|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
7.7.2010 14:38:48   
alpog
A še kateri moške tangice delujejo kot nagobčnik?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
7.7.2010 15:32:38   
Fidolina
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image  Jst bi rabla nagobčnik

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
7.7.2010 15:49:02   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: alpog

user posted image   jaz bi definitvno zaprla usta in še kaj, če bi se kdo v kakšnem takšnem oblačilcu prikazal pred menoj...bi se vsi moji foliklčki skrili za ta prvo drevo, tudi tisti, ki jih še ni...user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
7.7.2010 15:50:11   
mausikaa
ups, Fidolinčka, te so pa povsem sprejemljive...tudi tisto kar je v njih user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
7.7.2010 17:02:54   
loremi
dan vsem

še za en kratek raport dans ni blo časa, gužva do grla user posted image

sodelavec se je vrnil po očetovskem dopustu in samo o tem se jasno potem govori user posted image  ... sej vem, življenje gre naprej in to je del tega, ampak vseen ni najlažje
potem so pa kupli še (itak čist punčkasto) darilo in me pokličejo, da pogledam (nisem vedla zakaj me kličejo in jasno grem) ... no nebi mi blo treba kazat, res ne user posted image  user posted image  ... ker ... bi zdej pač moglo bit drugač
no in sem bla spet mal user posted image  user posted image  user posted image

glede službe me bo pa žrlo, dokler ne bom na jasnem, ali ostanem tu ali ne user posted image
zdej se še ob to zatikajo, kolk časa bom odsotna zarad operacije user posted image

in pridem mal pojamrat sem, moram nekje dat iz sebe user posted image

no pa še imate svoje zabavne trenutke, ma znate človeka spravit v dobro voljo

user posted image  user posted image
čeprav una slika s črnim trakcem spet ni tko slaba .... ampak neeee men dost boljš pridejo boksarce na moški riti, kot pa tangice

joj sem se zdele spomnla enga kratkega vica
... kako rečejo čehi tangicam?
... vrvičko na prdičko
user posted image

aha, še tole morm omenit, avtoček na servisu, ja itak bo verjetn treba it po njega sred tekme pa se še lepo € znebit ...
navijam za Španijo ... zakaj? ne vem, kr tko ...
Urugvajci, ja domov grejo, pa sej so mel že srečo, da so pršli naprej, na račun smole Gancev ... ma so pa res dobro igrali, škoda tistega zastreljanega gola user posted image

Fidolina user posted image  tu sem pa jaz bolj škripajoča z nasveti, sta ti pa gigi in mismis lepo povedali, jaz ti res želim, da se tole hitro pomiri in se spelje spet v stare tire user posted image

mismis nisem zjutri vidla tvoje kavice, mmmmm izgleda odlično, hvala, si grem zdej en kapučin pripravit!

gigi ma naj vama pa potem jesenski dopust zaleže, če zdej ni izvedljivo, zdej si pa še mal nogometa in pivca privošči.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
8.7.2010 7:44:08   
zarja1
Dobro jutro pupe moje......user posted image user posted image user posted image

Malo v dilemi, kaj bom zdaj, oba moja favorita v finalu....hmmmmmmmmm

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
8.7.2010 8:13:25   
loremi
jutro user posted image

kako me želodec boli user posted image  očitno ne bom smela več čebule jest med solato, pomojem me je to zdele zdelal user posted image

zarja kaj pa zdej, za koga navijat? user posted image

gigi kako pa so tebi "všeč" tele uvrstitve v finale?

eh, jst bom še kr naprej navijala za špance user posted image

gremo delat, gužva do vratu, vsem lep pozdravček

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
8.7.2010 8:44:23   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

danes je že mali petek user posted image user posted image  še jutri, samo še jutri potem pa vikend

včerajšnja tekma presenečenje, Španci so igrali dobro, po eni strani mi je žal Nemcev, ampak kaj čmo, žoga je okrogla

Zarja, a je prišla? Mislim, a so včerajšnji čupavci kaj pomagali? Za navijanje bo pa najboljš, da vržeš kovanec user posted image

Loremi, vem da je težko, ampak poskusi prebroditi tole žalost, to moraš narediti zase. Vedno bodo nosečnice okoli nas, otroci se bodo rojevali, tako da se temu ne moreš izogniti. Verjemi pa, da ti bo veliko lažje, če ne boš vsega projecirala nase, na ta način samo dovoljuješ bolečini, da še vedno boli, saj veš sol na rane pa te zadeve. Zato se probaj zadržati, ko vidiš nosečko, ali slišiš, da je katera rodila, pač tako je...
Za službo pa resnično poskusi tako, kot sva ti z Žiži svetovale, probaj biti dobre volje, pridno delati, biti sproščena...na ta način si boš samo povečala možnosti, da te obdržijo, mogoče jim potem tudi tvoja operacija ne bo šla toliko v nos

