|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
17.7.2010 22:12:51   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja

A so vaši tut kej krilil z rokami, Žigata tolk nekaj popade da krili ful pa cel se popraska in tolk joka zraven. Al ima krčke al kaj... pojma nimam kaj mu fali user posted image user posted image user posted image

Joj, čeb Maja a ni to grozno, ko pri tok mejčkenih jim skoz neki fali, pa v glavnem ne veš kaje, potem ko so tiste 4 stvaro odkljukane...

Mi smo pa kar ušli danes iz te vročine mal na Gorenjski luft, se šli malo v Šobec kopat, pa na kosilce mmmm, smo se mel prov fino, pa še mal frende spet vidli in tako. Je minil dan ful hitro...ma drugače kadar ni mojga se mi večrat prav vleče, morm priznat! Zdle mem pa čaka še perilo za zložit pol si pa lahko menda kakšen filmček pogledam. Moj je šel pa k enemu sodelavcu po prenosno klimo, jo bova odkupla o d njega, ko bomo šli na morje - ma moja mama zdaj Larinega bratca na morju in prav da je ubitačna tale vročina! Me kar mal skrbi ko gremo s tako mejhno pupiko že tok zgodaj na morje...

Jst pa resno razmišljam, da bi začela laufat ko bo te vročine konec...upam da ne bo samo pri razmišljanju ostalo (spet), namreč učeri sm se šla mal pedenčkat - frizerka, depilacija , pa mi je frizerka čist napolnila glavo s tem koliko več energije da ima, odkar je začela laufat...sam morm še mal preštudirat kako začet, k vem da ni samo noga pred nogo...

vzglavje... naša ima ravno

kravice - ful jih rada pase, je tud pridna med tem, bolj kot leže na hrbtu, samo se zna že prevalit...pa gre hitro nazaj na hrbet, potem pa jadauser posted image

pikice po koži - naša jih je mela tudi po trebuščku, sedaj se pa lupi po bučki oz. ne vem al dobiva temenca - kaj delate s tem??? JSt jih češem zaenkrat, pa še to pozabim user posted image

sex...sem bla včeri na brazilki (prvič, je bolelo kot pri norcih, skor kot popadki, pa še vnelo se mi je vse tko da ne bo še opa-cupa), ma se mi nit ne mudi, user posted image čišča trajala do par dni nazaj, čist predolgo, skoraj 6 tednov! user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 551
18.7.2010 8:54:11   
misar
dobro jutro

ena velika user posted image za vas.

spet ena delno solidna noč. včeraj smo šli po frčafelco, ki je bila na počitnicah ta teden in šele , ko sem jo zagledala sem videla kako zelooo sem jo pogrešala.

mozoljčki: predvidevam, da zaradi čiščenja kože in vročine
temenca: ja jih imamo in jih poskušamo redno čistit. zaenkrat gre s šamponom in glavnikom. pri frčafelci sem namazala z olivnim oljem, dala na glavo kapico za 10 minutk potem razčesala in skopala. to vedno paliuser posted image ima pa frčafelca še kar temenca tu in tam pa imamo že 2.5 letuser posted image

vzglavje: ravno, razen špri prehladu ali groznem polivanju se vzdigne
kravice: zna past ampak ni navdušenuser posted image user posted image po parih sekundah omaga
nasmeški: v sredo se mi je prav lepo smehljal potem pa nič večuser posted image

moram it, moj user posted image je vstal z levo nogo in moram mal blažit situacijo med frčafelco in njim, ker sicer mamo fajt non stopuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 552
18.7.2010 10:09:48   
dvojčica6
čau čveke!

mi smo pa meli spet točno na tri ure budnicouser posted image mala ma notranjo uro boljšo kot švicarjiuser posted image In to potem ko smo včeraj rekorde podirali - je spala 5 ur skupaj!!! Je pa res čez dan bla pokonci od 13. do 19., vmes je glih za určko menda zakinkala...
Jah, bo treba še vadit to spanjeuser posted image

