|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
11.7.2010 9:38:27   
loremi
Dobro jutro na tale lep nedeljski dan! user posted image

Evo za zajtrk je bil sveže pečen štrudelj (kr iz navadne bele moke, ker se drugač bojim, če bi se testo sploh kej vleklo oz. kolk bi se trgalo). Zdej pa še mal likat user posted image  pa tko naprej.

kavo ste verjetno že spile, no pa nej bo tale tadruga user posted image
user posted image

gigi nisem gledala, sem glih štrudl rihtala, pa še moj je nek film gledal vmes ...
ampak tole je pa spet hobotnica prav uganila, me zanima, če je za finale tudi!

lepo preživite dan!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
11.7.2010 10:08:06   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pupe moje GLEJTE tole tekmo. Vsaj 1. polčas je bil en najboljših kar sem jih do zdej vidla.

Vaša Lojzka user posted image

Ma men je bla cela tekma carska...da že dolgo nobena tolk zanimiva...oboji so si res prizadevali...nč niso zabušavali!!
Moja pupa je tko navijala, ves čas je tko brcala,...hči je rekla, da je kar skeri, ko tako miga user posted image  user posted image  user posted image !!
Bomo videli, kako bo danes...za lepo tekmo!! Navijam pa za oranžne,...zaenkrat!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
11.7.2010 11:53:25   
Naska
hojla, jaz pa odhajam za par dni mal delat v Avstrijo. Lepo se imejte!

Naskauser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
11.7.2010 12:46:22   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Naska

hojla, jaz pa odhajam za par dni mal delat v Avstrijo. Lepo se imejte!

Naskauser posted image

Naj ti bo ok!

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
11.7.2010 19:31:53   
zarja1
Babe moje, da ne bo pomote.....Prej, ko je bil moj user posted image samski si je vse moral rihtat sam, tud peglat. Zdaj odkar sva skupaj pa je bilo to prvič.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......Čist po tihem upam, da ne zadnjič!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa danes???? Ha, ha?
ooooooooooooo ooooooooooooooooo
oranžice......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 11.7.2010 19:32:14 >

Horny Teddy

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
11.7.2010 20:00:24   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Kaj pa danes???? Ha, ha?
ooooooooooooo ooooooooooooooooo
oranžice......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pripravljene user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
11.7.2010 20:11:31   
gigi1
Ahoj user posted image

Loremi pridna si bila user posted image . Jaz med fuzbalom nisem nič pridna user posted image

Zarči kar zgovarji se user posted image

Naska uživaj. Upam, da je tam manj vroče.

Hermi ob polčasu sem se oglasila zato sem pisala komentar le za 1. polčas. In ja...ena najboljših tekem ever user posted image . Navijala sem sicer za Urugvaj, je bila pa zmaga Nemčije zaslužena. Urugvajci so se borili k levi, samo golmana imajo slabšega in je to prevagalo.

Danes? Jaz sem Špancem bolj naklonjena...čeprav sem živela na Nizozemskem ravno takrat, ko so zmagali na EP. Carsko! vse hiše so imele obešeno zastavo. Vsi so gledali in navijali. So res nogometna nacija! Me ne bo nič bolelo, če bodo oni SP. Bi pa malček bolj privoščila Špancem, čeprav me razen Ville in Puyola niso ravno prepričali user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 11.7.2010 20:16:26 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
11.7.2010 21:08:03   
lana70
hoj hoj, a fuzbal še poteka user posted image , kot kaže še, glede na vaše komentarje. Jaz sploh ne vžgem TV-ja več,  konec koncev, ga pa niti ne pogrešam. No, toliko, da vas pozdravim, pa da ne padem v pozabo user posted image .

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
11.7.2010 22:48:59   
hermy1

Hermi ob polčasu sem se oglasila zato sem pisala komentar le za 1. polčas. In ja...ena najboljših tekem ever user posted image . Navijala sem sicer za Urugvaj, je bila pa zmaga Nemčije zaslužena. Urugvajci so se borili k levi, samo golmana imajo slabšega in je to prevagalo.

