teodora75
|
Pa spet en pozdrav s tokrat tudi cisto prevec pogrete Gorenjske. Joj, saj je toliko tem, da sploh ne vem kje se lotit... Ko je ravno zgornji post o kozmetiki... Jaz pa se nimam prav nic (ekstra sedaj v ta namen) in niti ne vem, kaj res nujno rabim, ob vseh teh informacijah. Danes sem sla celo v DM in sem mislila nabavit to olje za presredek, pa sem nasla samo Weledinega, ki pa mi ni najbolj vsec. Imam njihovo olje za strije in mi je tako zoprn vonj da je joj. Ali obstaja se kako drugo olje? Sem sla potem gledat celo navadne lubrikante (na sex oddelek), ki so namenjeni tudi masazi. Kaj pa vem, ce bi bilo tudi to ok. Saj se mi nekako zdi, da je pomembno predsvem to, da zadeva 'spolzne' kot se tukaj rece. Nekako tako kot s tem Dianatal gelom, za katerega se tudi se nisem cisto odlocila, ali bi ga imela ali ne. Naceloma bi, ampak niti ne vem, kako to pride v postev pri moji nameri poroda (oz tistega dela pred tem) v vodi. Bom vprasala naslednji mesec ko grem na oglede v Postojno. Drugace me pa ta hip muci nekaj drugega: se vedno modrc... Hudirja. Tista dva, ki sem ju kupila dober mesec nazaj v Kepci me tiscita (po obsegu). Pa 30 E sem dala za enega . Sla sem pa danes gledat najprej v Spara (Qulandia KR), pa tistih s kataloske prodaje, ki ste jih omenjale tukaj, niso imeli. Potem sem sla tam se v CA, pa mi je bil tako cuden, v HMju ni nosecniskega oddelka tukaj, v BCju mi tudi ni bil prav in potem sem vzela enega v DMju, kjer se sploh ne da probat, ampak ga bom morala nest nazaj, saj mi tudi ni prav. Problem je v tem, da so za moj obseg (85 sedaj, prej 75) prevelike te B kosarice in je pol praznega. Tega pa ne morem imet pod majico, da je potem vse nabrglano. Ima katera se kaksno varjanto, kje se da kaj dobit? Glede CSDja, jaz se nisem hodila nic mimo, saj so mi rekli, naj pridem cim kasneje, kar bo sele cez en mesec, glede na to, da imam rok cisto na koncu. O vrocini itak ne bi. Ceprav je bilo vceraj zvecer ze malo po osmi kar v redu tukaj, danes imam pa obcutek da ne bo. Aja, pa danes ko sem probavala modrcke, sem se videla tudi z drugacne perspektive . Ojoooooooooooj, a pa ta busec bo res se rasel? Ja pa saj ga je ze tooooliko... Hm, drugega se pa ta hip ne spomnim... Veselo ne-pregrevanje! T.
|