|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
25.7.2010 11:46:44   
Tinky
zdej sem spraznila skrinjo, ker jo moram odtalit, je že tako polna ledu, pa izkoristim priliko, ker sem sama.
Celo jutro se že vlečem kot megla, razen ene kopalnice nisem spucala NIČ, avto se samo lufta, o košenju trave pa ne razmišljam, ker je zunaj že !prijetnih! 29,5 stopinj!!!!
Pri nas ni blo neke strašne ohladitve.

Me je glih mama klicala, če pridem na kosilo, tako da mi vsaj kuhat ni potrebno. Sem pa tako utrujena, da bom po kosilu šla lepo spančkat.
Bom res bolj lenarila danes, čeprav je bilo v planu tudi malo pospravljanja.

saša, ti se tekom dneva javljaj, če ne bomo že kar zdej začele s tabo dihat user posted image

Amoss da si se nam malo javila!

Jaz pogrešam tudi biba77, ki se je na začetku javljala, zdej je pa že dooolgo ni blo tuki.

Lenny, UŽIVAJ !!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu jomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
25.7.2010 12:02:14   
sasa36
Jaz še kr doma-popadki pridejo pa minejo.Groza!!!!!!!!!!!

Tudi mene je mami povabila na kosilo-čeprav mi nič ne paše jest.

Še vedno nimam nobene tel.številke od vas!

Čao-ZAENKRAT!!!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
25.7.2010 12:19:00   
igmipi
user posted image ojla,

ooo kolk sem spala, pa kar še biuser posted image ...

dobr da sem vas povprašala o planicah, vložkih...sploh nisem vedla da obstajajo kakšne posebne mrežaste gate..? tako da prav lepa hvala vsem k ste se potrudle kej napisat, grem koj naslednji teden še to nabavit...

prav tako hvala za info glede nastavkov....imam sicer eno bradavico malo bolj plosko ampak bom raje tudi jaz najprej poskusla brez nastavkov dojit, tako da mayci prav lepa hvala za izkušnjo...user posted image

nimanorwen - kaj je z mucicami?

leny1 - lepo se imejta, to so lepi kraji user posted image (beri: jaz bi tudi v Nadižo šla...)

jomi - ojoj, kaj pa če bi ti še mal k meni pršla? user posted image  mene je prijel gnezditveni nagon za kakšen dan, pol pa me je spustu za par naslednjih...sem kar zavistna, k boš mela vsaj vse spucano v nulo - sam a te pol neč ne matra in boli - jaz ne morem tolk delat ne da bi pol ceno za to plačala(otekle noge, otrdevanje, tiščanje navzdol, popadki ..)

sasa36 - jooj, zgleda pa da boš 1. , srečka nosečkauser posted image , nujno poročaj(al pa nej žabica), k smo itak vse na luftu zarad tebe - pomisli kolk ene pozitive te obkroža(sama se smejem ko ti to pišem, vse dobro)
user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač greva z mojim danes k mami na kosilo , jupi, nnič ne bomo kuhali, sam lenarli...user posted image , lp

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
25.7.2010 12:40:14   
limma
Jaz tudi samo pozdravim, na brzino user posted image

Čisto smo v gužvi, jaz še vedno perem (zadnji stroj cotik in kovterčke), previjalno mizo je mož že ponovno sestavil, ampak nekaj dela naju še čaka... če bomo v torek poskusili z zunanjim obratom (če bo dovolj plodovnice), se lahko tudi kaj zgodi... ampak jaz bi kar še bila noseča... sem čudna, a ne? user posted image

Moja Neža ima danes točno 2,5 leti user posted image , pa zadnje dni se samo po meni obeša... tako da nimam niti 5 minut zase in za umiritev... pa bo že user posted image

tinky, jaz tudi gledam našo skrinjo in me vabi, da jo počistim, pa user posted image user posted image Ne vem, če bom uspela user posted image

Nas pa tašča vabi na kosilo user posted image , tako da grem dalje pospravljat ... Kaj je že to počitek? user posted image user posted image