čeb Maja... skor zagotovo so krčki... če izločiš vse ostalo (lakota, polulan/pokakan, zebe/vroče, rabim mamino bližino) polostanejo glih krčki oz. lahk ga sam napenja pa bi rad kakal... pomaga dvignjen položaj al pa ga daš na trebušček vozit letalo...

temenc
še nimamo

mozoljčki... je bla en dan kot najstnica, ma je blo že takoj drug dan bolše... zdej ima že skor čisto kožo nazaj...

pasenje kravic
... ji gre že dobro, ampak jo jezi, ker bi rada se odplazla pa ji ne uspe in pol se zčne jezituser posted image

nasmeški... se smeje potovalki, moji zizi, stropu in lučki... žive stvari nismo in še nažalostuser posted image

že budnicauser posted image ... mejte se!

< Sporočilo je popravil dvojčica6 -- 18.7.2010 10:11:31 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 553
18.7.2010 11:31:21   
meymey
čeb maja - naš fant se neutolažljivo joka kadar je zelo utrujen. On iz neverjetne aktivnosti in veselja nanedoma pade v jok. Takrat uporabiva tehnike 5s- jev o kateri sem že pisala nekje na začetku te teme. Z nekontroliranim mahanjem okoli sebe malček sebe le dodatno razburja - s povijanjem pri dojenčku ustvarimo občutek utesnjenosti - kot v maternici. Pri našem še vedno pali. Sedaj ga ponoči uspavam le, če ga povijem in povitega nato umirim - s pravim položajem, dudo, šumenjem na uhico al našo "umetno maternico".

No, včeraj je naša družina bila na pikniku pri Zoji, ker je Aljaž imel krst. Bilo je fajn - sploh kasneje popoldne, ko se je malo ohladilo.

Lepo nedeljo vam želim, mi odhajamo v LJ na kavico k babici in na sprehod s prijatelji.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 554
18.7.2010 14:00:38   
bcljka
oj!

po ustaljenih tirnicah mi lepo vseselo in normalno spimo ponoč... tko da ne vem komu se morm zahvalt za tok pridnega otroka user posted image  pa možek je zdej do konc mesca vse noči doma user posted image  to je luksuz, ni kej user posted image  

sporočam pomembno novico... sicer majhen korak za človečstvo ampak ogromn za bcljko... nase lahko navlečem (in jih tudi zaprem) popolnoma vse obične hlače user posted image user posted image user posted image  hura!!! aja, pa nisem šla vseh probat, sam tanajožje user posted image

čeb Maja - tud pr men včasih (sicer redko) mala kr neki kril z rokami in nogami na vse strani... pa pomaga 1 kaplca koroših kaplic in v sekundi je mir... priporočam user posted image

temenca - zaenkrat jih še ni... sm pa dubla od kolegice kremo za temenca od mustele ker jo je ona samo pol porabla... razmišljam da če/ko jih bomo dobil da jo bom kr uporabla user posted image

kravice - jo dam na previjalni past vsak večer, pa včasih ji paše in uživa, lepo dviguje glavico in uspe jo obrnt iz ene na drugo stran, včasih je pa tak vik in krik kt da jo iz kože dajem user posted image

mkbk - jst pa komi čakam da bom lahko šla tečt, ratam kr živčna k vidm zuni koga k laufa, tooook se že veselim... komi čakam pregled pr G da vidm kaj bo rekla, kdaj loh začnem...

lepo nedeljo vsem, mi gremo pozno popoldne na en rojstnodnevni piknik, upam da ne bo preveč komarjev...

