|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
15.7.2010 21:17:21   
limma
Čer,

user posted image je v Ljubljani na poslovni večerji, hčerka spi, jaz sem pa popoldan 2 uri likala in zdaj si zaslužim počitek
Saj vem, da je boljše likati zjutraj, ampak takrat je vedno nekaj... sicer sem pa pametna, da sem se tega lotila najbolj vroče dni v letu user posted image , ker imam v končni fazi še en mesec časa... pa še 2 stroja malih cotik se sušita na balkonu in se jih bo treba lotit, da se ne "vlačijo" po stanovanju ... žabica 13, tudi midva s perilom sva v konfliktu interesov user posted image Si me prav nasmejala user posted image

hermy, super za Moniko. Tudi jaz ji želim čim hitrejše okrevanje user posted image user posted image

žabica13, jaz imam po moje 40 tetra plenic, čisto preveč.. nekaj sem ji dokupila pri hčerki, nekaj dobila od sestrične... povijalnih pa prbližno 15, tudi preveč. Mislim, da imaš 20 tetra plenic čisto dovolj user posted image , drugače jih boš pa kasneje dokupila.

igmipi, dobrodošla in upam, da se je odpiranje ustavilo user posted image Kdaj pa imaš PDP?

listek, sporoči, kako si zrihtala.. upam, da so te spustili domov user posted image

Zdaj pa napadem borobnice in maline, do drugega kot do sadja mi sploh ni user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
15.7.2010 21:49:59   
nimanorwen
ojla punce!

kuk ste spet napisale! pridne, pridne user posted image  men je tuk vroče, da vm sploh ne znam povedat. se mi zdi, da sm kr nehala obstajatuser posted image  že itak ful slabu prenašam vročino (obožujem zimo), pol ti grem pa tkle zanost. user posted image  user posted image  itak nori tk k ponavad, tk da mi rebra veselo pokajo, pa eni od user posted image spet neki ni jasn in SPET ŽE CEU DAN MJAVKA user posted image  kr gobc ji bom zafclala!
hermy1 - no, sm da je vse dobr, ji vseen pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...se ne zavedamo, kuk je zdravje dragoceno!!! mi je pa prou smešn, k mene zdele v nosečnosti nč hrbtenica ne boli ... ker mam ful joške in zdej, k mam tut full trebuh, je vse lepo enakomerno (recimo) obtežen in je super! pr večini je obratnouser posted image  a bo mogla met zdej še kej, al bo zdej ok?
lažni popadki - ja, full. tale magnesol mi nč ne nuca. čim se mou bl konkretno premaknem, mam skus trdo.
akumpunktura - bl vrjamem v to, k pa v razne diantale in to...sm itak sto ljudi sto čudi. najbl je itak važn, da maš u glav pošlihtan.
tetra plenice - mam jh 12, bom pomoje še mogla kšno dokupt. povijalnih nimam, menda sploh ni treba več povijat, ker ti v p itak uz kolkov nrdijo ... al kk je zdej s tem user posted image
obiski - k grem rodit, gresta z mano mož in pa mami, ker si to full želi, sm bo šla med ta hudo akcijo vn ... drgač tacajt k bom v p pa samo moj. računam na to, da bom minimalno cajta not.

vsem, ki tako ali drugače uživate kje na morju sporočam, da se dejte še za ns, k smo napu kuhane mou ohladit! kumej čakam soboto, spet pičim na kolpo, tokrat sm z mami. pol pa pomoje fertik, že zdej kumej zdržim vožno. aja pa dobila sm dons odločbo za keš (pomoč države) in so mi napisal narobn pdp - 1.8. namest 15.8. ... tk da mogoče je pa to namig usode?user posted image user posted image  lepu lepu se mejte!

