|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
1.7.2010 19:58:34   
TMS82

IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

PDP Ime(starost) (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj, spol, +kg, cm buši

10.9. nadka30(30) (3,user posted image ,1user posted image ) 5.7. Slov.Konjice user posted image ? 98
18.09. T.Z. (26) (1user posted image , 0user posted image ) 3.8. Laško user posted image +7 105
28.10. mami_1979(30)(5user posted image ,4user posted image ) 2.8. Šmarje/Jelšah user posted image ? ?
10.11. mateja33(34) (1user posted image ,0user posted image ) 30.6. M Žalec user posted image +5 ?
23. 11 zalos(?) (1user posted image ,0user posted image ) 12.7. M Razgor user posted image +4 ?
25.11. pikamonca(31) (2user posted image ,1user posted image ) 2.8. Celje user posted image +<1 ?
15.12. urskaf(28) (2user posted image ,1user posted image ) 11.8. Grobelno user posted image +2,5 ?
15.12. lidik(30)
(1user posted image ,0user posted image ) 19.7. Šentjur user posted image +2,5 ?
26.12. obcinarka(35) (1user posted image ,0user posted image ) 9.7. Žalec user posted image +1,5 ?
5.1. Arwenko(27) (1user posted image ,0user posted image )1.7.NS,13.7.Arclin user posted image +0 ?
14.1. TMS82(?) (?user posted image ,?user posted image ) 6.7.NS
? user posted image ? ?
2.2. Oxer (?) (2user posted image ,1user posted image ) 20.7. NS ? user posted image ? ?

SREČANJE CELJSKIH NOSEČK:
petek, 09.07.2010, ob 15:00, Kitajski Dvor na Teharski cesti
Prijavljene: lidik, T.Z., urskaf, mateja33
Mogoče pridejo: nadka30, obcinarka, Arwenko
Prijave še sprejemamo!!! user posted image

Manjkajoči podatki za seznamček:
28 let, Žalec,+2kg

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
1.7.2010 19:59:35   
TMS82
.... pa še nekaj sem pozabila 1.user posted image , 0user posted image

(odgovor članu TMS82)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
1.7.2010 22:25:15   
obcinarka
alo bejbe.. jaz se pa dans nisem mogla ustavit pa sm šla po tri pajacke in ene hlače za našo pikico... sm kupla nevtralne barve, bež+oranžna+vojaška zelena... št. 56 on 62... aja, pa ene bež copatke.... zdej čekiram pa postlice.... a ste jih že kupile, ste jih dobile, sposodile... v baby centru sm čekirala jogije , ker bi postlico eeventuelno lahko dobila.... pa so cene jogijev okrog 70 eur..

a mate kakšne izkušnje, kaj predlagate??

user posted image

(odgovor članu TMS82)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
2.7.2010 7:43:13   
lidik
hej hej hej...dobro jutro... samo da vas na hitro pozdravim....šibam zdaj v drugo pisarno nekaj narediti....se oglasim potem.....

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
2.7.2010 8:07:51   
Anonimen
Jutrooooo!!!

obcinarka: nam je v mš rekla, da pri jogijih naj ne pretiravamo. sem pa naročila potem enega v akciji v spletni trgovini (baby center) in sem ga dobila za 27€...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1280
2.7.2010 8:11:52   
lidik
T.Z. a res vam je bilo to rečeno? Jaz sem pa ravno mislila da jogi mora biti kvaliteten, zaradi razvoja hrbteničke.....hmmmm....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
2.7.2010 8:14:22   
Anonimen
nam je rekla, da ja važno da ni premehek... drugače je pa rekla, da naj pač ne pretiravamo. valda nekega totalnega škarta ne boš kupila, pač malce pogledaš pa je. jaz sem vzela bolj tankega in z antibakterijsko prevleko pa se mi zdi čisto ok... bom pa tako videla ko ga bom začela uporabljati. kar pa še ne bo tako kmalu, glede na to da bo od začetka otrok v zibelki in ne v posteljici. no za zibelko pa še rabim jogi.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
2.7.2010 8:24:18   
lidik
jaz sem pa razmišljala, da zibelke sploh ne bi imela, ampak bi imela samo posteljico. A misliš da je boljše da imam najprej zibelko, pa potem posteljico? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
2.7.2010 8:25:17   
urskaf
PDP     Ime(starost) (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol, +kg, cm buši

SEPTEMBER
10.  nadka30(30)    (3,user posted image ,1user posted image )   5.7.    Slov.Konjice  user posted image     ?       98
18.  T.Z. (26)           (1user posted image , 0user posted image )   3.8.        Laško       user posted image    +7    105
28.  mami_1979(30)(5user posted image ,4user posted image )   2.8.  Šmarje/Jelšah user posted image      ?        ?