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 555
18.7.2010 16:37:36   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

sporočam pomembno novico... sicer majhen korak za človečstvo ampak ogromn za bcljko... nase lahko navlečem (in jih tudi zaprem) popolnoma vse obične hlače user posted image user posted image user posted image  hura!!! aja, pa nisem šla vseh probat, sam tanajožje user posted image

neskončno fouš.........user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 556
18.7.2010 16:54:28   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

neskončno fouš.........user posted image user posted image

neskončno fouš 2user posted image

meymey... se kr strinjam s tabo... na to sem pa pozabla - tut naša kadar je zaspana/utrujena zganja kažin... sam pr nas vžgeta sam dva S-ja, in sicer sucking al pa sushing... če ji slučajno rokce povijem je tak krik da ojoj! Sem pa tut js ful hvaležna za to taktiko šumenja in ustvarjanja zvokov iz maternice... jo zraven še malo zibaš in res pomaga!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 557
18.7.2010 21:11:12   
nikcaa
hei,hoiii.... naj se se jst po dolgem casu mal oglasim...

od kadar mam mojega struckota kr pozabim na net...

uglaunem... mi smo zelo pridkani (zaenkrat)user posted image ninamo do 6.00 pol pa popapcamo pa nazaj zaninamo do 9.00- 9.30user posted image user posted image user posted image in mami seveda zravnuser posted image tako da sm kr naspanauser posted image

čišča- jo skoraj ni vec.. se cist,cist malcek...user posted image
pikice po kozi- moj jih ma kr... koza se cisti, pa pomojem tud od vrocine
duda- pri nas tud je ni.. je noce in noce.... bi pa rada da jo ma ze spat, ker ce ne ga morem na josko dat..
in se mal pocartka in zaspi.. nocem da se tega navadi....
posvetovalnca- imam komaj 10.8 prvic..ker so dopusti..itd...

PAPA

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 558
18.7.2010 21:31:04   
Bonnie_RR

S tem se lahko pa tud js pohvalim.user posted image user posted image Sedaj sem že prej kot mesec dni po porodu oblekla vsa nenosečniška oblačila, pri prvem je trajalo pa ful dolgo (več kot 6m), da sem jih lahko spravila na rit, pa še to sem se s kavbojkami težko vsedla, tako je bilo vse popeto.user posted image Sem pričakovala nekako podobno situacijo, zato sem bila še toliko bolj presenečena, da je zdaj čist drugače...

temenca... Čist malo je imela, pa smo namazali z oljem in med kopanjem s tetra pleničko odstranili. Češem jo pa (s krtačko) vsak dan najmanj 1x oz. kadar se spomnim, ker ima naša kar veliko laskov in ji jih tako malo zluftam vsake toliko časa...user posted image

vročina... Danes je bilo prav fajn. Smo šli do mojih na kosilo, potem pa še do kolegov na en čvek in je dan ful hitro minil.

kriljenje/praskanje... Naša se, ko se fejst razjezi, začne za lase cukat in si uhelj pulit.user posted image Zadnjič se je tako vlekla za lase, da ji nisem mogla razpret dlani in potem se je zaradi bolečine začela še bolj dret. user posted image
Drugače pa večjih problemov s tem ni. Se kar hitro pomiri, samo v naročje jo je treba vzet. Ima že vse naštudirano...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
19.7.2010 1:30:38   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

S tem se lahko pa tud js pohvalim.user posted image user posted image Sedaj sem že prej kot mesec dni po porodu oblekla vsa nenosečniška oblačila, pri prvem je trajalo pa ful dolgo (več kot 6m), da sem jih lahko spravila na rit, pa še to sem se s kavbojkami težko vsedla, tako je bilo vse popeto.user posted image Sem pričakovala nekako podobno situacijo, zato sem bila še toliko bolj presenečena, da je zdaj čist drugače...

user posted image user posted image user posted image  jeeeeeeeeej! zakon!

