|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
14.7.2010 23:59:05   
candy24
anajrim čestitke še tukaj!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
15.7.2010 7:23:01   
Kiwa
Se še jaz malo tukaj javljam, po dolgem času... Ker me zanima, kako tvoja Zoja, Aglaia, spi od hdo 7h?? Jaz bi tudi tako. Pa to brez vmesnega hranjenja?
Naša se zbuja na 3 do 3 ure in pol, samo enkrat je spala 5 ur. Jaz sicer hodim čez dan spat, ker drugače bi bila zelo podrta, samo bi raje spala ponoči vsaj 6 ur v kosu. Ali to pride kasneje?

Vse greste na morje, jaz tudi komaj čakam, da gremo. Moramo pa še osebno naredit. Katera ve, če je možno, da dojenčka slikaš doma sam in potem v studio pošlješ fotografijo? Ker mala v vozičku ali v avtu vedno zaspi in ne vem, kako bi jo pri fotografu zbudila.

Uživajte pa dajte čvekat, da bo dež. Vsaj malo!

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 352
15.7.2010 17:56:14   
petrca2507
Ali mi katera ve povedat, kako je z nakazili, če se pri paketu odločiš za denar? Jaz sem vlogo oddala 4.6., danes pa sem npr. dobila le nakazilo za porodniško.

www.petrca.net

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 353
15.7.2010 18:48:39   
Kiwa
Mislim, da so meni rekli, da bo nakazilo 15.7., torej bi moralo biti danes.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 354
15.7.2010 21:23:33   
petrca2507
Jst sm dons dobila le za porodniško. O denarnem nadomestilu za paket pa ne duha, ne sluha. Jutri imam namen na CSD poklicat in vprašat, kakšen je postopek.

www.petrca.net

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 355
15.7.2010 23:15:51   
Anonimen
Hej punce!

Vidim, da sta se Candy in Kiwa spet nazaj. Candy, za Oskarja sem tako slisala, da je nadpriden. Mogoce so pa ti otroci po ocetih pridni, ne po nama. Delata v nekem gudkarmovskem delovnem okolju ocitno user posted image

V glavnem, B je bojda cisto navdusen! user posted image Nad malim in nad tabo in porodom. Te je ful pohvalil. No, saj je M ze nekaj vedel, ker sem mu doma govorila kako lep porod si imela in da mi je slo ob branju tvoje porodne kar malo na jok. Ah, hormoni...
No, v glavnem, vesela sem, da se imate lepo. Javi se se kaj pa povej kdaj se kaj dobimo, da pokazes malo (veliko) druzinsko pridobitev user posted image

Kiwa, tudi tebi dobrodoslica med mamami! In tudi tvojo porodno sem prebrala in sem bila izjemno vesela, da ni bilo rezanja celjusti na zivo user posted image Oprosti, ker ti potem tistega ZSja nisem poslala, ampak ni bil vec aktualen, ker si ze sla na Slajmerjevo user posted image Si pa tudi ti zelo dobrodosla kdaj na srecanje, da bo Zoja koncno imela kaksno puncko za druzbo. Teh aprilskih fantickov se je ze cist navadila. Zadnjic pa je spoznala se Jureta od Majcka, tako da sem ji zacela ze mlajse predstavljat user posted image

