti pa lahk mal našga otroka posodim za nosit kdr ga napenja

trmica- pr nm se sam v vozičku ne mara vozit. drugač se pa kumot zaigra na svojem playgroundu. joka pa tkrt kdr je lačen in kdr ga napenja (tkrt je res grozn). verjetn trmica še pride...

ja primerjanje otrok. nš fante še ne drži glavice tko kot piše v knjigah pa sedet ga tud še ne dajem- ker še ni sposoben in pol sm se spet ful sekirala. in pol sm si dopovedovala da ga NE SMEM primerjat s knjigami in ostalimi otroki. pa še fantje so baje bolj počasni - dedci pač user posted image user posted image user posted image . tko da zdj si prigovarjam ko bo bo. ane. otroci so naši. in taki kot so pršli take jih mormo sprejet. eni jokajo eni pač ne. eni prej sedijo, eni so večji, eni močnejši eni bolj drobceni. tko kot mi. kakšen bi pa bil svet če bi bili vsi enaki. (spet filozofiram).

amelie pr nam je tast tak da bi ga skoz nosu. jst kr norim u seb. na ven mu nč ne rečem ker vem da ga ma rad pa to. sam pa bi ga do avta nesu pa po stanovanju pa tko.... si mislm pa dj mu mal miru. na srečo se pol začne jokat in ga pol dobim nazaj. ne vem zakaj ampak ful ne maram da ga drugi vlačjo po rokah(sj verjetn tud to ni ok). mislm ga dam iz rok sam pol z budnim očesom spremljam.... user posted image user posted image user posted image  učer sta mela še naša dva ene obiske in una gospa  bi mi ga kr iz rok spulila, sm ji ga mal odstopla pol pa dj se mal nasmej, tamauga pa zvijal, mislm kko nj se pol smeje. pol se je pa ful zadrl in sm ga dobila nazaj in smo lahko šli na sprehod hi hi.
lego kocke zbiramo nalepke user posted image

aja še neki sm razmišljala. a mislte da se da puding skuhat na adaptiranem mleku. se prav da namest kravjega daš adaptiran mlek. sicer pri nas še zdaleč nismo tok daleč da bi jedli puding sam čist tko mi je na pamet padlo.

tko. aja a je čmrlika keri poslala naslov. jst ga nism dobila. če ma kkšna če ga pošlje. mam bone pa ji kumot pošljem. mislm a teli zsji delajo.

no tko. tamau spi. jst bi pa pogledala modro poletje... nostalgija user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
9.8.2010 10:40:50   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m

aja še neki sm razmišljala. a mislte da se da puding skuhat na adaptiranem mleku. se prav da namest kravjega daš adaptiran mlek. sicer pri nas še zdaleč nismo tok daleč da bi jedli puding sam čist tko mi je na pamet padlo.

po moje da ja. Jaz sem ga za staro mamo, ki je imela zaradi sladkorne dieto, kuhala z vodo. Čisto okuser posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

Neposredna povezava do sporočila: 1694
9.8.2010 11:43:57   
agha
Ojla!

Na ponedeljkov raport še jaz. user posted image Mi smo imeli en lep umirjen vikend. Šli nismo nikamor, ker še nimamo osebne od malega in mu jo bomo dali čim prej delat, da bomo lahko šli še kam v tujino.
Drugače pa imamo zadnje čase kar probleme s prebavo, vsaj mislim, da je to. Ponoči se zbuja in joka, ker ga napenja in potem ne more spat, jaz ga pa nosim in tolažim... Ko se mu uspe pokakat (na vsake 5 dni!!), potem imamo pa mirno noč.
Zadnje dneve se ravno tako dviguje, kot je napisala country, z glavico in ramami do polovice. Poleg tega pa je začel z rokami grabit vse, kar je na poti v moja usta, od kave, soka, vode, krofa, kruha,... "Jest bi tud mami, dej še men!!!!" user posted image user posted image

Apetit - ne boste verjela ampak danes, ko sem si delala sendviče sem razmišljala, da bom malo tukaj povprašala, če ste ve tudi tako lačne!!! Joj, jaz sem ful. Sicer nimam nobenega kg viška (še 2 minusa) ampak sem non stop lačna!!

babyloverka - verjamem, da je to samo eno prehodno obdobje, ki bo minilo!! Drži se!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer pa so si otroci ful različni, vsak ima svojo pot...

Nejanejc - upam, da si bolje!user posted image user posted image user posted image user posted image

Trmanje - ja, to pa pri nas zelo dobro poznamo. Zadnje dva tedna npr. kriči, ko ga oblačim in to vedno. "Mami, ne mi tega glupega bodija gor vleč, sej ga ne rabim!"user posted image user posted image

Lego kocke - midva sva bila čisto navdušena, ko sva videla, da jih bomo na pike kupili in sva jih v trenutku izbrala.user posted image Jaz sem se z njimi še in še preigrala z mojim bratom! Meni so zakon!

