barbet
|
Ojla so ! Mi sploh ni čist jasno, da je vikend, ker je moj dragi včeraj in danes imel službo . Pa zdaj upa, da se mu je umirilo. Sva pa včeraj dokončno preuredila kuhinjo (sam še malce za popucat je). Sem ful vesela. Ampak potem sem pa pekla pecivo šele zvečer, ker sem obljubila, da bom kaj za žegnanje spekla. Skratka delavna sobota, kot da ne bi bla noseča. Danes smo mel pa pol celo fešto, ker je župnik odhajal. Potem sem pa šla domov na kosilo in mal klepetat z mami pa z nečaki se igrat. Pa nič delat. In končno imava previjalno .Sva res dala mal več, ampak je narejena po meri in res uporabna. limma - sem še ena čudna, ki bi bila še kar noseča (me še ne matra ne vem kako, pa si želim imet kak teden pred porodom vse narejeno in bit z vsemi štirimi v zraku - pa mislim, da so to le pobožne želje) jomi - jaz tudi pucam in pucam. Se mi pa ne zdi to samo zaradi bejbe, ker sem že prej hotela imet to bajto preurejeno pa čeprav bova/bomo le mal cajta notri, potem pa novo. Je pa res, da zdaj tudi moj to drugače jemlje in ga ni treba toliko drezat in prosit. sasa36 - držim pesti, ta se ti končno uresniči želja in pridejo pravi popadki in Pa lep porod ti želim!!! nimanorwen - joj, ti si pa res boga zaradi teh dlesni. Naj se ti hitro tole uštima tinky- če hočeš prej rodit, ti kar delaj, sicer pa ne pretiravaj. Moja prijateljica me je tudi danes hecala, naj grem radiator pomagat možu nosit, če hočem jih v p. (itak ga je njen mož pomagal, sicer bi se moj pomatral sam) Se bom pa ful razvadla, ker mi nihče ne pusti nič delat. še mami mi je smešna, ker nismo bli nikol nič sckljani in smo kar delavni, pa me zdaj za vsako stvar povpraša, če lahko (še za bučke narezat ). mrežaste hlače - sem mislila, da jih dobiš dovolj v p, pa bom najbrž tudi jaz šla še to nabavit. Men so pa čudne za nosit, ker me bodo spominjale na staro mamo, ker jih je imela kar dolgo. Za vložke sem pa slišala, da jih v Lj. primanjkuje. A ima katera seznam, kaj vse ima za v p, ker jaz imam nenehno strah, da mi še kaj manjka (čeprav mi lahko dragi potem kaj prinese in sicer ne kompliciram toliko, ampak zdaj me pa glede porodnišnice najbolj skrbi kaj vzet in kako oblečt dojenčka za domov ) rožica 5 - glede velikosti itak niso otroci po jusu, lahko pa kaj zamočijo tudi g. Glede velike glavice - imam pa nečaka, ki sta imela oba veliko. Sem dala pa tamalemu (3,5 let) mojo čelado na glavo in mu je kar prav (le kot vesoljček je izgledal ) Žabica 13- za premike.jaz tudi z veseljem delam, ko vidim, da se stvari premikajo
|