|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
20.7.2010 15:19:11   
rožica5
A lahko potem to sluz (čep) zamenjaš tud z belim tokom? Zadnji teden moram uporabljat kar dnevne vložke, ker mam beli tok. (Spet vložki po dolgem času user posted image .)

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
20.7.2010 15:22:55   
Masha_M
Jaz mislim, da ne. Imam belega toka zadnje tedne tudi ogromno, samo je ta izcedek bolj tekoč in nič lepljiv. Čep je pa res sluzast in lepljiv, tudi količina je precejšnja. Mene spominja na kakšne tiste sluzi v lončkih, s katerimi se otroci tako radi igrajo. S tem da seveda ni fluorescentno oranžen ali zelen kot otroške igrače. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožica5)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
20.7.2010 15:25:23   
rožica5
Aha. O.K. Hvala! user posted image  Očitno bo moje opazovanje izločkov še natančnejše user posted image .

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
20.7.2010 15:37:02   
žabica 22
Oj user posted image

ste se pa fino razpisale- se vidi da nas je že kar nekaj doma user posted image

BK355 mene osebno ta pregled ni nič bolel(za enkrat kaj me pa čaka pri moji g pa sam bog ve), pa nisem nič karvavela. Je pa res da je pa bila takrat v p ena zelo prijazna ginekologinja in je lepo rekla: vem da bo zelo neprijetno, zna malo boleti samo vi se probejte skoncetrerat in gledat svoja kolena da jih bosete čim bolj narazen držala. tako da en user posted image za tisto ginekologinjo.

igmipi: jaz sem svoje paperje oddala v petek. Verjetno ti še bodo poslali. Jaz bi na tvojem mestu poklicala in vprašala.

nimanorwen: user posted image eni natakarji nimajo pač filinga. Pa ne sekeri se kokr poješ poješ. Vse bo šlo potem dol.

Moj dragi user posted image user posted image - k sem šla na taprvi uz je šel on z mano(no vsakič gre z mano na preglede) in mu sestra reče vi bodoči očka se vsedite tam na stol boste gledal v ekran vaša dama bo pa takoj prišla samo da se sleče. In priracam jaz on mene glede k da me nikol ni vidu spodi brez user posted image in se jaz uležem in g takoj pove kaj bomo delali in končno zagledava najino pikico. In ona to vse pregleda če srček bije... in mojmu zraven razlaga kaj je kaj in ona utihne gleda naprej moj pa kr na enkrat glej k si po nosu vrta user posted image user posted image sej nisem vedla a nej pobegnem dol iz mize al nej se ugreznem v mizo al kaj nej naredim in pol unedve takoj v smeh padeta in mu lepo sestra razloži da je user posted image pomahu in si ni vrtu po nosu user posted image . Tako da nevem kje je on vidu zarodek velik 36mm vrtat si po nosu user posted image .

Ej a je katera pogledala naše teme kaj debateramo: kako peglamo, kako pucamo, kako prenašamo vročino in pa seveda kako nas deci jezijo user posted image .  Zelo smo pridne in naši moški naj bodo veseli da nas imajo, in naj nas ne jezijo! user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
20.7.2010 15:37:56   
BK355
Masha_M: Hvala za odgovor. Sem malo bolj pomirjena glede tega pregleda. Je pa rekla moja G, da ta pregled lahko sproži porod oz. ga pospeši. Jaz imam v zadnjem času zelo lepljiv in gost "izcedek", ki ga je veliko in je bel. Čakala sem na nekaj bolj obarvanega... user posted image Morda tapravi "čep" še pride, glede na to, da MV tudi pri meni praktično več ni.... Skratka, nekaj se dogaja. user posted image Me veseli, da se je krvavitev pri tebi ustavila. user posted image  

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
20.7.2010 15:41:40   
Masha_M
Malenkost! Me veseli da sem malo pomagala z informacijami. Da lahko vaginalni pregled kaj sproži sem pa tudi jaz že slišala. :) Upam da bo to res tudi pri meni, ker če dočakam PDP bo imel mali princ že oooooornk čez 4 kile. :(

(odgovor članu BK355)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
20.7.2010 15:44:35   
BK355
žabica 22: Hvala tudi tebi. Zdaj vem približno, kaj pričakovat. Kaj vse nas čaka na poti do naših user posted image ... 