Zdaj pa k spanju. Nasa je imela prve dve noci v porodnisnici najtezji v zivljenju. Njenem in mojem. Zaenkrat. Potem se je pa vse umirilo in je ze doma vstajala samo 1x na noc, kmalu pa se je tudi to nehalo, tako da trdno zaspi okoli 8 (med kopanjem) in potem jo jaz okoli 10 med spanjem malo nahranim, potem pa spi celo noc. Vstaja med 6.30 in 7.30, se naje in spet zaspi (tokrat ponavadi kar pri meni, ker gre moz itak v sluzbo) do 11. Tako da midve v bistvu nimava nic od dneva (sploh zdaj, ko je vroce), ampak spiva pa skoz user posted image Zal nekega recepta nimam. Razen tega, da sem imela neznansko sreco z otrokom. In mozem. Ampak to je ze druga zgodba ...
Mislim pa, da vsak otrok slej kot prej zacne podaljsevati obdobja med hranjenji in spanje. Gaja je se majhna. Daj ji cas. Je pa ful dobro to, da tudi ti pocivas, ko ona spi. Jaz tega nisem nikoli prakticirala, zato sem vcasih sitna, ko mala zjutraj noce nazaj zaspati ali pa ceblja v postelji in poje, ker jaz ne morem zraven spati. Potem sem pa cel dan cist iz sebe user posted image

Fotografiras jo lahko doma, ampak na beli podlagi pa oci mora imeti odprte pa naravnost gledati. Pa mislim, da se ji morata obe usesi videti pa ne vem kaksne so se zahteve. Mi smo sli kar v studio in je blo v redu. Malo je res cudno, ker moras otroka drzati za glavo tako, da se tvojih prstov ne vidi, ampak saj se da. Probaj jo peljati slikat zjutraj, ko se najbolj sodeluje. Zvecer so verjetno bolj utrujeni in je tezje.

Zdaj pa, da se malo pohvalim. Danes sem bila na pilatesu! Sla sem sitna, prisla nazaj prerojena in vesela. Malo sem v bolecinah (predvsem trebusne misice in hrbet) in malo se bojim muskelfibra, ampak sem ponosna nase, da sem poleg obicajnih razvajanj v prostem casu brez otroka (pedikura, kozmeticarka, soping, kave ...) naredila se nekaj dobrega zase. Tako, zdaj grem pa pod tus, potem pa mozu tezit. Zdaj, ko sem se polna energije user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 356
16.7.2010 8:00:26   
chenchen21621
MM ja ful pomaga če ti pri krčih nisi živčna. Men je bilo na začetku groza. Že sam to k sem ga gledala kok je bogi k ga je zvijal in je zadržal dih, sem pol še sama zadrževala dih in bila čist živčna, ker nisem vedela kako naj mu pomagam. ed hardy shirts Ti povem, da zdej k ima krče, ga probam sam hitr zamotiti in se ful manj dere. Se napenja in se hoče zadret, pa probavam čimprej preusmerit na neki druzga. Ful pomaga. discount true religion
A pol mu BioGaia nič ne pomaga? Kaj pa Antiflat si že probala? Te ful hvalijo (no pri Taiu žal niso delovale). Pa mislim, da ene Lefaxin (joj ne vem če sem prav napisala). Pa še ene italijanske so baje fajn (NN ve katere).
Upam, da bo šel Gal čimprej čez tele krče

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 357
16.7.2010 13:49:25   
pupa*81
he he, nax zdej te bomo klicali čenčen user posted image

jst tudi probam bit čimbolj mirna k tamalo zvija, je pa res težko poslušat če se dlje dere, k ne vem kako ji pomagat user posted image

aglaia bravo za pilates! sej res, bom tudi jst mogla počasi kej rit zmigat user posted image

anajrim čestitke!

no zdej grem pa izležavat dalje... da bom tako pametna k moja hči, k prespi večino popoldanskih vročih ur user posted image

(odgovor članu chenchen21621)
Neposredna povezava do sporočila: 358
18.7.2010 11:59:14   
amazonka3
Uf, koliko pa tukaj nič ne dogaja!user posted image  Potem ni veliko za prebrat.
No, hecam se, je prava puščoba.