(odgovor članu igmipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
25.7.2010 12:41:11   
limma
Še to,
sasa36, drži se user posted image
Upam, da kmalu pridejo ta pravi popadki in kmalu dobiš v roke zdravega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
25.7.2010 12:51:07   
nimanorwen
hermy1 - zutrej, k sm pisala, je blu pr ns ful oblačn vreme, še dž je neki padou ... zdej pa zgleda da kr bo piknik NEdeževen, čeprou je še zmer oblačno. upam, da bo še kšn dan bl u izi s temperaturami, morm še ful zlikatuser posted image
žabica13 - pridna sta!user posted image sm ne preveč delat, šparej se, nej tvoj oddela še za vse nazajuser posted image  moj zob oz. dlesen je pa grozlivka čista ... ničesar sploh ne smem ugriznt s sprednjima zoboma. use še zmer čist nabreklo. dobr, da mam v čet zobarco. mucki mam pa še 2, bratca in sestrco ... fulll si ju želim skp oddat, ker je ona taka nežna mucica, sm pomoje mi ne bo ratal ... 2 dni nazaj sm eno oddala, sm ful jokala pol, ker je blu 1., da sm jo dala neznancem ... si full želim, da so fajn ... sej menda so ... sm kaj k jh ne poznam, je to čist drgač dajat žvalcouser posted image
jomi - men tut skus trebuh otrdeva. sm če te nč ne boli zravn, če je sm trd, pol to ni to. jest sicer pijem magnezij, ampak bl mou nuca, bl zato, k mi je ful dobruser posted image  k ene 3 blage popadke sm že mela in maš poleg trdga trebuha še mou bolečine oz. zbadanja ... vsaj mislm no, da je prisotnost bolečine znak, da je "taprav"popadk. nej une, k so bl izkušene še kej povejo.
tinky - res ne pretiravat, si boš še kej sprožilauser posted image  lepo počivej pa kšn sladoled pa to ... boga, tuk mate vroče jao ... ti pošiljam mou svežga dolenjskega vetrčka user posted image
igmipi - no, a si pol vidla te mrežaste gate? a si vidla, kuk so n-a-g-r-a-v-ž-n-e? jest mam kr fobijo skor žeuser posted image hvala za skrb o mucah!user posted image
ime za naslednjo temo - kaj pa če bi bli levčki in levinjice? sej načeloma je itak vseen, sm da niso "samo" avgustovčki, k je res tk čist kr nekiuser posted image men je drgač vse ušeč, kar ste predlagale, tk da dejmo kr glasovatuser posted image

lepu se mejte, se tipkamo pol, grem počivat po kosilu ... user posted image  pa spet razgraja user posted image

(odgovor članu jomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
25.7.2010 14:03:29   
Aisha86
Hej hoj!
Jooi kolk je zdej te dva dni fajn vreme... user posted image Bom na hitrco pokomentirala pol pa kosilo delat...

žur za bejbija - moj je ful žurer, pa ful frendov ma k komi čakajo, da najdejo razlog za ga pit...nč ni slabga v temu sam me je strah da bo ful preveč keša zagonu. Pa prasca al jagenčka bo zihr obrnu...že zdej me napravlja, da ga mogoče drugi dan ne bo v P, ker v Postojnski P so obiski samo eno uro in pol, tm okoli 15h.

trebuh se je tud meni že kakšen teden nazaj ful spustu...

noge imam tako zatečene, da sem si mogla it včeri kupt šlape št. 41!?! user posted image

popadkov nimam še nič, jih pa pričlakujem z odprtimi rokami user posted image user posted image ...sam še ju3 k zobarci grem, da mi zrihta ta prok**** zob pol pa buh dej d rodm že enx! user posted image

Pozdravček!!

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
25.7.2010 15:04:25   
uršula83
jomi, js grm rodit v trboule, pdp mam pa po novem 27.8.
glede mrežastih hlač, men pa niso nagravžne, ampk prou fajne, js sm se super poćutla v njih, v navadnih bi znorela. Prej bi rekla sexy da so user posted image user posted image

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
25.7.2010 16:17:07   
sasa36
Jaz še vedno 2 v 1!!!!

