mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, danes je že sreda, to pomeni, da smo že na pol poti do vikenda najprej ena kavica za vse nas... Fidi naša, žal tudi jaz ne razumem kako si ti uničila celo familijo s tem stavkom, da bi živela raje na svojem...Mislim pa, da je bila to najboljša odločitev, namreč midva ko sva delala bajto, sva skoraj tri leta živela skupaj z njegovim bratom in ženo, pa še z njegovo mamo. Sicer HB, da kakšnih hujših prepirov ni prišlo, ampak to samo zato, ker smo vsi vedeli, da bo enkrat konec tega skupnega življenja. V prvi priliki, ko je bila bajta za silo primerna za vselitev, sva se preselila v lastno hišo, ampak ti povem, ta tri leta so bila pa peklenska. Prej, ko slej te začenejo motiti stvari na ljudeh in dlje, ko traja to skupno življenje, bolj narašča nejevolja in enkrat mora počiti. Glede na tvoje sosede, pa nima besed, verjamem da je zelo grozno, ker se cel dan derejo in vpijejo, še sploh ker vem, da ko pridem iz službe, da potrebujem lastni mir, da se mi možgan prediha. Grozno...ampak kaj lahko sploh storita, mislim razen tega, da se preselita drugam, pa še to je daleč od najležjih možnosti. Zarja, kako zadeve v službi, so se že malce umirile? a je prišla? Žižek, tudi jaz sem navijala za Urugvaj, čeprav so me po tekme z Gano zelo razočarali, ker so bili Ganci fantastični, samo tele elferji jim niso šli in to jih je stalo uvrstitve. Včeraj pa nisva gledala fuzbala, ampak eno luštno komedijo z Merly Streep, ti jo v priliki dostavim, da jo boš lahko pogledala, ko bo konec tega SP Lana, kako je mali K.? za mojo operacijo je pa tako, da nimam pojma kdaj jo bom imela, vsak četrtek moram poklicati v MB, toliko da mi povejo, da nisem prišla na vrsto v tem krogu, ampak en krog bo že naš Loremi, je danes dan kaj lepši? nč, gremo delati, da bomo zalsužili za žemljo in pasje brikete