(odgovor članu BK355)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
20.7.2010 18:25:01   
žabica13
Punce pozdrav,

uh danes sem pa imela za brat, ker sem čez dan bila malo stran od PC. Bom sigurno kaj pozabla pokomentirat user posted image

sem pa imela pregled danes (pri nadomestni ginekologinji, ker moje zdaj čez poletje ni) in sem prav slabe volje od tam odšla. Pa ne ker bi bilo kaj narobe, ampak zaradi dela te ginbekologinje. Zmerili so mi pritisk, poslušala je srček in izmerila trebuh. Vse skupaj je trajalo 2 minuti. N i si vzela časa niti za potipat kako user posted image  leži, pa ji verjetno ne bi vzelo več kot pol minute. Sem jo še vprašalala kako je zdaj s tem mojim zmehčanih MV, pa mi je rekla le da ne bo gledala ker sem že toliko noseča, da tudi če se rodi ne bi bilo nič narobe user posted image  Halooooo??? Do uradnega PDP imam še več kot mesec dni in meni se le zdi malo zgodaj, da ženskia da tako izjavo. Še dobro da imam čez 2 tedna spet drugo G., te res ne želim več. Jutri pa še v Dravlje na odvzem brisa za streptokok B. Glede na to, da je to privat, so verjetno malo bolj prikjazni. A, sem pozabla povedat, ko se merila utrip s tisto aparaturo jo je naš user posted image  brcnil direkt v tisto mašinco, prav ji je user posted image  (da ne govorim da sem jo vprašala če je utrip v redu - prejšnja mi je vedno to že sama povedala - in mi je odgovorila da utrip je pač utrip, grrrrrrrr).

Tinky upam da si že boljše volje. Ponavadi se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha. Je pa zoprno če se dan tako začne.

Masha_M super tematiko si odprla oz. zelo lepo razložila o čepu user posted image  Upam, da kljub velikosti vašega user posted image  še kak dan ostaneta 2v1!

rožica5 jaz imam podoben PDP kot ti, pregled sem imela danes, prejšnjič pa pred 3 tedni. Naslednji pregled imam čez 2 tedna (tudi prvi CTG pri 37. tednih)

nimanorwen sem študirala da delaš popolnoma prav, da svojo muziko neseš v P. Tako boš vsaj poslušala nekaj kar ti je všeč (pa Zoja je tega verjetno vajena). Drugače pa lahko tam vrtijo po svoje in nikoli ne veš kaj je na sporedu. Ko je šla moja mama mojo sestrco rodit, se je na radiju vrtela "Road to hell" user posted image  Optimističen začetek poroda (no pri njej še bilo v pol ure vse fertik, tako da bi lahko bil še mnogo hujši hell)

Vas bom še potem kaj pokomentirala, ker me čaka kuhanje.

(odgovor članu BK355)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
20.7.2010 18:37:23   
Masha_M
Aja, še nekaj sem pozabila vprašati. Koliko ste/boste plačale tiste, ki boste samoplačniško opravile bris za streptokok? Nekje sem zasledila, da je ena napisala, da pri njenem ginotu to stane 13 €, sestra od mojega pa je danes vrgla ven cifro 50€, kar se mi zdi vseeno kar en velik znesek.

P.S. Naslednje preglede imam na sporedu 30.7. in 10.8., čeprav ne verjamem, da jih bom dočakala. :) Ampak naj bodo za statistiko. ;)

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
20.7.2010 18:45:57   
rožica5
žabica13: Te zelo razumem, kako se počutiš, ko te ginekologinja tko na hitrco obdela. Nekateri sploh ne razumejo, da nam nosečnicam ful velik pomeni, da se ti posvetijo, ker nam ni vse logično. Jaz ponavad tud te preglede zlo na hitro opravim in vedno se sprašujem, kako te lahko v tistih dveh, treh minutkah pogleda. O.K. sem še mlada (27), sam to še ne pomeni, da ne more bit nič narobe. Včasih pa dobim občutek, kot da moja ginekologinja tko misli. Ahjoj!

Kakšen pregled je to za streptokok B? Pojma nimam user posted image . Hm.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
20.7.2010 19:19:15   
žabica13
Jaz grem streptokok bris dat v dravlje in je samoplačniško okrog 30 eur. Je pa baje v postojni precej ceneje, mislim da 13 eur, samo spet odvisno od kje si, da ti z bencinom vred ne pride potem dražje kot v LJ.

