|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
22.7.2010 16:02:35   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Zmotilo me je, ker je zacela govorit o UZ in o placljivosti le-ta. Da ce ga hocem imet, ga moram placat. Da ZZZS placa samo 2x UZ (potrditveni in morfo). Zakaj imate pa ve vse zatonj???

Jaz lahko povem zase. Imam namreč G, ki mu lahko rečem samo hvala, ker se res potrudi za nosečnice. Imam pa več UZ zato, ker imam sladkorno bolezen, ki vpliva tudi na rast ploda, zato je pač potrebnih več UZ.

pri veliki večini G je tako in pri veliki večini nosečnic. v moji 1. nosečnosti sem imela 2x UZ, čeprav sem imela moteno toleranco na glukozo in niti ni spremljala rasti user posted image  zdaj sem imela že ene štiri - dva, ki sta "zastonj" in dva, da malo prečekira rast - mogoče je razlika v tem, da imam sedaj gestacijski diabetes in ne "samo" motene tolerance user posted image

sej o tem je bilo že parkrat govora... pri komplikacijah v nosečnosti je treba plod bolj spremljati in se naredi več UZ-jev, če je nosečnost brez problemov, če vse poteka normalno, sta pa standard pač 2... bi imela raje samo 2 in vse bp kot pa vsakič in komplikacije user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
22.7.2010 16:05:48   
archie
kaj pa tiste, ki imate normalno nosecnost? Koliko UZjev vam (nam) pripada?
Razumem, da jih imajo vec tiste, kjer je nosecnost rizicna. Ampak zadnjic na srecanju mi je bilo reeno, da je UZ pri okoli 30t zastonj.

Se eno vprasanje: vse pisete o nekem kompletku za iz P; kaj za vraga je to??? Kaksen kompletek? A je to kaj posebnega? Kaj specialnega? user posted image jaz sem tu cisto nevedna user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
22.7.2010 16:11:51   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Razumem, da jih imajo vec tiste, kjer je nosecnost rizicna. Ampak zadnjic na srecanju mi je bilo reeno, da je UZ pri okoli 30t zastonj.

Se eno vprasanje: vse pisete o nekem kompletku za iz P; kaj za vraga je to??? Kaksen kompletek? A je to kaj posebnega? Kaj specialnega? user posted image jaz sem tu cisto nevedna user posted image

UZ - 2 pripadata. okoli 30t je plačljiv - je kot ena mini morfologija. jaz je v prve nisem imela in zdaj tut ne, ker sem par tednov prej imela 3D. mi je pa sestra na predzadnjem pregledu govorila o njem in če se bom naročila.

kompletek iz P - nič posebnega, "samo" oblačilca, v katerih se bo dete odneslo domov user posted image  vreme septembra je pa itak tak čudno, da ne veš, a bo za dolge a kratke rokave user posted image  moja prva je januarska - takrat ni dvoma, kako oblečt

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
22.7.2010 16:33:55   
mala2001
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

UZ - 2 pripadata. okoli 30t je plačljiv - je kot ena mini morfologija. jaz je v prve nisem imela in zdaj tut ne, ker sem par tednov prej imela 3D. mi je pa sestra na predzadnjem pregledu govorila o njem in če se bom naročila.

kompletek iz P - nič posebnega, "samo" oblačilca, v katerih se bo dete odneslo domov user posted image  vreme septembra je pa itak tak čudno, da ne veš, a bo za dolge a kratke rokave user posted image  moja prva je januarska - takrat ni dvoma, kako oblečt

UZ: Do sedaj imela 7 pregledov in na vseh pregledih tudi uz+ nuhalno (le tega sem plačala), v 1. nosečnosti 11 pregledov in 9 uz.

Oblačila: Mam nek občutek, da bodo naši user posted image rabili tiste ta tanke pajacke...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
22.7.2010 17:02:13   
sanje2
user posted image user posted image user posted image  vse sem napisala pa mi je ven vrglo!

poročni list in zapisnik: tega pred petimi leti ni bilo, sva mogla it na socialno podpisat očetovstvo ko je bila mija rojena. na občino pa po roj. list. to je pa ful ok, da pride zaj matičar in vse to naredi.....

za kolke so pa mijo pregldedli in sem mogla do treh mesecev povijat široko, pa ni bilo nič narobe z kolki. no pri treh mesecih so pa naredili ultrazvok.

