|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
21.7.2010 9:16:14   
NiNiBo
katrinka hei hei, nic bit slabe volje. Kot je Benika napisala, takrat bos ze 36 teden in to je super!!! Na Nizozemskem ti le en teden kasneje ze dovolijo roditi doma, ker smatrajo da ni nobenih zadrzkov vec. Torej, kar se medicine tice po moje te nima nic za skrbet.

Kar se pa tice umetnih popadkov, glej jaz upam da ti bo cim vec prihranjeno in, da ne bo prevec bolece. Na koncu bo vazno samo to, da bo strucka zdrava in tvoja bolecina bo pozabljena. Kaj je en dan bolecine, proti celemu zdravemu zivljenju tvoje strucke. Skusaj ostati optimisticna ceprav verjamem da ni lahko in pojamraj nam, zato smo tu!!!

dojenje upam, da me niste narobe razumele glede dojenja-nisem zagovornica dojenja za vsako ceno. Sem samo komentirala clanek nic drugega. Jaz se bom potrudila dojiti (ker imam joskice povesene ze sedaj user posted image ), ce pa ne bo slo, bomo pa pac na formuli ali pa kravje mleko.

Midva pa danes urejava uvoz avta, pa pregled pri G, potem se greva pa v Snovik kopat-jjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! 

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
21.7.2010 9:21:52   
Jinx
Živjo punce!

Že sto let se nisem javila ... Stalno je kaj, kot vedno user posted image V glavnem, z nami je vse v redu, dopusta je na žalost konec, user posted image pa je že zdaj en akrobat (kaj šele bo user posted image ). Drugače pa imam že večinoma opremljeno sobico (hvala za pohvale, Tinkatonka user posted image ), voziček in lupinica pa sta tudi že pripravljena. Počasi sem začela kupovati oblekice, potem pa mi manjka še samo nekaj malenkosti in kozmetika (ki pa jo bom kupila čim kasneje).

Za seznam: NP 5.8., UZ 6.8.

Aja, pa jaz bi tudi prišla v petek na srečanje user posted image Bom pa imela s seboj moji dve user posted image princeski user posted image

Lp,
Vesna

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
21.7.2010 9:22:16   
bambinca
če v petek ne bo kake hude vročine že zjutraj, pridem tudi jaz z mularijo iz rovtuser posted image
...zdaj pa pregled...

moje poslanstvo so moji otroci

Neposredna povezava do sporočila: 3728
21.7.2010 9:22:40   
khurde
katrinka, user posted image  kot že napisano, tudi če ti sprožijo oni, bo otrok donošen. in to je glavno. glede umetnih popadkov pa jaz od večine nisem slišala slabih stvari. je tko, da na forumih itak bolj aktivno komentirajo tisti,  ki so nezadovoljni kot tisti, ki so zadovoljni. na vsaki temi. baje naj bi bila intenzivnost popadkov enaka, samo spontani pač sami naraščajo in se jih "navadiš", tile pa pač ne oz. verjetno odvisno od osebja, kako odmerja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Benika: evo moj jedilnik od danes in cukr:

Zajtrk:
- 4 žlice kosmičev (polnozrnati, brez suhega sadja in oreščkov)
- 150 ml navadnega jogurta 3,2 % mm
- 140 g breskev
Po zajtrku hoja 45 minut: sladkor 7,00

Malica:
-200 g malin in 200 ml navadnega jogurta 1,3%mm
Kosilo:
- zelenjavna juha (koleraba,korenček,paprika,bučke, paradižnik,grah, stročji fižol, česen in peteršilj, malo posoljeno BREZ kocke ali vegete, ker tega pri nas ne uporabljamo)
- 3 polnozrnati žličniki (narejeni iz jajce in polnozrnate moke)
Pojedla sem en velik krožnik. Potem ena ura intenzivnega pospravljanja: Sladkor 7,1
Malica:
- 130 g fig (svežih)
- 3 polnozrnati grisini
Večerja:
-enako kot kosilo, brez gibanja, sladkor: 7,2

Za povečerek bom 2 dc mleka.