Streptokok, če si slučajno okužen z njim zate ni neveren, je pa lahko nevaren pri porodu za otročka (če si slučajno okužen). Če vedo da si okužen ti dajo antibiotike (in ob rojstvu tudi otroku) da ne bi prišlo do kake okužbe. Bo katera znala lepše napisat.

(odgovor članu rožica5)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
20.7.2010 19:34:06   
kamelija
Hojla!!! Danes sem pa še posebej vesela, ker sem zvedela za spol - končno! Imeli bomo punčko!user posted image user posted image user posted image . Pa vmes se je obrnila na glavico, ker prejšnjič je bila še medenična vstava. Upam, da tako ostane do konca! Imam pa tudi jaz zdaj čez poletje nadomestno G in upam, da ne bo tako kot pri tebi Žabica 13. Očitno so že vsi z glavo na dopustu.
Tiste, ki bi prej rade rodile in upate, da bi vaginalni pregled kaj sprožil - morda pa poskusite še malouser posted image . Mogoče pa tud pomagauser posted image

Nimanorwen tole s tortiljo mi je bilo pa smešno do konca! Si kar predstavljam scenouser posted image

Moja pupika, ki je še zmer ful živahna, tudi uperi ritko v vrh trebuha, nogice me pa nekje ob strani žgečkajo. In pol tako malo levo pa desno menja položaje.

Limma zate en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo vse tako kot mora biti!

Celulit ga je preveč povsod, sam še na obrazu neuser posted image
Popek se je meni tudi že v 7 mesecu izbočil, prav smešno je ko ga potipam.
Linea negra jaz jo imam že od tretjega ali četrtega meseca in je vidna z avionauser posted image

Tako zdaj pa grem malo tačke v luft dat me že ornk bolijo.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
20.7.2010 19:35:16   
kai1
oj

Streptokok B, moja G ga dela v 38t, stane pa 10€. Ne vem, če pa dela bris tudi za "zunanje".

Jutri imam pregled, upam, da je našuser posted image  primerno zrastev.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
20.7.2010 19:58:25   
žabica13
kamelija čestitke za pupiko! Zdaj se po imenu z njo lahko začneš pogovarjat user posted image

kai stiskam, stiskam pesti da bo jutri vse kot mora biti. To je zate in tvojo pupiko user posted image user posted image user posted image user posted image

o legi..moj je ravno danes rekel da imam v bušiju očitno malega Pahorčka, ker se je mali tako na levo naguzil, da sem prav visela v levo. Že kar dolgo zelo obožuje levo, zato tudi na levem bboku malo težje spim in pač izrabljam desnega. Tudi jaz noro čakam spet spanje na trebuhu!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
20.7.2010 20:04:16   
NatašaC
Še en glas od mene.
Sicer vas berem, sam kaj napisat je pa že umetnost. Mi smo bli pa v soboto na morju in potem smo prespali pri mojih na Wajdowskem in se skoraj skuhali. Tako da je bil cel vikend bolj zabušavanje. Zdaj pa delamo na tem, da v četrtek gremo na morje za ene 3, 4 dni. Jutri gre moj dragi pobrat 2 šiva iz prsta (razlog za prestavljen dopust), pa jst moram še malega na infekcijsko peljat. Že od nedelje tarna, da ga boli glava in se ene 4,5 × na dan za par minut drži za glavo in joka. Potem je pa po cca 5. minutah vse ok. Tako da pojma nimam, kaj mu je. Sem mislila, da ga ušesa bolijo, pa ga baje ne, ker sva bila danes pri splošnem. Jutr morava pa še na infekcijsko dat kri, če ni mogoče kake borelije fasal. Upam da ne in da se bo to nehalo samo od sebe. Ker drgač dopust čav čav. Naslednji torek moram itak že v P dat kri pa vodo, v sredo pa it za par ur noter kot pripravo na CR. Joj me bo čas povozil. Jst mam pa še toliko stvari za pospravit, pa je vsak dan kaj. Dan pa tako hitro mine. Oprala sicer sem stvari za dojenčka, neki moram še zlikat, neki sem že, torb še nimam pripravljenih (bom, ko pridem z dopusta začela delat na tem). Da o kakšnem generalnem čiščenju ne govorim, kuhinja (jedilnica in dnevna in pisarna v enem) je polna papirjev od mojega in od mene in bo treba to še dat v red. Ker je obupno. Službenega računalnika še nisem vrnila (mam skoraj že pripravljenega, sam mi ga zgleda da tut ta teden ne bo zneslo uredit). Sicer je pa šef rekel, da ni panike, da vejo, kje me najdejo. In kolkr vem namesto mene itak še nimajo nobene. Vsaj da bi jst kaj vedla. Al pa mogoče. Zdaj so v šoli počitnice, tako da ni take panike.
Nč, pejmo še mal pospravljat. Punce, držte se, pa uživajte v trenutkih, ki prihajajo, kakršni koli že bodo. Upam, da kar najlepši.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
20.7.2010 20:19:17   
mayci
Še kratko večerno javljanje..user posted image

