Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 12:08:34
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 boš videla, da sploh ni slabo. dobro pa tud ne..... Ne zamerit, čist se mi rola. Petek!!!!!!!! Sam še ona MIS nama fali ......Mismis kje si????????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 12:11:35
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lej srce tudi sladicam se ne rabiš čisto odpovedati Narediš biskvit iz oreščkov, jajc in temne čokolade. Stopiš temno čokolado in zmiksaš smetano. Brez cukra in moke odlična tortica oreščkov ne maram. Brez sladke smetane?......Slastno...... A ti veš kolk te mam jaz rada? Tooooooooooooooooooooooooooolk!!! Nobenih oreščkov? Ne mandljev, lešnikov (praženi mmmmm), orehov, brazilskih, indijskih, pinjol, arašidov????? Prav nobenih??? Tud jaz te imam rada, zato ti pa težim Zdej morem pa nehat čvekat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 12:14:06
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Nobenih oreščkov? Ne mandljev, lešnikov (praženi mmmmm), orehov, brazilskih, indijskih, pinjol, arašidov????? Prav nobenih??? noup, prav nobenih.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 12:15:36
|
|
|
|
sonček33
|
Žižek, a bi ti men dala trecept za tole sladico iz oreščkov?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 12:21:59
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Vedno bolj ja ne.... tud jaz "ponosna" lastnica PCO IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Drugače so pa Barila polnozrnati špageti ali kakšni sojini čisto sprejemljivi ampak ja če jih menjam pol teh in pol belih ma sej se bo trreba potrudit in jih zmazat, sam več bo šlo polivke no pri sadju pa fejst šepam , pri zelenjavi manj, mam rada IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Brez brusket in sladoleda mi živeti niiiii ja to pa meni res ni nasploh moja šibka točka so sladke papice IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lej srce tudi sladicam se ne rabiš čisto odpovedati Narediš biskvit iz oreščkov, jajc in temne čokolade. Stopiš temno čokolado in zmiksaš smetano. Brez cukra in moke odlična tortica oreščkov ne maram. Brez sladke smetane?......Slastno...... A ti veš kolk te mam jaz rada? Tooooooooooooooooooooooooooolk!!! no to bi pa šlo ... oreščki po okusu v biskvitu nimajo tolk izrazitega okusa, kot če jih ješ same IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 boš videla, da sploh ni slabo. dobro pa tud ne..... sonček, gigi tole dela kar "malo na oko", kot je enkrat razlagala .... sam če sem jaz njo takrat prav zastopla, samo moko nadomestiš z mletimi oreščki ... a je to prav?? a se testo nič ne seseda oz. ni tako zbito, pacasto, če ni moke? ker moka je bolj drobn mleta in se verjetn drugač veže ... sam razmišljam kaj pa vlečeno testo za štrudelj? mora pač tako bit, da se lepo vleče ... to pa verjetn ne gre moke nadomestit s čim drugim? pa bi blo dobro, če bi uporabila rjavi sladkor? ker v kakem soku, ipd, mi ni dobr ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 12:28:29
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Vedno bolj ja ne.... tud jaz "ponosna" lastnica PCO na naslednjem pregledu bom vprašala, da zvem enkrat za vselej. Da neham tu to jovonanovo razglabljat in morit Gigiko. MI je čudno, da mi v teh 5 letih ne bi nihče tega diagnosticiral. Loremi, a tebi tudi samo zamuja?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 12:33:34
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Loremi, a tebi tudi samo zamuja? jaz da sem do sedaj v vseh teh letih ene 3x doživela, da je ene dva, tri mesece prihajala redno, potem se je pa spet vse podrlo ... tko da ja nonstop mi zamuja edin ta mesec me bo sigurno zaj**, ko grem na morje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 12:36:56
|
|
|
|
loremi
|
nekje med 23. in 27. letom, ves ta čas, nisem dobila niti 1x svoje, brez da bi mi jo sprožli ... največji izostanek je bil 8 mesecev aja in pridem po tem času do dr., pa me sestra tam vpraša, če sem ziher, da nisem rodila vmes, da ve zapisat tko da odkar jo imam, me zeza
