|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
26.7.2010 7:43:23   
Amoss
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke za ekspresne porodeuser posted image user posted image in nove člane

drage so nosečke jaz se sedaj odpravljam v porodnišnico ponoči sem imela do pol dveh popadke potem so ponehali tako da grem zdaj na pregled plodovice da vidimo kakšo je stanje.

Mogoče se javim še ko pridem domov če me še ne dajo rodituser posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
26.7.2010 7:53:41   
kai1
BK355in Sasa36, iskrene čestitke za sinčka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
26.7.2010 8:20:59   
žabica 22
Jutro
Eno dobro user posted image vam pošiljam za dobro jutro.

Sem si zdaj dvakrat učke pomanla če vidim prav user posted image omg sej bom kmalu jaz na vrsti user posted image
sasa36 in BK 355 čestitam vama za sinčka, veliko cartanja in prespanih noči vama želim
user posted image user posted image user posted image .

skratka vidim da ste zelo pridne bile s pospravlanjemuser posted image . Najin izlet včerej ni bil izlet:user posted image vglavnem moj dragi mene pelje na Bled"kao" na izlet prideva tja in itak ful ljudi tam in iščeva parking in sva ga komi dubla pred enim lokalom in pravi moj user posted image pejdi te peljem na kavico in kremšnito in jaz ful vesela k radio tiste kremšniteuser posted image jo pojeva in mu pravim  no pejt greva zej en krog mal po Bledu. In on men ja dej bom avto premaknu- in jaz njemu ja kam pa a ne vidiš da je vse povno? ja sej ga bom najdu že nekj- mi je blo že takoj jasno da ga ne bo najdu no in po dolgem iskanju ugotovi da ga nikjer ne bo dubu in jaz že besna kot user posted image mi pravi on no ker ni parkinga te bom pelu en krog z avtom po Bledu potem greva pa dam user posted image (zej se smejim večeri sem bla pa besna kot user posted image ). No in sva se takoj skregala obrnila in šla lepo domov. In potem mi pravi da sem tečna in da nisem zadovoljna če me kam pelje-halo namest da bi hodila, ker sem komi čakala da bom malo hodila sem morala v tistmu avtu sedet in k sva se dam pelala sva bla k dva upokojenca se sploh nisva nič pogovarjala tud pogledala se nisva user posted image .

mayci lep buši user posted image

Katera bo naslednja šla danes v rim? user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
26.7.2010 9:06:13   
ina11
Čestitke Saša in BK 355!
Uh, zdaj pa očitno gre zares! Sem se od sile kar naročila pri frizerju, ker ga potem verjetno lep čas ne bom videlauser posted image ...  Sicer sem pa tudi jaz ena izmed tistih, ki bi še bila kake 3 tedne noseča. Ne vem, meni čas takooo hitro mine...

Mayci, lep, velik trebušček... Zdaj, ko sem te videla, ugotavljam, da je moj res majhen. Upam, da je vse ok z mojo pupo...

Lp vsem!

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
26.7.2010 10:01:35   
Masha_M
Najprej čestitke BK355 za Eneja in čudovit in hiter porod! Takoj zatem čestitke še sasi36 za Jana Lukata (Luko se mi čudno sliši user posted image )! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela prav zanimiv včerajšnji popoldan in noč. Včeraj popoldan sem mirno sedela pri kosilu, ko je začelo iz mene nekaj curljati. Tako nekje za eno žlico na vsakih 10 minut. Ker nisem kihala ali kašljala (potem bi sklepala, da je to urin) in ker sem imela že prej močan beli tok, a nikoli niti podobno temu v curkih, sem jasno pomislila, da mi po malo odteka plodovnica.

Odpravila sva se do porodnišnice, kjer so naredili CTG, ki je bil relativno miren (le sem in tja kak skok do 30 ali 40%, ampak vsekakor nič ponavljajočega in rednega). Potem so me še pogledali, potrdili, da sem odprta za 1 cm, vendar pa so plodovi ovoji še celi (mogoče je počil samo najbolj zunanji, ki je le eden od večih...), rednih popadkov ni in Žabonček še dokaj visoko v trebuščku.

