|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
6.7.2010 12:12:48   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Fidolinca user posted image   daj si čas...

draga......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
6.7.2010 12:43:51   
loremi
punce, moj dan je pa dans takle ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mal neugodni časi v službi in napoved, da bosta ob koncu leta dve osebi preveč v firmi ... in če jaz zanosim ... se pač "rešim" še za kakšno leto,dve, ker računajo, da bi šla itak na bolniško in ne bla njihov strošek, drugače pa ... žal ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj bom še doživela v letošnjem letu, lepo prosim user posted image  user posted image
jaz grem pa v nov ivf lahko šele naslednje leto in kdo bi vedel, kdaj bo spet uspelo in kako zelo bo uspelo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

eh user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
6.7.2010 12:45:07   
loremi
poleg tega je pa tudi moj praktično ostal skoraj brez dela (je obrtnik in odkar je prišla ta user posted image  kriza, se mu ogromno pozna) ... in če bom jst brez dela in €, pa on tko švoh .... kaj pa potem user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
6.7.2010 13:02:30   
mismis
Kot kaže je danes res en user posted image  dan, sicer pri meni nič groznega HB, se mi pa kar srce trga ko berem vaše poste.

Fida,  se mi zdi, da je najhujše ko se taki prepiri vlečejo, bolj kot se par drži en na drugega, bolj pogrevata zadevo, bolj se je spominjata. Se mi zdi, da če bosta želela rešiti to situacijo, bo moral en popusti in se opravičiti, ne glede na ponos. Kajti ne vem, če ima ponos res takšno vrednost, da je zaradi njega vredno zavržti vsa ta skupna leta. No, v vsakem primeru, vama pa želim, da čimprej zakopljeta bojno sekiro

Loremi, pa si sigurna, da bi ravno tebe odpustili, ker če nisi zihr, se potrudi, dobro delaj in se dokaži, da si vredna da ti podaljšajo. Drugače bi pa počakal s paniko, kajti se mi zdi, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha, mogoče ti bo pa uspelo zanositi po IVF postopku. Saj če imaš operacijo jeseni, bi konec leta že lahko štartala s postopkom, itak je najbolje štartati takoj po operaciji, naj bi bilo največ haska.

Zarja, upam da ti bo uspelo popucati tale kaos

Maussi, delovni tempo je, ali te vročina ubija tako kot ostale

BarbiG, javi se, sem en malček nestrpna.

Miklarom, če še nisi pripravljena za pingvine pa počakaj, kaj pa veš, glede na to, kako mene prestavljajo za operacijo, se zna zgoditi da bova na koncu decembra skupaj,

neodkrita, mi imamo vse dneve pasje, je naš kužon kt en mali/veliki otrok user posted image  vroče je pa bilo, pa smo se malo hladili s raznimi koktejli, je moj user posted image  padel v neko koktejl fazo in mi vsak dan pripravi nek koktejl. Ti pa uživaj na Rogli s svojima malima hčerama user posted image user posted image

Žižek, ja takoj ko sem videla tega Gale-a se mi je zdelo, a ti bo všečuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
6.7.2010 14:00:03   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, pa si sigurna, da bi ravno tebe odpustili, ker če nisi zihr, se potrudi, dobro delaj in se dokaži, da si vredna da ti podaljšajo. Drugače bi pa počakal s paniko, kajti se mi zdi, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha, mogoče ti bo pa uspelo zanositi po IVF postopku. Saj če imaš operacijo jeseni, bi konec leta že lahko štartala s postopkom, itak je najbolje štartati takoj po operaciji, naj bi bilo največ haska.

glede na to, da so mi vzeli prejšnje delovno mesto in me dali na novega (sej nič ne rečem, mi je na tem še skor bolj všeč sedaj) z razlago, da nisem zanesljiva, ker delam na otrocih (s tem povezane občasne krajše odsotnosti z dela zaradi ivf) in na to, da bom najmanj pogrešljiva, ker se na novem del.mestu šele uvajam ... in še po teh besedah, da računajo na to, da pač zanosim in si s tem mal zmanjšajo strošek, drugače bom pa odveč ... si lahk mislim, da sem jaz ena izmed dveh, ki jih doleti odpoved user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
plus to, da sem edina med zaposlenimi, ki še nima otrok, posledično preživljam samo sebe in nikogar, ki bi bil odvisen od mene
to si vse predstavljam zdej in ja, poskusla se bom čimbolj potrudit, naredit vse in še kaj, samo da bi imela več možnosti user posted image  user posted image
user posted image

bom ob koncu leta prosila za pestke, da se izide čimbolj ugodno ...

