Anonimen
|
Hej punce! Vidim, da sta se Candy in Kiwa spet nazaj. Candy, za Oskarja sem tako slisala, da je nadpriden. Mogoce so pa ti otroci po ocetih pridni, ne po nama. Delata v nekem gudkarmovskem delovnem okolju ocitno V glavnem, B je bojda cisto navdusen! Nad malim in nad tabo in porodom. Te je ful pohvalil. No, saj je M ze nekaj vedel, ker sem mu doma govorila kako lep porod si imela in da mi je slo ob branju tvoje porodne kar malo na jok. Ah, hormoni... No, v glavnem, vesela sem, da se imate lepo. Javi se se kaj pa povej kdaj se kaj dobimo, da pokazes malo (veliko) druzinsko pridobitev Kiwa, tudi tebi dobrodoslica med mamami! In tudi tvojo porodno sem prebrala in sem bila izjemno vesela, da ni bilo rezanja celjusti na zivo Oprosti, ker ti potem tistega ZSja nisem poslala, ampak ni bil vec aktualen, ker si ze sla na Slajmerjevo Si pa tudi ti zelo dobrodosla kdaj na srecanje, da bo Zoja koncno imela kaksno puncko za druzbo. Teh aprilskih fantickov se je ze cist navadila. Zadnjic pa je spoznala se Jureta od Majcka, tako da sem ji zacela ze mlajse predstavljat Zdaj pa k spanju. Nasa je imela prve dve noci v porodnisnici najtezji v zivljenju. Njenem in mojem. Zaenkrat. Potem se je pa vse umirilo in je ze doma vstajala samo 1x na noc, kmalu pa se je tudi to nehalo, tako da trdno zaspi okoli 8 (med kopanjem) in potem jo jaz okoli 10 med spanjem malo nahranim, potem pa spi celo noc. Vstaja med 6.30 in 7.30, se naje in spet zaspi (tokrat ponavadi kar pri meni, ker gre moz itak v sluzbo) do 11. Tako da midve v bistvu nimava nic od dneva (sploh zdaj, ko je vroce), ampak spiva pa skoz Zal nekega recepta nimam. Razen tega, da sem imela neznansko sreco z otrokom. In mozem. Ampak to je ze druga zgodba ... Mislim pa, da vsak otrok slej kot prej zacne podaljsevati obdobja med hranjenji in spanje. Gaja je se majhna. Daj ji cas. Je pa ful dobro to, da tudi ti pocivas, ko ona spi. Jaz tega nisem nikoli prakticirala, zato sem vcasih sitna, ko mala zjutraj noce nazaj zaspati ali pa ceblja v postelji in poje, ker jaz ne morem zraven spati. Potem sem pa cel dan cist iz sebe Fotografiras jo lahko doma, ampak na beli podlagi pa oci mora imeti odprte pa naravnost gledati. Pa mislim, da se ji morata obe usesi videti pa ne vem kaksne so se zahteve. Mi smo sli kar v studio in je blo v redu. Malo je res cudno, ker moras otroka drzati za glavo tako, da se tvojih prstov ne vidi, ampak saj se da. Probaj jo peljati slikat zjutraj, ko se najbolj sodeluje. Zvecer so verjetno bolj utrujeni in je tezje. Zdaj pa, da se malo pohvalim. Danes sem bila na pilatesu! Sla sem sitna, prisla nazaj prerojena in vesela. Malo sem v bolecinah (predvsem trebusne misice in hrbet) in malo se bojim muskelfibra, ampak sem ponosna nase, da sem poleg obicajnih razvajanj v prostem casu brez otroka (pedikura, kozmeticarka, soping, kave ...) naredila se nekaj dobrega zase. Tako, zdaj grem pa pod tus, potem pa mozu tezit. Zdaj, ko sem se polna energije
|