|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
8.7.2010 8:42:18   
anajrim
Anjarim zate sem bila pa že prepričana, da si že rodila user posted image . No vse ob svojem času.

Očitno bom čakala...se moram malo z Aglaio menit user posted image user posted image user posted image ona apravlja otroke vem...AGLAIA KJE SI? KAK NASVET PROSIM!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 326
8.7.2010 9:51:51   
petrca2507
MM in NN...bomo vidl, kaj bo iz tega nastalo. Enkart bo tko al tko treba it. user posted image   Dons sm npr. spala od 23h do 9.30 v kosu. Ponoč nism šla niti na WC. Mogoče bi še naprej spala, če me moj ne bi zaskrbljeno klical, če je vse OK. user posted image

MM...sem vidla slikce luštnega Gala in seveda mamice. Me je moj včer spraševal, kolk je star na fotkah. Mu povem, in mi reče "se mi je zdel, da je že mal velik". Kar naenkrat zna ocenit otrokovo velikost glede na starost. Očitno na skrivaj kakšne članke in revije bere. user posted image

NN...mogoče pa Žaku tud paše bolj frišno ozračje. Upam, da bo na morju tud priden in se boste imeli lepo.

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 327
8.7.2010 14:35:31   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Anjarim zate sem bila pa že prepričana, da si že rodila user posted image . No vse ob svojem času.

Očitno bom čakala...se moram malo z Aglaio menit user posted image user posted image user posted image ona apravlja otroke vem...AGLAIA KJE SI? KAK NASVET PROSIM!!!

NUJNO poklič Aglaio in se zmeni z njo - če hočeš npr. danes rodit.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 328
8.7.2010 14:39:32   
neka_noč
Petrca fino, da toliko spiš. Upam le, da boš kasneje tudi lahko čimveč.user posted image Jaz sem, ker zadnja dva meseca nosečnosti nisem mogla kaj dosti spati. (Sem ponoči "visela" na rr ali pa brala. user posted image ) Po rojstvu mi je bil pravi balzam, ko sem v p spala 5 ur skupaj (ko so mi user posted image odpeljali) in tudi nato doma - kljub zbujanju na 3 do 4 ure.user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 329
8.7.2010 14:42:56   
neka_noč
Mi smo danes ponovno odlično. Smo ravno po kosilu. Žak je spal celo dop., jaz sem pakirala, pospravljala, sortirala, likala... Uf, ful dela. Mi je prav odleglo, ko sem konec. Še malenkosti no. Finese.
Edino ne vem kam bo moj user posted image vse zložil. Je rekel, da se bo potrudil dati vse v avto in montano, kar pa ne bo šlo - bo dal zunaj na kup.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 330
8.7.2010 15:54:52   
Masha_M
amazonka: Za razliko od drugih se meni cena ne zdi prav nizka, ampak resnično dokaj realna, glede na vse tisto, kar sem si v zadnjem času šla ogledat. Vsekakor pa super, da sta uspela prodati, ker nekateri se s prodajo matrajo po več mesecev. user posted image

petrca:
Jaz imam tudi spokano za v P. user posted image Sem zdaj takoj malo bolj pomirjena. user posted image

neka_noč: Fajn slišat, da je mali zadovoljen v pestunji. Zdaj upam, da jo boš prinesla v živo pokazat na kakšno sračenje, ker bo mali v njej lepo spal, medtem ko boš ti srebala svojo ledeno kavico. user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 331
8.7.2010 16:18:53   
neka_noč
Na naslednjem srečanju, kjer bom s pestunjo  tebe Masha ne bo, ker boš cartala.user posted image  user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 332
8.7.2010 22:22:47   
anajrim
NN - srečno pot na morje in veliko užitkov...ko pa prideš nazaj se moramo pa nujno kaj dobit...Kdaj sploh odhajaš in prihajaš???

Masha - ne prehitevaj v P...lepo po vrsti...ali pa skupaj z mano...vsekakor pa ne prej user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 333
8.7.2010 22:39:53   
neka_noč
Srakice
... samo na hitro sem vas prišla pozdravit...

Vsem, katere čakate na svoje štručke želim čim lepše porodne zgodbe, ter obilo cartanja - bom mislila na vas. user posted image user posted image

Mamice pa - uživajte!user posted image

Se javim enkrat avgusta... user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 334
10.7.2010 8:52:19   
petrca2507
Dobro jutro

Danes sem bolj zgodna, ker nism mogla več spat. Vse me je že bolel. user posted image   Spanje samo na boku, me bo ubilo.

Sem bila pa včeraj zelo pridna. Vse sem zlikala in pospravila. Na koncu pa še vse spakirala. Zdej mojmu user posted image   ni treba več skrbet, da bomo kej doma pozabil oz. da bi on kaj pozabil, ko naju pride iskat v P. user posted image

NN...ti boš pa kar dolgo uživala na morju. Še zame zamahni mal v vodi. user posted image  Če se bom tekom dneva dobro počutila, greva z mojim popoldan oz. bolj proti večeru pogledat agility tekmo v Portorož.