V zadnjem mesecu nisem nič grešila...Kontrolo imam naslednji teden 29.7. A misliš,da je vrednost cukra taka, da bi morala že prej do zdravnice?

Hvala za suport!

Tanja

sicer nisem benika... sam vseeno se oglašam user posted image

zajtrk:
- mogoče ti breskve dvignejo sladkor - odvisno, koliko so zrele - nekateri so bolj, drugi manj občutljivi na sadje, pol je pa tut odvisno od vrste sadja, zrelosti...,
- kakšni kosmiči? meni npr. 4 žlice ful dvignejo sladkor, pa čeprav imajo ovseni nizek glikemični indeks. tko da jih pojem max. žlico v enem obroku,
- jogurt je bolje vzeti 1,5 ali 1,6% m.m.

kosilo:
- verjetno so ti sladkor dvignili žličniki; čeprav je moka polnozrnata, je še vedno pšenična, verjetno (sklepam, ker nisi nič napisala). prav tako bi ti dvignila sladkor pirina, čeprav malenkost manj. jaz kombiniram pirino z ajdovo in/ali rženo - meni pšenica precej dvigne sladkor, medtem ko enim sploh ne - jim pa kaj drugega.

večerja:
- enako.

malice:
- po prvi si verjetno imela ok sladkor,
- po drugi možno, da povišano - če si občutljiva na pšenico zaradi grisinov, pa tudi fige imajo precej sladkorja.

mal "testiraj" - včasih riskiraj kak listič in si zmeri sladkor tudi po malici, če je kaj "novega" v njej, samo ne prevečkrat, da ti jih ne zmanjka prehitro, ker eni zdravniki potem komplicirajo. pa ugotovit moraš, kaj tvojemu telesu odgovarja, ni nujno, da isto kot mojemu ali benikinemu ali večini ljudi. lahko da ti nekaj, kar 97% nabije sladkor, ne škodi in obratno, da ti nekaj, kar je zelo priporočljivo, naredi štalo. tko da jaz ne bi še klicala zdravnice, bi počakala, pa probala ugotovit, kaj moti. npr. daj en dan zajtrk brez breskve, drugi dan isti zajtr, samo z breskvo in manj kosmičev, če imaš sladkor še vedno previsok. pa npr. danes naredi podobno kosilo kot včeraj, če je opcija, pa ne jej nič pšeničnega, vzemi raje rjav riž ali ajdo.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 9:50:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3730
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 9:53:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3731
21.7.2010 10:12:32   
teodora75

archie jaz imam rok priblizno tako kot ti in mi je na CSD rekla, da ni prepozno ce urejam sredi avgusta. Tako, da ni panike in pomoje ti ni potrebno urejati ze sedaj. Moja sestra se je iz istih razlogov, kot ti malo naredila neumno in prisla kar nekaj casa kasneje, pa ji tudi niso tezili. Lepo je rekla, da je ocitno narobe razumela kdaj mora priti in je potem tudi imela upostevano ta visjo placo iz zadnjega meseca. Glede poroda pa zmenjeno, bova skupaj potiskali jaz v Lj. ti v Kranju

... In jaz isti dan v Postojni, juhuhu user posted image

Kar se pa urejanja na CSD tice, so pa meni ze par mesecev nazaj rekli, naj pridem urejat 'tik pred zdajci', kar je v mojem primeru celo ze v septembru, tako da zares ne vem, zakaj nekje tezijo, da je treba toliko prej.

T.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
21.7.2010 10:59:33   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

jaz pa spet tavam in tavam, set ne morem spat user posted image in se šetam po temah sem in tja.
Je še kje katera, ki ne more spat, sploh mi ni jasno, sedaj ko bi lahko spala ne morem potem ko bo pa dojenček doma potem bom pa verjetno kar stoje spala.user posted image user posted image user posted image

Welcome to the club -če me slučajno mali zbudi, potem ne morn nazaj zaspati, ker potem mi pa drugo dete v trebuhu žurke prireja, ali pa so kaki sosedje glasni