Čez noč so me obdržali na opazovanju in ker je bilo stanje zjutraj nespremenjeno, sem zdaj spet doma. :D Seveda še v enem kosu.

Kako pa pri vas? Se kaj novega dogaja?

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
26.7.2010 10:04:58   
FirstTimeMummy
Čestitke sasa36 in BK 355 za vajine fantke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, komaaaaaaj čakam, zdaj bomo padale ena za drugouser posted image user posted image user posted image Sem šla torbo za bejbija spakirat, da lahko res samo še čakam, kdaj me prime - upam, da čimprej, ker si že blazno želim videt in zlupčkat to najino posrečeno mešanico človečkauser posted image
Med vikendom smo končali z beljenjem, postavljanjem posteljice, polic itd., zdaj pa šibam še okna čistit, ko je še fino hladno zunaj...

Upam, da bo Tinky danes na vrsti, glede na to, da si je izbrala ponedeljek za dan Duser posted image

Se tipkamo!

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
26.7.2010 10:14:38   
hermy1
O Saška36 je pa nalogo zares pravljično opravila...ob 1 se je še javila ob 3.33 pa že cartala. Iskrene čestitke in veliko cartanja user posted image  user posted image  user posted image !!!

Kaj bodo sami fantki user posted image ...kje so pa pupe?? A bo naša prva user posted image ?? Jutri imava pregled, pa bomo videli, kaj bodo rekli.

No, ve pa pridno nadaljujte...po vrsti seveda, vrivanje ni vljudno user posted image !

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
26.7.2010 10:19:03   
cat
Čestitke za bejbije tudi od meneuser posted image ! No, pa se je že začelo...
Lepo božajte trebuščke, dokler smo še 2v 1user posted image !

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
26.7.2010 10:28:47   
BabyKitty
Še enega novega fantka imate avgustovke user posted image Ponoči ob 3.55 je rodila tudi naša ooooo fantka Eneja! Velik je 57cm in težek 3515g...

Ji še tukaj čestitam user posted image

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
26.7.2010 10:32:55   
Zoya27
dobro jutro

Naprej seveda čestitke BK 355 in sasi36 user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz si že zelo želim rodit, pa se bojim da bo kot prvič, ko sem šla čez rok, sicer 5 dni, pa še to mi je potem dal G tisti gel in mi rekel, no mogoče pa bo in takrat je res bilo, HB, ker to čakanje, še posebej čez rok je groooooozaaaaaaaaa.

user posted image

takole, objavljam še trebušček, slikan pri 38t5d. sem ugotovila, da je že tako velik, da mi je popek že čisto raztegnilo, se niti "gumb" ne vidi več prav, kateri se je še do nedavnega zelo videl user posted image user posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
26.7.2010 10:35:32   
miska333
user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem novim mamicam!
Očitno luna vsaj na koga deluje!!! Jaz sem imela tudi v načrtu, da bo zdaj (pdp je 1.8) pa mislim, da ne bo ničuser posted image
Čakanje res ubija ja! Se tolažm, da najmanj v 3h tednih bo user posted image

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
26.7.2010 10:35:45   
žabica13
Luna ima svojo moč...

sem vam za Sašo pa ooooo želela sporočit, pa vidim da že veste lepe novičke user posted image

user posted image
[/color]
Za vse ostalo sem pa trenutno malo izven faze komentiranja, sem preveč pod vtisom naših novih levčkov, da bi kaj pametnega znala napisat.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
26.7.2010 10:36:19   
Zoya27
joj,

čestitke seveda tudi ooooo.

bo pa zgleda kar nekaj Enejev, tudi naš bo namreč Enej, razen če si do poroda ne "premisli" in ne pride pupauser posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
26.7.2010 10:39:19   
žabica13
En del mi je prej spustilo