Mi smo na morju in vse bi bilo super, če ne bi bil tamal tako siten. Ta otrok je čist brez reda. Podnevi se to nekako še da, ampak ponoč. Živa katastrofa.
Spat gre ob 22, ob pol enih do enih se že futra, potem ob štirih še enkrat, pa ob šestih, pa ob osmih, podnevi na dve uri do tri. Cel žur.
In ne bi rekla, če bi bil švoh al pa jaz brez mleka. Ta požeruh se je zredil za 1300g v enem mesecu.
Sploh ne vem kaj naj z njim. MM, a maš kake ideje, če se dobro spomnim ti je Gal takole nagajal.
Ostale ste pa srečnice. Itak. Sploh ti Aglaia. Mogoč se morava pa dobit. Da se naš od tvoje kaj naleze user posted image

No, mi smo na Krku, tako da če je kateri do kakšne kave naj javi. Namreč sem opazila da vas bo kar nekaj tu.

Dogaja se nam pa čist preveč - izselitev, selitev, načrtovanje nove opreme, zbiranje majstrov za rihtanje ploščic, mizar....
Pa odhodi in vračanje z morja. Cel stres. Ko smo se odpravljali dol, smo pripeli čoln. Kot zakleto nam je popustila os na prikolici v Ilirski Bistrici. Groza. Vseh nas pet in problem. Naju je bilo strah, da bo polos do konca počila in bo čoln  treščil na cesto. HB je v 15 minutah prišla avtovleka (ki jo je ne morem verjet prijazno zrihtal policaj). Je na kombi naložil prikolico s čolnom gor, jo podšprajcal in peljal na Omišalj. Tam pa smo šli direkt v marino, da so čoln dvignili v vodo. HB sreča v nesreči.
No, tamal kokr je siten, je bil začuda priden. Je cel cajt spal, edino takrat ko smo čakali na vleko se je dojil, pa ko smo bili v marini. Vsaj nekaj.

Evo toliko od mene, da boste imele vsaj kaj prebrat. Pa napište še kaj. Vsak dan berem, od vas pa nič. Pa tudi če napišete, da ste si danes strigle nohte ali kaj podobnega. user posted image

Pa pa

< Sporočilo je popravil amazonka3 -- 18.7.2010 12:01:18 >

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 359
18.7.2010 13:34:17   
pupa*81
ha ha, sej bi kej napisala, sam pol bi že imela samogovore user posted image

no, danes si pa nism ostrigla nohtov user posted image user posted image user posted image bi jih mogla pa tamali, sam čakam da zaspi da opravimo to super-precizno delo user posted image

uh, drug teden me čaka pakiranje, ma se mi prou ne da user posted image sej za naju bi blo na hitro, sam za tamalo je pa treba predelat vse what-if situacije user posted image amazonka, povej kako mate vreme dol... aja, to s prikolico je pa sranje, dobro da so vam tko lepo porihtali user posted image kakšen je pa kamp v omišalju?

ja, upam da se tamali ne bo ritem na morju zbrčkal, se mi je ne da celo noč po kampu nosit gor in dol user posted image

eh, mala si spet nohte mehča - tlači roke v usta user posted image grem ji pomagat user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 360
18.7.2010 15:54:11   
amazonka3
OOOO Pupa, no fajn vsaj ti kej poveš.

Vreme je ubitačno. Včeraj je bilo 42 stopinj na soncu (na Rijeki merjeno), v senci samo 39user posted image , ampak to je za znoret, ker vlaga je nenormalna. Se ne da prenašat. Tamauga smo al kopali v banjci, al smo ga pa meli notri pod klimo. Za jutri je napovedan dež, danes je pa mal bolje, sam sopara pa še zmeri grozna.

kamp na Omišalju se enim zlo dopade - je takšen bolj divji. Za senco ne vem, urejen je baje o.k. Skratka težko ti dam info iz prve roke, ker mi smo stacionirani v hiši.

Načeloma bi moralo na morju bit fajn za otroke, spat bi moral vsi boljš zarad lufta polnega joda. Najine ta prve dve sta to pravilo potrdili, tale tamau pa ne spi nikakor.user posted image

A ti pa nohte strižeš v spanju?user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 361
18.7.2010 15:58:03   
anajrim
Ojla pupe!

najprej hvala vsem za čestitke!