< Sporočilo je popravil loremi -- 9.7.2010 12:37:11 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 12:38:24
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Loremi, a tebi tudi samo zamuja? jaz da sem do sedaj v vseh teh letih ene 3x doživela, da je ene dva, tri mesece prihajala redno, potem se je pa spet vse podrlo ... tko da ja nonstop mi zamuja edin ta mesec me bo sigurno zaj**, ko grem na morje Ne smeš bit negativna! Bo sigurno prišla, če boš tako mislila. Kalma dušo, kalma Sonči nimam zdej časa, bom mal kasnej spesnila recept
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 12:40:02
|
|
|
|
loremi
|
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/paul-navija-za-spance.html Evo, hobotnica je napovedala izid
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 12:41:21
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ne smeš bit negativna! Bo sigurno prišla, če boš tako mislila. Kalma dušo, kalma ja no vidiš zarja, reči ji, da ne rabi hodit, pa bo takoj tu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 12:47:54
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ne smeš bit negativna! Bo sigurno prišla, če boš tako mislila. Kalma dušo, kalma ja no vidiš zarja, reči ji, da ne rabi hodit, pa bo takoj tu Jaz sem tudi na morju skoz čekirala in se bala da ne pride.....tak, da to glih ne drži zame...ker je še dans ni. Pa bo že. Enkrat mora prit. Mogoče pa ve, da imajo v Mb dopuste pa si malo kalkulacije dela. Otroci me čakajo, zunaj je poletje, moj mi je speglal gore cot (kao presenečenje za dobro ženo ), v službi mi počasi sonce sije na mizo (sem se znebila gore papirjev, ki me je vneto čakala ), vikend je pred vrati in zaključek Lenta.....pa kaj še hočem več. Cmokam vas vse!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 16:38:26
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ne smeš bit negativna! Bo sigurno prišla, če boš tako mislila. Kalma dušo, kalma ja no vidiš zarja, reči ji, da ne rabi hodit, pa bo takoj tu Jaz sem tudi na morju skoz čekirala in se bala da ne pride.....tak, da to glih ne drži zame...ker je še dans ni. Pa bo že. Enkrat mora prit. Mogoče pa ve, da imajo v Mb dopuste pa si malo kalkulacije dela. Otroci me čakajo, zunaj je poletje, moj mi je speglal gore cot (kao presenečenje za dobro ženo ), v službi mi počasi sonce sije na mizo (sem se znebila gore papirjev, ki me je vneto čakala ), vikend je pred vrati in zaključek Lenta.....pa kaj še hočem več. Cmokam vas vse!!!!!!!!! Aaaaaaaaa???????? A ga lahko še k meni pošlješ? Pliiiiiiiz
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 17:18:13
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ne smeš bit negativna! Bo sigurno prišla, če boš tako mislila. Kalma dušo, kalma ja no vidiš zarja, reči ji, da ne rabi hodit, pa bo takoj tu Jaz sem tudi na morju skoz čekirala in se bala da ne pride.....tak, da to glih ne drži zame...ker je še dans ni. Pa bo že. Enkrat mora prit. Mogoče pa ve, da imajo v Mb dopuste pa si malo kalkulacije dela. Otroci me čakajo, zunaj je poletje, moj mi je speglal gore cot (kao presenečenje za dobro ženo ), v službi mi počasi sonce sije na mizo (sem se znebila gore papirjev, ki me je vneto čakala ), vikend je pred vrati in zaključek Lenta.....pa kaj še hočem več. Cmokam vas vse!!!!!!!!! Aaaaaaaaa???????? A ga lahko še k meni pošlješ? Pliiiiiiiz Jst pa druga v vrsti! kako ti ga je pa to uspel naučit? no meni je jasno, da je to moj opravek, ker je moj odkrito priznal, da marskej lahk proba nardit, ampak kar se pa tiče pranja/likanja in ostalih opravkov glede cunj, to pa ... ja tega pa res nikol ni znal in tud nikol ne bo tega počel.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 17:38:11
|
|
|
|
lana08
|
Loremi mogoče se pa obrne, moj je bil isti kar se cunj tiče, da likal pa ne bo nikoliiii, pa sem rodila in je bilo gore plenic in otroških mini cunjic, ki jih je z veseljem likal, edino srajce je pustil, da sem jaz k sebi prišla.