< Sporočilo je popravil loremi -- 6.7.2010 14:01:22 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
6.7.2010 14:30:59   
lana08
user posted image  Loremi tebi pa res niso naklonjene zvezde in luna in planeti, pa še kaj user posted image . Držim pestke že sedaj, da se vse obrne tebi/vama v prid.

Fidi kar se prepirov okoli sorodnikov tiče žal ne prideš nikamor, vsaj jaz ne in sem nekako dojela, da je bolje držat jezik za zobmi (čeprav težkoo) oz. čimmanj načenjat to temo. In besede bolijo, sem tudi jaz te sorte kot Gigi da prej pozabim kakšno stvar kot oprostim (sploh če sem prepričana da imam jaz prav, in da prepir nastane iz zaslepljenosti oz. vpliva drugih)

Zarja spomni se na dopust pa bo kaos lažje rešljiv.

Mismis kdaj pa naj bi ti imela operacijo, te oni pokličejo?

Gigi če ne dopust si pa vzemita vsaj nekaj trenutkov zase, brez telefona in compa.

Danes za nizozemce navijamo, jutri za špance.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
6.7.2010 14:49:59   
neodkrita
Pozdravljene!
Zaenkrat nič z Roglo (belijo apartma-službeni), no mogoče pa naslednji vikend, da malo odklopim. Ima hčerka toliko živali, da kar težko gre od doma, zato pa bo v.d. zet moral ost6ati doma in poskrbeti zanje.

Vsem vse dobro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
6.7.2010 15:24:57   
zarja1
ma ta dan je čist katastrofa.....grgrgrgrgrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz si po novem delim od avgusta naprej pisarno z največjo kuro na svetu....pa user posted image user posted image user posted image

Mismis moje user posted image  še kr ni....user posted image user posted image user posted image  Gigi a češ kaj nalimat?

Loremi meni so isto delali v prejšnji firmi, zdaj ko sem šla pa jim je hudo in me vabijo nazaj. No way. Pa sem bla takrat res v hudi finančni stiski, moj je firmo zapiral, bajto sva gradila, krediti na kubik,......
Ti samo lepo mirno. Kot ti je napisala Mismisu naš. Vse se postavi na pravo mesto čez čas.

Fidika držim pesti, da to stanje čimprej mine.user posted image

Lanči saj gledam fotke in se mirim, samo dans mi vse dviguje pritisk. Od A do Ž. user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
6.7.2010 18:50:12   
gigi1
Drage moje jaz imam pa danes zelo dober dan user posted image
Sem (skoraj) rešila 2 poslovna problema, ki me tareta že nekaj časa user posted image , pa še enega privatnega user posted image . Vesela k radio user posted image . Dan je bil naporen, ampak res uspešen.

Loremi draga se pridružujem Mišinim mislim, da daj vse od sebe in se probaj maksimalno dokazati v službi. Do konca leta je še dovolj časa, da jim boš ob dobrem delu in dobri volji nepogrešljiva. Dobra volja nisem napisala kar tako. Ljudje radi vidijo nasmejan obraz in sploh zelo cenijo nekoga, ki jim malo rit odnaša. Torej nasmešek na ustnice, speci kakšno pecivo za sodelavce in predvsem dobro delaj. Boš videla, da se bo situacija prav kmalu obrnila na bolje. Tudi ti se boš bolje počutila, ko boš videla kakšen je odziv.