Katrinka - jaz sem bila tudi ziher da so umetni bav bav, ker so vsi tako pravili in sem skoz babicam težila, dajmo še počakat, dajmo še počakat - v drugo počakam eno ali max dve uri; če ne bo popadkov, naj mi kar lepo umetne dajo (če mi bo seveda voda odtekla, tako kot v prvo)

Lilchy - zakaj moraš pa za dovoljenje vprašat - vse dobrodošle

Jej, zdaj moram pa post od tinketonke najt z navodili do brunarice

hi hi- glih zato user posted image mogoče nisem bla dost jasna- jaz bi še mojo boljšo polovico s sabo pripeljala. če nimate nič proti, glede na to, da bomo same bejbe

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
21.7.2010 11:02:50   
Anonimen
Hej user posted image !!!!

No evo, moji papirji za porodniško so oddani, očetovstvo je urejeno.  user posted image

Sem pa določila datum in uro rojstva: 08.09.10' ob 06:07, ker se potem takooo lepo zložijo številke: 06:07, 08:09:10' user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3734
21.7.2010 11:10:43   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Hej user posted image !!!!

No evo, moji papirji za porodniško so oddani, očetovstvo je urejeno.  user posted image

Sem pa določila datum in uro rojstva: 08.09.10' ob 06:07, ker se potem takooo lepo zložijo številke: 06:07, 08:09:10' user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
21.7.2010 11:21:02   
mala2001
Oj!

Evo mene iz CSD! Hvala bogu, da je referentka iz dopusta.... obavla v 10 minutah, pa še to zato tak dolgo, ker je gospa zgovorna...user posted image

V galvnem oddala vlogo za porodniško in paketek (en papir), prilogo S1, potrdilo o pdp-ju in kopijo odločbe o zavodu in to je to..., odločba pride po pošti dinarčki od paketka pa 15.8 . (sam a ni 15. nedelja pa še praznik? Upam, da bo pol prej). No takrat grem pa kupit kozmetiko in manjkajoča oblačilca....

Bila sem tudi v BC in vidla, da majo prav sladke povijalne pleničke v vseh barvah, pa še dokaj pocen so... 1,5€/kos (če bo treba, da vem kam mojga poslat)

Od oblekic mi manjka samo še: bombažne žabice, jopica, nogavičke, brisača ali dve in mogoče kupim še kak pajacek za iz P. Skoraj vse to dobim v Kik-u, je najbolj ugodno ( mi je moja mami včeraj kupila nekaj plišastih pajackov (od 5-9€), brisača s kapucoin rokavičko (5,5€), majčke od 2,2 do 3,2€... kvaliteta - za tista 2 meseca dokler ne preraste zadovoljiva, tudi pere se lepo....

Kozmetiko in drobnarije pa nameravam kupit v Mullerju (v NM ali ZG), sem slišala, da majo dobre plenice...

Lupinico mi vrnejo ta ali naslednji teden, samo še svakinjo vprašam, kje je moja pumpica za mleko, pa mam vse...

Zdej pa grem lazanje pripravit za moja 2 user posted image .

Pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 3736
21.7.2010 11:42:05   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Benika: evo moj jedilnik od danes in cukr:

Zajtrk:
- 4 žlice kosmičev (polnozrnati, brez suhega sadja in oreščkov)
- 150 ml navadnega jogurta 3,2 % mm
- 140 g breskev
Po zajtrku hoja 45 minut: sladkor 7,00

Malica:
-200 g malin in 200 ml navadnega jogurta 1,3%mm
Kosilo:
- zelenjavna juha (koleraba,korenček,paprika,bučke, paradižnik,grah, stročji fižol, česen in peteršilj, malo posoljeno BREZ kocke ali vegete, ker tega pri nas ne uporabljamo)
- 3 polnozrnati žličniki (narejeni iz jajce in polnozrnate moke)
Pojedla sem en velik krožnik. Potem ena ura intenzivnega pospravljanja: Sladkor 7,1
Malica:
- 130 g fig (svežih)
- 3 polnozrnati grisini
Večerja:
-enako kot kosilo, brez gibanja, sladkor: 7,2

Za povečerek bom 2 dc mleka.

V zadnjem mesecu nisem nič grešila...Kontrolo imam naslednji teden 29.7. A misliš,da je vrednost cukra taka, da bi morala že prej do zdravnice?