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
15.7.2010 22:50:51   
Ploha
ojla bejbike...

spet nova mamica: čestitke barbi za dvojčka, veliko crkljanja! user posted image user posted image

jest sm v P...sem dobla une obliže za mehčanje maternice pa en kup tablet...v ponedeljek mi bojo pa obrat nardil...

naj bi pa skos ležala...in to na levem boku...ma kaj so nori...pa vroče za znort...hrana slaba...

eh itak mi ni tuakj za ležat...

bom že preživela, vsaj cimri sta faci user posted image user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
15.7.2010 23:06:50   
mayci
Dober večer še od mene!user posted image

žabica13, tudi jaz imam 20 tetra plenic, mislim, da je dovolj. Kupila sem pa še dve povijalni za vsak slučaj, če kolki ne bi bili ok, da imamo za prvo silo za povijat, potem pa lahko še možeka pošljem po več (upam pa, da ne bo treba...)

nimanorwen, ti me pa vedno nasmeješ s svojimi posti user posted image , sem si kar v živo predstavljala, kako loviš ubogo user posted image in ji skušaš zafeclat gobec...user posted image
A pa imaš lahko dva prisotna v porodni? Sem mislila, da lahko izbereš samo enega, ki bo ob tebi...to je pa še bolje, če gre lahko tudi mami. user posted image
Ja, tudi jaz  imam zadnje "ženske" dni, včeraj sva se imeli s kolegico prav luštno v kinu, gledali sva pa "Mrk", kaj pa drugega...user posted image Obožujem tele vampirčke! user posted image

igmipi in ina, dobrodošli! user posted image Saj bomo čvekale še potem na temi "dojenček", tako da nista nič pozni pri priključitvi k avgustkam.user posted image

Barbi, čestitke za princeski Enejo in Elo!! user posted image

limma, pazi nase, pa ne likaj v najhujši vročini, cotke bodo že počakale...user posted image

Ploha, user posted image user posted image user posted image user posted image zate, da bo obrat uspel, pa da ti čas v P čim hitreje mine  (hrana je pa tudi meni tam ogabna...user posted image )
Malemu se zdravje izboljšuje, tako da sem fuuul vesela user posted image . Danes sva celo popoldne preživela pri tašči (čez cesto), ker imajo v hiši veliko hladneje, kot mi v naši mansardi (še vedno je 29 stopinj). Jutri bova vajo ponovila, saj spet napovedujejo rekordno vroč dan...
Kaj bi dala, da bi živela na Obali in bi se lahko hodila vsaj zjutraj in zvečer namakat v morje...user posted image

No, toliko zaenkrat od mene, pa se tipkamo kmalu!user posted image

< Sporočilo je popravil mayci -- 15.7.2010 23:08:24 >

Lepo je biti mamica.. :))

Neposredna povezava do sporočila: 3404
16.7.2010 4:04:00   
žabica13
Grrrr....spet ne morem spat, sem obupala za danes. Imava že od začetka počitnic tu njegovga ta velikega sina, in ker še zdej nimamo uštimane dnevne še vedno spi v isti sobi kot midva. Ma kaj ta otrok dela ponoči v spanju. Kar naenkart začne ful glasno govorit in to tako hitroo govorit da mene vsakič panika zgrabi in me vrže in spanja. Iz njegovega dela sobe vse treska ker tako brca okrog sebe. Mi je celo uspelo zaspat zvečer, pa je bil ta "šou okrog enih, potem mi je še ene dvakrat skoraj ratalo zaspat pa se je ponovilo, in potem je začell še moj srmčat...skratka če bo šlo tako naprej bom šla v počitniško prikolico spat. Moram malo trenirat nočne šove zgleda.

ploha drži se in ti pošiljam kup user posted image user posted image  da obrat v ponedeljek uspe. Morda se pa dete do tokrat celo samo obrne! Uh, božica ležat cel čas na levem boku, pa saj se boš revica čisto zaležala.

mayci upam da tvoj sinko do konca ozdravi, božček v tej vročini še vročino imet glih ne more bit luštno.

Pa hvala za vse info glede plenic. Tetra jib bom kar tako pustila,pa bomo že naknadno dokupili, povijalne bom pa tudi jaz samo kake 2, če bo ravno treba.  