Lana08 jaz bi raje navijala za Urugvajce, pa me je sodelavec prosil, da usmerim dobre misli Nizozemcem. Bom videla kdo mi bo na začetku tekme bolj simpatičen user posted image . Je pa dejstvo, da bolj privoščim zmago vsem drugim kot Nemcem (so me pa ravno oni s konstantno dobro igro prepričali, da bodo SP - se bodo vsaj Srbi lahko hvalili, da so edini prvake premagali user posted image  user posted image  user posted image , pa bo spet za vse dobro user posted image )

Neodkrita upam, da rata naslednji vikend user posted image

Mausi a sem ti sploh čestitala za hčerino diplomo? Čestitam draga user posted image . Mam nekaj dni minusa tukaj gor user posted image

Mišu moj ti itak najboljš veš, kaj men sede user posted image

Fidi veliko mislim nate in upam, da je situacija vsaj za milimeter boljša user posted image

Zarči srce jutri bo že bolje. Prvi dan po dopustu nas v službi vedno pričaka kup sr@nja. Najhuje je, ker še vedno nismo z glavo čisto tam in nam je še veliko težje kot ob navadnem "rukerju".

Evo srce Željko samo zate (zadnjič je imel isti učinek, kot pri meni)

user posted image

Pa še zvočna spremljava:

http://www.youtube.com/watch?v=QesKgncRrGE

Če bi ti pa kakšen kosmatinec bolj nucal povej user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
6.7.2010 21:22:22   
Fidolina
Hvala za user posted image  in objemčke nazajuser posted image

Žal sem res le na hitro preletela, kar pišete.
Loremi user posted image . Upam na vse najboljše.

Jaz sem tisto čvekanje od mojega, glede otrok....že , kako bi rekla skenslala iz glave.

Bistvo celega problema pa je zdaj v multikulturnem sobivanju.
Npr., ko se ti  prebivalci iz naše bivše skupne SFRJ priselijo v hišo čisto zraven in ti iz balkona cel dan jebejo mater, so glasni, drugačni,.... . Zadeva se samo stopnjuje, nikakor ne umirja. In je bliže in bliže eksploziji.
Mojega sploh ni doma, ko pa pride, hodi za mano. Povsod, v vc, garažo.... in vpije, da sem eksistencialno uničila celo familijo.
Edino, kar sem pa jaz storila sem enkrat rekla: jaz bi pa s tabo rajši živela na svojem.
Takole je. Če je bilo tule zaznati kaj nestrpnosti, se opravičujem.
Te situacije ne bo lahko rešiti. To je dejstvouser posted image .

Jaz moram mal pojamrat, je pol boljš. Ampak zdaj je čas počitnic in ve uživajte kot se le da! Gigi (in vse pupe)- obvezno vsaj mal na morčita. Očke vržt na kakšnega dečkota v tangicahuser posted image
Nočkouser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
6.7.2010 22:22:05   
lana08
Gigi sem za južnoameriški nogomet, ampak Urugvajci mi niso preveč simpatični in zato nizozemci, kaže nam dobro user posted image  ojoj ali pa tdi ne 3:2. Kar se nemcev tiče se pa strinjam so dobri če ne najboljši tukaj na sp, ampak jaz veliko bolj privoščim špancem.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
6.7.2010 23:17:19   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Maussi, delovni tempo je, ali te vročina ubija tako kot ostale

glede na to, da se je ohladilo se da tudi v naši pisarni zdržat - sicer diham na škrge in lovim vsako minutko da prižgem klimo, ne vem pa kako bom konec tedna ko je spet napovedano tam okoli 30 stopinj...ker to pomeni, da bo tudi v naši pisarni samo kakšno stopinjco manj user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
6.7.2010 23:20:00   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

punce, moj dan je pa dans takle ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mal neugodni časi v službi in napoved, da bosta ob koncu leta dve osebi preveč v firmi ... in če jaz zanosim ... se pač "rešim" še za kakšno leto,dve, ker računajo, da bi šla itak na bolniško in ne bla njihov strošek, drugače pa ... žal ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj bom še doživela v letošnjem letu, lepo prosim user posted image  user posted image
jaz grem pa v nov ivf lahko šele naslednje leto in kdo bi vedel, kdaj bo spet uspelo in kako zelo bo uspelo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

eh user posted image

user posted image user posted image user posted image tko, kot so druge rekle - vse se pravi čas pošlihta...in poskušaj razmišljati pozitivno, ne razmišljaj kaj bo šlo narobe, ampak išči dobre stvari...