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 335
12.7.2010 18:26:13   
mkbk
Hej hoj... da malo napišem in nas dvignem po ratingu smo že na drugo stran padle... user posted image user posted image user posted image

Pri nas je NAČELOMA ok. Prjšni teden je bil božjasten, resno oba smrkavca sama met, spala sta itak v smenah (sej mogoče še boljš), tko da nč počitka zame, na koncu dneva sem bla tooook fertig, da sm mojmu samo še z ja pa ne odgovarjala, nism mogla. Tko da če bo še dost takih tednov si bom kr eno pomoč zrihtala, če ne me lahko prosim lepo kar v Polje odpeljejo, se bom sama šla tja prijavit. user posted image

Ta teden je pa Filip spet z mojimi na morju, in je malo bolj znosno zame, čeprav ga ful pogrešam, no mi pridemo pa tja s tamalo prihodnji teden. Me je kar malo strah kako bo, ker vročina naj bi bila peklenska. KLimo pa tud ne vem, če je fajn uporabljat za takele dojenclje...

no to je to od mene...pokomntiram mogoče še kasneje kej, pa sej itak se nič ne dogaja....

ajd, mejte se srakice!

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 336
12.7.2010 21:57:55   
petrca2507
Zadnje čase se bolj mal javljam, ker sem večinoma bolj v vodoravnem položaju. Zjutraj in dopoldan si še privoščom kak sprehod, potem je pa vročina tako neznosna, da najraje kar ležim v spalnici.

Jutri imam po dolgem času pregled pri G in prvi CTG. Pa upam, da ne pozabim spet vzet vseh napotnic. user posted image   Otroček v trebuščku se še vedno premika, čeprav se včasih čudim, kako mu/ji to uspeva, saj me že vse tišči. Ampak zgleda, da kar uživa.

mkbk...upam, da se ti v kratkem uspe vsaj malo spočit. Jaz sem včeraj zaradi vročine ponoči zelo slabo spala, danes pa sem od 8h do 15h sedela v najini novi hiški in gledala monterje, ki so kuhinjo skupaj sestavljal. Ker je bilo noter prijetno hladno, sem vmes še mal zaspala. user posted image   S tem sem vsaj mal nadoknadila nočno "izmeno".

Kako pa ostale prenašate to vročino? Pa vaši malčki?

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 337
13.7.2010 11:36:02   
petrca2507
Danes sem bila na pregledu in prvem CTG-ju, ki je risal lepo krivuljo. user posted image   Popadki so, v urinu so neki proteini (če sm jo prav razumela), a kaj, ko so "vrata" še čist zaprta. user posted image   Če bi bila vsaj malo odprta, bi me poslala v P. Tko me pa ne more in bomo čakali dalje.

Je pa tale vročina neznosna. Ponoči sem šle okoli 2h zaspala. Z mojim sva se odločila, da najkasnej po prihodu iz P pobegneva na Jesenice, če se bodo nadaljevale take temperature. Gor je vsaj hladna hiša. Moja starša sta zdej že 2. teden gor in sta rekla, da je noter od 20 do 22 stopinj.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 338
13.7.2010 17:35:00   
pupa*81
ja petrca, kr gor pičite na hladno lepo user posted image

midve sva ble danes v gorici, pa sm že ob 9 zjutrej mislila da bo izdihnila user posted image sm se čist razvadla v logatcu user posted image za nazaj pa uh... hb za klimo v avtu, sm jo zalaufala na ful prej k smo štartale, pa še čez rovte sm šla user posted image

naša pupa je superpridna, zadnje dneve prespi celo noč... je nič več ne budim ob polnoči za futranje pa vseeno spi do 6 zjutrej user posted image no sej, za zahvalome je pa danes ob 5 vrgla pokonc user posted image je pa bejba kljub vročini ful aktivna, pa če jo za rokce povlečeš gre že do sedečega položaja... seveda je ne forsiram, sam se tolk dviguje in napenja da ji morem pomagat user posted image

čez 10 dni gremo na morje, tako da me naslednji teden čaka pakiranje, sej sva vajena kampirat, sam vseeno upam da ne bom kej za tamalo pozabla vzet... sicer, kaj pa njo briga, glavno da je ziza user posted image najbrž gremo pa kar v Šilo, če bomo najdli kej sence za avtodom, čene pa pičimo dalje po krku, nekje bo že senca user posted image

ajde bejbe, stay cool user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 339
13.7.2010 19:26:21   
petrca2507
Glede na tole vročino v LJ, mi bo vsaka ohladitev prišla prav. Sem gledala napoved, da nam za konec tedna še višje temperature napovedujejo. Super. user posted image   Najboljš, da se pod tuš preselim. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 340
13.7.2010 19:49:59   
živa
Jaz se tudi bolj malo javljam, ker imam razbojnika doma + mezinček, ki ima seveda tudi kako svojo foro, čeprav je zelo priden. Ampak njegova bratca zato nista prav nič user posted image  user posted image .

Sporočam pa, da je mezinček danes prespal celo noč brez dojenja user posted image , spal je od 21h do 6h, nisem mogla verjet user posted image .