Hvala za suport!

Tanja

Kot je že napisala khurde...meni sladkor v dopoldanskih urah precej dvigne sladkor. Kosmiči ne smejo biti industrijski (čeprav polnozrnati) ampak natur.

Grisini so zelo odsvetovani, prav tako crispy. Najboljši je navaden kruh. Kakšen je tvoj sladkor zjutraj na tešče?

Glej tannya, takole ti bom svetovala. Očitno samo z dieto nikakor ne boš prišla čez, no way. Še danesw pokliči k diabetologi in prosi za pogovor z edukatorko. Povej da se držiš diete in da sladkor ne pade do dovoljene meje. Jaz sem se diete držala en teden in pri meni so bile vrednosti povišane le za zajtrk in na tešče, ostalo je bilo OK. Pa mi je takrat dejala, da sem predolgo čakala.

Potrebno bo iti na inzulin, tu nimaš kaj in se obenem strogo držati diete. Ne bo ti hudega, edino stresno ne bo več tako kot je sedaj.

Če želiš, ti lahko dam mobi številko, pa se kaj zmeniva preko telefona, če te bo zanimalo. Vsekakor pa nikar ne čakaj do 29. julija in na ponoven pregled. A to imaš diabetologa v LJ na polikliniki?

< Sporočilo je popravil benika -- 21.7.2010 11:49:55 >

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
21.7.2010 11:42:26   
Anonimen
ewo da se še jaz javim po par tihih dnevih user posted image
mam probleme sama s sabo hehe user posted image
trebuh me tišči da groza in mam vedno bolj filing, da bo moj lubek malo pohitel in že avgusta v mojem naročju... spim itak vedno bolj slabo, mehur vedno bolj poln... pa še hormoni so me pričeli dajat občasno... user posted image
no konc jamranja

pravkar sem prišla iz csd... oddala obe vlogi, zanimivo da nisem druga rabla kot sam fotokopirala si je materinsko knjižico... bravo mi, ker sem končala v dveh minutah... velik rekord user posted image

patronažna: vem da že dolgo tega, ampak meni so kar v zd določli oz. rekli, da mi jo bodo poslali en mesec pred porodom... zarad mene lahko pride, me ne moti hehe user posted image
tak da pomoje to odvisno od ginekologa...

dojenje: moja mati ni dojila niti mene niti brata... nisva prenesla mleka... jaz sem celo shujšala, tak sem mela močno drisko pa bruhala... sama sebi pa sem tut rekla... če bo šlo, bo itak mel na voljo dojenje, če ne bo prenesel, pa pač na drugo hrano...

punce, vsem user posted image za dobre preglede...

jaz pa zdaj šibam med rjuhe, ker komaj gledam še...

(odgovor članu mala2001)
  Neposredna povezava do sporočila: 3738
21.7.2010 12:34:20   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Od oblekic mi manjka samo še: bombažne žabice, jopica, nogavičke, brisača ali dve in mogoče kupim še kak pajacek za iz P. Skoraj vse to dobim v Kik-u, je najbolj ugodno ( mi je moja mami včeraj kupila nekaj plišastih pajackov (od 5-9€), brisača s kapucoin rokavičko (5,5€), majčke od 2,2 do 3,2€... kvaliteta - za tista 2 meseca dokler ne preraste zadovoljiva, tudi pere se lepo....

Jaz tut bila ravno prej v Kiku, ker sem glih mimo šla in imajo ful cotik ja in res poceni. Ampak kupla nisem nič, ker bi raje, da gre moj zraven, ker je tak alergičen na rozaste stvari, ker sva nekaj cotik že dobila in je vse roza in Hello Kitty... on pa pravi, da je pupa lepa tut v rumeni, zeleni, oranžni, pisani cotiki in ne rabi bit glih v roza kot vse ostale pupe njegovih frendov. No in v Kiku je pa glih skor vse v roza barvi za pupe user posted image , zato sem šla kr ven hitro, da ne bi bla potem doma kregana, ker me je že mikalo na fuuuuul user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
21.7.2010 12:56:13   
bambinca
evo me iz pregleda...naredil UZ, z malo vse ok, jaz pa klasika dalje - pritisk low low, železo itak user posted image , mal sva se pomenila glede EA, Dianatala in podobnih porodnih travmuser posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 21.7.2010 13:07:43 >

