|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
21.7.2010 21:42:00   
tinkatonka
Jaz sem pa zdele tako dehidrirana, da sem si odprla en radler user posted image . Moj si ga noče delit z mano, tak da bom primorana celga sama spit, saj njemu ne paše. Ampak se ne pritožujem, me res odžeja.

Sobica je pa tko lepa, ko zdaj stoji notri previjalnauser posted image . Pa še mami mi je prinesla opran ležalnik in lupinico, zdaj samo prevleke na ogrodje naštimam pa je. Sem tko vesela, da se dogaja.user posted image

A septembrke že rojevajo..... Joj čist prezgodaj, ta je imela rok 5 dni za mano. user posted image Upam, da je z detetom vse OK.

NiNiBo....super za dober pregled. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prekrasen uvodu v življenje v SLO.

hrana....nimam posebnih želja, ampak res čisto nič. Paše mi jest vse, edino radler mi pa res diši. user posted image Ampak to je itak zarad tega, ker je tok vroče.

Zdaj grem pa dol iz kompjutra, ker ima mož še par stvari za firmo za naredit.

Imate kakšne posebne plane za jutri? Jaz dobim dopoldne obisk prijateljice s sinčkom in srčno upam, da bo moj sinko kaj bolj "normalen", kot je bil danes. Popoldne pa klasika, pred hišo, mali na kolesu, peskovniku, vrtni hiški, jaz pa v senci. Komaj čakam spet ohladitve, ki se napovedujejo čez vikend.

Čav bav

Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
21.7.2010 22:14:33   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Teodora, daj se zapelji v Žabnico do Alise in tam poglej za modrce.

Jaaaaaaa, benika!

Imam jih! koncno...., modrcke, ki so mi prav user posted image user posted image user posted image

Hvaaaaaaaaaaala!!!!!!!!!!!

T.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
21.7.2010 22:17:27   
Lenca78
Ojej dejte nehat 10.9. mam jest rok in niti slučajno še ne mislim rodit sej nimam ama ništa še prštiman :( nimam niti postlce niti previjalne niti vozička, ki sem ga by the way naročila že 24.5. in ga še kr čakam grrrrrrrrrr baje čakajo lupinco user posted image tko da nej naša user posted image lepo čaka da pride njen dan.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 22:25:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Klemcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3779
21.7.2010 22:50:13   
tejči28
Dojenje-jaz semv bolnici še imela premalo mleka,ker je bilo vse tak stresno,doma pa je bil taki naval mleka,da sem mogla nekaj časa redno stiskat mleko ven.Veliko sem pila čajev nesladkanih in jedla raznoliko.Za dojenje nisem pila ničesar.Dojila pa sma se 18m.Kljub temu,da sem mu
že v P dala dudico,ker je imel krče zaradi njihove prehrane. 

Jaz še ne morem rodit,ker še nimam vozička,ga še morem naročit,za torto za P še nimam nič,oblekice še niso na novo oprane.Tak da še nisem pripravljena,v drugi polovici avgusta najprej.user posted image

Sem bila danes na borzi,da se odjavim in mi reče,da se morem najprej prijavit na CSD.Mislim jezna ko ris,ker ko sem klicala,so mi pa povedali glih obratno.Zdaj mam še letanje,in še opravkov.Še dobro,da ima moj drugi teden dopust,da bom lažje urejala.

Hrana-jaz tudi nimam nekih posebnih želja.Vse mi paše za jest.user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 21.7.2010 22:51:03 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
21.7.2010 22:51:50   
tejči28
user posted image   Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

