|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
5.7.2010 20:51:06   
anajrim
Ojla!

Saj ne vem kaj naj pišem ...malo se javljam ... sem še vedno kindersurprise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa res da me vsake toliko zvija in špika...samo to še ni to...sem poa prejle stopila na tehtnivo in mi kaže 2 kg manj kot včeraj user posted image user posted image user posted image Kr neki...hehhe mogoče pa že zgubljm kg...user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ki greste na morje NN... sem vam neizmerno fouš...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajte kar se da in upam da boste imele lepo vreme...

Amazonka
...stanovanje ste pa res ekspresno prodaliuser posted image user posted image user posted image

Mejte se --- se  pišemo

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 301
5.7.2010 21:06:51   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
pranje in likanje joj user posted image  jaz operem, posušim, si postavim likalno desko in prinesem likalnik. In to je to. Potem pa ponavadi cel teden čakam da se bo samo zlikalo in ker se ne in mi med tem že zmanjka plenic in cunj, moram pač jaz zlikat  user posted image

user posted image user posted image user posted image Kot bi brala/gledala sebe. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 302
5.7.2010 21:14:55   
neka_noč
Glede na to, da mi primanjkuje časa ne bom komentirala.... 

Moram pa napisat (ker sem obljubila da bom);
Kar se tiče pouch-ov, raznoraznih nosilk... danes sem bila na netu večino časa in razglabljala, študirala, klicarila, se odločala.... IN NIČ ODLOČILA/POŠTUDIRALA.... Z dotičnimi sem govorila po tel.  in vsem še enkrat HVALA.... user posted image    Po vseh pogovorih sem šla na Bolho in dala povpraševanje za mini monkey.. bla bla in če dobim odgovor - vzamem to. Lahko pa, da bom šla v BC in kupila novo, ker imam itak še bone za porabit... To je to.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 303
5.7.2010 21:19:30   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Ojla!

Saj ne vem kaj naj pišem ...malo se javljam ... sem še vedno kindersurprise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa res da me vsake toliko zvija in špika...samo to še ni to...sem poa prejle stopila na tehtnivo in mi kaže 2 kg manj kot včeraj user posted image user posted image user posted image Kr neki...hehhe mogoče pa že zgubljm kg...user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ki greste na morje NN... sem vam neizmerno fouš...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajte kar se da in upam da boste imele lepo vreme...

Amazonka
...stanovanje ste pa res ekspresno prodaliuser posted image user posted image user posted image

Mejte se --- se  pišemo

Držim pesti zate! Zdaj zdaj boš cartala!!! user posted image   Želim ti čim lepšo porodno izkušnjo! user posted image user posted image user posted image
Če boš kaj v navezi s Candy jo lepo pozdravi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 304
5.7.2010 23:08:40   
neka_noč
Pogrešam eno srako - Krtkovo. user posted image Krti kje si, zakaj nas ignoriraš?user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 305
6.7.2010 8:30:32   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

amazonka:
Za koliko sta pa uspela prodat (in koliko kvadratov)? Lahko tudi na ZS, če ne želiš javno. Zelo me namreč zanima, kakšen deal gre danes realno skozi, ker v oglasih prebereš mokre sanje prodajalcev, v pogovorih s kupci pa njihove blodnje o tem, da bodo stanovanja itak na pol zastonj. Realnost - torej cena, ki jo je resničen kupec pripravljen plačati za konkretno nepremičnino - je pa najbrž nekje v megli vmes. user posted image

Nič mi ni za skrivat. 3ss, lokacijo veš, je pa res da je 7 let nazaj bil komplet adaptiran (do cegla). Sva bila realna in sva prodala za tolk kot sva hotela - 151.000 z opremljeno kuhinjo in kopalnico.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 306
6.7.2010 9:09:37   
petrca2507
Ta teden pa niso prave noči zame. Komaj spim v tej vročini. Ponoči se 100x zbudim, ne vem kako naj se obrnem, vsem vstajam in se sprehajam, ... Največkrat se z mokrim vratom zbudim. user posted image
Pa včeraj zvečer, preden sem šla pod tuš, sem opazila, da mi je začelo mleko ven tečt. Moj je bil kar "paničen", če bomo že kmal letel. On pa še nepripravljen. user posted image

amazonka...tole sta pa dost ugodno prodala. Midva sva šla lani gledat cel kup stanovanj (Vižmarje, Sneberje, Dol pri LJ, ...) pa za 3ss (cca. 70 - 75 m2) niso šli pod 165.000. user posted image

NN...kdaj odhajaš na morje? 

anajrim...upam, da se čim prej začne kaj dogajat pri tebi, da bo vse potekalo kot je treba in da boš kmalu držala štručko v naročju.
Kot sem ti že prejšnjo sredo govorila, mene zadnje dni (predvsem zvečer) zvija v predelu jajčnikov. Kot da bi se pripravljalo na menstruacijo. 