Upam da lepo pančkate in kake lepe sanje sanjate!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
16.7.2010 4:15:19   
žabica13

user posted image

Datum rojstva:   Mamica:    PDP:       Ime otroka:    Teža:       Dolžina:
user posted image 11.07.2010         SOLIS      10.08.     ANA                 2310 g

user posted image  14.07.2010        BarniG      03.08.     ENEJA             2440 g     48 CM
                                                                   ELA                 2180 g     47 CM

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
16.7.2010 4:19:58   
žabica13

user posted image

Datum rojstva:  Mamica:    PDP:     Ime otroka:  Teža:     Dolžina:
user posted image  11.07.2010    SOLIS     10.08.    ANA              2310 g

user posted image  14.07.2010    BarniG     03.08.    ENEJA          2440 g   48 cm
                                                             ELA              2180 g   47 cm

user posted image user posted image  = 3
user posted image user posted image  = 0

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
16.7.2010 6:31:28   
Tinky
Dobro jutro,

žabica, očitno ta noč ni bila najin dan user posted image
Pri nas se je pa Teo non stop zbujal, ob 5 mu je pa bilo spanja dovolj user posted image

Glede tetra plenic, tudi jaz jih imam okoli 20 in je čisto dovolj, itak boš pa sproti vidla. Povijalne plenice pa jih imam cel kup, ker sem jih dobila, pri Teotu jih pa nisem uporabljala, ker je imel kolke 1a.

listek, upam da si doma!

likanje, danes tudi mene čaka to super prijetno opravilo. Že par dni me osvajajo moževe srajce, ko grem mimo utilitija mi kar žvižgajo user posted image

Danes popoldne moram it še par stvari kupit, tako da plaža odpade. Je pa tudi petek in gužvaaaa. Že včeraj je blo nekam dosti ljudi.
Moram nabavit blazinice za dojenje, ker jih zadnjič v DMju niso imeli. Namreč imam njihove bone - popuste in pride kar dosti ceneje, če kupim tam.

Pa torbe še nisem pripravila. Jao jao jao. Nov izgovor je ta, da nimam nobene primerne user posted image

Nič, grem moža vržt s postelje, ker mora pokosit travo pred bajto, dokler se zunaj da še dihat.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
16.7.2010 6:36:22   
nimanorwen
dobr jutr dobr dan.

sm ugotovila, da k si budn, nima smisla se trudt nazaj zaspat, ker me to pol sm razjeziuser posted image  ptiči so pač preglasni, muhe pretečne, pa še moj neki momla, tk da najbul ustt. zdele je lepu hladnu in luftam bajto. pol pa na kofe s sestrco in v knižnco - me čaka kup rezervacij user posted image
Ploha - še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da use skp rata in bo vse ok. važn, da sta cimri kul, a si predstavlaš, da si 3 dni prklenjena ob 2 kruliuser posted image  a da je hrana zanč? hehe men je mami rekla, da je najbul pire jedla v p - k je mene rodila. sicer je biu mrzu pa neslan, ampak prav, da je biu po porodu neki najbolžga, k je bla tuk lačnauser posted image  a tvoj ti nč ne sme pametnga prnest?
mayci - jest usakmu pravm, da so mački odličen trening za otroka user posted image  ker ti zmanka živcev in pol k pride user posted image  si že čist kul in vdan v usodouser posted image a ti si tut podlegla vampirjem user posted image  pol ti pa priporočam triologijo underworld, tut o vampirjih, sm mou bl "truth" al kk bi rekla user posted image  po liku iz 3. filma bo meu nasledn user posted image  ime, če bo user posted image . glede ljudi v p - moja mami je bla 17 let babca in itak use pozna in se lhk mou bl zmišlujem kaj pa kako. sm se ne mislim, razn tega, da bo zravn (pa še tu bl zrd nje k pa zrd mene). pol obiski pa mn jih je, raj jh mamuser posted image  tut zrd sostanovalke. v p smo zatu, da se spočijemo. če je seveda vse ok. u keri p pa boš ti rodila? in pa user posted image user posted image user posted image  za tamauga, more bit v formi, k pride user posted image  ane!
žabica13 - boga ej...nemaš kej, če ne moreš spat, res najbul, da ustaneš. a tamav pa ni varjante, da drugje spi? k to je res mou bedno ane. jest če 2 dni ne spim, sm čist user posted image  user posted image  no ja, boš pa utrjena pol, k bo user posted image , vsaka stvar je za neki dobra.

zdej si grem pa čaj iz malinovih listov skuhat. da sprobamo to čudo. lep dan!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
16.7.2010 10:13:37   
žabica13
o vidim da je bla danes res ena čudna noč user posted image  da nisem edina ki je slabo spala oz. ni spala (mi uspelo spat od 7-9 zjutraj, za prvo silo bo).