22.7. hanizali,nenka7,archie
23.7. cresisy
26.7. lillchy123,corfu
27.7.
mala,SOncIca
28.7. laliela
30.7. tejči28,benika-posvetovalnica
02.8. nadka30,natalija28
03.8.
T.Z.,benika-APN
04.8. tpmc,mala2001,klemcy,lilchy123 APN
       bambinca
05.8. lenca78,Jinx
06.8. tannya
10.8. katrinka,sanje2,NiNiBo
11.8. almera ,malecka_mateja,tinkatonka
17.8. božička09
18.8. inčy
23.8. katrinka

user posted image     UZ pregledi    user posted image

20.7. tinkatonka,katrinka,lillchy123
28.7. laliela
29.7. benika
02.8. nadka30,nenka7
04.8. tpmc
06.8. Jinx
10.8. sanje2

user posted image      CTG      user posted image

22.7. hanizali

23.7. cresisy
03.8. T.Z.
10.8. katrinka
11.8. malecka_mateja,tinkatonka
20.8. malecka_mateja,tinkatonka
23.8. katrinka

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
21.7.2010 23:25:15   
mery15031981
:)

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

Neposredna povezava do sporočila: 3782
22.7.2010 7:55:09   
mala
user posted image Moja prijateljica je včeraj povilauser posted image sinčkauser posted image Marka v 37t težkega 2700g in velikega 49cm, ful sm vesela zanjouser posted image bravo!!!! Z njima v glavnem vse o.k. Čestitkeuser posted image

Ja zdej se bo počasi začelo, me zanima katera Septemberka bo šla prva v Rimuser posted image , no jest bi še počakala do ringarajinega Bazarja, ki ga vsako leto obiščemo in je raj za otroke, potem pa lahko grem...se pravi enkrat po 10. Septembruuser posted image

Hrana - kakšen mesec ne jem več paradižnikauser posted image  pa tok sem ga imela rada!! Obožujem sadje...se mi pa zaenkrat ne lušta nič sladkega, kar mojim user posted image kg zelooo odgovarjauser posted image

Sobica - je končno pobarvanauser posted image , sem jo kar na modro prebarvala...jah posledice so zelo boleče rokeuser posted image  sej se tolažim s tem, da bo v dnevu ali dveh bolje...

Zdaj pa še voziček, pa zadnje malenkosti za user posted image .....in ne morem verjet, da gre tako hitro.

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
22.7.2010 8:02:58   
Natalija28
Dobro jutro.

Jaz pa že od 6h ne spim. Zbudile so me grozne bolečine v spodnjem delu trebuha in pa v križu!!!user posted image   Miško je mel pa neke čudne gibe, čist drugačne kot sem jih bila vajena zadnja 2 tedna. Me je kar panika zagrabla... Zaj sicer s5 brca kot treba. Pa bolečina ni več tako grozna. Pa še najava, da je ena od septemberk že rodila (jaz mam na isti dan rok kot ga je ona mela) me je prestrašila! Jaz upam, da ni nič no... Glede na to, da je bolečine skoraj čisto ponehala. No, mam že res skoraj čisto vse za user posted image , tak, da tudi če preseneti oz. pohiti mam pripravljeno. Oprano še edino ni...user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
22.7.2010 8:24:29   
benika
Teodora, super da si našla modrčke. Je fajna trgovinca, a ne?

Moja noč je bila katastrofalna. Že včeraj zvečer okoli 20h so se pričele pojavljati rahle bolečine v trebuhu. Potem pa je bilo vse le še bolj intenzivno in boleče in okoli 23h sem že fajn dihala. HB popadki niso bili redni ampak so prihajali kakor se jim je zazdelo in nekje okoli 1h je vse skupaj prenehalo. Me pa danes vse boli in trebuh in križ, je pa vsaj mala zelo živahna.

Načeloma ne paničarim, sploh ker bo to že 3. otrok in nekako vem, kdaj gre zares. Me je pa vse skupaj malce prestrašilo. Sem v 33. tednu in bi še vseeno rada počakala vsaj 2-3 tedne preden grem v P. Mi je pa vse skupaj dalo malce misliti in ravno zaradi tega bom ta vikend lepo nakupila najnujnejše za malčico in oprala voziček. Če me kaj prehiti pa ima moj dragi že toliko prakse, da zna sam potem manjkajoče stvari pripravit.

Tannya, sladkor je OK?

