katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 srečanje- jaz bi tud prišla. no, v bistvu bi še moja fanta prišla, če nimate nič proti? Ta mal uživa med otroki, ta velik pa zato, ker je šofer, pa še na tamalga bo pazil, da lahko jaz čvekam Ampak sem rekla, da najprej vprašam za dovoljenje... pridite pridite IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 V galvnem oddala vlogo za porodniško in paketek (en papir), prilogo S1, potrdilo o pdp-ju in kopijo odločbe o zavodu in to je to..., odločba pride po pošti dinarčki od paketka pa 15.8 . (sam a ni 15. nedelja pa še praznik? Upam, da bo pol prej). No takrat grem pa kupit kozmetiko in manjkajoča oblačilca.... ja, nedelja in praznik je, mislim da bo v petek 13.nakazilo IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy Punce kaj tist metuljček z iglo, ki nam ga vstavijo v žilo, ko gremo rodit, ful moti med porodom? Tako sem slišala že od marsikatere. Jaz igel vidit ne morem in jim bom povedala že pred porodom, da naj mi ga odstranijo takoj, ko bo otrok zunaj, da bom lahko še tiste dni v P brez stresa in švica preživela ob . Pa je res to, da je igla samo na začetku, da ti prebodejo kožo in žilo, potem pa ostane samo neka silikonska cevka not??? Če je to res potem si bom oddahnila Aja, danes še nabavla weledino masažno olje za masiranje presredka, ker nam ga je včeraj v MŠ svetovala babica. Je pa tut uporabno proti strijam, masaži bolečih dojk pri dojenju in za masažo dojenčkovega trebuščka pri prebavnih motnjah. nimam pojma kdaj sm ga dubla,sploh porajtala nism, pol me je bolelo k so dal stran - kot modrica IZVIRNO SPOROČILO: sanje2 katrinka: mogoče pa ni tak hudo, jaz sem mijo rodila z 38 tedni, še en mesec prej so me pa v bol. obdržali, ker naj bi bila voda nekam kavna, sam so mi takrat rekli da se voda obnavlja - tak da ne vem, mogoče bo pa vse ok. z umetnimi popadki pa ne vem kak je, samo moja sestra je 3 tedne prej rodila, ker mala ni več rasla - kao, no in ona ni dobila umetnih popadkov, so ji pa neki čep ven uzeli in so se njeni popadki začeli. jaz sem tudi suzano rodila tocno z 38 tedni, samo morate vedt da ce jaz rodim s 37 tedni - moje dete je pa za 3 tedne nazaj...tuki je stos popadki - mogoče bom pa jaz pol tista k bo dala svoje cez in umetne pa bom loh nakladala vsakmu k bo mel pet minut casa...hehe pa te niso tak problem - ampak sama sprozitev k loh bog vedi kok cajta traja.... pa kot sm gor napisala - jaz uradno bom mela lepe tedne za rodit samo dete pa ne pozabljate da zaostaja - torej bi jz skor mogla donosit da bi tudi dete po razvoju bilo v ok tednih...
|