Po kosilu sem šla v P in popadki so spet čudežno izginili.Ne morš verjet-očitno strah "pred belimi haljami" al kaj?

V glavnem CTG še kar vredu,je že sicer malo bolj miren ampak še vedno vredu!
Pregledala me je tudi G,ugotovila da je glavica že precej spodaj in da sem odprta 2 cm.Ker pa stanujem 5 minut stran od P,mi je dovolila domov in ko se spet kaj začne na redne intervale naj pridem rodit.Dala mi je pa vedet,da bo sigurno v roku 2,3 dni najkasneje!!!!!

To je to!!!!
Hvala vsem za lepe želje in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se še javim!!!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
25.7.2010 18:10:56   
kamelija
sasa36 uau 2-3 dni! Zdaj zdaj boš objela svoj štručko Čim lažji porod želim! user posted image

žabica 22 sej jz sm tud vsak teden klicala in težilauser posted image - še dobro da sm jo šla rezervirat majauser posted image

Punce a ima še katera poleg povečanega toka mal mokre spodnjice? Kot da bi ti npr. ušlo par kapljic urina ampak ni urin?
Sej o tem smo debatirale ko je bla taka vročina za znoret in smo se vse ful potile in je blo logičn da tud tam dol ampak men se to še zmer nadaljujeuser posted image

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
25.7.2010 18:13:36   
spacebaby
kamelija, lahko je tudi možnost, da ti je počasi začela odtekati voda? Baje se v lekarni da dobiti en test, da veš, al je tekočina dejansko voda, ki ti odteka.

Jaz sem se ravno danes poglabljala v to, ker ne vem, ene pišejo, da jim je vode odteklo tudi za celo vedro, zdaj pa ne vem, al naj na kavču raje pogrnem ene par rjuh za takrat, ko bom ležala.......glede na to, da imam točno en teden še do PDP user posted image

< Sporočilo je popravil spacebaby -- 25.7.2010 18:14:36 >

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
25.7.2010 18:30:20   
Tinky
Pa je že konec dneva. Škoda, sem prav uživala user posted image
Moja dva prihajata domov, tko da grem kar palačinke delat.

Glede izcedka, kamelija, če misliš, da ti po kapljicah odteka plodovnica, bi blo fajn se it pokazat. Sicer dokler se ti ne vlije, verjetno ni strahu, da bi blo kej narobe, ma če traja par dni, verjetno ni glih fajn.
Jaz imam pa full full belega toka. JE že prav moteče.

saša, pa nas boš prehitela po desni user posted image
Želim ti čimlažji in čimhitrejši porod.

Ti pošljem gsm številko žabice13? (sej lahko kajne žabica?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
25.7.2010 21:02:26   
ooooo
Dober večer user posted image

No, pa sem še vedno tu in zgleda da bom še en čas ostala... zgleda da se je vse ustavlo... user posted image
upam da sem se vsaj še kej dodatno odprla... bomo vidli jutri... slabo sigurno nebi blo... samo... pravim... nič ne kaže da bi se kej dogajalo...

rožica5 po moje nimaš za kej skrbet, sploh če je G tako rekla... bo pač malo večji fantič...

lenny lepe dneve želim

saša upam da se hmalu rešiš teh popadkov... pa veliko sreče pri porodu, nej bo hitro in čim manj boleče user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
25.7.2010 21:13:56   
žabica13
Se vam spet oglašam. Vidim da je predvsem pri Saši pesto. Upam da si dobila zs s telefonsko, če še katera nima nobeni z RR sporočit o rojstvu bom še enkrat napisala svoj telefon, in mi komot pošljete sms, predsvsem tiste ki imate PDP bolj v prvi polovici avgusta. Potem pa že ne vem kako bo oz. kdaj se bo naše dete odločilo rodit. Moj telefon 040/429-425

