mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, danes je že mali petek še jutri, samo še jutri potem pa vikend včerajšnja tekma presenečenje, Španci so igrali dobro, po eni strani mi je žal Nemcev, ampak kaj čmo, žoga je okrogla Zarja, a je prišla? Mislim, a so včerajšnji čupavci kaj pomagali? Za navijanje bo pa najboljš, da vržeš kovanec Loremi, vem da je težko, ampak poskusi prebroditi tole žalost, to moraš narediti zase. Vedno bodo nosečnice okoli nas, otroci se bodo rojevali, tako da se temu ne moreš izogniti. Verjemi pa, da ti bo veliko lažje, če ne boš vsega projecirala nase, na ta način samo dovoljuješ bolečini, da še vedno boli, saj veš sol na rane pa te zadeve. Zato se probaj zadržati, ko vidiš nosečko, ali slišiš, da je katera rodila, pač tako je... Za službo pa resnično poskusi tako, kot sva ti z Žiži svetovale, probaj biti dobre volje, pridno delati, biti sproščena...na ta način si boš samo povečala možnosti, da te obdržijo, mogoče jim potem tudi tvoja operacija ne bo šla toliko v nos Žižek, ti moram povedati, ker vem da mi boš fovš , včeraj sem moljčkala Zvezdičinega P-ja, pa še Reby-inega T-ja. Mali P. je pravi razbojnik, sem čisto navdušena nad njim, sicer se mi je zdelo, da je navdušenje obojestransko Fida, tele tange so veliko bolj sprejemljive, kot tiste s katerimi nam je postregla Žižet. Kakšno je stanje na domači fronti? Maussi, kako si mi ti, je še full vroče? BarbiG, mislim nate... khm khm, kje so pa Naska, neodkrita, alpog, kruce, lana70 in še ostale...a že vse dopustuejte?