sej vem, lahko je govoriti...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
6.7.2010 23:23:00   
gigi1
Fidi draga vidim, da se je zadeva res hudo zapletla. Ne zastopim čisto kakšno vezo imajo novi sosedje s tvojo željo že pred leti, da bi vi2 živela na svojem. A so zdej sorodniki hišo staršev prodali? Vsekakor ti verjamem, da kulturne razlike prilivajo še olje na ogenj. Upam, da bo tudi v tem primeru veljalo, da se nobena župa ne poje tako vroča kot se skuha in da se bo dragi skuliral.
Res ne vem kaj bi lahko pomagalo v tej situaciji user posted image . Morda, da se spokata nekam čez vikend na neutralen teren. Situacija iz daljave morda ne bo več tako huda user posted image
Pošiljam ti velik objem user posted image

PS...kje user posted image  si se spomnila dečkotov v tangicah?? Fuj in fej user posted image . Ne vem če je kaj očem bolj neprijetno, kot moške tangeuser posted image  Zdej se mi pa sploh ne gre na morje user posted image

Lana08 jaz tiste tekme z Gano nisem gledala in so mi Urugvajci že od začetka kar pri srcu. Lepo igrajo, so srčni in meni simpatični, ker jih je malo user posted image  (pa še zamerili se mi niso, ker nisem videla zlate roke user posted image ). So bili NZ res boljši in mislim, da so res zasluženo v finalu. Btw si opazila pri 2. golu NZ pasivni ofsajd? Po Lojzkinem skromnem mnenju je igralec vplival na zadetek user posted image
Kaj bo jutri se pa sploh ne upam napovedat. navijam seveda za Špance user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
6.7.2010 23:24:48   
gigi1
Mausi helou user posted image .
A ti ne moreš sodelavcev prepričati, da bi čez noč pustili prižgano klimo? Se vsaj malo shladi do jutra in je naslednji dan vseeno bolj znosno.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
6.7.2010 23:26:22   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Gigi sem za južnoameriški nogomet, ampak Urugvajci mi niso preveč simpatični in zato nizozemci, kaže nam dobro user posted image  ojoj ali pa tdi ne 3:2. Kar se nemcev tiče se pa strinjam so dobri če ne najboljši tukaj na sp, ampak jaz veliko bolj privoščim špancem.

Nizozemci so pokazali kar dobro igro, ne vem kaj je bilo Urugvajcem - kot da so hoteli na silo doseči gol, škoda...

Nemci znajo biti najboljši, samo me pa ne bi presenetilo, če bi proti Špancem popušili...resda imajo dobro igro, super selektorja, ampak kljub vsej hladnosti ki jo kažejo so pod velikim pritiskom, Nemška publika pričakuje naslov prvaka...v Nemčiji je obsedeno stanje...narod je združen, vsi navijajo od avtohtonih Nemcev, do Afričanov, do Turkov, prav lepo je pogledat kako so se zorganizirali, da ne govorim o rekordnih številkah gledalcev na prostem...

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
7.7.2010 7:13:48   
zarja1
Dobro jutro.... user posted image user posted image user posted image  pa veselo na delo na vsezgodaj....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
7.7.2010 9:00:45   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

danes je že sreda, to pomeni, da smo že na pol poti do vikenda

najprej ena kavica za vse nas...

user posted image

Fidi naša, žal tudi jaz ne razumem kako si ti uničila celo familijo s tem stavkom, da bi živela raje na svojem...Mislim pa, da je bila to najboljša odločitev, namreč midva ko sva delala bajto, sva skoraj tri leta živela skupaj z njegovim bratom in ženo, pa še z njegovo mamo. Sicer HB, da kakšnih hujših prepirov ni prišlo, ampak to samo zato, ker smo vsi vedeli, da bo enkrat konec tega skupnega življenja. V prvi priliki, ko je bila bajta za silo primerna za vselitev, sva se preselila v lastno hišo, ampak ti povem, ta tri leta so bila pa peklenska. Prej, ko slej te začenejo motiti stvari na ljudeh in dlje, ko traja to skupno življenje, bolj narašča nejevolja in enkrat mora počiti. Glede na tvoje sosede, pa nima besed, verjamem da je zelo grozno, ker se cel dan derejo in vpijejo, še sploh ker vem, da ko pridem iz službe, da potrebujem lastni mir, da se mi možgan prediha. Grozno...ampak kaj lahko sploh storita, mislim razen tega, da se preselita drugam, pa še to je daleč od najležjih možnosti.