kamelija, user posted image user posted image za pupiko!

kai, jutri srečno na pregledu.

NatašaC, upam, da izvidi krvi ne bodo pokazali borelije in da bo tvoj fantek hitro ok! user posted image user posted image Pa uživajte potem še na morju konec tedna.user posted image Jaz bi tudi še šla, samo po mojem ne bo več časa...

MashaM, a tudi ti računaš, da boš šla malo prej v Rim..user posted image

nimanorwen, ja, kar nekaj me v šoping sili, imam kar naprej občutek, da še nimam vsega user posted image , pa drug mesec bo itak suša s tem...user posted image Danes sem še drugič preverila torbo za v P in nahrbtnik z user posted image cotkami za domov, pa sem končno pomirjeno ugotovila, da res ne rabim nič več.user posted image Tudi ostalih oblačilc imam za prvo silo dovolj, sem res malo stvari nabavila, ker bom raje potem,ko bomo videli našega škratka in končno vedeli, kaj ima med nogami...user posted image

Ravno danes je rodila prijateljica, ki je pričakovala user posted image (po uz-jih), dobili so pa četrtega user posted image ... Tako da...user posted image
Tako ali tako je pa najbolj pomembno, da bo lahek porod in zdrav otroček!user posted image

Jutri pa imam tudi jaz obširen pregled v P, bom tam že od zjutraj in to na zajtrku in kosilu, vmes pa preiskave krvi, urina, ctg in mislim, da tudi uz.. Tako da se bom javila popoldan oz. zvečer.user posted image

Lepo nočko in se tipkamo!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
20.7.2010 20:32:02   
uršula83
Pozdravljene!
Na morju je blo svinsk vroče, mali je zaspal vsako noč po polnoči, tko de sm še bul zdelana kot doma. Js kumi čakam da rodim ker me use boli, nizek pritisk mam, zato se mi občasno vrti, bolijo me use kosti in trebuh. V prvi nosečnosti pa sm bla ko rožca, zdej sm pa ko en plevel.
Glede čepa: js ga v prvi nosečnosti nism vidla oz. se mi ni odlušču, je pa res, da sm bla čez rok pa so mi dal en gel pa predrl mehur, de ni šlo spontano.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
20.7.2010 20:32:41   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: mayci

MashaM, a tudi ti računaš, da boš šla malo prej v Rim..user posted image

Aha. Kot prvo, ker so mi že v 26. tednu prvič ustavljali popadke, kar pomeni da je mali neučakan, maternični vrat pa ne glih v najboljši kondiciji, kot drugo pa zato, ker je mali zaradi moje sladkorne precej hitreje rasel in torej zdaj nič ne tvegamo, da bi se rodil nerazvit in/ali shiran. :) Imam torej več razlogov za it prej, kot kasneje. :D

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
20.7.2010 22:07:16   
claudie
Se vam še jaz pridružim, brala sem vsake toliko malo, malo več na tistem zasebnem forumu avgustovk, ne pa kaj veliko...Se bom potrudila, da kaj več napišem.