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
22.7.2010 17:22:05   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

dan!

mdnd pa zanima kake oblekice mate pripravljene z dolgimi rokavi ali kako? jaz imam 5 bodijev z dolgimi in enih 6 z kratkimi, pa  3 žabe dolge do pasu pa dva pajaca z kratkimi hlačami in še dve trenerkici....ostalo je vse z dolgimi. pa nevem če bom res imela cr 31.8 binajraje še ka z kratkimi kaki pajac kupila ker baje bo sep še fejst vroč? pa tudi za domov bom imela varjnto bodi z dolgimi in žabe z dolgimi in pa še pajaca z kratkimi kerče bozunaj 28 stopinj je dolgi rokav ziher prevroč še sploh za vroč avto.raje ga z pleničko malo po nogicah pokrijem. sploh nimam občutka.tjaša je bila zimska in mi je bilo lažje ta paje zdaj nekje vmes in sem čist smotana že.

v MŠ so nam rekli, da tak novorojenček, star par dni, ne zna uravnavat temperature, zato naj bo v dolgih oblekcah, ko ga nesemo domov. Sej jaz si kar predstavljam, da glede na to, da je bil 9 mesecev na stopinjah 37, potem pa že more bit res, da njemu ni vroče. user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
22.7.2010 18:17:28   
hanizali
Punce živjo!
Da vam povem,da je tudi moja prijateljica včeraj rodila,ki je imela rok deset dni za mano 22.9.,se pravi točno dva meseca prej.Danes mi je poslala sporočilo,da je ona še vedno v postojni ,fantič pa v Ljubljani.Težek pa je bil 2,2kg in velik 46 cm.Verjetno bi bil pravi orjak,če bi prišli do konca.Je pa ta prijateljica tudi punčko dve leti nazaj rodila en mesec prezgodaj.Ma sedaj je niso jemali prav resno in je rodila kmalu na hodniku....
Tako sem se jaz odločila in danes po pregledu pri gin odšla po nakupih.Tudi torba za porodnišnico je že skoraj gotova,malo pa me je prestrašila ta moja frendica, pa tudi dr. prejšnji teden v bolnici,ko sem imela že kar fajn popadke.Tudi danes na ctg-ju je bilo nekaj krivuljic,pa utrip otroka je bil od 140-180 in ves čas je bil zelo nemiren.Ne vem ali mu ta vročina ne paše al kaj .Me je pa gin tudi pregledal,zaradi tega,ker se je našuser posted image  v zadnjem tednu obrnil is sedaj sedi na ritki.Verjetno me tudi zaradi tega daje zopet zgaga za pop...Ma mi je rekel ,da glede nato,da ima sedaj okro 1,8kg se lahko v naslednjih tednih še obrne,da ima še nekaj prostora.Glede uz-jev ,jaz sem do sedaj imela pri svoji gin samo tri(eden ,ko sem zakrvavela) in sedaj sem imela še prejšnji teden v Izoli,ko sem imela popadke.Za streptokok pa sem danes prav pozabila vprašati,ker sem bila prav zmedena ,ker ni bilo moje gin.In sedaj sem naročena na kontrolo šele čez tri tedne,ko bom v 36 tednu.
Katrinka sošolka od moje tamičkene pa je baje umrla zaradi anevrizme v glavi(razširjene žile),ki je bila verjetno prirojena in je sedaj počila.Do sedaj pa ni imela nobenih težav,tako,da je bil to res šok za vse.
Midva z mojim user posted image  pa sva v torek praznovala že 13.oblenico poroke!user posted image
Lp

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
22.7.2010 18:31:04   
mala2001
Uf, še ena "naša" šla v rim?! Kok je blo našim mamam fino, k niso mele neta in niso mele pojma kaj se dogaja.... Men je moja mami že v 1. user posted image skoz govorila, da naj uživam, pa kaj ko skoz neke stresne informacije okoli tebe in me firbčne babe, k mormo vse pogledat in prebrat....

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
22.7.2010 18:58:40   
tejči28

Zmotilo me je, ker je zacela govorit o UZ in o placljivosti le-ta. Da ce ga hocem imet, ga moram placat. Da ZZZS placa samo 2x UZ (potrditveni in morfo). Zakaj imate pa ve vse zatonj???

