Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.7.2010 9:38:27
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro na tale lep nedeljski dan! Evo za zajtrk je bil sveže pečen štrudelj (kr iz navadne bele moke, ker se drugač bojim, če bi se testo sploh kej vleklo oz. kolk bi se trgalo). Zdej pa še mal likat pa tko naprej. kavo ste verjetno že spile, no pa nej bo tale tadruga gigi nisem gledala, sem glih štrudl rihtala, pa še moj je nek film gledal vmes ... ampak tole je pa spet hobotnica prav uganila, me zanima, če je za finale tudi! lepo preživite dan!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.7.2010 10:08:06
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pupe moje GLEJTE tole tekmo. Vsaj 1. polčas je bil en najboljših kar sem jih do zdej vidla. Vaša Lojzka Ma men je bla cela tekma carska...da že dolgo nobena tolk zanimiva...oboji so si res prizadevali...nč niso zabušavali!! Moja pupa je tko navijala, ves čas je tko brcala,...hči je rekla, da je kar skeri, ko tako miga !! Bomo videli, kako bo danes...za lepo tekmo!! Navijam pa za oranžne,...zaenkrat!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.7.2010 11:53:25
|
|
|
|
Naska
|
hojla, jaz pa odhajam za par dni mal delat v Avstrijo. Lepo se imejte! Naska
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.7.2010 12:46:22
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska hojla, jaz pa odhajam za par dni mal delat v Avstrijo. Lepo se imejte! Naska Naj ti bo ok!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.7.2010 19:31:53
|
|
|
|
zarja1
|
Babe moje, da ne bo pomote.....Prej, ko je bil moj samski si je vse moral rihtat sam, tud peglat. Zdaj odkar sva skupaj pa je bilo to prvič..... ......Čist po tihem upam, da ne zadnjič!!! Kaj pa danes???? Ha, ha? ooooooooooooo ooooooooooooooooo oranžice......
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 11.7.2010 19:32:14 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.7.2010 20:00:24
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Kaj pa danes???? Ha, ha? ooooooooooooo ooooooooooooooooo oranžice...... Pripravljene !!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.7.2010 20:11:31
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Loremi pridna si bila . Jaz med fuzbalom nisem nič pridna Zarči kar zgovarji se Naska uživaj. Upam, da je tam manj vroče. Hermi ob polčasu sem se oglasila zato sem pisala komentar le za 1. polčas. In ja...ena najboljših tekem ever . Navijala sem sicer za Urugvaj, je bila pa zmaga Nemčije zaslužena. Urugvajci so se borili k levi, samo golmana imajo slabšega in je to prevagalo. Danes? Jaz sem Špancem bolj naklonjena...čeprav sem živela na Nizozemskem ravno takrat, ko so zmagali na EP. Carsko! vse hiše so imele obešeno zastavo. Vsi so gledali in navijali. So res nogometna nacija! Me ne bo nič bolelo, če bodo oni SP. Bi pa malček bolj privoščila Špancem, čeprav me razen Ville in Puyola niso ravno prepričali
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 11.7.2010 20:16:26 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.7.2010 21:08:03
|
|
|
|
lana70
|
hoj hoj, a fuzbal še poteka , kot kaže še, glede na vaše komentarje. Jaz sploh ne vžgem TV-ja več, konec koncev, ga pa niti ne pogrešam. No, toliko, da vas pozdravim, pa da ne padem v pozabo .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.7.2010 22:48:59
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Hermi ob polčasu sem se oglasila zato sem pisala komentar le za 1. polčas. In ja...ena najboljših tekem ever . Navijala sem sicer za Urugvaj, je bila pa zmaga Nemčije zaslužena. Urugvajci so se borili k levi, samo golmana imajo slabšega in je to prevagalo. Danes? Jaz sem Špancem bolj naklonjena...čeprav sem živela na Nizozemskem ravno takrat, ko so zmagali na EP. Carsko! vse hiše so imele obešeno zastavo. Vsi so gledali in navijali. So res nogometna nacija! Me ne bo nič bolelo, če bodo oni SP. Bi pa malček bolj privoščila Špancem, čeprav me razen Ville in Puyola niso ravno prepričali Je napeto, a?! Zdej smo pa oranžni v riti !!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 11.7.2010 23:06:33
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Je napeto, a?! Zdej smo pa oranžni v riti !!! Sem vedla, da se to ne bo dobro končalo !!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.7.2010 7:25:12
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 ...čeprav sem živela na Nizozemskem ravno takrat, ko so zmagali na EP. Carsko! fauš, full fauš....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.7.2010 7:28:02
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Je napeto, a?! Zdej smo pa oranžni v riti !!! Sem vedla, da se to ne bo dobro končalo !! igra total mimo, tolk prekrškov, kartonov.... ....pa.....Jaz sem upala na 11metrovke....Priznam pa, da je Furja bla boljša.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.7.2010 7:28:59
|
|
|
|
zarja1
|
Aja, pa dobro jutro želim za tiste, ki ste se naspale...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.7.2010 7:58:38
|
|
|
|
loremi
|