Tukile sem mislila napisat o streptokoku, ker imam lih neki izkušenj. Da povem mojo zgodbo. No pri prvem, reojen sept 2008 se je ravno začelo govoriti o tem streptokoku, no in kolegica je rekla gin če ji naredi test in ji ga je...valda jo je skoraj kap, ker je mislila, da bo itak negativen. Evo enaka zgodba pri meni, rečem gin če bi lahko dala bris na test in je to naredila (je pa res fuuuul fajna, se fuuul potrudi, vedno vse pregleda, skratka kapo dol). No in ja pri meni tudi pozitivno, ma adijo pamet, skoraj me je kap. No potem sem precej prebrala in ja dobiš ga lahko kjer koli, recimo na javnem vc-ju, bakterija pač živi kjer koli in za žensko ni nevarna. Nevarna pa je lahko za dojenčka, ker se lahko v porodnem kanalu okuži, zato je samo pomembno, da se ve, če si okužena, da ti dajo antibiotik in je to to. Meni so ga dali (v žilo), tamal se ni okužil, so mu pa zaradi tega dvakrat vzeli kri in je bilo vedno vse ok, zato ni dobil antibiotika. Iz preventive ga dobi samo mamica v času poroda, dojenček pa samo če je okužen. No pa da ne govorim, da so me takat v porodnišnici spraševali, ja kako da vam je pa naredila test, je blo kej narobe, skratka en kup vprašanj...pa ni bilo nič, pač jst sm rekla oz. prosila, pa je dala. kao da niso glih veseli, da dajo gin bris na test ker je drago...no sedaj so pa omogočli da se po normaln ceni plača samoplačniško...in danes so meni še enkrat vzeli bris, danes sem imela drugo gin (moja žaaaaaal na dopustu), pa mi je rekla, da sedaj vzamejo bris iz nožnice in iz črevesja (dva testa), vsak po 10 eur (ZD NM), rezultat pa dobim domov v roku trh dni, pa na prvo stran materinske knjižice dobiš štempilko, da če greš recimo prej rodit, da iz P pokličejo v laboratorij, da vprašajo- tko mi je dans povedala gin.
No evo...upam, da sem vam mal pomagal, ker dve leti nazaj o tem ni noben nič vedu, v P so me gledal k da bi z nevem kje padla...ma kr neki, nobeni mi ni povedu, kje vraga to stakneš....
Je pa fino, da se test naredi čim kasneje, da ne bi bil lažno negativen.

No pa da povem še nekaj malega o sebi, rok imam 9.8., tamali lepo brcklja, danes sem imela prvi ctg in je bilo vse ok, doma imamo enega živahnega sončka Patrika, ki bo sept. star 2 leti, tko, da dolgčas ni niti sekundo, pa ena taka mala čvekica je, da nas res skoooz zabava.

Kar se pa opreme tiče....mamo vse doma...samo še večino v prafaktorjih, zibka še v garaži v kosih, vse cotke še za oprat....jaz pa kar nekaj sanjam...oz se zanašam, da je bil prvi 5 dni čez rok, da brez veze, da hitim..sam tko, ko me kaj zvije, se pa mal zavem, da bo kmalu treba mal mignit...
Sej ne vem, nisem tko dobro brala, ve imate že v tavečem pripravlejno?...Ne me prestrašit, ali pa tudi, da jutri začnem prat...

pozdravček.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
20.7.2010 22:10:34   
žabica13

user posted image

user posted image

PDP
NICK
(STAROST) KRAJ bivanja in poroda  (ŠT.nos.-ŠT.otrok) SPOL NASLEDNJI PREGLED 
KG+/-

1.8.2010
Spacebaby (29) Tržič (1., 0) user posted image
Tinky (32) Koper/Izola (2, 1) ,  KG + 8 NP 26.07 (CTG) user posted image
miska333 Postojna (1., 0) user posted image
Lenny1 Ljubljana (1., 0) KG + 8 kg NP 22.07 user posted image

2.8.2010
Zoya27 (31) ok.Celje/Celje (2., 1), KG +13 kg NP 21.07.2010 user posted image
kajsica
anonimna
monika
MB
Malena29 Maribor/MB (1., 0) user posted image

3.8.2010
BarbiG  - RODILA 14.07.2010 PUNČKI ENEJO IN ELO user posted image user posted image
Szk
Biba77
Aisha86 (23) KP - Kras/Postojna (1., 0) user posted image