Mi smo včeraj 17.7. prišli domov...imamo se krasno... vse je super...več pa napišem v naslednjem prispevku...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 362
18.7.2010 21:16:40   
petrca2507
Pri men se je danes nekaj začel dogajat. Dopoldan sem med lulanjem opazila kri in se šla pokazat v P. Čep je šel, MV se mehča. Doma čakam na redne popadke, ki jih kar ni in ni. Tko da grem očitno jutri zjutraj še na pregled k moji G (imam datum in uro), potem bomo pa vidl, kaj bo rekla. Upam, da sem se začela odpirat, za popadke lahko tud naknadno poskrbijo. user posted image
Redno sem na vezi z Masho, tko da bo ona sporočila, če bo karkoli zanimivega. Za prihod otročka na svet pa sporočim vsem od katerih imam številke. 

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 363
18.7.2010 21:19:32   
Masha_M
petrca: Potrjujem, da odgovorno sprejemam predano mi nalogo in bom poročala o novostih, če jih ne boš sporočila že sama. :)

Neposredna povezava do sporočila: 364
18.7.2010 22:55:53   
Anonimen
Evo me!

Amazonka, ti internetna odvisnica. Se na morju nimas miru user posted image
Saj jaz sem tudi grozna. Zdaj sploh, ko imam nov telefon (moz kar ne neha s porodnimi darili user posted image ), kjer internet dela nadhitro in lepo odpre celo stran in sem skoz na fejsbuku (mkbk sem vceraj cel dan smetila zid) pa mejle berem pa zoji muziko vrtim iz you tuba pa tudi na rr pridem. Ampak glede na dolzino mojih postov, je boljse ce se za racunalnik vsedem user posted image
Lahko vprasate Marjano in Mojco in Nax, ki so bile zadnjic zgrozene nad tem, da je moj otrocic zelel joske in je mogla pocakati, da je mati pogledala mejl. Ah, lepote sodobne komunikacije user posted image

Torej, najprej najpomembnejse. Petrca, puš puš (sem mogla prav poiskat sumnike za tole). Mi bomo mislile nate, ti pa naredi vso delo pa spravi ze to "puncko" na svet! user posted image user posted image

Amazonka, kje ste na Krku? Kako se imate? A je kaj komarjev (v njivicah jih je bilo junija miljavznt pa jih zdaj bojda ni vec, ampak jaz vseeno vprasam, ker ne verjamem moji mami). Kam hodite s colnom? Mi gremo ponavadi do Cresa na Beli na kavo pa tam kje kopat. Kako bo letos ne vem. A imajo resilne jopice za dojencke?
To pa, da se mali skoz doji pa verjamem, ker je verjetno svinjsko vroce. Tako kot tu.

Mi smo sli vceraj v Bohinj, da smo pobegnili vrocini in je bilo super! Zoji sem najprej namocila nogice v jezeru, potem pa je bila brez plenicke (ker se pri nas gremo diaper free baby) in se je pokakala (sem zgresila signale, ker se je prevec dogajalo okoli pa ker se mi vcasih tudi to zgodi) pa sem jo kar v jezeru umila. Moz je bil zgrozen, jaz nadsrecna, zoja pa indiferentna do hladne vode. Success! user posted image
Na poti nazaj smo sli (seveda) jest in smo srecali mkbk z druzinico. Mala Lara je ful lustna! Se mi je zdela ful majhna proti nasi velikanki, ki so jo zadnjic zmerjali z "vsaj 4 mesecnico" Boga pupika moja. Pac ima mocne kosti user posted image

No, od vcerajsnjega izleta moj otrok ne more k sebi. Zvecer je zaspala kot ubita, zjutraj jedla, spala, malo pela in brbljala, spala, jedla, spala, se smejala, spala, spala, se kopala (vmes spala), jedla in zdaj spet spi. Kaj sele bo, ko bova plavati zacele. Samo plavala bo in spala user posted image

Masha, kako se pocutis? Zaboncek se ze kaj pripravlja na izhod? Sem zadnjic prav nate mislila, ko sem se peljala cez dolgi most in sem pogledala kje so ti blokci. 4 so v vrsti, a ne? Kje pa vidva domujeta? Kje je najblizja slascicarna? user posted image

Pupa, tebi nimam kaj za povedati, ker se itak 3 ure meniva po telefonu in potem mi zmanjka besed. Ja, to je mogoce! user posted image

Kiwa, Candy, kje sta? Kaj delata? Kako so otrocici?