NOVEMBER
10.  mateja33(34)   (1user posted image ,0user posted image )     ?           Žalec        user posted image    +5       ?
23.  zalos(?)            (1user posted image ,0user posted image )   12.7. M   Razgor      user posted image   +4       ?
25.  pikamonca(31) (2user posted image ,1user posted image )   2.8.         Celje         user posted image   +<1     ?

DECEMBER
15.  urskaf(28)        (2user posted image ,1user posted image )   11.8.       Grobelno   user posted image   +2,5    ?
15.  lidik(30)           
(1user posted image ,0user posted image )   19.7.       Šentjur      user posted image   +2,5    ?
26.  obcinarka(35)   (1user posted image ,0user posted image )   9.7.         Žalec         user posted image   +1,5    ?

JANUAR
05.  Arwenko(27)    (1user posted image ,0user posted image )  13.7.         Arclin         user posted image    +0      ?
14.  TMS82(28)        (1user posted image ,0user posted image )   6.7.NS    
Žalec         user posted image    +2      ?

FEBRUAR
02.  Oxer (?)           (2user posted image ,1user posted image )   20.7. NS      ?            user posted image     ?        ?

SREČANJE CELJSKIH NOSEČK:
petek, 09.07.2010, ob 15:00,  Kitajski Dvor na Teharski cesti
Prijavljene: lidik, T.Z., urskaf, mateja33
Mogoče pridejo: nadka30, obcinarka, Arwenko
Prijave še sprejemamo!!! user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
2.7.2010 8:27:38   
urskaf
Dobro jutro!!!
Vidim, da že kr čvekate. user posted image Pridne.
Jst sem imela pri prvem zibelko (posteljice nisem spravila v spalnico). Uporabljal jo je nekje do 6. tedna, ker potem je bil pa prevelik. user posted image Od 6. tedna dalje pa spi v posteljici v svoji sobici. Jogi sva vzela pa v Hitex-u, po meri narejenega, stal je pa 60€.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
2.7.2010 8:29:16   
obcinarka
pozdravljene... no sej verjamem da se splača počekirat in spremljat zadeve... akcije, pa tko... ampak vam povem po pravici, da me laufanje po trgovinah kar utruja.. si je pa treba vzet čas, ker vednoooooooo čekiram več trgovin in ne kupujem brezglavo!... je pa res da načeloma cunjice so vse poletne... in nič kaj dolgih rokavov, toplih bodijev.... bi pa imela zibko, za dnevni prostor v stanovanju, kjer imam tud kuhinjo, kopalnico... posteljo pa v spalnici...
komaj čakam dans da se služba konča... ob 13. uri!!!!!!!!!!!!!!!.. pa tud grem domov in ne ostanem urce ne več, ker se mi itak nikjer ne pozna...mislim pr evrčkih ne..
kaj kuhate dans?? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
2.7.2010 8:34:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka

pozdravljene... no sej verjamem da se splača počekirat in spremljat zadeve... akcije, pa tko... ampak vam povem po pravici, da me laufanje po trgovinah kar utruja.. si je pa treba vzet čas, ker vednoooooooo čekiram več trgovin in ne kupujem brezglavo!... je pa res da načeloma cunjice so vse poletne... in nič kaj dolgih rokavov, toplih bodijev.... bi pa imela zibko, za dnevni prostor v stanovanju, kjer imam tud kuhinjo, kopalnico... posteljo pa v spalnici...
komaj čakam dans da se služba konča... ob 13. uri!!!!!!!!!!!!!!!.. pa tud grem domov in ne ostanem urce ne več, ker se mi itak nikjer ne pozna...mislim pr evrčkih ne..
kaj kuhate dans?? 

če gledaš ponudbo v spletni trgovini (tam sem napisala namreč, da sem ga našla v akciji) ti ni treba laufati po trgovinah... jaz že od nekdaj sovražim trgovine zato itak najraje kupujem preko spleta...

lidik: zibelka je odločitev vsakega posameznika, otrok ne bo nič prikrajšan, če jo ne bo imel. jaz sem od brata dobila na posodo eno, ki je družinska dediščina in ima že preko 37let; v njej je prvi spal brat, pa bratranec nekaj malega pa potem jaz pa moj nečak... tako da se mi zdi lep simbol naše družine. se je brat tudi potrudil in jo celo obnovil tako da zgleda kot nova in je res lepa... pa tudi prostora mi za prve tedne ne zavzame toliko...