Jutri na srečanje pridem tudi jaz. Tokrat čisto zares, ker me bo pri Jinx čakal tunelčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
22.7.2010 8:33:30   
katrinka
tinka - super za vozicek, pol pa le pokazi kako slikco tu goruser posted image

hanizali - a so kej rekl zakaj ze popadki - najbrz moras sedaj kr orng pocivatuser posted image kaj pa je bilo s sosolko tvoje pupeuser posted image

ninibo - ma super za pregled, res so vse porihtal, ti je kr odleglo a neuser posted image

ej punce a mislite da bom jaz tudi dalj casa v p,ce upostevamo da rodim 37-38 teden nedonosencek ne bo,pa predvidevamo da ni zlatence ali kaj drugega - samo zaradi teze bi nas obdrzali dalj casa notri...

za seznam - 27.7. uz in ctg

a ja - septembrke,prva grem jaz v rim - da ne bi katera prehitevala...ce me katera prehiti mi je dolzna en cokoladni jezek a pravuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3786
22.7.2010 8:49:54   
kajča
ojla punce,

mi smo končno iz morja, po 10 dneh v prikolici smo vsi srečni, da smo spet doma. Prejšnji teden je bilo za znoret, vroče, da tudi dihat nisem mogla, kot bi imela 1/3 pljuč. Zdej pa doma lepo hladno, če je potreba klima in neskončno uživam.

Včeraj sva iz podstrehe prinesla oblačila, ki jih moram še oprat, prav tako voziček. Me sicer ful mika, da bi kupila novega, pa vem, da je ta še čist ok. Kaj pa vem, mogoče si še premislim.

Kdaj in kje imate jutri srečanje? Mogoče bi lahko prišla.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
22.7.2010 8:51:17   
benika
Kdaj in kje imate jutri srečanje? Mogoče bi lahko prišla.

Pri Brunarici na Bizoviku.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
22.7.2010 9:03:08   
tannya
Dobro jutro,

danes me čaka pulmolog, sploh ne vem kako se bom pripeljala do centra v tej vročiniuser posted image . Pa že od včeraj sem ful sitna in taka čudna, brez energije in vse mi gre na živce...Upam, da kmalu mine.

Tinkatonka: sem bila kr fauš, ko sem prebrala, da si včeraj pila Radleruser posted image . Jaz si nič takega ne smem privoščiti in zato imam še večje lušte...Pa super za voziček!

Benika: upam, da se boš kmalu bolje počutila...tovrstni popadki so lahko kar veselica... Moj sladkor je bil včeraj tak: 5,3 po zajtrku, 7,1 po kosilu (jedla sem polnozrnate testenine s tuno in zelenjavo..user posted image ), 5,8 po večerji (jedla purana , zelenjavo in pečen krompir..). Če mene vprašaš, je bilo kosilo bolj zdravo...Bom videla kako bo danes.

Srečanje: vidim, da nas bo cela četicauser posted image user posted image , super.

Včeraj sem ugotovila, da bomo res morali nabaviti nov voziček, pa tudi košaro. Me kar malo jezi,ker sem računala, da ne bo treba. Sem pa včeraj nekaj nakupila v lekarni (kreme in fiziološko...), pa lanolin in take reči. Sem imela kar malo boljši občutek. Pregledala sem tudi obleke in vidim, da kar nekaj stvari imam. Dokupiti bom mogla kakšne žabe, majčko in kakšno povijalno plenico, pa mogoče še kakšno malenkost. Pa seveda komplet za iz P...čeprav tega pa včeraj nič nisem našla...