mi smo pa lih s piknika... je spala jedla pa kakala user posted image  pa kakala user posted image  pa kakala user posted image  5x sm jo mogla previt pa vsakič plenica pokakana do zadnjega kotička user posted image  sej res da ful je, ampak to je blo pa kaaaaaj user posted image  sicer je mela pa ful oboževalcev... zanimivo kako folk nepremično stoji zravn vozička in gleda otroka kt da je edino in največje čudo na svetu user posted image  no sej mene nč ne mot... jst sm pridno srkala laško, ki mi zadnje dni odlično tekne user posted image  (upam da se neha k drgač mi bo pivski bauhi zrastuuser posted image )

zdej pa spat... sm naštimala budilko ob 7:00 da pokličm patronažno k je po 14ih dneh pršla z dopusta da se mi nej takoj nariše ker bi res rada user posted image  skopala... ker če ne misl pridt pol je sploh ne rabm več (do zdej je bla 2x + 1x nadomestna pa to je blo vse skp 10min vsi trije obiski v seštevku), bom že sama znala... user posted image

sicer pa lep ponedeljek vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 560
19.7.2010 7:34:54   
meymey
Zdaj pa tak... če se ne boste nehale hvalit kak ste suhe in lepe, bom zminirala celo ringarajo user posted image user posted image user posted image , ker tega moj špehec res ne rabi brat!!! Bo buši dobil kmplekse!user posted image

Šalo na stran - pred nosečnostjo sem celo leto pridno tekla, kolesarila, hodila v hribe. In končnoo spet prišla na težo blizu 60kg (jaz sem do 28leta imela 55 in manj kg). In pol sem zanosila - zdaj mam hudičevih 71 kg, 2 kg več kot preden sem shujšala!!! Torej sem - v riti!
Se pa veselim časa ko bom lahko spet začela malo trenirat... razmišljam da bi šla kr z vozičkom laufat. Jaz za razliko od nekaterih nimam nekega varstva... sicer pa je mali itak skoz na joški (tole s flašo ne upam preveč prakticirat, ker se je že enkrat odvadil zize in sem mela ful probleme, da sva se začela spet lepo dojit).

Aja, pa danes sem ga dojila ene 5x ponoči, se sploh ne spomnim, ker sem od vsega hudega prakticirala dojenje leže, kar nama ponavadi ful ne gre. Sam zdaj pa je blo tu mač!
Ob pol 1h (še nikoli se ni zbudil tak hitro), ob 3h, ob 4h ob 5h... vmes pa skoz jamral in se premikal v postelji tak da me je skoz budil... ZASPANAAAAA!!!!!! Zdaj pa spi ko top, jaz pa ne morem več... sem si skuhala kavo, ****...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 561
19.7.2010 8:21:07   
čeb Maja
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Zdaj pa tak... če se ne boste nehale hvalit kak ste suhe in lepe, bom zminirala celo ringarajo user posted image user posted image user posted image , ker tega moj špehec res ne rabi brat!!! Bo buši dobil kmplekse!user posted image

Šalo na stran - pred nosečnostjo sem celo leto pridno tekla, kolesarila, hodila v hribe. In končnoo spet prišla na težo blizu 60kg (jaz sem do 28leta imela 55 in manj kg). In pol sem zanosila - zdaj mam hudičevih 71 kg, 2 kg več kot preden sem shujšala!!! Torej sem - v riti!
Se pa veselim časa ko bom lahko spet začela malo trenirat... razmišljam da bi šla kr z vozičkom laufat. Jaz za razliko od nekaterih nimam nekega varstva... sicer pa je mali itak skoz na joški (tole s flašo ne upam preveč prakticirat, ker se je že enkrat odvadil zize in sem mela ful probleme, da sva se začela spet lepo dojit).

Aja, pa danes sem ga dojila ene 5x ponoči, se sploh ne spomnim, ker sem od vsega hudega prakticirala dojenje leže, kar nama ponavadi ful ne gre. Sam zdaj pa je blo tu mač!
Ob pol 1h (še nikoli se ni zbudil tak hitro), ob 3h, ob 4h ob 5h... vmes pa skoz jamral in se premikal v postelji tak da me je skoz budil... ZASPANAAAAA!!!!!! Zdaj pa spi ko top, jaz pa ne morem več... sem si skuhala kavo, ****...

ja suhice - se podpišem pod tale post glede oblačil user posted image user posted image user posted image user posted image jaz jih tut še probala nisem, mi bo šlo sam na jok. Zaenkrat sem v elastičnih zadevah, grejo od M do XL user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes ponoč smo mel pa mi tut malo več akcije kot ponavadi - zaspal je včeraj ob 17.00 in sem ga ob 21.00 zbudila, pa smo se kopal pa jedel pa... in je zaspal ob 23.00 pol pa ob 3h, 5h, ob 6.30 smo pa vstal...