< Sporočilo je popravil lana08 -- 9.7.2010 17:39:07 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 17:41:54
|
|
|
|
lana08
|
Loremi Hm sedaj se pa sprašujem če ti jaz s tem tudi ne delam medvedje usluge. Oprosti če smetam tukaj z mojim .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 18:56:54
|
|
|
|
loremi
|
Lana ne ne, sploh ne!! Jaz imam samo včasih svoje težke dneve, ampak tako ali tako gre življenje naprej, samo občasno pridejo dogodki, ki te potrejo, pa bo verjetno tudi teh vedno manj, tako da neee nikakor, sem vesela vsakega posta, ki ga katera napiše, vključno z "ivf mamicami"! kar se pa likanja tiče - se pustim presenetit, sam sem vseeno mnenja, da bi moj na rito rajš navil nezlikane plenice in za vso nego, ki se jih pač rabi, vključno s cunjicami. Sej, pustmo se presenetit, mogoče celo on kdaj prime za likalnik, sam dvomim. Če bom jaz kdaj na tem, da bom ob otroški posteljici, mislim da bo on raje kuhal (se hvali, da zna, pa mi je skuhal dve kosili ) in sesal po bajti.
< Sporočilo je popravil loremi -- 9.7.2010 18:57:26 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 19:29:35
|
|
|
|
gigi1
|
Zdele prišla domov Sončica evo: Priporočam, da prvič vseeno dodaš malo sladkorja, da ne bo prehud šok Biskvit 6 jajc 1-2 žlici sladkorja 200 g mletih oreščkov 100-150 g stopljene čokolade 3 ml Radenske (namesto pecilnega - če ni moke ne rabiš pecilnega ima Radenska podoben učinek) Krema 500 ml smetane 200 g stopljene čokolade 250 g mascarpone Jajca s sladkorjem kar dolgo miksaš (da ni treba posebi stepati beljakov). Čokolada naj se ohladi na telesno temperaturo (probaj na ustnici, če je dovolj ohlajena). V jajca narahlo vmešaš oreščke, dodaš čokolado in na koncu Radensko. Spečeš kot biskvit za rolado. Kot je Loremi predvidevala pride malo pocast biskvit (odvisno od vrste oreščkov - najbolj pocast je z arašidi, tudi z mandeljni) zato jaz vedno uporabljam peki papir. Ko je spečen dam čez še en peki papir in protfan in obrnem "na glavo". Za kremo stepeš smetano in dodaš ohlajeno stopljeno čokolado. Biskvit prerežeš na pol. Namažeš s kremo in pokriješ z drugo polovico. Lahko preliješ s čokolado. To je vsa umetnost. Potem so variacije na temo V kremo daš lahko sadje namesto čokolade. Lahko narediš več kreme in biskvita ne režeš na pol, ampak celega premažeš s kremo, nato pa preliješ z (na telesno temperaturo) ohlajeno pariško kremo (razmerje smetane in čokolade 1:1). Za cel biskvit potrebuješ cca 250 g čokolade in lahko npr 300 ml smetane. Nič ne moti, če je smetane malenkost več. V biskvit daš lahko tudi 100g oreščkov in 3 žlice moke (v tem primeru dodaš žličko pecilnega).... Variant je neskončno... Jaz pečem najmanj 1x tedensko, pa mislim, da še nikoli nisem naredila čisto istega peciva Grem večerjo finiširat Lupčke vsem in lep vikend
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 19:37:31
|
|
|
|
sonček33
|
o njami njami ... hvala žižek ..ej ti dejansko res ne ješ moke, sadkorja ? česa še ?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 21:58:47
|
|
|
|
Naska
|