Žižek, ti moram povedati, ker vem da mi boš fovš user posted image , včeraj sem moljčkala Zvezdičinega P-ja, pa še Reby-inega T-ja. Mali P. je pravi razbojnik, sem čisto navdušena nad njim, sicer se mi je zdelo, da je navdušenje obojestransko user posted image

Fida, tele tange so veliko bolj sprejemljive, kot tiste s katerimi nam je postregla Žižet. Kakšno je stanje na domači fronti?

Maussi, kako si mi ti, je še full vroče?

BarbiG, mislim nate...

khm khm, kje so pa Naska, neodkrita, alpog, kruce, lana70 in še ostale...a že vse dopustuejte?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
8.7.2010 9:15:17   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Žižek, ti moram povedati, ker vem da mi boš fovš user posted image , včeraj sem moljčkala Zvezdičinega P-ja, pa še Reby-inega T-ja. Mali P. je pravi razbojnik, sem čisto navdušena nad njim, sicer se mi je zdelo, da je navdušenje obojestransko user posted image

ne samo ona...jaz tudi...fauš, fauš......Za navdušenje pa sploh ne dvomim.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
8.7.2010 9:16:13   
zarja1
jok...user posted image  še ni.....Boli me že vse.user posted image

Za koga bom navijala.....hmmmmmm za Oranže verjetno.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
8.7.2010 9:38:47   
gigi1
Ahoj user posted image

Tekma? Včeraj so Nemci tako slabo igrali, da so me kar presenetili. Res je, da na začetku SP niso bili med favoriti...ampak so pokazali kar nekaj dobrih tekem do sedaj.
Španci so bili že od začetka favoriti, čeprav mene niso prepričali...očitno jim tega položaja niso pripisovali kar tako. Škoda, da Tores ni dobil tiste podaje..verjetno bi zablestel v finalu. Tako pa...počakajmo do nedelje. Navijam za Špance.

Loremi Miša ti je že napisala in se strinjam. Draga, ne smeš se tako oklepati bolečine. Pusti jo stran od sebe. Če bolečina popusti to nikakor ne pomeni, da si pozabila na svoja sončka. Še vedno ju boš imela neskončno rada, vendar moraš živeti naprej user posted image . Bolečina je začela ogrožati vajino eksistenco. To se bo preneslo tudi na vajin odnos. Ne smeš dovoliti, da te vsak dogodek povezan z otroci tako potre. Res moraš sama sebi pomagati in se iztrgati iz kremljev bolečine. Veš, da ti z Mišo hočeva le dobro in naju res skrbi zate user posted image
Želodec - tudi meni čebula naredi cel kažin. Če se pregrešim in jo jem, potem popijem pelinkovec ali jeger in mi pomaga. Probaj.

Fidi no...tale tvoj dečko v tangicah ni slab user posted image , pa imam tudi jaz raje boxerice. Kako si?

Zarči so slikce kaj pomagale?

Miša fouš, fouš user posted image

Mikla kje si?

Mausi kako?

Alpog nagobčnik? user posted image  user posted image  user posted image

Lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
8.7.2010 9:42:16   
sonček33
Žižek, ti moram povedati, ker vem da mi boš fovš , včeraj sem moljčkala Zvezdičinega P-ja, pa še Reby-inega T-ja. Mali P. je pravi razbojnik, sem čisto navdušena nad njim, sicer se mi je zdelo, da je navdušenje obojestransko

Mismis, ti imaš en tak poseben odnos do falotov, kajne? zato ti je tudi naš L. tako všeč ...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
8.7.2010 9:55:16   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Žižek, ti moram povedati, ker vem da mi boš fovš , včeraj sem moljčkala Zvezdičinega P-ja, pa še Reby-inega T-ja. Mali P. je pravi razbojnik, sem čisto navdušena nad njim, sicer se mi je zdelo, da je navdušenje obojestransko

Mismis, ti imaš en tak poseben odnos do falotov, kajne? zato ti je tudi naš L. tako všeč ...

