Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 9:50:19
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka No, dans se je pa moja prikazala v vsem svojem sijaju. Očitno je Željko delal zame ne za Zarjo. Je prišla že 25 dan. Hmmm očitno učinek hormonov iz postopkov res popušča in se mi vračajo cikli na 24-26 dni. Barbi še 5 dni, pa spoznaš svoji princeski Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 9:55:37
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis najlepša novica tega jutra je, da je danes petek peteeeek! jutro, no že kr dober dan še od mene in lepo ga preživite
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 10:50:12
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No, dans se je pa moja prikazala v vsem svojem sijaju. Očitno je Željko delal zame ne za Zarjo. Je prišla že 25 dan. Hmmm očitno učinek hormonov iz postopkov res popušča in se mi vračajo cikli na 24-26 dni. pri meni pa nič.... Zdaj me pa že pošteno skrbi. To je že drugi mesec ko full zamuja.....Aaaaaaaaaaa. ....strah me je kaj se mi tam notri pripravlja.....bog ve kaj bo UZ pokazal.....Bodo še meni kako zobato kolo in bando marsovcov našli.... A naj kr Dabroston začnem jemat? Gigi pomagaj!!!!!!!
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 9.7.2010 10:51:15 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 11:19:02
|
|
|
|
zarja1
|
Najlepši nogometaši na SP: 1. Fabio Cannavaro, Italija 2. Fernando Torres, Španija 3. David Villa, Španija 4. Landon Donovan, ZDA 5. Thierry Henry, Francija 6. Edinson Cavani, Urugvaj 7. Kaka, Brazilija 8. Cristiano Ronaldo, Portugalska 9. Didier Drogba, Slonokoščena obala 10. Keisuke Honda, Japonska 11. David James, Anglija Najgrši nogometaši SP 2010: 1. Wayne Rooney, Anglija 2. Franck Ribery, Francija 3. Carlos Tevez, Argentina 4. Vladimir Stojković, Srbija 5. Benjamin Huggel, Švica 6. Zdenko Strba, Slovaška 7. Rafik Saifi, Alžirija 8. Scott Chipperfield, Avstralija 9. John Terry, Anglija 10. Ryan Nelson, Nova Zelandija 11. Daniel Agger, Danska http://24ur.com/sport/nogomet/zenske-so-odlocile-najlepsi-je-cannavaro-najgrsi-pa-rooney.html
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 11:21:22
|
|
|
|
sonček33
|
Zarči, živjo. Kako si?Kej vroče?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 11:34:26
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči koliko ti zamuja? Jaz bi vseeno počakala, da pride sama od sebe. Res ne priporočam, da si pred postopkom umetno sprožiš M. Glede seznama... Jaaaaa Fabio na 1. mestu...potem pa vsaj zame nič od zapisanega. O grdih pa... No, no..ne smemo biti "grde" do njih . Jaz bi samo o "talepih"
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 11:35:24
|
|
|
|
loremi
|
tule je še ena stran o odločanju, kdo je lepši http://www.beautifulpeople.com/microsites/bpworldcup/results.aspx
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 11:35:29
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zarči, živjo. Kako si?Kej vroče? jaz gužvasto, ampak srečno . Pa ti srce, ki siješ na nas?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 11:36:15
|
|
|
|
sonček33
|
ampak srečno tole je pa tako zelo lepo prebrat, da je kaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 11:36:42
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči koliko ti zamuja? Jaz bi vseeno počakala, da pride sama od sebe. Res ne priporočam, da si pred postopkom umetno sprožiš M. pa prejšnji mesec sem jo z Dabrostonom sprožla 28.5...... Torej kao na 30 dni cikel, zamuja že 11 dni...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 11:45:51
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči mogoče bi bilo res bolje, da počakaš. Se mi zdi, da si s tem Dabrostonom delaš medvedjo uslugo. Bolje, da cikel pride na svoje ustaljene poti. Bo veliko več možnosti za končni uspeh.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 11:48:48
|
|
|
|
zarja1
|
se mi je kr zdelo kaj bo Lizika svetovala..... Bom počakala......A še sumima na policistične?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 11:51:49
|
|
|
|
gigi1
|
Vedno bolj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 11:52:46
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Vedno bolj ja ne....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 11:53:14
|
|
|
|
gigi1
|
A zdej sem pa Lizika? . Da se ne bo Lana pritožila, da sem njeni Živi ukradla nick
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 11:55:16
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Vedno bolj ja ne.... Srce, po mojem je PCO še najboljša diagnoza tukaj. Skoraj vsem s PCO je že ratalo. Samo...veš, kaj moraš narediti... bela moka in sladkor pa,pa...adijo,... pozabi.. za nekaj mesecev.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 11:58:23
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 ... bela moka in sladkor pa,pa...adijo,... pozabi.. za nekaj mesecev. pa da čist shiram.......jao jao jao kaj me čaka....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 11:59:39
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 ... bela moka in sladkor pa,pa...adijo,... pozabi.. za nekaj mesecev. pa da čist shiram.......jao jao jao kaj me čaka.... sadje, zelenjava, meso, ribe Pa še...vse vrste neprečiščene moke. Jaz uporabljam tip 850 pa se kar dobro obnese
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 9.7.2010 12:00:48 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 12:00:15
|
|
|
|
zarja1
|
pa bljek one tvoje testenine.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 12:01:41
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 pa bljek one tvoje testenine....... Une sem pa samo enkrat naredila Drugače so pa Barila polnozrnati špageti ali kakšni sojini čisto sprejemljivi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 12:02:08
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 ... bela moka in sladkor pa,pa...adijo,... pozabi.. za nekaj mesecev. pa da čist shiram.......jao jao jao kaj me čaka.... sadje, zelenjava, meso, ribe Pa še...vse vrste neprečiščene moke. Jaz uporabljam tip 850 pa se kar dobro obnese to je vse fajn in to vse rada papam....samo priloge pa imajo in cuker in moko.......Brez brusket in sladoleda mi živeti niiiii Saj veš, da se hecam, ne? Love you.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 12:03:00
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 pa bljek one tvoje testenine....... Une sem pa samo enkrat naredila Drugače so pa Barila polnozrnati špageti ali kakšni sojini čisto sprejemljivi joj neeeee, raje se jim v celoti odpovem.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 12:03:48
|
|
|
|
gigi1
|
Lej srce tudi sladicam se ne rabiš čisto odpovedati Narediš biskvit iz oreščkov, jajc in temne čokolade. Stopiš temno čokolado in zmiksaš smetano. Brez cukra in moke odlična tortica
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 12:05:04
|
|
|
|
gigi1
|
Sladoled narediš sama iz smetane ali jogurta in sadja ali temne čokolade. Probaj boš videla, da sploh ni slabo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 12:07:14
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lej srce tudi sladicam se ne rabiš čisto odpovedati Narediš biskvit iz oreščkov, jajc in temne čokolade. Stopiš temno čokolado in zmiksaš smetano. Brez cukra in moke odlična tortica oreščkov ne maram. Brez sladke smetane?......Slastno...... A ti veš kolk te mam jaz rada? Tooooooooooooooooooooooooooolk!!!
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......