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 307
6.7.2010 10:58:37   
Anonimen
cojka tista knjiga mi je ful fajn, sam kaj k si jaz ne morem zapomnit pesmicuser posted image  Uno z notami, sem pa preletela in ugotovila, da nimam pojmauser posted image  Se morava dobit, da ti vrnem.

marjana si dobila potm kolo na voziček? Tai je zgleda po S. in mu je non stop vroče. Tako, da ga imam res velik v plenički, ampak noče bit nič pokrit s tetra. No sej dostkrat je tud v bodiju, sam pol je kar premočen. Pa kaj jaz vem a se rad kopa. Protestira neuser posted image

Masha čudno mi je, da bi bruhala od hrane, ker smo vsi isto jedl. Da bi bilo samo men slabouser posted image  Možno. Mami me je takoj spraševala če sem nosečauser posted image

petrca res dobr, da se bosta v kratkem selila. Sem ti kar fouš. Midva tole najino hiško kar odlagavauser posted image

amazonka a v Študo se selite. Superuser posted image  Sam sta pa res pocen prodala stanovanje.

Aglaia če bom začela Taiu dajat za jest, ko on hoče, se zna zgodit, da bo imel jeseni 16kguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 308
6.7.2010 11:42:02   
anajrim
anajrim...upam, da se čim prej začne kaj dogajat pri tebi, da bo vse potekalo kot je treba in da boš kmalu držala štručko v naročju.
Kot sem ti že prejšnjo sredo govorila, mene zadnje dni (predvsem zvečer) zvija v predelu jajčnikov. Kot da bi se pripravljalo na menstruacijo.

Ja jaz tudi upam da bo kmalu...imam pa jaz podobne občutke kot ti le da je zraven še močnejše otrdevanje in zbadanje v križu...

Ko bo bo!!!

:))))

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 309
   [Brisano sporočilo]
6.7.2010 23:22:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
7.7.2010 9:20:52   
neka_noč
Srakice moje user posted image

Končno sem kupila mini monkey-a. Mali je zelo zadovoljen notri (mi ni jasno, ker mi je tako "zverižen" notri, ampak samo da je zadovoljen), jaz pa tudi. user posted image

Drugače pa, včeraj sem imela katastrofalen dan z malim. Je bil ultra tečen, kar ni čudno na vreme kakršno je bilo. Samo, to sem videla šele kasneje.   Sem se dobila s prijateljico, da bi šle na kavico (do kave nismo prišle), s tem, da sem šla v shooping po plenice, vatke, kopeli, .... v tri trgovine in se je drl kot bi ga iz kože dajali. Tudi pri meni v naročju in z dudo v ustih! Ljudje so me pa gledali zelo čudno - verjetno so mislili, da je lačen, jaz pa (badmama) mu ne dam jesti. To glede hrane mi gre najbolj na živce. Čim se joka , vsi mislijo, da je lačen. Ja pa jade!
Pop. sem imela zobozdravnika in ga je imel moj in mali je bil ko . Sta se "pogovarjala"/grulila, smejala,... Je rekel, da je dete TAKOOO pridno! Jaz sem pa v Cityu skoraj skupaj padla, ker tudi jesti nisem mogla... No comment!
Skratka, upam, da bo danes bolje, ker je ponovno slaba napoved za popoldne in takrat dol pritiska in naš "vremenček" je sitko. Si bom prej "konjske" živce namontirala in jedla.
Cojka kako je bil Tian?

Upam, da ste ostale mamice ok, da se lepo rihtate,...  Vas vse lepo pozdravljam. Morda se še kaj za hipec oglasim preden gremo. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 311
7.7.2010 13:10:25   
amazonka3
NN jaz sem se pa mimo tebe peljala, ko si se pokala v avto v Cityju.user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 312
7.7.2010 14:09:15   
petrca2507
Jst sm nazaj. Sem mislila, da bodo že dons zmontiral kuhno, pa so jo samo pripeljal. user posted image   Montaža bo v ponedeljek oz. najkasneje v torek. Za ponedeljek jim nekdo ni potrdil datuma, tko da jutri izvemo kdaj točno pridejo monterji. Sem pa zdej za vsak slučaj še mojga očija prosila, da pride v kontrolo, če slučajno ne bom zmožna cel dopoldan tam sedet.