Sva pa bila z user posted image  pridna danes cel dan. Je prišlo malo do spremembe planov. Namen je bil da njegovo mizo na mojo manjšo prestaviva, njegovo odstraniva in vrževa tapison ven. Potem je prišla spontana ideja da bi lahko knauf v katerem je bilo zgolj stopnišče za mansardo ven vrgla. In smo ga ven vrgli user posted image  Se je posledično prostor fullllll optično povečal, pa bolj svetlo je. Tako da sem prav happy!! Ni še fertik, ker je podiranje tega knaufa vzelo dodaten čas, se jutri nadaljuje. Ampak zdej nazaj ne more iti, samo še naprej. In mi je zdaj prostor res bolj všeč, ker mi dosti bolj paše odprt prostor, kakor pa knaufi. Saj dela bo še za cel teden, potem s pucanjem, zlaganjem omar nazaj, ma saj je lepo delat ko se premika na bolje.

Tinky pridna da si vsaj popoldne malo uživala user posted image  Kaj kaže na pot v rim?

Nimanorwen boga z zobki oz. dlesnimi. Te zastopim kako zoprno ti je, ker se mi je cca. 2 meseca nazaj naredil en mešiček na dlesni. Ki je vedno večji in vedno bolj poln krvi. Ko umivam zobe mi potem poči in je cela veselica. Zdaj se mi je pa še en zob se odpru in še na enem zobu se mi je ta mešiček začel delat. Za mešičke mi je zobar sicer rekel, da ne more nič narest, da je to podleica hormonov, več krvi, .... Upam da se pri tebi vsaj malo uštima po obisku pri zobarju.

Pol sem pozabla komentirat verjetno. Aja, napisi o pregledih bodo ta teden malo štrajkali, ker nimam še mojega PC, in ponavadi zjutraj moj za posel rabi PC, zdaj pa sem na njegovega vezana.

Lepo pančkajte!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
25.7.2010 21:42:19   
mayci
Dober večer user posted image !

Lenny, uživajta na zadnjem izletu v dvoje...user posted image

Nimanorwen, meni so tudi "levčki in levinjice" 2010 všeč...user posted image

žabica13, user posted image user posted image da se je končno začelo dogajat!! user posted image Pa nič hudega, če bo zaradi prenove zato ta teden malo manj napisov, čeprav so leeepi. user posted image

saša36, uau, pri tebi pa se res že na polno dogaja, še čiiisto malo, pa boš mami! user posted image Srečno!! user posted image

kamelija, tudi jaz sem ena tistih "srečnic", ki imajo kar naprej mokre sp. hlačke in zato moram posledično kar naprej nositi mini dnevne vložke...user posted image Imam pa na vseh uz plodovnice primerno, tako da mi očitno ne odteka, čeprav moram priznati, da me je nekaj časa prav skrbelo, če ni to to   (po tiste testne vložke se mi pa ni dalo iti user posted image ). Saj bo kmalu minilo...user posted image

Mi smo bili danes pri mojih starših na kosilu in mi je mami čisto cel dan dopovedovala, da jaz bom pa jutri rodila, ker je ona že pred časom sanjala ta datum (si ga je še na koledarju obkrožila) user posted image , jaz pa sem jo vneto prepričevala, da bo morala še malo počakat, ker se pri nas res še niiič ne dogaja (vsaj ne da bi jaz vedela user posted image ). Pa moj možek me tudi že cel dan sprašuje, če sem v redu, jaz pa poskočna kot srnica user posted image (očitno že vse grabi porodna mrzlica, samo mene še ne..user posted image ).

Pa še moj buši pri 37.tednih:
user posted image

No, imejte se čim lepše, pa se tipkamo! user posted image

< Sporočilo je popravil mayci -- 25.7.2010 21:46:38 >

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
25.7.2010 21:51:13   
barbet
Ojla souser posted image !

Mi sploh ni čist jasno, da je vikend, ker je moj dragi včeraj in danes imel službouser posted image . Pa zdaj upa, da se mu je umirilo. Sva pa včeraj dokončno preuredila kuhinjo (sam še malce za popucat je). Sem ful vesela. Ampak potem sem pa pekla pecivo šele zvečer, ker sem obljubila, da bom kaj za žegnanje spekla. Skratka delavna sobota, kot da ne bi bla noseča. Danes smo mel pa pol celo fešto, ker je župnik odhajal. Potem sem pa šla domov na kosilo in mal klepetat z mami pa z nečaki se igrat. Pa nič delat.