jutro še dva dni, potem pa dopust jst sem pa najprej za Špance navijala, sam pol ko so me pa razsvetlili, da je Ninozemska že dvakrat zgubila v finalu, sem pa bolj njim privoščla, ampak tudi tokrat je bila hobotnica Paul nezmotljiva in Španci slavijo. Sem pa mal upala na enajstmetrovke, ampak včasih se kaj spremeni tik pred koncem. Bo zdej pri katerem pripadniku moške vrste kakšna abstinenčna kriza? IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Loremi pridna si bila . Jaz med fuzbalom nisem nič pridna nč kej dost bla pridna ... mislm sej sem bla ja, letos v celem tednu še nisem bla sposobna tolk nardit, kot sem zdej za vikend (sem bla presenečena sama nad sabo), ampak v planu je blo tud kufer napakirat, pa je kufer še vedno na podrstehi zapakiran, polovico cunj pa še za zlikat . Plus da morm še piškote za s sabo spečt, drugač bo moj tečen ko driska prve dni, ko bo komej čakal večerjo, to bo pa mal za ublažit želodčno luknjo včeraj sem pa še mal se šla igrco "petelinčke cilat" (oz. v času šole "med dvema ognjema") in seveda moja neprimerna obutev mi je povzročila 3 fejst žulje in zdej študiram, a čem dat mojmu moj avto za peljat na dopustu al se čem pomatrat in sama vozit . Ja sam če bi pa zvečer gledala tekmo, bi jo pa itak pol prespala, sem bla zmatrana in oči so kr same skup lezle. No spet preveč nakladam, morm it delat, kolk se mi pa da, je pa drugo vprašanje .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.7.2010 8:38:55
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, vroče jutro in še bolj vroč dan se nam obeta...ma se mi zdi, da me bo kar pobralo v kratkem od te vročine...baje da jih bo danes tam do 34... grem delat, dokler je še kolikor toliko normalna temperatura v pisarni, letošnji rekord je bil 32 stopinj!! upam, močno upam, da ga danes ne bomo dosegli...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.7.2010 8:52:53
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Lanči nič bat. Je že konec fuzbala Loremi abstinenčno krizo bom imela tudi jaz . HB, da je konec, bom lahko vsaj kaj naredila, se mi zdi, da zadnje čase prav gnijem vsak večer na kavču Zarči nič bit fouš, me je domotožje tako matralo, da sem hudo trpela. Drugače pa zanimiva dežela in zelo firbčni ljudje Mausi, upam da ne bo prevroče No, sedaj ko je konec SP se poslavlja tudi vaša prfoksa Lojzka. Lepo se je bilo družiti z vami v tem času Upam, da sem vam vsaj malo približala najbolj pomembno postransko stvar na svetu . Nič bat ne poslavljam se za dolgo. Kmalu se začnejo kvalifikacije za EP Lupčke vsem in lep dan
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 12.7.2010 8:53:27 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.7.2010 11:27:27
|
|
|
|
gigi1
|
No Lojzka ima še nekaj cukerčkov. Ste že videle posnetek iz španske garderobe, ko jim je kraljica po tekmi z Nemci prišla čestitat? Malo si oglejte Puyolovo brisačo . Je bil očitno dobesedno v luftu, ko je dal zmagovalni gol http://www.rtve.es/mediateca/videos/20100708/reina-felicita-a-roja-vestuarios/824156.shtml
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.7.2010 11:35:31
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No Lojzka ima še nekaj cukerčkov. Ste že videle posnetek iz španske garderobe, ko jim je kraljica po tekmi z Nemci prišla čestitat? Malo si oglejte Puyolovo brisačo . Je bil očitno dobesedno v luftu, ko je dal zmagovalni gol http://www.rtve.es/mediateca/videos/20100708/reina-felicita-a-roja-vestuarios/824156.shtml
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.7.2010 12:07:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 In Diego Forlan je igralec prvenstva aha, ta je bil pa meni simpatičen
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.7.2010 12:49:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 In Diego Forlan je igralec prvenstva aha, ta je bil pa meni simpatičen jp, meni tudi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.7.2010 12:50:07
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No Lojzka ima še nekaj cukerčkov. Ste že videle posnetek iz španske garderobe, ko jim je kraljica po tekmi z Nemci prišla čestitat? Malo si oglejte Puyolovo brisačo . Je bil očitno dobesedno v luftu, ko je dal zmagovalni gol http://www.rtve.es/mediateca/videos/20100708/reina-felicita-a-roja-vestuarios/824156.shtml
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.7.2010 0:00:18
|
|
|
|
gigi1
|
Lanček Lojzka je za vse športe (no...kakšen balinanje ji vmes uide ), bo pa v Istanbulu (ponosna!) konc avgusta in začetek septembra in teško verjame, da ji bo uspelo komentirat v živo . No...bomo videli . Če imate hudo željo vas bo pripravila tudi na SP v košarki . Je pa največja carica za moto športe (btw Rosi bo dirkal že v Brnu ), fuzbal in košarko. Rokomet je sicer igrala v otroških letih, ampak danes gleda le EP in SP, morda finale LP. Pri hokeju rada oponaša špansko kraljico in se potika po garderobah (če bi jo imela Zofka v ekipi bi ji definitivno odsvetovala prihod v slačilnico po tekmi...ima izkušnje )...noo..tukaj so še druge zimske radosti....pa občasno tenis... pa atletika....pa...ufff ima toga....se trenutno sprašujem kako ji sploh rata kaj v življenju delat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.7.2010 7:29:08
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro srčice....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......