Jaz sem imela samo 2 UZja to kar priprada zastonj,drugo pa nič.Je pa to vse odvisno od ginekologa.Eni jih naredijo več,eni pa se striktno držijo navodil.Žal.user posted image

plenice-isto nexborn od pampers 2-5kg,vsaj 1 paket za začetek.
oblekice imam od 56 dalje,ker dete itak hitro raste.Mogoče si za domov iz P še nabavim št.50 al pa jim pol povem,če bo treba.
Komplet iz bolnice
pomeni oblekice za dojenčka.user posted image Jaz bom imela pripravljeno tetra majčko z dolgimi in dolge hlačke (pajac),pa kapico tetra.Pa majčko z dolgimi za preko.In pa še poletno varianto,bodi na preklop z kratkimi rokavi,ker v avtu je itak vroče in dojenčkom je enako vroče kot nam. Jaz sem D.prvič oblekla po navodilih iz P v dvojne dolge rokave in pajac hlačke,pa mu je bilo v avtu fuul vroče in se je skozi jokal celo pot domov,tak da bom letos naredla po svoje.Odvisno od vremena.

laliela
- jaz grem tudi rodit na Ptuj in že prvič sem rabla poročni list s sabo,ker pridejo tja vse uredit.

široko povijanje-D je imel kolke 1b in sem ga povijala široko 3m.Itak je bila zima in mu je bilo zato še bolj toplo.Saj hitro mine.Pa še obiskovalci so ga lažje cartali.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
22.7.2010 18:58:56   
tejči28

user posted image   Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

22.7. hanizali,nenka7,archie
23.7. cresisy
26.7. lillchy123,corfu
27.7.
mala,SOncIca
28.7. laliela
30.7. tejči28,benika-posvetovalnica
02.8. nadka30,natalija28
03.8.
T.Z.,benika-APN,blanči
04.8. tpmc,mala2001,klemcy,lilchy123 APN
        bambinca
05.8. lenca78,Jinx
06.8. tannya
10.8. katrinka,sanje2,NiNiBo,Gala4
11.8. almera ,malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie
17.8. božička09
18.8. inčy
23.8. katrinka

user posted image     UZ pregledi    user posted image

20.7. tinkatonka,katrinka,lillchy123
27.7. katrinka
28.7. laliela
29.7. benika
02.8. nadka30,nenka7
04.8. tpmc
06.8. Jinx
10.8. sanje2
12.8. archie

user posted image      CTG      user posted image

22.7. hanizali

23.7. cresisy
27.7. katrinka
03.8. T.Z.
10.8. katrinka
11.8. malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie
20.8. malecka_mateja,tinkatonka
23.8. katrinka

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
22.7.2010 19:04:03   
Anonimen
torej morma it že prej urediti očetovstvo... mauser posted image papiri, jih mam že rahlo čez glavo user posted image
tejči, potem je kak procent možnosti, da se vidiva pa skupaj potiskava al user posted image

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3836
22.7.2010 19:07:12   
hanizali
A še to tudi jaz sem kupila plenice od 2-5kg.Oblekice bom imela od 50 naprej ,ker sta bili obe moji deklini majhni ena 47,druga pa 50 in tudi ta mislim,da ne bo dosti več.
Tejči ,ko vidim seznam,naslednji pregled in ctg imam 12.8..Hvala!
Jaz sem obedve povijala na široko do kontrole uz kolkov.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
22.7.2010 19:12:25   
Anonimen
tejči: pa fora v tem, da me tu v rogaški postrani gledajo, ko omenim, da bi za v bolnico rabla priznanje očeta user posted image
tak da res ne vem kaj je to za en k... v naši lubi državi user posted image

(odgovor članu hanizali)
  Neposredna povezava do sporočila: 3838
22.7.2010 19:19:04   
tejči28
laliela, ne vem kak je tam pri vas,verjetno ima vsaka občina drugače,jaz sem imela poročni list s sabo in ostale dokumente kar pač rabiš in so pol oni uredili zdra.kartico za dominika,pa rojstni list.Nikamor več nisem rabla hodit.
ja drugi teden je že avgust in tiste ki imamo PDP v začetku sept.,moremo bit pripravljene,sploh tiste ki imate predvidene CRje.Hitro je minlo ni kaj.

meni že ful otrdeva trebuh in to čez celi dan. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
22.7.2010 19:20:04   
tejči28
user posted image   Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

23.7. cresisy
26.7. lillchy123,corfu
27.7.
mala,SOncIca
28.7. laliela
30.7. tejči28,benika-posvetovalnica
02.8. nadka30,natalija28
03.8.
T.Z.,benika-APN,blanči
04.8. tpmc,mala2001,klemcy,lilchy123 APN
        bambinca
05.8. lenca78,Jinx
06.8. tannya
10.8. katrinka,sanje2,NiNiBo,Gala4
11.8. almera ,malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
17.8. božička09
18.8. inčy
23.8. katrinka

user posted image     UZ pregledi    user posted image

20.7. tinkatonka,katrinka,lillchy123
27.7. katrinka
28.7. laliela
29.7. benika
02.8. nadka30,nenka7
04.8. tpmc
06.8. Jinx
10.8. sanje2
12.8. archie

user posted image      CTG      user posted image

23.7. cresisy
27.7. katrinka
03.8. T.Z.
10.8. katrinka
11.8. malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
20.8. malecka_mateja,tinkatonka
23.8. katrinka

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
22.7.2010 19:35:33   
archie
hvala za odgovore glede UZjev. Se definitivno strinjam s tem:

"bi imela raje samo 2 in vse bp kot pa vsakič in komplikacije "

Da ne boste mislile, da se pritozujem. Se ne!!! samo cudno se mi je zdelo, ker je enkrat prisla do mene info. da je UZ okoli 30t tudi zastonj. Sem se pa ze prijavila, ker me zanima velikost user posted image ter lega.