tinky "uživaj" danes na zmenku z moževimi srajcami, upam da ti ne bo prevroče. Vidim da si ti res že želiš počasi proti rimu user posted image

nimanorwen kako so tvoji "ježki" včeraj reagirali na tuširanje? user posted image  Glede tamalega, žal trenutno ni opcije kjerkoli drugje spat, imava tako malo placa da še posteljice za user posted image  ne morem postavit. Smo jo dali iz škatel da ne bo imela vonja preveč, in to je zdaj pri tašči. Mi je pa zdaj obljubil ker je tudi sam zelo slabo spal zaradi teh nočnih blodenj (moram to prav nekam zapisat), da bo čez vikend uredil toliko da ta presneti kavč prestavimo v dnevno in da bomo lahko spali. In postavli posteljco!

Fajn bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 3410
16.7.2010 10:29:41   
mayci
Dobro jutro!

Joj, danes je bila pa tudi meni tale noč čisto adijo...user posted image Sploh nisem našla položaja za zaspat, potem mi je bilo pa takoo vroče (kljub odprtemu oknu), da sem se kopala v lastnem potu, bljak..user posted image
No, za zaključek me je pa proti jutru med obračanjem iz boka na bok začelo močno boleti na deni spodnji strani trebuha, kot bi si nategnila mišico..user posted image In ta bolečina traja še zdaj, je kar ostra, tudi na pritisk me boli tam, med hojo, pa ko se hočem sklonit..pojma nimam, kaj bi to lahko bilo...user posted image Sem vzela en lekadol, če pa ne bo nič bolje, se bom šla pa popoldan kam pokazat (upam, da ne bo treba)...user posted image

žabica13, hvala za lepe želje za mojega fanta user posted image , je bil že včeraj cel dan brez vročine, tudi ponoči in danes user posted image user posted image .
Tebi pa želim, da ta vikend res preuredite "spalne položaje", da se boš končno malo naspala, ker se potem res kar nekaj časa ne bomo..user posted image

nimanorwen, ja tile vampirji kar zasvojijo..user posted image Pa hvala za namig za novo branje, bom šla hitro v knjižnico vprašat, če imajo..user posted image
Aja, to je pa potem privilegij, da imaš mami babco user posted image , super da bo lahko zraven, jaz bi tudi še svojo zraven vzela, če bi šlo, ker sva si res blizu.user posted image

Tinky, želim ti prijeten zmenek z moževimi srajcami, jaz sem takooo vesela, da jih moj nima za v službo, ker je v kombinezonu in t-shirtih.user posted image

To je zaenkrat vse od mene, se tipkamo kasneje!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
16.7.2010 11:18:03   
nimanorwen
its me againuser posted image nimam kej pametnga počet, od šivanja me že vrat boli, muhe sm pobila (sm da predn jo fentam usakič ene 30x zgrešim), čeprou sovražim žvali pobijat, sm kar je tumač je pa tumač, pospravlat se mi ne da, tk da igrce in internet user posted image

žabica13 - no, sm da boste zrihtal, k že itak je vroče za umrt, pol pa da so še kšni moteči dejavniki za spanje je pa kriza! kuk je pa str ta fantek? mačja reakcija je pa tkle tamali so bli čist navdušeni nad kopeljo tk da jh bom dons tut. tastaridve pa mou manj user posted image  tk da dons ju bom še enkat, da vidta, da ni nč tazga, če jima pa spet ne bo ušeč, ju pa ne bom več. pismo bl mačke rihtam k pa sebeuser posted image  sej k sm svoji mami prjavla, da se mi mali mucki zdijo lepši k dojenčki, se mi je skor odrekla ... sm ka pa vem ... če so pa res lepšiuser posted image user posted image
mayci - underworld so filmi, ne knjige ... dobre knjige za možgane na off so pa od sophie kinsella (ne vem, če je tk priimk čist točn) Strastna zapravljivka, ene 4 knjige so, je biu tut film. super knigce. al pa karkoli od nore roberts, če maš rada kriminalke pa james patterson. taka bl "globoka" je pa menda full dobra globine, ki so nas rodile. govori o porodu in o psihologiji po porodu, moja mami je čist navdušena. sm je dost težka, to ni kr tku za brat. probej. ja, to da je babca je po eni strani privlegij, po drugi pa ful preveč stvari vem ... čist takih strokovno-praktičnih in to ni zmer dobr.