In končno imava previjalnouser posted image .Sva res dala mal več, ampak je narejena po meri in res uporabna.

limma
- sem še ena čudna, ki bi bila še kar noseča (me še ne matra ne vem kako, pa si želim imet kak teden pred porodom vse narejeno in bit z vsemi štirimi v zraku - pa mislim, da so to le pobožne želje)

jomi - jaz tudi pucam in pucam. Se mi pa ne zdi to samo zaradi bejbe, ker sem že prej hotela imet to bajto preurejeno pa čeprav bova/bomo le mal cajta notri, potem pa novo. Je pa res, da zdaj tudi moj user posted image to drugače jemlje in ga ni treba toliko drezat in prosit.

sasa36 - držim pesti, ta se ti končno uresniči želja in pridejo pravi popadki in user posted image Pa lep porod ti želim!!!

nimanorwen - joj, ti si pa res boga zaradi teh dlesni. Naj se ti hitro tole uštima

tinky- če hočeš prej rodit, ti kar delaj, sicer pa ne pretiravaj. Moja prijateljica me je tudi danes hecala, naj grem radiator pomagat možu nosit, če hočem jih v p.user posted image (itak ga je njen mož pomagal, sicer bi se moj pomatral sam)
Se bom pa ful razvadla, ker mi nihče ne pusti nič delat. še mami mi je smešna, ker nismo bli nikol nič sckljani in smo kar delavni, pa me zdaj za vsako stvar povpraša, če lahko (še za bučke narezatuser posted image ).

mrežaste hlače - sem mislila, da jih dobiš dovolj v p, pa bom najbrž tudi jaz šla še to nabavit. Men so pa čudne za nosit, ker me bodo spominjale na staro mamo, ker jih je imela kar dolgo. Za vložke sem pa slišala, da jih v Lj. primanjkuje.
A ima katera seznam, kaj vse ima za v p, ker jaz imam nenehno strah, da mi še kaj manjka (čeprav mi lahko dragi potem kaj prinese in sicer ne kompliciram toliko, ampak zdaj me pa glede porodnišnice najbolj skrbi kaj vzet in kako oblečt dojenčka za domovuser posted image )

rožica 5 - glede velikosti itak niso otroci po jusu, lahko pa kaj zamočijo tudi g. Glede velike glavice - imam pa nečaka, ki sta imela oba veliko. Sem dala pa tamalemu (3,5 let) mojo čelado na glavo in mu je kar prav (le kot vesoljček je izgledaluser posted image )

Žabica 13- user posted image za premike.jaz tudi z veseljem delam, ko vidim, da se stvari premikajo

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
25.7.2010 23:19:43   
BK355
Pozdravljene!

No, ena novička. user posted image  Z razlogom se nisem nič javljala. Mi smo namreč 21.7. dobili malega Eneja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in smo že doma iz porodnišnice. Velik je 49 cm, težek 2910 g. user posted image  Sedaj mirno spi v svoji posteljiciuser posted image user posted image  in se ga kar ne moreva nagladati, da je to res to malo bitjece, ki smo ga skoraj 9 mesec pričakavali!!!

In potek poroda???
Enej je malo pohitel in nas presenetil, pa nič zato. V sredo mi je okrog 18.00 po velikem "poku" začela odtekalti voda (čisto po malo). Ob sprejemu ob 19.00 sem bila odprta že 4 cm, nato pa zelo hiter porod, tako da niti ni bilo časa za dianatl, ki sem ga nesla s seboj.

Oba sva OK, se že veselo dojiva in se cartamo.