Midva mava pa danes zadnji dan očija na dopustu, jutri sva pa že sama dopoldan. Bom crknjena po moje... zdej pride sendvič pa kava pa kupče podira pa ... uf zanimivo bo

Punce hvala za nasvete - kapljice pričakujem danes, zavila sem ga v pleničko na ''trdo'' pa mu je kr pasalo, bom sprobala telih 5s-jev

bcljka - kopanje je zakon, midva ga zdaj vsak večer in mu tolk pašeeee, čist ko nov je po tem pa še zmatraš ga malo...

Pozdravčke vsem

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 562
19.7.2010 9:14:26   
bcljka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image končno dubla patronažno na telefon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ona men reče, a ni kolegica kopala? ne gospa, kolegica je rekla da to ni njeno delo ker je ona samo nadomestna! ja, kako? ja, NE VEM!!! user posted image user posted image user posted image brr, grrrrrrrr, arrrrrrrr user posted image jutr pride...

grem nazaj spat... tole so še prezgodnje ure zame in za moje živce user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 563
19.7.2010 9:42:57   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Nasmeški so pri nas na sporedu vedno bolj pogosti. Velikokrat se kar med dojenjem na dojki smeji bogsigavedi komuuser posted image , zdaj pa, če jo ogovarjamo, se tudi vedno pogosteje odziva s sladkimi nasmeški.
Gajka, joj, je lepa vaša korenjakinja, pa kako že kravce pase. user posted image
Se podpišem, tok so cartkani tile nasmeški in ja lepo dete in dvojne čestitke z zamudo.

V petek in soboto smo bli na Rogli - se šli hladit, ker tle je blo neznosno. Gor je blo v apartmaju tok mrzlo( ko smo pršli je blo not 14 st), da smo zvečer kamin zakurli user posted image  zunaj pa je blo prav prijetnih 25 -26 st. Sem mojmu rekla, če bo drug vikend spet tako, da gremo spet. Moj ma namreč do konc poletja vse vikende frej (očetovski dopust si je tko planiral, men pa ful paše). Ko smo pa prišli nazaj v dolino, mi je pa kr samo vzel tok je blo vroče, smo šli še k sosedom na piknik - groza. No včer smo bli pa na RD od nečaka in je bloprov fajn, k i blo tok vroče.
Danes sav bli že mal čez sedem zuni - sva peljali ta veliko frčafelco v vrtec, ker je še spala ko je moj šel.

Spanje: Ne bom nč grajala al pa hvalaila, ker ne upam, bom rekla sam nej tko ostane pa tavlka nej začne spat.user posted image

mozoljčki: čiščenje in vročina - no tko vsaj jst upam.

Naša se je cela olupla, zdej še sam po glavi. Je bla ko ena kača, vsepovsod je bla njena odmrla olupljena koža

Vzglavje mamo mi še zmeraj dvignjeno, ker še fullll poliva. Dans sem se jst že 1x preoblekla, ker me celo zalila user posted image  no pa njo tut.

Namsški, ma že v PO so bli eni smeški, zadnji teden pa ko jo ogovarjaš se ful odziva z nasmehi in take smešne glasove zrtaven spušča

user posted image user posted image user posted image  sva že dve. Jst nosim vsa lanska oblačila že od  kar sem doma, saj sem po 10 dneh bla na svoji kilaži - ostaja sam še trebušček, katerga morm pa s telovadbo vred spravt, sam to bo pa problem,ker sem jst tak lenuh. A ma kera un CD od vzajemne, ko so tut poporodne vaje gor. Sem ga mela in nekomu posodla pa nima pojma komu.