Danes sem opravla še čisto zadnji šoping. Sem šla v H&M po modrce za dojenje (k sreči so imel mojo številko), potem sem pa še v DM-u vzela enega. Ko se operjo in posušijo, ju samo še v torbo vržem. Spakirala sem včer, ker je moj bolj srečen, če je predčasno vse pripravljeno. Njegova naloga bo le ta, da gre na Jesenice po posteljico, voziček in lupinco. Ostalo bo danes oz. najkasneje jutri zrihtano. user posted image

Vreme...medtem, ko ste nekatere nezadovoljne z vremenom, ker vpliva na otročke, sem jaz prvič srečna, da dežuje. Oz. da se je po včerajšnjem dežju vsaj malo shladilo in sem spet normalno spala. Ponoči sem samo 1x vstala in šla na WC, drugače me pa ni bilo iz postelje od 23h do 8.30. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 313
7.7.2010 15:33:40   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

NN jaz sem se pa mimo tebe peljala, ko si se pokala v avto v Cityju.user posted image

Ja user posted image zakaj se pa nisi ustavila? A se mi je videlo, da sem čisto fertik?user posted image Mi je šlo na bruhanje, glava me je bolela za pop***, slabost v želodcu, .... ni da ni. Včeraj je bil moj najbolj grozen dan odkar imamo Žaka. user posted image
Me je prijateljica pospremila, ti bi se pa lahko vseeno ustavila - morda bi mi polepšala dan. user posted image user posted image Sem pa videla en avto ko je mimo peljal, da je ena ven gledala, jaz sem bila pa ravno jezna ko ris na velikega (sem gledala ful grdo user posted image ) - mi je ravno voziček nekaj zablokiral in sem ga komaj skup dala... user posted image No, danes mi je smešno, včeraj niti slučajno ne.

Neposredna povezava do sporočila: 314
7.7.2010 15:37:15   
neka_noč
Petrca v kolikor boš kaj potrebovala - moj user posted image me samo pelje dol in pride nazaj v ned. . (Njega edino ne moreš kontaktirat na mail, ker ga ne odpira. user posted image ) Boš morala mene preko SMS-a in ti bom dala njegov gsm če boš rabila....
Drugače pa, drži se.. Še malo. Očitno se ti res že nekaj dogaja. Počasi, a zagotovo.. Držim pesti! Vse dobro ti želim!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 315
7.7.2010 15:37:22   
amazonka3
če je bil en velik avtobus, sem bila to jaz user posted image
ja enga sem imela za sabo, drugač bi se itak ustavila.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 316
7.7.2010 15:43:55   
neka_noč
Ne, potem pa nisi bila ti. Sem videla en navaden osebni avto, sivkaste metalik barve... Sigurno se jih je veliko peljalo mimo, a tebe potem nisem videla.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 317
7.7.2010 16:02:33   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Petrca v kolikor boš kaj potrebovala - moj user posted image me samo pelje dol in pride nazaj v ned. . (Njega edino ne moreš kontaktirat na mail, ker ga ne odpira. user posted image ) Boš morala mene preko SMS-a in ti bom dala njegov gsm če boš rabila....
Drugače pa, drži se.. Še malo. Očitno se ti res že nekaj dogaja. Počasi, a zagotovo.. Držim pesti! Vse dobro ti želim!

OK...zmenjeno. Se mi pa zdi, da sem njegov GSM videla tudi v ponudbi, ki si mi jo poslala. Ampak, da bo bolj ziher, bom najprej kontaktrala tebe. user posted image

Dogaja se zaenkrat samo to, da mi občasno mleko ven teče. Zato sem mal pohitela s pranjem, likanjem, pakiranjem. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 318
7.7.2010 16:13:50   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

OK...zmenjeno. Se mi pa zdi, da sem njegov GSM videla tudi v ponudbi, ki si mi jo poslala. Ampak, da bo bolj ziher, bom najprej kontaktrala tebe. user posted image

Dogaja se zaenkrat samo to, da mi občasno mleko ven teče. Zato sem mal pohitela s pranjem, likanjem, pakiranjem. user posted image

Ja, sem pozabila... imaš njegov gsm na ponudbi. Ne rabiš mene kontaktirat. Kar njega direktno.