Evo, moja pavza gre verjetno h koncu, zato vas še pravočasno zapuščam! Lepo se imejte!!!!

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
9.8.2010 12:48:43   
tintin
OJLA punce,

hitro javljanje med gospodinjskim kaosom...
danes mam kup dela, se vidi da je ponedeljek...mali ravno visi na zizi...
pred dvema dnevoma sem usposobila šiv. stroj...kul!

včeraj smo bili pri mojih starših...dobili kup zelenjave...user posted image
danes sem se šla gužvat v hofer za trenirke in čevlje za mladičke...user posted image

agha
...bolje da niste tvegali zaradi osebne...

nejanejc...upam da si boljš

babyloverka...držim pesti, da se vse porihta...rojstvo otroka, sploh prvega je kr fajn stresen dogodek, življenje se spremeni, postava tudi...ampak vseeno, pri večini se vse porihta...

lakota...tudi pri meni, se moram kar malo brzdat...s kilami sem na istem...

trma, tečnoba...eh ne jamrat, počakajte kako leto, dve...pol se začneuser posted image user posted image user posted image sicer pa samo da so user posted image zdravi...

lp

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
9.8.2010 12:51:26   
tintin
lego...ja sm pozabla komentirat...mi  jih imamo ful...duplo seveda...še vitove bone, ki smo jih dobili za rojstvo (za BC) so šli za nakup kamnoloma....zdej  bo pa dobil počitniško prikolico, ko gremo na morje.... itak je pa pri nas ati total nor na legice...vasja pa tud...v bistvu samo to kupujemo od igrač!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
9.8.2010 13:20:34   
nejanejc
oj..evo se nas iz sprehoda... pijemo caj... edini cas v dnevu, ko ga zagrabi :)

tintin, namesto mene je pa mama se sla guzvat v hofer in kupla trenirko :)

agha, amelie.... jst sem skoz lacna... pojem kilo piskotov al pa se vec na tedenmleka na litre...

babyloverka, sej bos lepo s kuzkom na sprehode hodila, pa se za tamalim podila, bojo sle vse kilce dol

koncno se je nas tamali zacel malo za igrace zanimat in jih ne samo po pomoti zagrabi :) tudi on se neki dviguje gor... najrajsi bi ze sedel

lego so zakon, se strinjam!

danes popoldne grem pa k ginekologu na bris... nimam nobene volje

aja, nas bi tudi sol na fizzoterapijo, en cas je ful glavico v levo bolj drzal, zdej je boljse.. cakamo klic

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
9.8.2010 15:15:55   
dacy
osebna za user posted image  kko jih pa slikajo pri fotografu? ja vem da s fotoaparatom sam tko da se ne vid recmo da ga kdo drži. ma sj najbrž majo že izkušnje

legenda jaz sem imela tetra plenico cez sebe tak da je bilo belo ozadje user posted image

amelie  ce se pustis da ti hodijo po glavi ti bodo vecno hodli po glavi ... postavi se za sebe in ne pusti se nobenemu ****... Pregled za ledvicko pa imava z malim 12.8. v LJ ... se malo user posted image sem optimist in verjamem da bo vse ok user posted image

cojka velja ... obvezno en giro okoli jezera user posted image

babyloverka tudi mi zbiramo nalepke za lego kocke ... mam kr nekaj pomoci, tak da mislim, da bomo jih kar hitro zbrali ... user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

Neposredna povezava do sporočila: 1699
9.8.2010 16:44:54   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

amelie  ce se pustis da ti hodijo po glavi ti bodo vecno hodli po glavi ... postavi se za sebe in ne pusti se nobenemu ****... Pregled za ledvicko pa imava z malim 12.8. v LJ ... se malo user posted image sem optimist in verjamem da bo vse ok user posted image

Sem danes mami povedala, da bi res rada, da se me začne malo upoštevat, pa je bla kar užaljena. Pol mi je pa začela, da pretiravam in da babice tud kaj vejo, ker so nas vzgojile ... itd. Pa sem ji poskušala dopovedat, da jaz pač vzgajam po svoje in da me pri njej moti, da zganja paniko okoli malega (ko pride pes mimo ali ko je njen partner Žiga v roke vzel, je tako skakala okoli, kot od Aprilčice dragi, ko je malega ujel user posted image ). In zadnjič ga je sosedova punčka želela pobožat, pa ji je rekla, naj si gre roke prej umit. V glavnem sem rekla, da normalno, so nas že vzgojile, ampak moja vzgoja namerava bit drugačna in v tem je ves smisel. Mene je s to paniko tako zamorila, da niti s pločnika nisem upala skočit, da si ne bi noge zlomila user posted image  No, zdaj sva pa skregani. Ker jaz itak pretiravam in sem čudna in me ne razume in oh in sploh.

Mi imamo tud 12. pregled za znamenje, tako da bo to dan, ko bova izvedeli same dobre novice! user posted image  user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.