no sej mene nč ne mot... jst sm pridno srkala laško, ki mi zadnje dni odlično tekne user posted image  (upam da se neha k drgač mi bo pivski bauhi zrastuuser posted image )

Tut men, men ful paše user posted image

Kopanje: je tut pr nas skor vsak večer (razen, če prespi al pa da nas ni - do zdej 2x spusl) in je res se ful zmatra, da pol včasih ne uspe niti večernga obroka pojest in spi.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 564
19.7.2010 9:45:52   
gajka
Dobro jutro!

bcljka - je pa res malo mimo tole s patronažnimi v tvojem primeru! Pišuka, pri nas so bile 5×, najprej ena 3×, pa potem še druga 2×, pa nikoli se jim ni mudilo dalje in so bile na voljo za vsa vprašanja. No, kopala jo je samo ta prva patronažna enkrat, ampak to zato, ker sem jo potem kar sama začela kopat, ker se še od ta večjega vsega spomnim, pa se mi ni zdela potreba, da bi jo potem še patronažna dalje kopala... No, važno, da boste zdaj končno začeli kopat Piko!

Kilogrami - ah, sem tudi tista nesrečnica, ki ji niso kg-ji kar tako splahneli. Še vedno imam 7-8 kg viška od predporodne teže, pa potem še enkrat toliko do moje željene (še ne idealne!) teže. Pred prvo user posted image me je brat prepričal, da sem začela s tekom, pa mi je bilo kar všeč. Ampak potem sem kmalu zanosila, pa nehala s tekom, potem v porodniški enostavno nisem našla več časa za tek. user posted image 3 mesece po koncu porodniške sem spet zanosila... Evo, zdaj imam 2 mulčka, pa še vedno nimam ideje, kdaj naj se spravim tečt ali pa kakorkoli drugače migat! user posted image Ko otroci spijo, je že zdavnaj tema, moja volja pa na podnu in vidim itak samo še posteljo... Sem razmišljala, da je edina možnost, da si nabavim eno uporabno fitnes napravo, ki bi jo lahko imela v dnevni in bi pač telovadila zvečer pred TVjem, ko oba mulčka zaspita... user posted image Očitno nisem sposobna svojega časa dobro zorganizirat! user posted image Predlogi?

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 565
19.7.2010 11:02:59   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Sem razmišljala, da je edina možnost, da si nabavim eno uporabno fitnes napravo, ki bi jo lahko imela v dnevni in bi pač telovadila zvečer pred TVjem, ko oba mulčka zaspita... user posted image Očitno nisem sposobna svojega časa dobro zorganizirat! user posted image Predlogi?

Orbitrek. user posted image

Meni je ful fajn. Med nosečnostjo sem ga posodila mojim, nekje konec poletja ga bom pa pripeljala nazaj in spet začela malo migat.. No, meni je fizioterapevtka v P svetovala vsaj 3m po porodu brez nekih naprezanj in naporov, zato za zdaj ostajajo na sporedu samo sprehodi.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 566
19.7.2010 11:12:48   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Sem razmišljala, da je edina možnost, da si nabavim eno uporabno fitnes napravo, ki bi jo lahko imela v dnevni in bi pač telovadila zvečer pred TVjem, ko oba mulčka zaspita... user posted image Očitno nisem sposobna svojega časa dobro zorganizirat! user posted image Predlogi?

Orbitrek. user posted image

Meni je ful fajn. Med nosečnostjo sem ga posodila mojim, nekje konec poletja ga bom pa pripeljala nazaj in spet začela malo migat.. No, meni je fizioterapevtka v P svetovala vsaj 3m po porodu brez nekih naprezanj in naporov, zato za zdaj ostajajo na sporedu samo sprehodi.