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
21.7.2010 13:03:20   
mala2001
Jst sem tud rekla da moja pupa pa že ne bo v roza, zdej si pa ne morem pomagat.... moj si pa itak že od prj želi hčerko, tak da mu paše da je še bolj punčkasto....
Sam bo pa hec, če nas je zaribala in bo lulek zraso, bo Roko do 6. mesca v roza oblečen....

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
21.7.2010 13:04:41   
tinkatonka
srečanje...da obnovim seznam user posted image

tinkatonka
katrinka
tannya
almera
NiNiBo (bo še vidla, če ji bo uspelo)
mala
lillchy (seveda pripelji še oba fanta)
Jinx
bambinca

Tudi jaz pridem s svojim škratkom. Upam samo, da ne bo imel kakšnih "popadkov". Danes sem imela namreč obisk doma (sodelavka z enoletnim sinom) in je bil k ena majhna žverca, same kozlarije je počel in sem se non stop samo kregala nanj. Ko je pa obisk šel, je pa postal angelček. user posted image  

urin....vse je OK. user posted image

opremljanje...napredek: danes imava namen premerit najino spalnico, da pogruntava kako bi bilo najbolje obrnit najino posteljo in kje bo stala posteljica od user posted image . Potem pa k staršem razšraufat  posteljo in jo pripeljat domov.  user posted image Pa gledam svoj ticker...samo še 46 dni. user posted image Se sliši tako malo, a se mi zdi, da se bo na koncu prav vleklo.  :/

sem pa čist zmatrana danes, imam tudi sama prenizek pritisk. Pa vseskozi sem žejna in žlampam to vodo non stop. No sej jo imam rada.

No zdaj je pa sinko nehal počivat user posted image , pol urce ležanja v postelji s pravljico na radiu in to je to. Jaz bi pla pa ravno zdaj spat.

LP Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 21.7.2010 13:10:30 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
21.7.2010 13:06:59   
bambinca
aja, pa NP je 4.8.

Neposredna povezava do sporočila: 3743
21.7.2010 13:10:27   
tannya
Ojla, jaz sem nazaj s CSD-ja...sem vse uredila, se strinjala z očetovstvomuser posted image in to je touser posted image .

Srečanje: se že veselim, moja tamala pa še bolj, ker sem ji obljubila, da ji ne bo treba v vrtecuser posted image .

Katrinka: drži se, vse bo ok.

Benika in khudre: ful hvala za komentar. Povedati moram da, uporabljam samo pirino moka in vse izdelke (kar se da kupiti)kupimo BIO, že kar nekaj let. Danes po zajtrku je bil sladkor ok, sem namerila 5,3.(na tešče sem ga imela 4,8) Jedla pa sem enake kosmiče kot včeraj (4 žlice, so pa mešani polnozrnati kosmiči - ovseni, rženi, proseni, laneno seme), 200 ml navadnega jogurta 1,3 maščobe in 100 g borovnic. Bom počakala, da viidm kako bodo ostale meritve danes in potem poklicala na polikliniko. Malo sem razmišljala, da mi je bilo včeraj tudi to špikanje ful stres. Prvič, ko sem se piknila, me je ful bolelo in potem sem rabila 10 minut, da sem se naslednjič...kar nisem mogla. Stres pa tudi ful vpliva na sladkor.
Benika, daj mi številko gsm na ZS, ker bom sigurno imela še veliko vprašanj, pa hvala za pomoč.