5.8.2010 
Pikicabuka
saša36 Celje (2., 1) user posted image

6.8.2010  
BK355 (1., 0) NP 28.7.2010

8.8.2010 
Listek (2., ?)  user posted image Predviden datum za CR: 03.08.2010
Barbet (32) Ljubljana (1., 0) user posted image
Dreamy. (26) Ljubljana (1., 0) + 10 kg NP 21.07.2010(zunanji obrat) in 22.7.2010 user posted image
Claudia99 (23) (1., 0)
NP 19.07.2010 user posted image

9.8.2010
cebelica81 (1., 0)
anchy82 (27) (2., 1.)  + 7,5
kg  NP 28.07 (CTG) user posted image

10.8.2010  
pika.ana (30), maribor, 1., 0, punčka user posted image  + 3kg
danana
ooooo (22) (1, 0) NP 23.07.2010
strelka (22) (1, 0)
Solis (32) Ljubljana (2., 1) + 8,5 kg user posted image -RODILA 11.07 PUNČKO ANO user posted image

11.8.2010 
jeny
mayci (29) (2., 1)  Kamnik + 9 kg NP 21.07.2010
sky77 Ljubljana (3., 2) 
Masha_M (28) Ljubljana/Postojna (1., 0)  + 16 kg
NP 30.07.2010 in 10.08.2010 user posted image

12.8.2010 
Bambina22 (33) Ljubljana

13.8.2010      
mateja30
Sinja
vvvv (30) +5kg
aandrejka (25) (1., 0)
Ploha (22) Gorenjska (2., 1) + KG 10
Mamica26 (1., 0) user posted image

14.8.2010
ledenkaa + 10 kg NP 23.07. (CTG) user posted image
Anneda (31) Kamnik/Ljubljana (3., ?)   -2kg
Ina11 NP 21.07.2010 user posted image
Lepka (29) Ljubljana NP 23.07.2010 user posted image  

15.8.2010
tijica
arubba
tjaša79
Papi75  (34) Pragersko (2., ?) + KG 3
Nimanorwen (25) Grosuplje (1., 0) NP 23.07.2010 (CTG) in 29.07.2010 (UZ)  user posted image
Bushi (25) Cerknica okolica (1., 0) user posted image
IGMIPI (31) Vipavska dolina (1., 0) + 14 kg NP 23.07.2010 user posted image

16.8.2010   
kai1 (30) okolica LJ. (4.,1.)  + 7,5 kg NP 21.07.2010 user posted image
Mushroom

17.8.2010
Amoss (24) Maribor  (2., ?)  +1,5kg
Marčevka2010 (31) okolica Lj. (2., ?) + 10 kg NP 03.08.2010 (CTG) user posted image
Žabica22 (22) Ljubljana (1., ?) +17kg NP 23.07.2010 (CTG)  user posted image
limma (2., 1 user posted image ), 
+ 0 kg NP 21.07.2010 user posted image
Kamelija Ljubljana
Mini13

18.8.2010
hermy1 (44) (5.,3.) NP 27.7. (CTG) user posted image
Spela30 (30) okolica Celja (1., 0) 
Nanes (24) Primorska + KG 4 user posted image
FirstTimeMummy (24) Ljubljana (1., 0)  user posted image
Zlatolaska (22) Medvode (1., 0) user posted image
NatašaC (30) Litija/Treb - Ljubljana (3., 2)

19.8.2010
Tinna25 (PDP po M 31.8) (26) Maribor (1., 0) user posted image

20.8. 2010
tasi84 (25) Gorenjska/Radovljica (2., ?)
mali slonček (25) (2., ?) 
cebelica2010 (33) Ljubljana (2, 1)

22.08.2010 
irma78 (31) Ljubljanaž/Lj. (2., ?) 
Bacek (31) Gorenjska (3., ?) user posted image
BarbaraGS Ljubljana  NP 23.07.2010 user posted image

23.8.2010
Biona (34)
Maribor
CAT Ljubljana
(3, ?)

24.8.2010
Kameljia Ljubljana + 19 kg

25.8.2010
žabica13 (32) LJ okolica/Goriška    NP 03.8.2010 + 12 kg user posted image
novamami (28) Kočevje / Ljubljana (1., 0) NP 20.7.2010  +5 kg user posted image

26.8.2010
lumpa6 (37) Ljubljana (7., 5.) user posted image
nikitek
Ninci (32) Lj (3.,user posted image )
27.8.2010
miska08 (28) Maribor (2., ?) user posted image
Rožica5
NP 06.08.2010