Se eno vprasanje za vas bolj izkusene: dudke.
Koliko jih potrebujemo? Sem brala, da na embalazi pise, da jih je dobro menjat na 2 meseca. Itak sem sedaj kupila take, kjer pise 0-2. A sta 2 dudki dovolj?
In kaj je fora dnevnih in nocnih dudk?

Jaz plenic nisem kupovala a ma se nic user posted image . se mi zdi, da je se caaaaaaaaaas user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
22.7.2010 19:42:42   
tejči28
Pri Dominiku dve leti nazaj sem imela 3UZje brezplačne,zadnjega okoli 36t,da je pogledal velikost in lego.Letos pa so že drugačni predpisi.Se ne pritožujem,tudi jazne,bi pa vseeno bilo lušno videt malo bebo bolj pogosto.

Dude-jaz sem jih menjavala na mesec,ker je bila veliko v uporabi in se je čisto razlezla.user posted image Zdaj sem kupila nukovo št.1,ki je od 0-6 pa ima zelo mali cucelj.Mi je všeč.
Nočna dudka se ponoči sveti in nima tistega za pripet,samo duda je,da ne tišči.kak ti naj povem.Ona za čez dan,pa ima za pripet na vrvico.Veš kaj mislim?

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
22.7.2010 20:14:18   
bambinca
sem čist živčna; zgleda da imamo v bajti lesne mravljeuser posted image tako da jutri ne pridem, ker moram nekaj pogruntat oz nekoga dobit, da pride stvar sanirat...itak me je takoj spet trebuh zagrabil!!!

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
22.7.2010 20:16:33   
bambinca

hvala za odgovore glede UZjev. Se definitivno strinjam s tem:

"bi imela raje samo 2 in vse bp kot pa vsakič in komplikacije "

Da ne boste mislile, da se pritozujem. Se ne!!! samo cudno se mi je zdelo, ker je enkrat prisla do mene info. da je UZ okoli 30t tudi zastonj. Sem se pa ze prijavila, ker me zanima velikost user posted image ter lega.

Se eno vprasanje za vas bolj izkusene: dudke.
Koliko jih potrebujemo? Sem brala, da na embalazi pise, da jih je dobro menjat na 2 meseca. Itak sem sedaj kupila take, kjer pise 0-2. A sta 2 dudki dovolj?
In kaj je fora dnevnih in nocnih dudk?

Jaz plenic nisem kupovala a ma se nic user posted image . se mi zdi, da je se caaaaaaaaaas user posted image

od kdaj pa tistega ok 30.t ne delajo več? meni ga itak je, ampak sem začudena - če drugega ne, je dobro vedeti, kakšna je lega in koliko je plodovnice

< Sporočilo je popravil bambinca -- 22.7.2010 20:17:04 >

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
22.7.2010 20:33:02   
katrinka

P zahteva poročni list zaradi vpisa očeta v otrokov rojstni list. Če starša nista poročena, potem moraš namesto poročnega lista predložit zapisnik o priznanju očetovstva.

pa seveda ne nosi originale ampak kopijo - sicer morajo po uradni dolznosti preverit samo vam polagam na srce da mate kopijo s seboj - dejte v materinsko pa jeuser posted image

cunce
- jaz sem prvic imela st.56 in nekaj 62, zdaj bom sla pa kupit se st.50 glede na situacijouser posted image

Široko povijanje
; nisem povijala ne prvič in ne drugič, tudi tretjič ne mislim. Razen seveda v primeru če UZ kolkov ne bi bil 1A, potem je to druga zgodba. Niti nimam nobenega namena kupovat povijalnih plenic, ker je zame to stran vržen denar.