(odgovor članu obcinarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1287
2.7.2010 8:42:18   
lidik
aha hvala vama za odgovor. Mislim da bom res kr ostala pri tem, da bom imela samo posteljico. Ker po eni strani se mi zdi nesmiselno, da bi zdaj najprej zibelko kupovala, potem kr kmalu pa posteljico. Bom raje samo posteljico, pa bom everčke za zibelko porabila za kaj drugega. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
2.7.2010 8:55:00   
urskaf
Mislim, da je tako najbolj pametno, ja. user posted image Jst je tudi ne bi imela, sem hotela, da bi mali že od začetka sam spal v svoji sobici, sam sem bila na začetku preslaba, sem bila po porodu slabokrvna, pa nisem bila sposobna ponoči hodit iz sobe v sobo, se mi je preveč vrtelo, tako da sma potem naknadno sestavila zibelko (tudi družinska dediščina, user posted image že stara najmanj 30 let) in jo postavila v spalnico.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
2.7.2010 9:16:05   
lidik
ojej, a res si bila slabokrvna? mene je tega tudi najbolj strah. sem imela že enkrat prej s tem probleme, pa me je strah, da bi se zdaj ponovilo. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
2.7.2010 9:18:33   
urskaf
To lahko pa skor računaš na to. Zelo redkokatera ni slabokrvna po porodu, vsaj kolikor jih jst poznam. Jst nisem prej nikoli imela problemov, po porodu pa na začetku ful. Sem skoz pol jemala sirup, sem 6 flašk dobila za domov.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
2.7.2010 9:21:10   
Anonimen
No na slabokrvnost pa iskreno rečeno do danes nisem niti pomislila.... jaz sem tudi šema user posted image No mene neprestano hvalijo kako dobre izvide krvi da imam, ponavadi imam boljše takrat ko sem bolna od marsikatere zdrave ženske... verjetno zato nisem nikoli pomislila, da bi pa lahko bila slabokrvna po porodu. So pa REEES redke tiste, ki niso, tako da niti ne računam da bi lahko bila srečnica med njimi.

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1292
2.7.2010 9:25:10   
lidik
hja očitno se res ne bom izognila temu. Edino če ne bo nosečnost tudi to pomešala in bom na koncu čisto vredu. user posted image

Punce, naj vam naredim malo lušt. Sem se včeraj popoldan kopala. Je bilo tako luštno, končno se je voda dovolj zagrela, da sem lahko šla malo čofotat. Ampak imam en drug problem. Ko sem dala kopalke gor me je skor kap. Prsi nisem mela kam dat, al so mi štrlele na eni strani ven ali pa na drugi. user posted image user posted image user posted image Tako da glede na to, da se naslednji vikend spravljava v KOper h kolegici na obisk za vikend moram nujno po ene kopalke, ki mi bodo prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
2.7.2010 9:31:20   
Anonimen
lidik: meni so šle za 3 številke gor prsi... zdaj si pa to predstavljaj user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1294
2.7.2010 9:34:31   
lidik
ojej, sej pol itak modrca ne bom več dobla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
2.7.2010 9:35:11   
nadka30
jutro

Čestitke za nakup cunjic za bejbijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Drugače pa jaz pri nadji nisem imela zibelke ampak kar kinderpet, ki ssem ga imela ob svoji postelji.
Jaz pri nadji nisem bila slabokrvna imam pa občutek da me bo v tej nosečnosti zdaj zdaj to doletelo, tako da pridno sedaj papcam bezgovo marmelado.
user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
2.7.2010 9:35:34   
Anonimen
jop mam js iste probleme.... pa ko že prej nisem bla ploh to je največji hec...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1297
2.7.2010 9:37:10   
lidik
nadka30 bezgovo marmelado? kaj pomaga?

ha ha ha T.Z sej jaz tudi ne. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
2.7.2010 9:40:07   
nadka30
bom videla v ponedeljek, ko imam pregled in bom dala kri.user posted image

No z prsmi pa jaz nimam glih problema, so se mi povečala sam tako hudo pa spet ni, mojemu so pa tako všeč ali take kot so bile prej ali pa sedaj se sploh ne pritožujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
2.7.2010 9:46:15   
urskaf
Joj, o prsih sploh ne bi govorila... user posted image Jst že zdaj ne spravim nobenega svojega modrca gor, imam že vse nosečniške. user posted image
Pa za kopalke me ful ima, da bi si šla kake kupit, pa si jih skor ne upam, ko drugo leto mi pa itak ne bodo več prav.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?