Koga sem se spustila? Anajrim, dobrodosla doma! Kako je Tadej? Pa Nik? In se enkrat cestitke za novega bezigrajcana!

Moz se je ze stusiral. Grem. Mogoce pa bo kaj ... user posted image

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
19.7.2010 7:41:27   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Masha, kako se pocutis? Zaboncek se ze kaj pripravlja na izhod? Sem zadnjic prav nate mislila, ko sem se peljala cez dolgi most in sem pogledala kje so ti blokci. 4 so v vrsti, a ne? Kje pa vidva domujeta? Kje je najblizja slascicarna? user posted image

Internetni odvisniki smo odvisniki itak po lastni izbiri. Jaz tudi mislim, da sem malo addicta. user posted image

Drugače se pa da razbrati, da res uživaš v materinstvu. Meni je všeč, da ne kompliciraš, dokler s tem ne ogrožaš otroka. 5 sekund dlje časa do dojenja in "samo" 99% sterilna voda za ritko pa res ne bosta nikogar ubila.

Btw, kdaj in kam gresta pa na plavanje? Jaz se že zdaj, ko Žabonček še niti rojen ni, veselim plavanja za dojenčke. user posted image Res komaj čakam!

Jaz se drugače počutim tako-tako. Matra me tale sladkorna, ker kljub dieti jutranjega cukra še vedno ne morem spravit v red. Pa seveda vse ostale tegobe. Če sem na hrbtu ne morem dihat, če sem na boku me bolijo rebra, ker malega gravitacija rukne dol, nogice malo zatekajo, proti večeru me muči zgaga, pa simfiza me začne bolet že samo po 10min sprehodu (čeprav bi bilo full fajn, da bi se zaradi diabetesa po obrokih vedno vsaj pol ure sprehajala). In vedno več je raznih "popadkov". Do včeraj je bil le kakšen tak na dan, da sem ga čutila, danes ponoči me je pa bolel in otrdeval cel trebuh vsakič, ko sem se obrnila na drugi bok. Skratka, upam da to pomeni, da smo že v nizkem štartu. Jaz sem čisto za. Jutri imam pregled in že komaj čakam, da kaj več izvem.

Midva sva pa v ta zadnjem od unih 4 blokcev - najbolj stran od Tržaške. Slaščičarne pa ni videti kje blizu. En približek je morda še najbližji v Intersparu, kar mi je čisto okej, da nimam zdaj preveč skušnjav okoli sebe. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 366
19.7.2010 8:01:35   
Masha_M
Evo, naša petrca čaka na sprejem v P. Stisnite pesti zanjo da bo vse super in da bo tokrat šlo do konca.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 367
19.7.2010 10:17:29   
MaliMišek
Jih že držim! Go Petrca user posted image !

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 368
19.7.2010 10:59:35   
anajrim
ojla!

Evo čas je za mojo porodno zgodbo!

Dne 14.7. zjutraj sem odšla na pregled v P ker sem bila 6 dni čez rok...čakala ko ena budala 3 ure da sem bila navrsti in na ctg...no saj to ni tako pomembno ...vse važno sledi...