mi smo morali, vnaprej sem imela kupljene stiri povijalne, pa nam je bilo cisto ureduuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Katrinka - če do dete lepo napredovalo, bosta šla po mojem normalno domov - ne glede na težo - no, vsaj 2 kg mora imeti

a to majo tako mejo - tok mislim da bomo skup spravluser posted image

likanje - hvala bogu mam vse drugace pa cez vikend k bodo ohladitveuser posted image
torba za p - napol pripravljena, pravtako imam napol pripravljeno kaj bo dete rabilo za odhod domovuser posted image

vse uporabne stvari od moje male so oprane, zlikane in v omari, morm preprat vozicek,lupinco,lezalnik...se kaj kupit...no v mesecu bom pa ze a neuser posted image

uz - v prvi nosecnosti k je blo vse ok sem imela tri,prvic slisim da sta samo dva - ni logicen, brez prvega ne mores potrditi nosecnosti, morfologija in uz pri 30t sta pa ful pomembnauser posted image

hanizali - o groza, tako mlada pa tako iznenada..o jojuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: laliela

torej morma it že prej urediti očetovstvo... ma papiri, jih mam že rahlo čez glavo 
tejči, potem je kak procent možnosti, da se vidiva pa skupaj potiskava al

jaz bi ti svetovala da to pred rojstvom uredis da ne bos pol z malim otrokom letala okol, pa se tko je na prvem roj.listu ne bo oce napisan ce ne bosta prej uredila - maticar pride sedaj v p...

dude
- jaz je sploh nism mela s seboj v p, nasa je ima zelo malo,menjam na 2-3 mesece zaradi higiene,imamo pa se vedno 0-3mesece velikost - vsaj od aventa ker vecje niso ok za naso k ma razdaljo od zg.ustnice do noska bolj malo in ji te najbolj ustrezajouser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
22.7.2010 20:33:18   
sanje2
uf sem bila pridna, sem naredila lasanjo za jutri, ne rabim jutri pacatuser posted image user posted image user posted image
pa še upekla sem se, sem prst v krop potisnila in ravno srdinca na desni roki, me mal pečeuser posted image user posted image user posted image - kaj čem sem pač nerodna

ultrazvoki: meni ga naredi na vsakem pregledu, na prvih sem tudi vedno dobila slikico, na zadnjih dveh pa ne.

dudike: jaz sem na začetku pri miji imela 2, pol pa celi kup, ker se to hitro zgubi pol pa najde, no vsaj pri nas, ko smo enkrat v zgornjem štoku, enkrat pa v spodnjem.

zaj pe pa prav zanima, kako je v MB porodnišnici z temi poročnimi listi in če res vse oni oredijo, bom jutri kolegico poklicala, ki je pred 14 dnevi rodila - ona bi zaj mogla vedet.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
22.7.2010 20:52:58   
tpmc
huh dve septemberki sta že rodili. Upam da je z otročkoma ok! jaz še nisem kupila pleničk, če imam tolko drugega dela da še nisem sfolgala letat kje drugje. No zdaj v avgustu bo več časa.
je pa za nama praktišen del šole za starše, poučno. Je rekla da v mb ne povijajo na široko, razen če je narobe kaj s kolki. Povijajo na..... (besede si nisem zapomnila) kjer tudi pridejo 4 plenice (pri širokem ena več). čeprav je omenla da tak način tudi oni prakticirajo čeprav to ni široko. Joj zakaj sem besedo pozabila. Jaz pa moj pa sva se res res po zelo dolgem času nekaj spičla in tota trma nama ne dopusti da bi se normalno pogovorila. Jaz pa šele zdaj opažam kako me dajejo hormoni. Bi najraje kar zjokala. Joj jamram..

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
22.7.2010 21:00:43   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

zaj pe pa prav zanima, kako je v MB porodnišnici z temi poročnimi listi in če res vse oni oredijo, bom jutri kolegico poklicala, ki je pred 14 dnevi rodila - ona bi zaj mogla vedet.

itak, njo vprasi...bos najbolj vidlauser posted image

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
22.7.2010 21:02:10   
katrinka
tinkatonka - napotki za jutr...jaz bom po litijski cesti iz smeri stepanjca prsla, pol iz litijske na desno zavijem za bizovik a ne,pol je pa dolga ravna cesta,na desni strani vidis pokopalisce in na hribcku cerkev, pol je pa krizisce...kam poluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
22.7.2010 21:05:52   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

tinkatonka - napotki za jutr...jaz bom po litijski cesti iz smeri stepanjca prsla, pol iz litijske na desno zavijem za bizovik a ne,pol je pa dolga ravna cesta,na desni strani vidis pokopalisce in na hribcku cerkev, pol je pa krizisce...kam poluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na križišču greš po prednostni cesti in se po njej voziš, dokler se ne zaletiš v Brunarico. Tam je namreč konec ceste.

Jaz pridem okoli pol enajstih.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?