Zarja, kako zadeve v službi, so se že malce umirile? a je prišla?

Žižek, tudi jaz sem navijala za Urugvaj, čeprav so me po tekme z Gano zelo razočarali, ker so bili Ganci fantastični, samo tele elferji jim niso šli in to jih je stalo uvrstitve. Včeraj pa nisva gledala fuzbala, ampak eno luštno komedijo z Merly Streep, ti jo v priliki dostavim, da jo boš lahko pogledala, ko bo konec tega SP

Lana, kako je mali K.? za mojo operacijo je pa tako, da nimam pojma kdaj jo bom imela, vsak četrtek moram poklicati v MB, toliko da mi povejo, da nisem prišla na vrsto v tem krogu, ampak en krog bo že naš

Loremi, je danes dan kaj lepši?

nč, gremo delati, da bomo zalsužili za žemljo in pasje briketeuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
7.7.2010 10:34:08   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

A ti ne moreš sodelavcev prepričati, da bi čez noč pustili prižgano klimo? Se vsaj malo shladi do jutra in je naslednji dan vseeno bolj znosno.

user posted image user posted image user posted image   žižka moja, tole je pa vic stoletja...jaz sem sredi zime v kratkih rokavih v pisarni...klima itak čez noč ne deluje, če bi bilo vsaj okno odprto bi že veliko veliko pomagalo...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
7.7.2010 10:42:04   
gigi1
Daaan user posted image

Mausi sem se potem spomnila, da imate v firmi verjetno centralno klimo in je ne morete sami prižigati in ugašati. Mogoče bi se pa s kakšnim skrbnikom lahko kaj zmenila? Ne vem, na glas razmišljam..

Fidi nekaj sem razmišljala...Morda se trenutno zdi nemogoče, ampak probaj s sosedi vzpostaviti dober odnos. Morda se pa vnesejo, če jim prijazna soseda razloži kako se je treba obnašati. Saj se bodo počasi aklimatizirali. Le malo napotkov je potrebnih.

Loremi upam, da bo danes lepši dan.

Zarči tudi tebi privoščim malo manj stresa v službici.

Miša mwaa

In vsem ostalim lupčke za lepši dan user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 7.7.2010 10:52:01 >

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
7.7.2010 11:57:58   
zarja1
Jao jao.....dans je šele kaos v službi. user posted image user posted image user posted image

Moje user posted image  ni pa ni......hmmmmmm, to mi ni nič več všeč. Gigi kosmatinkota prilep...user posted image user posted image user posted image

Mismisu kak si mi ti?

Midva imava danes tretjo obletnico poroke.....user posted image user posted image user posted image  jaz pa cela važna.......

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
7.7.2010 12:00:49   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

user posted image user posted image user posted image   žižka moja, tole je pa vic stoletja...jaz sem sredi zime v kratkih rokavih v pisarni...klima itak čez noč ne deluje, če bi bilo vsaj okno odprto bi že veliko veliko pomagalo...

Pa dobro Mausi a so tile tvoji sodelavci čist adijo???? Pa to se ja morate do fundamenta prešvicat....user posted image  Jaz jo pustim celo noč, zjutraj lepo preluftam, potem pa po potrebi všaltujem.....Mene dost že moj tim pogrejeuser posted image user posted image user posted image , sploh z današnjimi izjavami...kak ni blo časa, pa gužva, pa petstoticoč izgovorov......user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
7.7.2010 12:38:52   
mismis
Zarja, a tega?

user posted image

ostalim pa ne priporočam ogleda user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
7.7.2010 12:55:30   
gigi1
Zarči evo še Boratove tange, da bo za zihr user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Sem si premislila in vseeno dajem tole user posted image  user posted image  user posted image

Fidi tole sliko sem imela pred očmi, ko si pisala o dečkotih v tangah user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 7.7.2010 13:00:50 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
7.7.2010 13:12:00   
zarja1
vidve sta taprave........bomo vidli, če hasne....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......