se tipakamo še kej pol

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
16.7.2010 11:36:38   
spacebaby
mayci, upam da ti bolečine minejo! Tudi meni se občasno pojavi takšna bolečina, tudi na desni spodnji strani, ampak ponavadi poneha. Je kar zahtevno ratalo tole obračanje iz enega boka na drugo stran.... No, če boš šla k zdravniku, pa le sporoči, kaj to je!

Drugače sem pa včeraj imela pregled, pa so prišli rezultati iz laboratorija in imam streptokok v urinu, tako da sem sedaj na antibiotikih..... Še dobro, da se je G zadnjič odločila, da mi malo bolje pregledajo vodo in sm potem oddala vzorec za kranjski laboratorij, pa še res hitro so poslali nazaj rezultate!

Neposredna povezava do sporočila: 3413
16.7.2010 11:59:02   
žabica 22
En hladen pozdrav vam pošiljam user posted image
čeprav je v bajti pri mojih starših tako vroče da je zaznort, včerej je dragi moj bratec zakuru v peči da je mel toplo vodo za stošerat user posted image user posted image user posted image , in jaz veselo sedim v kuhni in mi kar na enkraz začne tako dol teč in nisem vedla od kje in grem mimo peči in vidim da frajer kuri user posted image , tako da je bilo na koncu vzunej bolj hlano kot pa notri user posted image user posted image .  In še danes je tako vroče da je za.......! Je zvečer vsa okna odpru samo se bajta itak da ni shladila. user posted image

Vidim da imamo še eno mamico user posted image barbi čestitam za dvojčka, čim več cartajna in malo joka vam želim.

Ste ful pridne s tipkanjemuser posted image

žabica user posted image si (še) ne predstavljam tega da bi se trije tlačli na eni postelji, upam da se vsaj še malo naspiš. Čeprav takega treninga za enkrat še ne rabiš- ti se fino naspi pa spoči ker potem bomo imele dosti dela z našimi user posted image .
tinky upam da se ne skuhaš na zmenku s srajcami user posted image
mayci user posted image za atvojega fantka, samo da je vse ok.user posted image
nimanorwen
user posted image ti me vsakič nasmejiš, tako da mi je prav zakon brat tvoje poste user posted image , upam da bove v porodnišnici skupej v sobi pristale da bo veliko smeha user posted image .
današnja noč : vidim da ni bila samo pri meni en velik problem user posted image . Prvič sem se zbudila ob 00:30 sem šla na wc, pridem nazaj in moj začne težit da kok je on lačen user posted image user posted image da bo jedu in je res šel jest user posted image , jaz zaspim nazaj in se že ob 2.30 spet zbudim in grem spet na wc pridem nazaj nisem mogla zaspat in končno zaspim se spet zbudim ob 3:52 in ker nisem mogla več spat sem se dvignla in začela vsa okna v bajti odperat pa rolete dvigvat da sem malo"hladnega" zraka notri spustila, potem sem se ulegla nazaj v pojstlo in sem čukala do 4.30 pol sem pa zaspala do 6.00 in se spet dvignila. Sem taka kot en zombi za znort user posted image .
tetra planice jaz jih imam 20 za enkrat in pa 2 povijalni, tako je babca rekla v mš. Če bomo pa slučajno kaj še rabili bomo pa šli iskat.
Danes zjutrej nama je celo vspelo odnesti paperje za porodniško in enkratno denarno pomoč na socialno user posted image

Kje je pa naša novamami? nič se ne oglasi.