hojla, danes sem bila na uz - cist nimam, majo pa oni seveda dopust. s tomtomom sva tudi ugotovila, da nikakor ne moreva skupaj priti glede napotnice, ker enkrat sem jaz v avstriji, drugič pa on na dopustu, pa me je poslal po pildek, da se mi kar danes podpiše - in se je začelo - jovo na novo - moja borba z birokracijo - od sestre, ki me je zaj... kar se napotnice tiče, do " ta prijazne" na ifv, ki me je s tem - gospa vi ste samo ena od 1200, kaj si pa izmišljujete. v glavnem, napotnico imam, zdaj sva zmenjena, da pokličem tomtoma, ko bo nasledna menstruacija, da bo nekdo pogledal ne glede na to, da bodo še dopusti in načeloma da celo gremo v postopek, ne glede na dopuste, če bom tudi takrat še čista. Moj zadnji vlak - tudi to mi je bilo poudarjano ipd. no kar dosti sem jih pokasirala - saj so bile dobronamerne, samo se mi je nafilalo. ajd, lep vikend!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.7.2010 22:51:21
|
|
|
|
hermy1
|
Drage moje, evo mene žal že nazaj...sej ne vem, če sem imela čas napisat, da me je moj dragi poslal, skupaj z mojima hčerama v čateške toplice ...in bilo je res fantastično !!! Najprej sem se nekaj pritoževala, ker sem si najin zadnji skupni dopust predstavljala malo drugače . Ampak...nam ženskam je bilo skupaj res tako lepo, da mi ni žal, da se je tako izšlo, saj se ne spomnim, kdaj smo šle kam same...in kdaj spet bomo ! Brez kakršnega koli hitenja,...primerno topla voda - kakšna še preveč,... branje, maksimalno uživanje, vse udobje... Včasih sem morala potipat trebuh, ko sem prišla iz vode, ker se prvi trenutek sploh nisem počutila nosečo ! Žal ta občutek ni trajal dolgo, vredno je bilo pa vseeno ! Zdaj moram pa še prebrat, kaj je dogajalo pri vas!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.7.2010 7:21:29
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, vidim, da ste si privoščile podaljšanje spanja, sedaj ko je vikend , no midva s kužonom sva bila pa že pridna, opravila sva najin jutranji sprehod, sedaj pa on leži v kotu in gloda svojo kost, jaz pa v tem trenutku še kafetkam, kar kmalu bom pa tudi zavihala rokave in me čaka čiščenje bajte. ampak jutranjo kavo, vam pa še lohka privoščim...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.7.2010 8:30:58
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ampak jutranjo kavo, vam pa še lohka privoščim... Hvala za jutranjo kavico...prav paše !!! No, ti si kužota peljala na sprehod, jest sem pa mal jutranje izvajala. Me dolg ni blo doma, pa je blo treba mal nadoknadit !! Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.7.2010 11:46:24
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan Čisto na hitro ker špilam Fato Naska super novička, da ni cist . Draga ne se jim pustit. Me vemo, da smo konzerve, ki so vsega zmožne hermy super za užitke s princesami . Odslej bo vse drugače in bosta z dragim in princesko še veliko uživala v družinski idili Loremi glede vlečenega testa. Obstaja tudi tako iz polnozrnate moke. Nisem še probala. Druge variante za štrudelj pa ni. No....lahko ga sama spesniš iz moke tip 850...pa ne vem, če bi priporočala. Enkrat sem sama delala polnozrnate rezance za v juho..pa je bilo . Sonči jaz pravzaprav jem vse. Le beli moki in sladkorju se že nekaj časa izogibam. Če je pa mus...pa tudi to jem Fidi misam te Mišu hvala . Pogledala filmčke. Un z Gerry-jem ni bohvekaj, Tazakompliciran je pa luštn Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.7.2010 21:20:05
|
|
|
|
gigi1
|
Pupe moje GLEJTE tole tekmo. Vsaj 1. polčas je bil en najboljših kar sem jih do zdej vidla. Vaša Lojzka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......