Saša36, BK355 in ooooo čestitke ob rojstvu vaših sinčkov. Bravo punce user posted image Zdaj pa veliko cartanja, ljubezni, prelepih skupnih trenutkov in seveda tudi prespanih noči.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
26.7.2010 10:42:28   
FirstTimeMummy
Čestitke tudi naši oooo za Eneja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa res veliko fantkov s tem imenom trenutno, vem že za 6 v roku zadnjih 3 tednovuser posted image

Jaz vam še nisem povedala za naš izbor imen... Imava izbrana 2, pa me zanima, katero vam je bolj všeč: Nai in Maks. Mi2 sva se odločila, da bova počakala, da ga vidiva in se potem dokončno odločiva...

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
26.7.2010 10:43:26   
dreamy.
Vsem novim mamicam ČESTITKE za sinčke user posted image user posted image

Jst tud upam da me kaj kmalu prime, sicer mam do PDP še dobra dva tedna, ampak upam da bo prej, ker tud že komi čakam da vidmo našga user posted image ..tud moj user posted image že nestrpno pričakuje, da bo vidu svojga naslednikauser posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
26.7.2010 10:45:37   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: FirstTimeMummy
Imava izbrana 2, pa me zanima, katero vam je bolj všeč: Nai in Maks.

Med tema dvema je meni bolj všeč Nai.

Neposredna povezava do sporočila: 3742
26.7.2010 10:47:55   
spacebaby
Uaua, nekaj je na tej luni, pa še cel dan bo trajala user posted image

Čestitke tudi za Sašo56 in ooooo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinky, miska333 in Lenny1, se tudi vam zdi, da nas prehitevajo po desni? user posted image user posted image   Pa smo mislile, da bomo prve na vrsti.....  No, mogoče nas danes luna katapultira v Rim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3743
26.7.2010 10:48:46   
Zoya27
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

IZVIRNO SPOROČILO: FirstTimeMummy
Imava izbrana 2, pa me zanima, katero vam je bolj všeč: Nai in Maks.

Med tema dvema je meni bolj všeč Nai.

Tudi meni

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
26.7.2010 10:50:01   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Še enega novega fantka imate avgustovke user posted image Ponoči ob 3.55 je rodila tudi naša ooooo fantka Eneja! Velik je 57cm in težek 3515g...

Ja, kaj bodo res sami fantki user posted image ?!

Ooooo, čestitke še za enega Eneja in veliko prijetnega cartanja!!!!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
26.7.2010 11:11:03   
miska333

Tinky, miska333 in Lenny1, se tudi vam zdi, da nas prehitevajo po desni?   Pa smo mislile, da bomo prve na vrsti.....  No, mogoče nas danes luna katapultira v Rim

JAAAA! Prov douš sm jim. Jst sm skoz trdila, da bom pred rokom rodila...pa se mi zdi, da če bom zdej čez rok bo še bl mučno čakatuser posted image

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
26.7.2010 11:20:18   
nimanorwen
nemormvrjetnemormvrjetnemormvrjet!!!!user posted image user posted image  par ur me ni na rr pa so že kr user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  luna je res dbestuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE SASI36, BK355 IN OOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo se crklejte pa da boste čimprej doma! (no bk355, ti si itak žeuser posted image )