Po pregledu pri zdravnici...mi je rekla...gospa odprti ste 5 cm...mi je rekla naj se kar preoblečem ker grem rodit...potem pa pride nazaj in mi reče da je porodni blok poln, na oddelku pa nima niti ene postelje da bi tam v miru lahko počakali popadke...smo se vsi smejali...ker pa jaz svojih popadkov še nisem imala rednih in hudih mi je rekla da če se strinjam grem lahko tudi še domov...jaz sem seveda privolila ker sem si želela še videti Nika...tako sem odšla domov in na kosilo in ura je bila 18.00, ko sem imala svoje popadke že na 7 minut...hitro sva letela v P in tja prispela ob 18.30... babica v sprejemni je bila zelo zelo prijazna in ko me je pogledala je rekla joj gospa vi ste odprti že 8-9cm...ni časa za klistir kar takoj v porodno...ob 18.55 sem bila v porodni sobi...kjer sta mi babica in zdravnica predrli mehur...potem pa vse res ekspresss...ob maski sem predihala par močnih popadkov...ko je rekla gremo kar na hrbet...tako je ob 19.31 že prijokal naš Tadej...ob neizmerni sreči nisem mogla ne jokat in ne smeja ampak sem se hihetala kot ena koza...porod je trajal minimalno in babica je bila navdušena...mi je rekla na koncu...veste gospa tako se pride rodit Fora je bila pa še te ki jo že vse poznate naša Nagaja...super sva se imela in sem res vesela da sva lahko vse podoživele skupaj...

Zdaj smo doma vsi srečni...Tadej veliko spi...je zelo priden...danes pride patronažna...popoldan pa gremo na sprehod

Nik je zelo lepo sprejel Tadeja in sem kar navdušena...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 369
19.7.2010 16:12:30   
candy24
Ojla!

Moj user posted image je šel danes spet v službo (po treh! tednih dopusta). Priznam, me je bilo kar malo strah kaj bo, pa se zaenkrat kar lepo ujameva sama. Edino v hitrosti opravljanja del bom še morala malo napredovat - da bom, poleg skrbi za Oskarja in branja RR, še sposobna skuhati kosilo in kaj pospraviti... Samo se žal ne bo. user posted image Ok, za danes si oprostim, ker sva prvi dan sama. user posted image Pa še patronažna je bila malo prej tukaj in sva ga prvič kopali. Mu je bilo kar fajn, edino na koncu je malo jokcal, ker je bil že zeloooo lačen.

Oskar je res zelo priden in upam, da tako tudi ostane. Se človek kar navadi... user posted image Čeprav ga tu in tam malce zvija. Zelo se napenja predvsem pri kakanju. Včasih je rdeč kot kuhan rak. user posted image Joče pa praktično samo takrat, ko je fejst lačen. Pa da ne boste mislile, da ga puščam lačnega... user posted image On je le zelo neučakan kar se hrane tiče. Spije pa po mojem ogromno, ker smo ga zadnjič tehtali in je v treh dneh pridobil 110 g. user posted image Očitno mu mleka ne primanjkuje. V kosu je do zdaj spal največ pet ur, za kar mislim, da je, predvsem glede na njegovo starost (3 tedni), super. Tako da - bravo Oskar! user posted image Mami je ponosna na tebe! Moram pa pohvalit mojega user posted image , ki mi je te tri tedne zelo pomagal. Tudi ponoči - po mojem iz solidarnosti vstane z nama ob najbolj nehumani uri in potem pomaga podirati kupčke Oskarju. Aja, v P Oskar sploh ni podiral kupčkov. Potem, ko je začel zares pit (user posted image ), pa je začel rigati kot velik. user posted image No, saj velik je res, ampak rigne pa tako, da se ga sliši čez zaprta vrata. Sicer pa, Oskar je res zelooo velik. Še zdaj ne morem razumet kje je bil skrit...

Kiwa - kako Gaja spi ponoči? Oskar se je prva dva tedna ponoči zbujal dvakrat za dojenje. To mi je bilo kar naporno. Predvsem zaradi tega, ker si gospod vzame čas za hranjenje, jaz pa potem kinkam zraven. user posted image Zdaj se je nekaj dni zapored zbudil še samo enkrat. user posted image  

amazonka - a je možno, da ima tvoj Tomaž poskok v rasti, ker se tako pogosto doji?

pupa - kdaj je tvoja Tarja "padla" v nek dokaj ustaljen ritem? Koliko je bila stara?