Danes? Jaz sem Špancem bolj naklonjena...čeprav sem živela na Nizozemskem ravno takrat, ko so zmagali na EP. Carsko! vse hiše so imele obešeno zastavo. Vsi so gledali in navijali. So res nogometna nacija! Me ne bo nič bolelo, če bodo oni SP. Bi pa malček bolj privoščila Špancem, čeprav me razen Ville in Puyola niso ravno prepričali user posted image

Je napeto, a?! Zdej smo pa oranžni v riti user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
11.7.2010 23:06:33   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Je napeto, a?! Zdej smo pa oranžni v riti user posted image  user posted image  user posted image !!!

Sem vedla, da se to ne bo dobro končalo user posted image  user posted image  user posted image !!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
12.7.2010 7:25:12   
zarja1
...čeprav sem živela na Nizozemskem ravno takrat, ko so zmagali na EP. Carsko!

fauš, full fauš....

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
12.7.2010 7:28:02   
zarja1

Sem vedla, da se to ne bo dobro končalo user posted image  user posted image  user posted image !!

igra total mimo, tolk prekrškov, kartonov....user posted image user posted image user posted image ....pa.....Jaz sem upala na 11metrovke....Priznam pa, da je Furja bla boljša.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
12.7.2010 7:28:59   
zarja1
Aja, pa dobro jutro želim za tiste, ki ste se naspale...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
12.7.2010 7:58:38   
loremi
jutro user posted image

še dva dni, potem pa dopust user posted image

jst sem pa najprej za Špance navijala, sam pol ko so me pa razsvetlili, da je Ninozemska že dvakrat zgubila v finalu, sem pa bolj njim privoščla, ampak tudi tokrat je bila hobotnica Paul nezmotljiva in Španci slavijo. Sem pa mal upala na enajstmetrovke, ampak včasih se kaj spremeni tik pred koncem. Bo zdej pri katerem pripadniku moške vrste kakšna abstinenčna kriza? user posted image

Loremi pridna si bila user posted image . Jaz med fuzbalom nisem nič pridna user posted image

nč kej dost bla pridna ... mislm sej sem bla ja, letos v celem tednu še nisem bla sposobna tolk nardit, kot sem zdej za vikend (sem bla presenečena sama nad sabo), ampak v planu je blo tud kufer napakirat, pa je kufer še vedno na podrstehi zapakiran, polovico cunj pa še za zlikat user posted image . Plus da morm še piškote za s sabo spečt, drugač bo moj tečen ko driska prve dni, ko bo komej čakal večerjo, to bo pa mal za ublažit želodčno luknjo user posted image
včeraj sem pa še mal se šla igrco "petelinčke cilat" (oz. v času šole "med dvema ognjema") in seveda moja neprimerna obutev mi je povzročila 3 fejst žulje user posted image  in zdej študiram, a čem dat mojmu moj avto za peljat na dopustu al se čem pomatrat in sama vozit user posted image .
Ja sam če bi pa zvečer gledala tekmo, bi jo pa itak pol prespala, sem bla zmatrana in oči so kr same skup lezle.

No spet preveč nakladam, morm it delat, kolk se mi pa da, je pa drugo vprašanje user posted image  user posted image .

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
12.7.2010 8:38:55   
mausikaa
dobro jutro,

vroče jutro in še bolj vroč dan se nam obeta...ma se mi zdi, da me bo kar pobralo v kratkem od te vročine...baje da jih bo danes tam do 34...
grem delat, dokler je še kolikor toliko normalna temperatura v pisarni, letošnji rekord je bil 32 stopinj!! upam, močno upam, da ga danes ne bomo dosegli...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
12.7.2010 8:52:53   
gigi1
Jutrčka user posted image

Lanči nič bat. Je že konec fuzbala user posted image

Loremi abstinenčno krizo bom imela tudi jaz user posted image . HB, da je konec, bom lahko vsaj kaj naredila, se mi zdi, da zadnje čase prav gnijem vsak večer na kavču user posted image