Eno opozorilo... V porodnišnici v Ljubljani dobite samo en paket  vložkov, tako da priporočam, da jih več nesete s seboj. Še najboljše je, če imate vatirance, ki so večji in bolj udobni. Spodnjice za enkratno uporabo tudi dobivate tam (2x na dan). Jaz sem jih imela s seboj, pa jih nisem potrebovala. Pa ne pozabit na kremo za bradavice.

Skratka, za vse čimveč sreče user posted image user posted image user posted image v zadnjih dneh nosečnosti in mislim na vas... Vse se poplača, ko držite malo štručko v svojih rokah user posted image .

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
25.7.2010 23:38:55   
hermy1
Iskrene čestitke za malega Eneja in veliko cartanja!!

(odgovor članu BK355)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
26.7.2010 1:05:29   
spacebaby
user posted image user posted image  Čestitke za BK355 in vse najboljše Enej!!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu BK355)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
26.7.2010 1:10:14   
sasa36
DRAGE MOJE SOuser posted image !

Ura je ena in jaz že dve uri predihujem popadke,ki se vrstijo na 4,zdajle pa že na 3 minute.Mislim,da je napočil čas,da se odpravim proti P.

Upam na čimkrajši porod in da se moj user posted image rodi zdrav.

SE SLIŠIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
26.7.2010 5:55:18   
Tinky
BK355, ČESTITKE OB ROJSTVU SINČKA user posted image user posted image user posted image user posted image
evo, mi že teče ena solzica user posted image

Saša, dihaj dihaj.....ti si ob tej uri verjetno v porodni in boš kmalu imela svoj zakladek v naročju user posted image user posted image

JAz pa tudi ponočujem, ampak ne zaradi popadkov, temveč zato ker ne morem spat. Nikako ne najdem pravega položaja, vse me že boli.
Joj upam, da me čimprej prime it rodit, ker se mi že meša. Izgledam že prav obupno, podočnjake imam do kolen.

Mayci, tvoj trebuh je prav en gospod trebuh. Čudovit user posted image user posted image

Danes imam pregled, domov bom prišla šele enkrat proti večeru, ker gre mama z mano, ima še neke opravke, tako da bova izkoristili in šli še na kosilo in šoping.

Lep dan

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
26.7.2010 6:30:05   
sky77
sms, sms: Moje ime je Jan Luka in sem se ob 3.33 rodil mamici Saški in očku Matjažu. Težek sem 2520g in velik 45 cm. Ob prihodu na ta svet vas lepo pozdravljam!

Tale sms je prišel ponoči in predvidevam da je od sase36. Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
26.7.2010 6:37:43   
Tinky
To je bil pa ekspresen porod user posted image user posted image user posted image

Saša, ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se že namazala, ne smem več jokat user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 26.7.2010 6:38:33 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
26.7.2010 6:43:50   
sky77
tinky a še nič ne dogaja na najin izbrani dan? Jaz še P od popadka nisem imelauser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
26.7.2010 7:36:31   
sky77
No da še malo pokomentiram. Ker imam ravno čas. Rodit, tako kot sem imela v planu, tako nisem šla user posted image

BK355 čestitke za Eneja user posted image user posted image

nimanorwen upam da ti uspe najti novega lastnika za mucka. Žal jih imamo sami dovolj, če ne bi jih mi vzeli. Ampak 4 našim (mama+3 mladiči) smo dodali še enega prinešenčka (mislim, folk kar vrže muca na dvorišče in čavbav), pa ena nikogaršnja mačka je pripeljala 2 mladiča. Zdej pa še tadruga nikogaršnja mačka vlači svoja 2 mladiča k nam. Izgleda jim je pri nas indijakoromandija.

beli tok - ja bolj se bližamo pdp, več ga je.

žabica13 sam da se je začelo dogajat user posted image

ime nove teme - sej ne morejo bit levčki in levinje, ko pa že imamo rakce med avgustovčki, pa še kakšna devica bo zraven.

Uf, pozabila kaj še moram komentirat. user posted image Sicer pa, berem vas redno, edino pišem pa rajši na privat forumu. Sem žal imela eno neprijetno izkušnjo z javnim forumom in potem rajši sodelujem tam kjer me ne more vsak brat

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?