Toliko za zdaj,

lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 341
14.7.2010 14:50:25   
mkbk
bravo mali mezinko!!!!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 342
14.7.2010 15:02:23   
MaliMišek
Petrca jst bi se tud selila pod tuš user posted image user posted image . Tale vročina ubija user posted image .

Živa bravo za mezinčka user posted image . Fouššššššššššš!!!! user posted image Grem zdej računat kolk je tvoj star in kdaj lahko pričakujem jaz kaj takega user posted image (približno).

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 343
14.7.2010 16:48:22   
Anonimen
Se vid, da se vse že pripravljamo na dopust, no nekatere že uživajo.

mkbk a se ful pozna, da si razbremenjena ko ni Filipa a ne? Jaz prov čakam, da bo Tai tok star, da ga bom loh mal mojim uturila, sam vem pa, da ga bom ziher ful pogrešala.

petrca a ti imaš pa že popadkeuser posted image A ima katera tvojo številko? Jaz bi bila rada obveščena ko boš rodila.

pupa mi gremo 24. na Krk. Kdaj greste vi?

Jaz moram it tud počas pakirat, sem se odločila, da grem v petek na morje za en teden, pol pa pridem domov za 1 dan samo preprat stvari in šibamo na Krk za 2 tednauser posted image

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
14.7.2010 17:01:08   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
petrca a ti imaš pa že popadkeuser posted image A ima katera tvojo številko? Jaz bi bila rada obveščena ko boš rodila.

Ja...popadki so, ampak to je pa tud vse. Pa še ti niso tko hudo pogosti. Parkrat dnevno. Tako da čakam dalje. user posted image

Mojo številko imajo MM, krtkova, marjanaj, NN, Masha, anajrim. Je pa tud na FB objavljena in na moji spletni strani. Ko bom rodila, bom vsem srakam, katerih št. imam, sporočila. user posted image  

MM...sem vidla, da imaš nove slikce objavljene. Gal kar pridno raste. Pa krtkova Ema je tud že velika punca. Še mal, še mal, pa bom tud jst vozičkala. user posted image   Ker me moja G ne bo pustila čez rok, bom najkasneje 25.7. rodila.

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Petrca jst bi se tud selila pod tuš user posted image user posted image . Tale vročina ubija user posted image .

Men bo moj dragi danes pripeljal prenosno klimo. Tko da upam, da bova vsaj mal uspela shladit stanovanje.

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 345
14.7.2010 18:25:14   
Masha_M
Midva greva pa danes zvečer od 20h do 22h na nočno kopanje v Terme Snovik. Komaj čakam! user posted image user posted image user posted image

Sem od dragega dobila odobritev, da smem v javnost tudi še v prednosečniških kopalkah. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 346
14.7.2010 21:03:51   
pupa*81
živa bravo za spančkanje! očitno jih vročina tolk zmatra da spijo k ubiti celo noč user posted image

nax mi gremo tudi 24 user posted image kje pa boste? mi še ne vemo točno user posted image bo bolj po navdihu user posted image dobiš cifro na zs, aja sej zdej te itak ne bo, baraba user posted image no uživejte še za nas!

petrca jaaa, na 25 nujno rodit... bomo trije naenkrat praznovali user posted image bo večja fešta user posted image

joj, sam se pa kr noče ohladit, tudi čez noč ne... zdej je še tle pr nas zjutrej 20°C user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 347
14.7.2010 21:05:38   
pupa*81
masha ja moj je tudi požegnal lanske kopalke user posted image user posted image user posted image itak bomo na plaži k ne bo gužve... če pa vseeno slišite na poročilih da je ljudi na neki plaži na krku množično zadela kap, pol boste vedle za kaj se gre user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 348
14.7.2010 21:20:24   
petrca2507
anajrim sporoča:

Pa ga imamo! Tadej tezek 3550g, dolg 54cm, prijokal 14.7. ob 19.31. Zdrav in vse vredu, tako kot mamica. Hvala, ker ste veseli z nami.

www.petrca.net

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 349
14.7.2010 21:49:59   
Anonimen
Hej punce.

Na hitro se javljam, da vas pozdravim. Anajrim sem cestitala ze na nosecniski temi. Ne vem zakaj sem sla tja najprej pogledat ... navada ocitno.

Nimam nic pametnega za povedati. Itak. Dete je pridno, pohajkuje po Sloveniji, ker revica se vedno nima potnega lista ali osebne. Na morje se odpravljamo 1.8. na Krk. Nax je ze v planu obiska, torej bomo zdaj samo se Pupo & Co. dodali. Spet bo veselo user posted image
Drugace smo super fino fajn. Nic ne delamo, za drugo leto se nam odpirajo hudo lepe zadeve ... srecni smo. Ceprav je vroce. Aja, Zoja spi od 10 do 7 vsako noc. Ampak to je ze znana zgodba. Slaba mati in pridno dete.

Kaj se? Petrca in Masha, pohitita rodit, da se bo tukaj spet kaj dogajalo. Z ostalimi se itak slisimo in vidimo, potem pa tu gor nic ne pisemo pa je tako zatisje. Ni cudno, da ze dolgo ni dezevalo user posted image

Lep pozdrav vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.