Ja, je orbitrek itak v ožjem izboru "kandidatov". Ga imamo že sicer doma (no, naši ga imajo, ampak ni v uporabi), ker sva ga pred leti skupaj z bratom nabavila, ampak je nek ležaj crknil in zdaj se prah na njem nabira... user posted image Moram brata naprosit, da ga popravi. user posted image
Mi je pa tudi jasno, da dokler polno dojim, naj bi se izogibala intenzivnim vadbam in dietam (no, diete mi itak niso nikoli potegnile). user posted image
Se bom mogla počasi intenzivnejšega vozičkanja lotit. No, včeraj sem šla spet na eno izmed tur, ki sem jih izvajala v prvi porodniški, naredila dobrih 5 km čez drn in strn po naši okolici, ampak me je na koncu pri sopihanju v zadnji klanec začelo v trebuhu bolet (podobno kot tiste bolečine, ko se maternica intenzivno krči) user posted image , pa še žulj na podplatu sem fasala (in to v tevah)!

< Sporočilo je popravil gajka -- 19.7.2010 11:14:50 >

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 567
19.7.2010 12:48:26   
honey*
Čau mamiceuser posted image
Evo da se še jst mal javim, zihr ste že pozable nameuser posted image No, 22.6. sem rodila prelepo deklico Brino-3380g, 51 cm.
 Porod je bil lepa izkušnja. V 3eh urcah vsega
fertik, s svojimi popadki, brez kakršnih koli zdravil, dete super zdravo, kar je itak najbolj pomembnouser posted image
Sicer mamo pa živahno... Tamala je en velik sonček, pridna in veeeliki jedec. Joka praktično nič, pač ob lakoti in ko se hoče mal pocartat na dojki. Spi pa res bolj malo-jo zanima dogajanje okrog, ful rada gleda proti TV-ju in opazuje ljudi ki jo cartajo user posted image
 Duda- ja, naša pupa je noče jaz jo pa hočemuser posted image Enostavno za to, ker ma mala ful močan sesalni refleks in non-stop hoče cuzat, tko da je kr neki časa dnevno "prikloplena" name in je kr mal naporno pa tut prou bi pršlo da bi se zamotla dokler ne dobi joške...npr. v trgovini sredi dooolge kolone se ona odloči da bi mal cuzala, pa to more bit TAKOJ! Ma kera podobno zadevščino in je kej pametnega pogruntala?
Vrtec- učeri smo mel obiske in so me sprašval če gre mala v vrtec septembra drugo leto... In ja, mam jo namen dat... In lahko prošnjo baje že oddaš takoj po rojstvu oz. ko maš urejeno uso dokumentacijo za user posted image ... Sam še useen se mi zdi zgodi...čeprou berem po netu da dajo tut tolk prej...Kdaj boste vi oddale?

Tolk zaenkrat, user posted image kliče...

< Sporočilo je popravil honey* -- 19.7.2010 12:51:19 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 568
19.7.2010 13:48:17   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: honey*

Čau mamiceuser posted image

Vrtec- učeri smo mel obiske in so me sprašval če gre mala v vrtec septembra drugo leto... In ja, mam jo namen dat... In lahko prošnjo baje že oddaš takoj po rojstvu oz. ko maš urejeno uso dokumentacijo za user posted image ... Sam še useen se mi zdi zgodi...čeprou berem po netu da dajo tut tolk prej...Kdaj boste vi oddale?

jst sm jo že oddala... čimprej tem bolš... sicer pa morš to nrdit do 31.3.2011...
je pa zanimivo vpisovat otroka v vrtec k nima še niti en mesec user posted image

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 569
19.7.2010 15:42:37   
bcljka
user posted image user posted image user posted image  že 3 dni hočm vprašat pa vedno pozabm user posted image
jst mam Novalac 1 doma ker sm ga kupla za vsak slučaj in ga 2x dala moji mali gospodični, se pravi skupaj sm porabla 6 merc - nč! zdej me pa zanima, tiste k ste na AM ...
na škatli piše da morš vsebino vržt stran 3 tedne po odprtju (to je v mojem primeru danes)... a moš dejansko stran vržt al je to bullshit in lahko če je potrebno normalno uporabljam dalje ko/če bo potrebno??

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 570
19.7.2010 15:48:36   
honey*
No, bcljka pa si še mene spomnla sem mela namen vprašat za tele dodatke...