Lepo bodite, Tanja

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
22.7.2010 9:36:30   
lillchy123
jutro user posted image

punce, zdej ga pa takoj nehajte biksat s temi popadki!!!!

katrinka- zdej me ma pa da bi te kar mal kregala, ampak sam zato, ker te mam rada. user posted image nehi mislit na to kolko časa boš v porodnišnici in kako bo. če pa že res ne moreš, potem pa se ne sprašuj, kako bo, ampak misli lepe misli. porod bo hiter, dobila boš štručko, čez tri dni gresta domov.. user posted image ne išči slabih stvari ampak razmišljaj o dobrih! Vem, da ni lahko, ampak potrudi se! Tudi stres slabo vpliva na user posted image .
Če jaz prav razumem vse skupaj, imaš ti slabo posteljico, kar pomeni, da otrok ne dobiva dovolj hranil in ne raste dovolj? Po tej logiki bo imelo dete ob sprožitvi poroda vse vitalne organe že razvite, le manjše in lažje bo. nekako tako kot pri dvojčkih ali trojčkih, ko po določenem tednu ne pridobivajo več dovolj oz. manj kot bi, če se rodijo.
Glavo pokonci, vse bo ok. saj mora bit, glej kok nas drži pesti!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
22.7.2010 9:41:38   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Teodora, super da si našla modrčke. Je fajna trgovinca, a ne?

Moja noč je bila katastrofalna. Že včeraj zvečer okoli 20h so se pričele pojavljati rahle bolečine v trebuhu. Potem pa je bilo vse le še bolj intenzivno in boleče in okoli 23h sem že fajn dihala. HB popadki niso bili redni ampak so prihajali kakor se jim je zazdelo in nekje okoli 1h je vse skupaj prenehalo. Me pa danes vse boli in trebuh in križ, je pa vsaj mala zelo živahna.

Načeloma ne paničarim, sploh ker bo to že 3. otrok in nekako vem, kdaj gre zares. Me je pa vse skupaj malce prestrašilo. Sem v 33. tednu in bi še vseeno rada počakala vsaj 2-3 tedne preden grem v P. Mi je pa vse skupaj dalo malce misliti in ravno zaradi tega bom ta vikend lepo nakupila najnujnejše za malčico in oprala voziček. Če me kaj prehiti pa ima moj dragi že toliko prakse, da zna sam potem manjkajoče stvari pripravit.

Tannya, sladkor je OK?

Jutri na srečanje pridem tudi jaz. Tokrat čisto zares, ker me bo pri Jinx čakal tunelčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

očitno je bil včeraj pravi dan...že popoldan sem nekaj pisala, da me tišči, potem pa vedno bolj in tud jest sem začetek noči predihala in da bi bila še malo bolj živčna, je tista popoldanska sluz zvečer postala rahlo rdečkasta...ja super ne?! S tistim trdim trebuhom sem vlekla mojega ( itak ves živčen) brskat za cunjicami in dajat prat, pa torbo prištimat...
...ampak HB je danes bolje, pa tudi sluz ni več obarvana in manj jo je

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
22.7.2010 9:44:27   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jutro user posted image

katrinka- zdej me ma pa da bi te kar mal kregala, ampak sam zato, ker te mam rada. user posted image nehi mislit na to kolko časa boš v porodnišnici in kako bo. če pa že res ne moreš, potem pa se ne sprašuj, kako bo, ampak misli lepe misli. porod bo hiter, dobila boš štručko, čez tri dni gresta domov.. user posted image ne išči slabih stvari ampak razmišljaj o dobrih! Vem, da ni lahko, ampak potrudi se! Tudi stres slabo vpliva na user posted image .
Če jaz prav razumem vse skupaj, imaš ti slabo posteljico, kar pomeni, da otrok ne dobiva dovolj hranil in ne raste dovolj? Po tej logiki bo imelo dete ob sprožitvi poroda vse vitalne organe že razvite, le manjše in lažje bo. nekako tako kot pri dvojčkih ali trojčkih, ko po določenem tednu ne pridobivajo več dovolj oz. manj kot bi, če se rodijo.