Aglaia - user posted image user posted image user posted image Vedno me nasmeješ! Gudkarmovsko delovno okolje pa to... Po mojem je nekaj resnice v tem. user posted image Včasih ne morem verjet, da takšna "na izi" delovna okolja v tem tekmovalno-kapitalističnem svetu še obstajajo. Tam res ni ne duha ne sluha o pritiskih... Pa to ni fer, da te mož še vedno zasipava s porodnimi darili. Ti si rodila že skoraj tri mesece nazaj! user posted image  user posted image  user posted image Svetuj mi: kaj moram naredit, da bom dobila porodno darilo? Rodit? user posted image Eh, malo heca. Ko sva z Oskarjem prišla iz P naju je na vratih pričakal napis - "Dobrodošla Oskar in mami" - to je bilo za mene najlepše darilo. user posted image

anajrim - uuu, greste že ven... Kako fajn! Tvoja porodna zgodba pa je še krajša od moje. user posted image user posted image Zmagala si! user posted image Pa še to, tudi jaz nisem jokala v porodni.

Držim pesti za petrco in potem še za tebe Masha. Še malo pa bosta obe cartali. user posted image

Grem zdaj - pogledat, če še naše dete diha...

Lepo bodite!

< Sporočilo je popravil candy24 -- 19.7.2010 16:16:47 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 370
19.7.2010 16:50:07   
Kiwa
Evo mene. Sva bili z Gajo od petka pri mojih starših, ker očija ni bilo doma. Pa se nisem nič za računalnik spravila, ker se je preveč dogajalo. Sem pa zelooo zaspana, ker čez dan nisem šla nič spat, Gaja pa se ponoči še kar zbuja. Oziroma spala je v isti sobi kot jaz (doma ne, ker jaz slišim vsak pisk) in ponoči, ko sem čisto zalimana jo kar k sebi vzamem, ker mislim, da je lačna, je bilo na približno 2-3 ure, ampak to samo zato, ker ona včasih malo zajoka med spanjem.
Bomo videli, kako bo danes ponoči. Verjetno se bom zjutraj ob 8h zbudila in ugotovila, da smo spali celo noč user posted image . Mhm user posted image

Jaz sem drugače ok, upam, da se je moje cmeranje nehalo (so me kar precej dajali hormoni), ker sem bila sama sebi prav tečna s tem.

Anajrim, super porod! Se mi zdi, da zadnje čase berem same kratke porodne zgodbe. Kar je seveda odlično! Jaz velikokrat podoživljam porod in mi je še vedno noro lepa izkušnja.
Aja, Aglaia, sem se spomnila nate med popadki, da bo verjetno prišlo do rezanja čeljusti na živo, zato sem pa tako težila za epiduralno user posted image . Ampak rezanja čeljusti na srečo ni bilo user posted image .

Candy, a to, da se je Oskar zbudil le enkrat ponoči, se je zgodilo spontano ali si ubrala kakšno posebno taktiko? Jaz bi tudiiii! Saj ponoči mi sploh ni problem, samo ko sem čez dan kot zombi, nič od mene.

Dojenje pri nama še vedno super fino fajn, se zelo hitro nahrani, samo kupčka pa skoraj nikoli ne podre. Zato jo verjetno malo zvija po hranjenju, ker včasih malo jokca in se napenja, dokler ne prdne ko en stari dedec user posted image .