Neposredna povezava do sporočila: 3414
16.7.2010 12:40:48   
limma
Sem s pregleda... ctg je super (šolska 10ka, je rekla G), otroček lepo raste-bolj po spodnji meji, ampak konstantno... je pa še vedno v medenični vstavi user posted image Sem pa zaradi tega tako nesrečna, da ponoči ne morem spat.. plodovnice je malo, tako da ZO najbrž ne pride v poštev, pa tudi dojenček se zaradi tega težje obrne.... sicer je pa še nekaj časa, moram ostati optimistka user posted image

Očitno pa moja gospodična danes ne bo spala... pa tako zaspana je bila, da se je po tleh metala in govorila "mami, aaaaaj" user posted image Kdo bi jih razumel, otročke naše user posted image

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
16.7.2010 12:59:36   
Tinky
limma, do kdaj pa ima čas se obrnit? In kaj naredijo, če se ne? Avtomatično cr?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
16.7.2010 13:24:10   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

limma, do kdaj pa ima čas se obrnit? In kaj naredijo, če se ne? Avtomatično cr?

Nekje do 37 tedna... zdaj sem pa 35 t+3 d...Pušenjak pravi, da je do 36 t že večina obrnjena.. le še 4% jih ni user posted image Saj hčerka se je tudi obrnila konec 36 t, ampak je bila bistevno bolj živahna, tako da me ni tako skrbelo.... ja, pri nas je avtomatično CR, ker je bolj varen za user posted image in mamo (kot pa medenični porod). Pri meni pa itak ne pride v poštev, ker imam zelo ozko medenico.... no, saj je še nekaj časa, se moram prepričati v glavi, ampak saj veš, kako je to....

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
16.7.2010 13:36:04   
Marčevka2010
Uf, vročina, mene čisto izmozga. Prej sem šla le v knjižnico in v trgovino po par malenkosti, sem bila samo za pod tuš. Še spat sem šla za eno uro, ker se mi je kar vrtelo.Kdaj bo tega konec?user posted image

Mayci upam, da se bolečina poleže. Že tako smo čisto okorne s temi trebuhi, da te pa še kaj špika pa verjamem, da je obup. Mene ponoči med vstajanjem za na WC kdaj ful v križu zaboli, da se komaj poberem iz postelje.

Nirmanorwen: muckom je očitno tudi vroče, naša je bila vedno tečna kadar je bilo tako. Je potem na kakšnih ploščicah hladnih ležala kot ubita.

Žabica13: jaz imam 40 tetra planic, sem jih klela, ko sem jih likala, sicer mi je dragi tudi pomagal, ker se bi mi zmešalo. Je kar priden, tudi svoje stvari lika on, jaz nisem za likanje, samo najnujnejše in sedaj otroške stvari naju še čakajo. Bom pa imela tetra za vse živo, za pod glavo, če poliva, za vsepovsod, za previjanje bomo še videli kako bo s kolki.
Uf, verjamem, da težko spiš, če sine od tvojega take počenja, no upam, da se boste kmalu naspali, da boste imeli mir. Sedaj je še čas, potem bo vstajanje zaradi dojenčka.

Limma upam, da se dojenček do časa obrne. Naša je na glavi že ene 3 mesece, da mi je bilo prav čudno. In še vedno je. Upam, da tako ostane do konca.

Barbi čestitke za dvojčici!

Ploha upam, da bo obrat čim manj boleč in hiter. Pa zdrži v bolnici, naj ti čas hitro mine. Verjamem, da je sedaj tam obupno, pa samo na enem boku ležat, kriza. Drži se!

Punce kdaj se nese papirje za očetovski dopust, pred porodom? Sem čisto pozabila kaj je na CSD rekla. Po porodu pa samo sporočiš katere dneve koristiš? Moj bo po dnevih, ne skupaj, ker ga v službi potrebujejo, bo kakšen dan vmes šel delat.

Moram povedat še to: sem imela namen nabavit Dianatal gel, pa sem malo računala finance kako in kaj, ker skupaj z epiduralno je kar strošek. No, sedaj mi ga je kar dragi nabavil, bo darilo za moj rojstni dan in obletnico, ki jo imava ravno okoli PDP-ja. Zlat je. user posted image

Torbo za v porodnišnico pa imam že polovico napravljeno, tako, da vsaj lotila sem se je. Za boljši občutek, mi je moj ves čas težil. user posted image

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 16.7.2010 13:47:46 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
16.7.2010 13:56:20   
sasa36
limma koliko je težek tvojuser posted image ,da je na spodnji meji.Moj je tudi!!!!!