28.8.2010
liam.90 (1., 0)
Loly89 (20) Primorska (1., 0)   

29.8.2010
LIDIJA_SANJA (2., ?) 
LenaSmol (27) Ig  52 kg
Uurshika Gorenjska (3., 2) user posted image
Jomi (28) Trbovlje (1., 0) - 1 kg NP 22.07.2010 user posted image

30.8.2010    
Uršula83 (26) (3., 1)   +3,7kg 
NP 22.07.2010 (UZ) in 23.07.2010

Avgustovskih  2010 je 86

ŠTEVILO user posted image  = 20
ŠTEVILO user posted image = 17
ŠTEVILO user posted image  = 49

SKUPAJ user posted image  = 86                    

user posted image  

Z NAMI SO ZAČELE :
- Nefretiti user posted image      

PREGLEDI V JULIJU:
21.07.2010 - Žabica13 (odvzem brisa za streptokok B), Dreamy. (zunanji obrat), Kai1, Zoya27, Ina11, Limma in Mayci
22.07.2010 - Jomi, Uršula83 (UZ), Ledenkaa (CTG), Dreamy. in Lenny1
23.07.2010 - Lepka (CTG), Uršula83, Igmipi, Nimanorwen (CTG), ooooo, Žabica22 (CTG) in BarbaraGS
26.07.2010 - Tinky (CTG)
27.07.2010 - Hermy1 (CTG)
28.08.2010 - Anchy82 (CTG), BK355
29.07.2010 - Nimanorwen (UZ)
30.07.2010 - Masha_M

PREGLEDI V AVGUSTU:
03.08.2010 - Marčevka2010, Žabica13 (CTG)
06.08.2010 - Rožica5
10.08.2010 - Masha_M

LINKI DO ZANIMIVIH SPLETNIH STRANI SO NA SEZNAMU NA STRANI 139 (DA NE BO TOLIKO PROSTORA ZAVZELO VSAKIČ)

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
20.7.2010 22:15:12   
žabica13
Claudie dobrodošla med nami user posted image user posted image  Pa hvala ker si nam tako lepo o streptokoku napisala. Te lahko še vprašam, če je odvzem brisa kaj boleč?

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
20.7.2010 22:53:55   
Masha_M
Claudie: Kje pa imaš ginekologinjo? Misliš da bi lahko šla tudi jaz k njej samoplačniško naredit bris? Aja, in seveda dobrodošla. user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
21.7.2010 7:25:05   
žabica 22
Jutro čveke user posted image

najprej ena user posted image

žabica-masha_m- bris za streptokok v dravljah sem bila prejšni teden in stane celih 35 eur. Izvid dobiš še isti dan. Te punce pokličeje. Kar se pa tiče paperja- izvida ti ga pa pošlejo ali pa si ga greš sama iskat. Skratka v roku 2dneh imaš izvid doma.
Malo je neprijetno ker te s tisto krtačko notri popraska- Ni pa isti pregled kot za bris materničnega vratu-(beri- ti ne vstavlja kluna notri). Vsega skupej max 2min. Žabica če te bo imela reševa jo prosi da te pregleda če si kaj odprta- mene je zadnič lepo vprašala če me še kaj zanima kako nosečnost poteka... Skratka vidi se da je 1A ginekologinja. In pomojem ti bo to z veseljem naredila. Kdaj imaš uro za odvzem? Če si za greve lahko na eno kavico, ker jaz blizu stanujem. user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
21.7.2010 7:32:03   
Tinky
Jutro,

jaz sem imela pa isti dan odvzem brisa za streptokok samoplačniško in pri svoji ginekologinji, torej 2x. V Postojni mi je vtaknila uno železo (kljun) in odvzela bris. Moja G mi je pa samo palčko vtaknila v nožnico in rito. Kot je napisala claudie, se zdej preveri prisotnost bakterije v nožnici in črevesju.
Kot samoplačnica sem čakala na izvid 5 dni, pri svoji G, sem pa izvedela na naslednjem pregledu, torej 1 teden.

Vidim, da vas ima danes cel kup pregled. Srečno vsem!!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
21.7.2010 8:39:16   
žabica13
user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?