Naša user posted image se doji fuuul...čez cel dan (!), sicer do zdej je na teži pridobivala OK sam glede na to da bi bla rada "prikloplena" cel čas a je možn da vseen dobi premal od mene in da je lačna? user posted image  

< Sporočilo je popravil honey* -- 19.7.2010 15:49:34 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 571
19.7.2010 16:00:17   
dvojčica6
joj, js tudi pridm pomagat minirat RRuser posted image user posted image user posted image Presnete suhiceuser posted image Js se niti ne vagam več, dva tedna nazaj sem mela enih 10, 12 plusa ne vem večuser posted image user posted image user posted image Js tut komaj čakam da se lotim laufat, ker sem bivša tekačica tako da zaečti ne bo problem, bolj bo najti čas - pa mam SAMO enega mulčka doma...

vrtec... najbolj je dat čimprej vlogo, midva jo še nisva ker študiramo o alternativah...

Sicer sem pa neskončno hvaležna za nasvet o slingu... Se mi je spremenil svet odkkar ga mam (od prejšnjega tedna) moja mala sicer kriči ko jo dam noter ampak pol jo pa v sekundi kar zmanjkauser posted image user posted image user posted image ne morš verjetuser posted image user posted image hvala ženske.... zdej žee hodim po svetu kot afričanke s temi rutamiuser posted image
V petek mamo posvetovalnico in študiram da bi jo kar v slingu mela... bo vsaj mir...Kaj mislite, je kaj narobe če jo kar tako dostavim?

hranatime kliče...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 572
19.7.2010 16:09:13   
meymey
user posted image user posted image user posted image

Jaz bom začela računat za nasvete user posted image

Posvetovalnica pri nadmateri meymey!!! user posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 573
19.7.2010 16:43:07   
čeb Maja
IZVIRNO SPOROČILO: honey*

No, bcljka pa si še mene spomnla sem mela namen vprašat za tele dodatke...

Naša user posted image se doji fuuul...čez cel dan (!), sicer do zdej je na teži pridobivala OK sam glede na to da bi bla rada "prikloplena" cel čas a je možn da vseen dobi premal od mene in da je lačna? user posted image  

Jaz sem imela isto težavo par dni nazaj, cele dneve priklopljen, joške čist prazne, on bi pa skooooz cuzal...

Sem pol se pomenila s kolegico k raztura k meymey user posted image in je to čist res... jaz sem mu ponidila AM in ni hotu tut probat ne, dala sem mu mal za pit. vse živooo... Ampak je dejstvo samo, da rata utrujen ker ne morem na enkrat tolk pojest in pol skoz ''dofilava'' želodček. Po moje da dokler teža ok narašča ni treba da te skrbi.

Mi je pa kolegica tkole rekla: odpri si en ta mal pir in spij počas in z užitkom en kozarc! Pomaga za mleko pa še ti se boš sprostila user posted image
meni pomaga tut goveja juha in pa počitek pa ful vode - in imam pol ful mleka.

Naj te ne skrbi, da nimaš dovolj mleka... lačni jokajo in teža ne narašča.

vrtec - tut pomislila še nisem na vpis user posted image o joj joj
pa še vedno nisem dobila rojstnega lista - pa je zdaj 17 dni od poroda...

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 574
19.7.2010 17:13:47   
meymey
Zadovoljna mama je dobra mama - pa "whatever rocks your boat".

Jaz se vsak dan poskušam sprostit, nasmejat, spijem kak pir tu pa tam :D. Bazenčkanje pri Zoji vedno pomaga user posted image . Drugače pa vse moje "znanje" prihaja iz nasvetov drugih mamic... znanje moramo podajat naprej, a ne???user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

ali se kregate
zband

z partnerjen ali partnerko

dnevno (29%)

2x tedensko (7%)

1x tedensko (13%)

1x mesečno (31%)

1x letno (11%)

nikoli (10%)

Število vseh glasov: 94

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!