začel se je, ja ... ne morm vrjet ... drugač je pa pr ns sosed gnoj vozu in smrdi k pr norcih jaouser posted image  tk da namest, da bi uživala v svežem in hladnem zraku, mam use zaprt, da ne smrdi cela bajtauser posted image drgač se pa nč ne dogaja, full beuga toka, zanč, k sm po južni zaspala, sm se tk čudn zadekala, da sm mela celo rt zunej ... se usa matasta zbudim in me je okul riti zebl (ker ni bla pokritauser posted image )in prvi filing je biu tak, k da bi mi voda odtekla ... pa mi ni in sm bla čist razočaranauser posted image kr neki se grem, pa mam še 3 tedne do pdpja ... pol bom pa po roku strašila še po rruser posted image
žabica13 - pomoje mam jest tut to, te mešičke krvi ... učer, k sm si zobe umivala sm si zgleda mou ponesreč not zadela in je blu poleg krvi še neko tkivo, zgleda, da pr živem telesu razpadamuser posted image user posted image  kumej čakam zobarco, da mi da kšno zdravilo al pa kej!in pa-kaj je tu knauf?prvič slišm to besedouser posted image super, da bo vse še bul, kukr si si zamislnauser posted image se je zgleda kr splačal tuk doug čakat in težituser posted image
barbet - ja, pr ns smo tut mel feštanje za župnike, sm smo bl slabo menjavo dubli. sm nemaš kej. evo seznam za v p (prepisan z lista z materinske šole):
- potrjena zdr. izkaznica
- napotnica za reševalca in za sprejem v p
- materinska knjižica z vsemi izvidi krvi in uz
- poročni list in osebni dokument, neporočene samo osebni dokument (a res al kajuser posted image )
- zobna krtačka, pasta, milo, glavnik, robčki
- po želji higienski vložki (sm menda jih je kr treba met)
- copati (jest bom mela neke grde roza japonke k pomoje je v wcjih spolzko oz. vprašanje, kuk je čisto)
-po želji jutranja halja

jest bom vzela še blazince za mlek.

mayci - prelep buši maš!user posted image
sky77 - očitno je pr vs ful dobra energija, da usi user posted image user posted image user posted image h vam hodjouser posted image  jest mam zdej še 2 za oddat in srčno upam, da bi šla skp ... bomo vidl. glede nove teme je pa tut men pol naknadno užgal, da itak ne bojo vsi levčkiuser posted image
žabica22 - no, usaj potrudu se je in te pelov ... si usaj kremšnito dobilauser posted image
masha_m - mogoče boš pa ti nasledna? se mi zdi, da je pr teb največ "aktivnosti" user posted image
firsttimemummy - men je pa maks bl ušeč ... pa računej da pr imenu nai te bo usak tadrug uprašov a je z i al z j ... oz pomoje mu bojo kr j poturili ... midva sva zato skenslala ime daniel, ker bi ga brez j-ja, ampak usakmu tu razlagat pol ... ampak je itak user posted image  tk da je useen zdej.

nč, uživejte ... se tipkamo pol, gremo pucatuser posted image

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
26.7.2010 11:38:47   
sky77
Dobr da obstaja wireless user posted image Sedim zunaj na sončku, tamaledva pa divjata po dvorišču. Zraven pa Brina non-stop boža muce, tako da revčki še spat ne morejo v miru user posted image user posted image

oooo čestitke user posted image user posted image user posted image Očitno ima luna na nekatere vpliv. Žal nisem te sreče user posted image

firstimemummy meni je tudi bolj všeč Maks če že moram izbirat med tema dvema imenoma. Samo da ne bo na koncu tako kot pri nas v prvo, ko sva izbrala ime ki ga sploh ni bilo na spisku. user posted image

Mi pa še kar nimamo imena. Sej nekaj sva se menila, ampak nič dorekla. Iščeva pa ime z max 5 črkami, obvezno s črko R in to za oba spola. Imate kakšen dober predlog?

< Sporočilo je popravil sky77 -- 26.7.2010 11:41:20 >

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
26.7.2010 12:17:24   
uršula83
S črko R al na črko R?
Ronja, Sara, Lara, Tara
Za fantke pa pojma nimam pa da majo umes R pa na max. 5 črk....težka izbira.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
26.7.2010 12:27:47   
miska333
user posted image Rok, Brin, Bor, Gaber, Lenart, Lovro
user posted image Lara, Sara, Rina, Brina, Rea, Tara, Zara, Zarja, Klara

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?