kej mi ne bo všeč vaš L., če mu pa iz učk sije nagajivost user posted image user posted image user posted image

poseben odnos do falotov, khm khm, mogoče zato, ker sem tudi sama en velik Ceferinuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
8.7.2010 10:22:54   
sonček33
kej mi ne bo všeč vaš L., če mu pa iz učk sije nagajivost

poseben odnos do falotov, khm khm, mogoče zato, ker sem tudi sama en velik Ceferin

user posted image  in prav je tako ...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
8.7.2010 12:22:00   
neodkrita
Pozdravljene piksne!
Ma kakvi dopust .... do konca avgusta nema dopusta. No, pa še rima se.
Zakaj sem pa jaz vedno na plačilni dan tak žalostna ... dobiš tistih par fičenkov, odplačaš pufe pa je opet isto kot pred plačo. Mater sem čudna....hmm

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
8.7.2010 13:09:25   
zarja1
čist vas vročina ubija...nič ne čvekate......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
8.7.2010 19:06:39   
alpog

čeprav una slika s črnim trakcem spet ni tko slaba .... ampak neeee men dost boljš pridejo boksarce na moški riti, kot pa tangice

A si hotla rečt "kot tangice v moški riti"?

< Sporočilo je popravil alpog -- 8.7.2010 19:08:36 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
8.7.2010 19:49:24   
BarbiG
Sam, da vas še tuki na hitrco pozdravim. Smo še 3 v 1 in doma, kjer nas razvajajo. CR bo pa 14.7.

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
8.7.2010 20:07:21   
loremi
gigi in mismis hvala vama za te besede!! Love you!!
sem bila danes že dosti boljš, ampak včer me je pa res čist zvil, vem pa da bom nekoč spet kot sem bila, tudi z vašo pomočjo tu! Si bom še večkrat prebrala te besede! user posted image

želodec pa baraba tud po šnapsu ne popusti user posted image  bo treba še enga, kr tam na kauču, ker ko bom zadeta, se lahk sam še v horizontalo dam, ampak jutri bo boljš pa še petek je, juhej
in cel lubi šiht me je zeblo v noge user posted image  sredi poletja, sem se potem v avtu segrela (ni bila prižgana klima v služb, ker vem da vsak prvo na to pomisli), tko da ne vem kaj se dogaja, noro user posted image

v službi bo jutr še fejst gužva pol pa upam da se mal umiri, bom pa poskusla bit pridna maximalno, imet lep odnos, pa hvala za idejo - tud spekla bom kaj, že študiram, kaj bo primerno za poletne mesece ... sicer vse poleti itak hujšajo in gledajo ma ne na gram, na miligram, no al pa v septembru, ko bo poletje mimo, kaj pripravim user posted image

sem pa zapravljala danes .. v DM je blo treba mal stvari nabait pa nove ribice za moj akvarij sem šla kupit ... to jih bo spet lušn gledat user posted image

no pa en lep večer vsem, pa se spet tipkamo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
8.7.2010 20:08:24   
loremi

A si hotla rečt "kot tangice v moški riti"?

ja tako nekako user posted image

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
8.7.2010 23:31:03   
lana08
Moram še pokomentirati včerajšnjo tekmo, skoraj sem zaspala zraven, vsaj prvi polčas. Sem bla ful vesela za Špance, naši sosedje pa še bolj in so mi uspeli prebuditi K user posted image . Sva se malo pomojčkala in mami je šla lahko nazaj gledat fuzbal. Hobotnica Paul je zakon!! Me zanima kaj bo napovedala za nedeljo. Navijam pa v soboto za Urugvajce (samo da niso nemci user posted image ) za nedeljo pa moje srce in glava še nista enotna user posted image

Lepo spančkajte, zjutraj pa veselo na delo user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
9.7.2010 7:25:50   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Sam, da vas še tuki na hitrco pozdravim. Smo še 3 v 1 in doma, kjer nas razvajajo. CR bo pa 14.7.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vesela kot radio....ali kak reče Gigi user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 9.7.2010 7:26:17 >

Horny Teddy

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
9.7.2010 8:11:06   
mausikaa
dobro jutro, petek je user posted image user posted image user posted image

se vse skrivate pred vročino ali kako? no sej je prav tako, sploh če je v roki še Hajni user posted image  
jah nogomet, moji favoriti so bili Nemci, tko da zdaj pa recimo da bom držala pesti za Špance... 

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
9.7.2010 8:51:30   
Fidolina
Dobro jutro vsem.user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
9.7.2010 8:53:16   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

najlepša novica tega jutra je, da je danes petek user posted image user posted image user posted image

Čist ta prav dan za prej iti domov s šihta in malo balkončkati s hajnijem v roki user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......