JA KATRINKA!!! Tudi moja žlahta je rodila tako...nekaj malega pred rokom, dobra 2kg, po treh dneh domov in vse ok!!!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
22.7.2010 9:48:58   
benika
Bambinca, zakaj te imam na sumu, da se ti je včeraj odluščil čepuser posted image Veš kaj, pa dej se pojdi ti malo pokazat, ker zna bit, da si se kaj odprla.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
22.7.2010 9:57:25   
luna2010
Dobro jutro,
punce a katera kupuje avtosedez,mam enga za prodat.Nov - zapakiran

http://www.soncek.si/si/maxi-cosi-avtosedez-cabriofix-bubble-dream-i19188.shtml

Točno taki je ,ga dam za 100€.
Če je katera zainteresirana se javi na ZS.

Lep dan še naprej!!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
22.7.2010 10:00:42   
bambinca
benika pri prvem sem takoj vedla, da je to čep, ampak ni bilo tako...in včeraj sem imela pregled in je bilo vse ok.
ta sluz ni tako kompaktna. Ah ne vem nouser posted image zdej bom itak vse najdla, samo da dokažem, da to ni touser posted image čudi me pa vseeno, od kod za vraga je ta sluz, če je pa celo user posted image ni bilouser posted image niti ne morem rečt, da bi lahko bilo kak vnetje, ker tudi ni drugih simptomov...sploh se ne bi ustrašla, če mi ne bi zraven nagajali tisti zahrbtni, nikakvi, lažnivi popadkiuser posted image

je pa vsekakor bilo za nekaj dobro - v parih minutah sem imela vse pripravljenouser posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 22.7.2010 10:03:09 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
22.7.2010 10:17:03   
Klemcy
bambinica ravno včeraj nam je v MŠ razlagala, da takoj, ko je kaj sumljivega, sploh pa kak krvav izcedek, naj ne čakamo in si mislimo, da bo minilo, da ni nič, ker če se kaj pričenja, lahko oni še pravi čas pomagajo, da dajo hitro injekcijo za pljučka... za vsak slučaj, kot pa da prideš v zadnjem trenutku, ko lahko samo še rodiš. Jaz bi se šla tut pokazat v tvojem primeru. Lahko da si se res že začela kaj po malem odpirat...ne vem no.

luna 2010

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
22.7.2010 10:19:08   
Klemcy
luna2010 glih kupili!!! Danes zjutraj. In to točno takšno lupinico, le da v oranžni barvi. Sicer smo jo našli na bolhi, ampak je kot nova. Škoda user posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
22.7.2010 10:30:51   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jutro user posted image

ne me kregat ceprav res rabm eno brco v rit da neham s pesimizmom - a kja k mam tok trapasto napako v karakterju in ni gumba off pesimizem,
pa tud tko je - itak da se sekiram ce bom predolgo notri - doma imam malo puncko,treba je zanjo poskrbet,varstvo zanjo itd - morm misliti tudi na njo...sej ma babi za pazit pa ocija samo je tukaj tok stvari se...

sm pa sanjala da sm rodila 4kg tezko puncko...hehe...a si morte mislitiuser posted image user posted image user posted image user posted image bomo videli kaj od tega je res...

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
22.7.2010 10:49:31   
benika
sm pa sanjala da sm rodila 4kg tezko puncko...hehe...a si morte mislitiuser posted image user posted image user posted image user posted image bomo videli kaj od tega je res...

Meni se je pa sanjalo, da sem rodila 1,5 meseca prezgodaj, fantka, 1800g, poimenu Timuser posted image Kr neki. Katrinka, če rabiš brco v rit...jutri nas bo dovolj in ti lahko ustrežemouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
22.7.2010 11:00:55   
khurde
tannya, katere kosmiče ješ? od katere firme, mislim? in kje kupuješ? a so že zmešani skupaj? ker iščem ravno eno tako mešanico, pa pri nas ne dobim ne rženih in ne prosenih user posted image

drugače pa krompir meni manj dvigne sladkor v krvi kot testenine. tebi očitno pšenica ne paše, tko kot meni ne. ne glede na to, a je v obliki pire, a je polnozrnata, a je bela... vse mi isto dvigne...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse s težavami user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?