Marčevka2010
|
Uf, vročina, mene čisto izmozga. Prej sem šla le v knjižnico in v trgovino po par malenkosti, sem bila samo za pod tuš. Še spat sem šla za eno uro, ker se mi je kar vrtelo.Kdaj bo tega konec? Mayci upam, da se bolečina poleže. Že tako smo čisto okorne s temi trebuhi, da te pa še kaj špika pa verjamem, da je obup. Mene ponoči med vstajanjem za na WC kdaj ful v križu zaboli, da se komaj poberem iz postelje. Nirmanorwen: muckom je očitno tudi vroče, naša je bila vedno tečna kadar je bilo tako. Je potem na kakšnih ploščicah hladnih ležala kot ubita. Žabica13: jaz imam 40 tetra planic, sem jih klela, ko sem jih likala, sicer mi je dragi tudi pomagal, ker se bi mi zmešalo. Je kar priden, tudi svoje stvari lika on, jaz nisem za likanje, samo najnujnejše in sedaj otroške stvari naju še čakajo. Bom pa imela tetra za vse živo, za pod glavo, če poliva, za vsepovsod, za previjanje bomo še videli kako bo s kolki. Uf, verjamem, da težko spiš, če sine od tvojega take počenja, no upam, da se boste kmalu naspali, da boste imeli mir. Sedaj je še čas, potem bo vstajanje zaradi dojenčka. Limma upam, da se dojenček do časa obrne. Naša je na glavi že ene 3 mesece, da mi je bilo prav čudno. In še vedno je. Upam, da tako ostane do konca. Barbi čestitke za dvojčici! Ploha upam, da bo obrat čim manj boleč in hiter. Pa zdrži v bolnici, naj ti čas hitro mine. Verjamem, da je sedaj tam obupno, pa samo na enem boku ležat, kriza. Drži se! Punce kdaj se nese papirje za očetovski dopust, pred porodom? Sem čisto pozabila kaj je na CSD rekla. Po porodu pa samo sporočiš katere dneve koristiš? Moj bo po dnevih, ne skupaj, ker ga v službi potrebujejo, bo kakšen dan vmes šel delat. Moram povedat še to: sem imela namen nabavit Dianatal gel, pa sem malo računala finance kako in kaj, ker skupaj z epiduralno je kar strošek. No, sedaj mi ga je kar dragi nabavil, bo darilo za moj rojstni dan in obletnico, ki jo imava ravno okoli PDP-ja. Zlat je. Torbo za v porodnišnico pa imam že polovico napravljeno, tako, da vsaj lotila sem se je. Za boljši občutek, mi je moj ves čas težil.
< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 16.7.2010 13:47:46 >
|