nimanorwen
|
nemormvrjetnemormvrjetnemormvrjet!!!! par ur me ni na rr pa so že kr luna je res dbest ČESTITKE SASI36, BK355 IN OOOOO lepo se crklejte pa da boste čimprej doma! (no bk355, ti si itak že ) začel se je, ja ... ne morm vrjet ... drugač je pa pr ns sosed gnoj vozu in smrdi k pr norcih jao tk da namest, da bi uživala v svežem in hladnem zraku, mam use zaprt, da ne smrdi cela bajta drgač se pa nč ne dogaja, full beuga toka, zanč, k sm po južni zaspala, sm se tk čudn zadekala, da sm mela celo rt zunej ... se usa matasta zbudim in me je okul riti zebl (ker ni bla pokrita )in prvi filing je biu tak, k da bi mi voda odtekla ... pa mi ni in sm bla čist razočarana kr neki se grem, pa mam še 3 tedne do pdpja ... pol bom pa po roku strašila še po rr žabica13 - pomoje mam jest tut to, te mešičke krvi ... učer, k sm si zobe umivala sm si zgleda mou ponesreč not zadela in je blu poleg krvi še neko tkivo, zgleda, da pr živem telesu razpadam kumej čakam zobarco, da mi da kšno zdravilo al pa kej!in pa-kaj je tu knauf?prvič slišm to besedo super, da bo vse še bul, kukr si si zamislna se je zgleda kr splačal tuk doug čakat in težit barbet - ja, pr ns smo tut mel feštanje za župnike, sm smo bl slabo menjavo dubli. sm nemaš kej. evo seznam za v p (prepisan z lista z materinske šole): - potrjena zdr. izkaznica - napotnica za reševalca in za sprejem v p - materinska knjižica z vsemi izvidi krvi in uz - poročni list in osebni dokument, neporočene samo osebni dokument (a res al kaj ) - zobna krtačka, pasta, milo, glavnik, robčki - po želji higienski vložki (sm menda jih je kr treba met) - copati (jest bom mela neke grde roza japonke k pomoje je v wcjih spolzko oz. vprašanje, kuk je čisto) -po želji jutranja halja jest bom vzela še blazince za mlek. mayci - prelep buši maš! sky77 - očitno je pr vs ful dobra energija, da usi h vam hodjo jest mam zdej še 2 za oddat in srčno upam, da bi šla skp ... bomo vidl. glede nove teme je pa tut men pol naknadno užgal, da itak ne bojo vsi levčki žabica22 - no, usaj potrudu se je in te pelov ... si usaj kremšnito dobila masha_m - mogoče boš pa ti nasledna? se mi zdi, da je pr teb največ "aktivnosti" firsttimemummy - men je pa maks bl ušeč ... pa računej da pr imenu nai te bo usak tadrug uprašov a je z i al z j ... oz pomoje mu bojo kr j poturili ... midva sva zato skenslala ime daniel, ker bi ga brez j-ja, ampak usakmu tu razlagat pol ... ampak je itak tk da je useen zdej. nč, uživejte ... se tipkamo pol, gremo pucat
|