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
16.7.2010 13:56:32   
žabica13
limma čestitke za CTG pa user posted image user posted image da se user posted image  sam obrne in da ne bo potreben CR.

Žabica22 a ste sauno imeli včeraj potem? Še dobro da ni koga kap zadela pri tej vročini še peč zakurjena. Tudi ti si imela zombi noč - danes je bila očitno ena specialna noč, nas zgleda pol ni spalo. Aja, sej sine od user posted image  ne spi z nama v postelji, to si ne predstavljam, ker je že velik, ma 10 let, živi na štajerskem drugače, samo zdaj je za počitnice tu, verjetno bo še kake 3 tedne, potem ga pa bomo počasi "vrnili" da gremo lahko rodit. Je pa čisto dovolj da se zbudiš če 2 metra stran svoje nočne serenade pripoveduje bolj naglas kot v gledališču. Saj za nekaj je pa to dobro - tako se bo moj vsaj zmigal dokončat plac v dnevni, ker tudi on se zbuja zaradi tega ponoči. In bom končno imela posteljico za user posted image  kam dat!

tinky ti se mi pa smiliš danes, če moraš popoldne v tisti vročinski lonec.

Kaj pa kuhate zdej v tej vročini, meni se ne da preveč ker takoj le še bolj vroče. Pa itak ne paše jest. Tako da danes delam kar zelenjavno rižoto in solatko in je čisto dovolj.

Neposredna povezava do sporočila: 3420
16.7.2010 14:02:10   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Punce kdaj se nese papirje za očetovski dopust, pred porodom? Sem čisto pozabila kaj je na CSD rekla. Po porodu pa samo sporočiš katere dneve koristiš? Moj bo po dnevih, ne skupaj, ker ga v službi potrebujejo, bo kakšen dan vmes šel delat.

Jaz sem ravno danes opravila svoje "dolžnosti" na CSDju. Papirje lahko neseš od 60 dni pred PDPjem, pa kot jaz vem (za prvo info sem zihr, za tole pa ne tako 100%) vse do 30 dni PO porodu. Tja odneseš 4 obrazce: tvojo in njegovo vlogo, tvoje in njegove podatke o plači/zaposlitvi, priznanje očetovstva (če nista poročena) pa tam spišejo v obliki izjave.

Vsaj pri meni je bilo tako danes cca. 2 uri nazaj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3421
16.7.2010 14:18:40   
Marčevka2010
Saj izjavo o očetovstvu sva že zdavnaj uredila in oddala papirje zame, njegovih pa še ne. Torej lahko kar nesem glede njegove plače in dopusta? Me pa jezi, ker pri nas ne dobiš svoje kopije o očetovstvu, ko rodiš jih moraš klicat, da pošljejo v porodnišnico. Jaz bi jo imela rada pa že s sabo, ampak jih ne dajejo. Ne vem, če se mi da kregat. Je še kje tako? Velja pa to za Logatec.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
16.7.2010 14:21:29   
miska333
V Ljubljani ti dajo dve kopiji o očetovstvu!

Neposredna povezava do sporočila: 3423
16.7.2010 14:21:41   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Saj izjavo o očetovstvu sva že zdavnaj uredila in oddala papirje zame, njegovih pa še ne. Torej lahko kar nesem glede njegove plače in dopusta? Me pa jezi, ker pri nas ne dobiš svoje kopije o očetovstvu, ko rodiš jih moraš klicat, da pošljejo v porodnišnico. Jaz bi jo imela rada pa že s sabo, ampak jih ne dajejo. Ne vem, če se mi da kregat. Je še kje tako? Velja pa to za Logatec.
Ja, kot jaz vem lahko njegove obrazce kar odneseš, točne datume koriščenja dopusta pa sporočiš naknadno. Na CSD Moste-Polje so nama izdelali 4 kopije izjave o očetovstvu. Eno za vsakega od naju, 1 za njihov arhiv in 1 bodo poslali baje na upravno enoto. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3424
16.7.2010 14:27:20   
Marčevka2010
Meni je tudi logično, da morajo dat kopijo nečesa kar podpišeta oba, vsakemu eno. Bom jih malo podrezala v ponedeljek. Tu pri nas so itak vedno nekaj posebnega. user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?