Pa lep dan vsem, Tanja

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
21.7.2010 13:23:56   
Izabelina
lep pozdrav vsem user posted image !

dans ma moja user posted image  žurko u trebuhu, kr naprej neki, al levo al desno al zgori al spodi... uglavnem skoz neki dela... menda, da je ritem k ga ma otrok v trebuhu dost podoben ritmu pol izven trebuha... aaaajooj meni... to bo skoz akcija pr ns!

na srečanje me na žalost ne bo, ker se ukvarjam z eno stresno stvarjo; namreč izpitom za avto... se pa s tistimi k ste upisane v MŠ vidmo 2. avgusta ob 10.ih...

zdej pa na kosilo... pridem pol še kej pogledat...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
21.7.2010 13:30:58   
khurde
tannya, user posted image  za zajtrk. potem je možno, da ti breskve dvignejo sladkor, če je danes bila taka razlika in če si zamenjala samo sadje. ker stres dvigne sladkor, ampak ne tako zelo - mislim, lahko greš čez mejo zaradi njega, samo ne pri vseh obrokih in tudi težje zaradi samega merjenja, ker mora biti dolgotrajen vpliv stresa na telo - tko nekak je meni razložila. pira je pa itak vrsta pšenice in dvigne manj kot običajna pšenica, pa če si na pšenico občutljiva, vseeno lahko pride čez mejo. pire tudi ne priporočajo tako zelo - bolj kombinacijo ajdove in ržene moke + pirina kot samo pirina.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
21.7.2010 13:49:50   
Klemcy
Punce kaj tist metuljček z iglo, ki nam ga vstavijo  v žilo, ko gremo rodit, ful moti med porodom? Tako sem slišala že od marsikatere.user posted image  Jaz igel vidit ne morem in jim bom povedala že pred porodom, da naj mi ga odstranijo takoj, ko bo otrok zunaj, da bom lahko še tiste dni v P brez stresa in švica preživela ob user posted image . Pa je res to, da je igla samo na začetku, da ti prebodejo kožo in žilo, potem pa ostane samo neka silikonska cevka not??? Če je to res potem si bom oddahnila user posted image

Aja, danes še nabavla weledino masažno olje za masiranje presredka, ker nam ga je včeraj v MŠ svetovala babica. Je pa tut uporabno proti strijam, masaži bolečih dojk pri dojenju in za masažo dojenčkovega trebuščka pri prebavnih motnjah.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
21.7.2010 13:58:59   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

Punce kaj tist metuljček z iglo, ki nam ga vstavijo  v žilo, ko gremo rodit, ful moti med porodom? Tako sem slišala že od marsikatere.user posted image  Jaz igel vidit ne morem in jim bom povedala že pred porodom, da naj mi ga odstranijo takoj, ko bo otrok zunaj, da bom lahko še tiste dni v P brez stresa in švica preživela ob user posted image . Pa je res to, da je igla samo na začetku, da ti prebodejo kožo in žilo, potem pa ostane samo neka silikonska cevka not??? Če je to res potem si bom oddahnila user posted image

Jaz se ne spomnim, da bi me kaj motil med porodom, niti ne vem točno kdaj so mi ga odstranili. Najbrž ko sem šla iz porodne, ker se ne spomnim, da bi to imela na oddelku.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
21.7.2010 14:08:04   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

Jaz se ne spomnim, da bi me kaj motil med porodom, niti ne vem točno kdaj so mi ga odstranili. Najbrž ko sem šla iz porodne, ker se ne spomnim, da bi to imela na oddelku.

točno tako, ko greš ven, tudi igla gre...vidi se pa res samo kot nek tulec oz metuljček

Neposredna povezava do sporočila: 3749
21.7.2010 14:09:40   
sanje2
hay!

katrinka: mogoče pa ni tak hudo, jaz sem mijo rodila z 38 tedni, še en mesec prej so me pa v bol. obdržali, ker naj bi bila voda nekam kavna, sam so mi takrat rekli da se voda obnavlja - tak da ne vem, mogoče bo pa vse ok.
z umetnimi popadki pa ne vem kak je, samo moja sestra je 3 tedne prej rodila, ker mala ni več rasla - kao, no in ona ni dobila umetnih popadkov, so ji pa neki čep ven uzeli in so se njeni popadki začeli.

dojenje: noro vprašanje: tiste ki ste dlje časa dojile, kaj ste pred porodom delale da ste imele mleko, kakšno masažo ali kaj takega, al ste pač takšne vrste žensk ki imajo mleko?????????? - ne se mi smejat

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?