neka_noč
|
Živjo Srake Kolk sračite Mi je prav všeč, ker tisto prej je bil dolgčas. Nič za brat. Marjanaj Žak se je tisti dan zv. še zellloooo obilno usral - sem se takoj spomnila nate. Pediater - mi imamo dr. Rus-ovo v ZD Bežigrad. Ona je prišla, ko je odšla v pokoj dr.Bricljeva, ki je bila tudi zelo dobra. Smo ZELO zadovoljni. (Žal ne sprejema več, ker je čisto polna. Našega malega je sprejela, ker je že Luka pri njej.) Sem pa čisto pozabila na to tu pri OŠ Danile Kumar. Sem bila enkrat tam (slučajno) in videla lepo urejeno ordinacijo. MM lepo, da si spet z nami. Urnik se bo še uredil, boš videla. Za spanje pa nimam recepta - no, pri nas "pali" da spiva (drnjohava ) skupaj. Tvoj "Mali mišek" ( ) pa noro napreduje - a ga z galofaksom futrate? Čestitke mlekarnam! (kmalu domžalskim ) Upam, da ne zameriš. Se hecam. No, čestitke mislim resno! Za fejst . Petrca me (še) nismo na morju - smo v švicevu! (Nobelovo nagrado bi dala tistemu, ki je izumil klimo!!! Vsak dan molim, da nam slučajo ne crkne! HB zanjo!) Cojka, da se ne boš preveč sekirala glede teže in velikosti Tiana... za primerjavo (glede na to, da sta se rodila enako dolga in le par g (40g) razlike; Žak je imel ob 2. mesecu 58,5 cm, ter kar 5620g. Torej, Tian je lažji in daljši od Žaka. Moraš primerjat fantka s fantkom, ker imajo punčke drugo konstrukcijo oz. "razpredelnico" - če me razumeš kaj hočem reči. sem zakomplicirala - a sploh razumeš? Živa pa si se le oglasila po dolgem času! A so krčki ok? Ja, ti imaš tudi bajsija. Pa kaj! Mi smo ravno danes gledali slike in video posnetke Luka, ko je bil manjši in bajsek - zdaj je pa suhec. Joj kolk je bil luškan mišelinko! Sling - Danes sem dobila kengerujčka, a razmišljam, da bi kupila pouch-a, ker je (baje - tako piše) preprost za uporabo Meni se tudi zdi to namontirat deveto čudo. Sem imela, ko sem rodila Luka štorkljo , pa sem se skoraj zapletla , ko sem ga dajala notri - no, itak ni maral bit. Žak pa vidim, da bi užival, ker uživa v naročju...tako se uspava, ga pomirja moja bližina... Razmišljam, razmišljam... bom mogla zelo hitro narediti odločitev, ker zdaj sigurno grem na morje v čet. ponoči in bi ga imela rada s seboj. Tudi kengerujška bom imela s seboj Agalia - star bo dovolj (3 mesece), a mora (se mi vsaj zdi) res zelo konkretno/močno držati glavico... Zato bi imela še pouch Pupa čestitke ob prestani pikici. Mi jo imamo prestavljeno na prvi teden sept. , ker ni p - je na dopustu. ...moram to prvo prilepit, ker je že toooo much dolgo.... a bo sploh ratal Pa da vidmo...
|