Uživajte, jaz grem pa nazaj brat poste, kaj je delala Aglaia na začetku, da njena Zoja spi celo noč user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 371
19.7.2010 21:28:58   
Masha_M
Srake, ravnokar se vam je pridružila najnovejša članica petrca. user posted image

Pravi takole: 19.7. ob 19.40 je prijokala na svet 50cm velika in 3440g težka punčka Nika. Po porodu se je mal zaklompliciral (zacela sem krvaveti), ampak sem sedaj OK.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 372
19.7.2010 21:41:29   
candy24
petrca čestitke! user posted image Pa res je bila punčka. Z manekenskimi merami! user posted image

Kiwa - zgodilo se je povsem spontano. Opažam pa, da zadnje dni Oskar poje več naenkrat, kot je na primer pojedel na začetku. Po mojem mu je želodček že malo zrastel (ali se mu je raztegnil user posted image ) in potem lahko tudi dlje časa spi, ker je več časa sit... Kaj pa vem... Pa ful mu paše, če podre več kupčkov. Podirava jih že med dojenjem, zato pa se dojiva minimalno pol ure. user posted image Posledično ga nič ne tišči in tudi lažje spi. Predvidevam!

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 373
20.7.2010 10:21:05   
živa
anajrim in petrca, čestitke za Tadeja in Niko user posted image .

candy, super, da vama gre vse tako dobro. Kako pa kaj racmanke, se obnesejo? Si že uničila pralni stroj user posted image ?

Moj mezinček je super priden, ponoči se načeloma enkrat zbudi, zjutraj malo potegne, da se še jaz naspim, čez dan spi večkrat po malo, ampak je v budnem stanju prav dobrovoljček, se smeji, pogovarja in nič kaj dosti ne sitnari, če ni seveda zunaj 40 in v bajti 30 stopinj. Ta teden imam počitnice, ker sta razbojnika pri moji mami user posted image , in uživam in počivam.

amazonka, škoda, ker te ni doma, bi danes šla v knjižnico in še na kavo user posted image .

A ste druge tudi na morju? NN vem, da je, pa sklepam, da cojka in marjanaj tudi, kaj pa krtkova?

Lp,

živa

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 374
20.7.2010 22:56:56   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Amazonka, kje ste na Krku? Kako se imate? A je kaj komarjev (v njivicah jih je bilo junija miljavznt pa jih zdaj bojda ni vec, ampak jaz vseeno vprasam, ker ne verjamem moji mami). Kam hodite s colnom? Mi gremo ponavadi do Cresa na Beli na kavo pa tam kje kopat. Kako bo letos ne vem. A imajo resilne jopice za dojencke?
To pa, da se mali skoz doji pa verjamem, ker je verjetno svinjsko vroce. Tako kot tu.

Omišalj, prvo mesto na Krku. Krovna občina med drugim Njivicam user posted image
Komarjev je kar nekaj, no vsaj mene pikajo. Damn, lani ko sem bila še prekajena, me pičil ni noben komar. Zdaj ko sem bolj mlečna, pa sem bolj vabljiva izgledauser posted image  Tamalega ni pičil še noben, ostali pa smo fasali nekaj pikov.

S čolnom gremo malo v Črišnjevo na kalamare, v Klimno (blato), na Beli tudi mi, pa tudi do Raba je šlo. Drugače pa ga uporabljamo bolj za smučarske dogodivščine, ker sva oba z lubijem addicta od smučarije pozimi in poleti. Sicer pa mojo nasmejano fotko lahko občuduješ na FB.user posted image

Zdaj ko smo bili v Lj za dan in pol pa moram rečt, da je vročino v LJ lažje prenašat, tu doli je dodatek extra vlage, kar dodatno otežuje dihanje. Sploh si ne predstavljam, da bi morala biti v tej vročini v campu. Kaj tam počnejo s tako malimi otroci, da preživijo vročino user posted image

Aja, rešilni jopiči za dojenčke so (5-10 kg)! V trgovini Kamm - BTC tista podolgovata hala kjer je Mothercare, na začetku v kleti (začetek - mislim tisti del hale, ki gleda na Horsauser posted image  O.k., bom jutri obesla na wall na FB fotko od Tomaža v jopiču.

Evo, vidiš kolko dela mi dašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.