Sem mislila, da se nekaj dogaja - a nisi pri nosečkah napisala, da te špika dol pri jajčnikih? Sem res vse zamutila? user posted image Spet. user posted image   Vsekakor se ti bo slej ko prej dogajal in želim ti vse dobro/najboljše! Četudi bom na morju bom vesela tvojega sms-a   - sicer bom odrezana "od sveta" (neta) in ne bom vedela, da cartaš. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 319
7.7.2010 18:33:42   
neka_noč
.... mislim to je noro.... Danes ko moramo nujno v veliko nabavo za na morje pa naše dete spi že celo popoldne! user posted image Ura je že za počasi "nočno" pripravljat, on pa kar spi. Očitno bo danes nočni ptič. Bo moral bit. user posted image  

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 320
7.7.2010 19:24:24   
anajrim
Jaz sem imela danes pregled...in nič kaj ne kaže da bi kaj bilo...mi je pa rekla da če se do 12.7. nič ne zgodi me bo vaginalno pregledala...vsekakor pa grem 15.7. rodit če do takrat ne bo nič

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 321
7.7.2010 21:04:46   
petrca2507
Sem mislila, da se nekaj dogaja - a nisi pri nosečkah napisala, da te špika dol pri jajčnikih? Sem res vse zamutila? user posted image Spet. user posted image   Vsekakor se ti bo slej ko prej dogajal in želim ti vse dobro/najboljše! Četudi bom na morju bom vesela tvojega sms-a   - sicer bom odrezana "od sveta" (neta) in ne bom vedela, da cartaš. user posted image

Brez skrbi...nič nisi zamutila. Mleko mi teče skoz po malem, v jajčnikih me je špikal samo zvečer, ampak včeraj tega špikanja ni bilo več. Danes se mi je npr. otroček ful premikal v trebuščku. Tko da pojma nimam, kaj naj si mislim. user posted image   Niti ne vem, a je to špikanje znak česarkoli ali ne. Občutek je bil tak, kot da se na menstruacijo pripravlja. Ampak to se je dogajal samo zvečer.

Sigurno te obvestim, če se karkoli zgodi. user posted image

anajrim...če ne prej, pa 15.7. veliko sreče.

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 7.7.2010 21:06:49 >

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 322
7.7.2010 22:22:37   
MaliMišek

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Brez skrbi...nič nisi zamutila. Mleko mi teče skoz po malem, v jajčnikih me je špikal samo zvečer, ampak včeraj tega špikanja ni bilo več. Danes se mi je npr. otroček ful premikal v trebuščku. Tko da pojma nimam, kaj naj si mislim. user posted image   Niti ne vem, a je to špikanje znak česarkoli ali ne. Občutek je bil tak, kot da se na menstruacijo pripravlja. Ampak to se je dogajal samo zvečer.

Sigurno te obvestim, če se karkoli zgodi. user posted image

anajrim...če ne prej, pa 15.7. veliko sreče.

Petrca
pri meni je bilo tudi tako, da me je kak dan prej špikalo, potem čisto minilo in potem mi je čez par dni oddtekla voda user posted image . Je pa Gal brcal tudi v porodni sobi user posted image , tako da.....vse je možno user posted image . Držim pesti!

Anjarim zate sem bila pa že prepričana, da si že rodila user posted image . No vse ob svojem času.

NN fajn se imejte na morju.

Ostalo sem pa itak pozabila user posted image . Mi smo fino, super fajn in upam da tako ostane user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 323
8.7.2010 0:02:38   
neka_noč
Petrca ti je že lepo napisala MM kar sem ti mislila napisat....  Vse je možno tole s tvojim špikanjem. Držim pesti! user posted image Bom čekirala gsm... user posted image user posted image

Anajrim bom mislila nate 15. user posted image user posted image user posted image user posted image    - če prej ne dobim SMS-a. user posted image

MM lepo je slišat, da ste finofajn. user posted image Sem vesela zate. user posted image

Morem povedat, da je naš user posted image tako ZELO zadovoljen v pestunji, da kar gode od zadovoljstva notri. Ga je lepo slišat. Zdaj bi samo spal. user posted image Prej smo šli pozno v nabavo in prišli domov ob 21.30 in je še kar spal... je nočno usekal... in sva šla še Nikito ven peljat, nato pa kopat. Je šel spat šele ob 22.30 . Naš mali ponočnjak. user posted image In če ga ne bi kopala bi spal dalje. Ko je bil zbujen se je lepo smejal, grulil, nato pa takoj po kopanju na joško in spanje dalje. user posted image Moj user posted image   .
No, bomo videli kaj bo jutri.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 324
8.7.2010 0:03:53   
neka_noč
Pardon, danes. Je ura že čez polnoč. user posted image Moram pod tuš in spat... 

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?