Zarči nič bit fouš, me je domotožje tako matralo, da sem hudo trpela. Drugače pa zanimiva dežela in zelo firbčni ljudje user posted image

Mausi, upam da ne bo prevroče user posted image

No, sedaj ko je konec SP se poslavlja tudi vaša prfoksa Lojzka. Lepo se je bilo družiti z vami v tem času user posted image
Upam, da sem vam vsaj malo približala najbolj pomembno postransko stvar na svetu user posted image . Nič bat ne poslavljam se za dolgo. Kmalu se začnejo kvalifikacije za EP user posted image

Lupčke vsem in lep dan user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 12.7.2010 8:53:27 >

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
12.7.2010 11:27:27   
gigi1
No Lojzka ima še nekaj cukerčkov. user posted image

Ste že videle posnetek iz španske garderobe, ko jim je kraljica po tekmi z Nemci prišla čestitat? Malo si oglejte Puyolovo brisačo user posted image . Je bil očitno dobesedno v luftu, ko je dal zmagovalni gol user posted image

http://www.rtve.es/mediateca/videos/20100708/reina-felicita-a-roja-vestuarios/824156.shtml

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
12.7.2010 11:35:31   
lana70

Ste že videle posnetek iz španske garderobe, ko jim je kraljica po tekmi z Nemci prišla čestitat? Malo si oglejte Puyolovo brisačo user posted image . Je bil očitno dobesedno v luftu, ko je dal zmagovalni gol user posted image

http://www.rtve.es/mediateca/videos/20100708/reina-felicita-a-roja-vestuarios/824156.shtml

user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
12.7.2010 12:00:31   
gigi1
Pa še včeraj po tekmi jokajoči Casillas, ki zaliže novinarko, ki ga sprašuje kako se počuti kot SP (novinarka je njegova punca)
http://www.elpais.com/videos/deportes/beso/Iker/Casillas/Sara/Carbonero/Telecinco/elpepudep/20100712elpepudep_9/Ves/

In Diego Forlan je igralec prvenstva user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
12.7.2010 12:07:36   
mismis

In Diego Forlan je igralec prvenstva user posted image  user posted image  user posted image

aha, ta je bil pa meni simpatičen user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
12.7.2010 12:49:20   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

aha, ta je bil pa meni simpatičen user posted image

jp, meni tudi user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
12.7.2010 12:50:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
12.7.2010 21:59:56   
lana08

Pa še včeraj po tekmi jokajoči Casillas, ki zaliže novinarko, ki ga sprašuje kako se počuti kot SP (novinarka je njegova punca)
http://www.elpais.com/videos/deportes/beso/Iker/Casillas/Sara/Carbonero/Telecinco/elpepudep/20100712elpepudep_9/Ves/

user posted image kolk lepoouser posted image

Lojzka a si ti samo za fuzbal??? Ker bo kmalu tudi SP v košarki.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
13.7.2010 0:00:18   
gigi1
Lanček Lojzka je za vse športe (no...kakšen balinanje ji vmes uide user posted image ), bo pa v Istanbulu user posted image  (ponosna!) konc avgusta in začetek septembra in teško verjame, da ji bo uspelo komentirat v živo user posted image . No...bomo videli user posted image .
Če imate hudo željo vas bo pripravila tudi na SP v košarki user posted image . Je pa največja carica za moto športe (btw Rosi bo dirkal že v Brnu user posted image ), fuzbal in košarko. Rokomet je sicer igrala v otroških letih, ampak danes gleda le EP in SP, morda finale LP. Pri hokeju rada oponaša špansko kraljico in se potika po garderobah user posted image  (če bi jo imela Zofka v ekipi bi ji definitivno odsvetovala prihod v slačilnico po tekmi...ima izkušnje user posted image  user posted image  user posted image )...noo..tukaj so še druge zimske radosti....pa občasno tenis... pa atletika....pa...ufff ima toga....se trenutno sprašujem kako ji sploh rata kaj v življenju delat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
13.7.2010 7:29:08   
zarja1
Dobro jutro srčice....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......