|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
2.7.2010 9:54:59   
lidik
hja urškaf, mene je strah, da mi potem septembra ne bodo več prav, samo kaj nekaj pa moram imeti oblečeno zdaj v soboto, če bova šla dol. user posted image Te koimam zdaj definitivno nemorem več met. Mi bodo po mojem začel v kakšno kapo dinarčke metat, bodo mislili, da sem tak spufana, da si še kopalk ne morem kupit. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
2.7.2010 9:57:31   
urskaf
user posted image Ja, normalno, ti si jih moraš kupit. Saj jaz bi si jih tudi šla, če bi imela namen iti na morje. user posted image Jst sem sam pojamrala, ker se mi pa res ful lušta si ene kopalke privoščit, ker imajo ful lepe vsepovsod, pa si jih ne upam. Bom mogla kasneje, ko se boma spravljala na morje, da mi bo modrc res prav. user posted image

< Sporočilo je popravil urskaf -- 2.7.2010 9:58:03 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
2.7.2010 10:00:26   
lidik
kdaj se pa odpravljate?

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
2.7.2010 10:26:38   
Arwenko
Ola, poročam s včerajšnje nuhalne...vse super in fajn, vsi organi vidni, nuhalna 1,5, verjetnost 1:14000, tako da boljše skoraj nima za bit. Naslednji pregled imam pri svojem G 13.7.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
2.7.2010 10:27:20   
Anonimen
Arwenko supeeeer user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
2.7.2010 10:32:26   
urskaf
Arwenko, super, bravo za tak krasen pregled!!! user posted image

lidik, verjetno septembra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
2.7.2010 10:35:49   
obcinarka
punce jaz sm šla pa jest.... pa kar naprej bi neki hrčkala... je vrag ko tu nimam ravno možnost tople malice... razen seveda če si kaj ne prinesem od doma in tu pogrejem... domač kruh+paradajz+malo sirčka, pa jogurt.... ..
sm si pa kupla še banane in nektarine...

ko pridem pa domov bom pač spet mogla začet kuhat... pa čeprav imamm taščo cel ljubi dan doma, pa ji na kraj pameti ne pride da bi kdaj kej skuhala... user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
2.7.2010 10:36:31   
Arwenko
Res je bilo nepozabno...trajalo skoraj pol ure, ful si je vzela čas, vse nama je razložla, vse pregledala, ful lepe slikice imam, skratka, minilo je, kot da bi trajalo pol minute user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
2.7.2010 10:40:42   
Anonimen
obcinarka: pa imate skupno gospodinjstvo ali ločeno? ker če imate ločeno gospodinjstvo niti ne vem zakaj pričakuješ od nje, da ti kuha... če imate pa skupnega in je zdrava je pa res glupo, da kuhaš ti za vse - edino če kuhate vsak zase v isti kuhinji. potem spet ne vem zakaj pričakuješ, da ti bo tašča kuhala... itak ima ženska tudi svoje življenje.

Arwenko: joj ja, vsi ti pregledi takoooo hitro minejo!!!

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1309
2.7.2010 10:41:30   
Oxer
user posted image Superca, sem vesela zate Arwenko. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
2.7.2010 10:47:45   
urskaf
obcinarka, tudi jst kr naprej nekaj glodam. user posted image Si moram tudi malico prinesti od doma, HB imamo vsaj hladilnik tu, da lahko dam kaj na hladno, al pa si za več dni prinesem. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
2.7.2010 10:47:50   
lidik
Arwenko čestitam za super novičke včeraj.

O urskaf no še na dopust bova šli istega meseca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz ti povem da bova res cimre.

(odgovor članu Oxer)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
2.7.2010 10:49:11   
Anonimen
heh vi2 greta takrat na dopust k grem js tud... v Rim namreč user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
2.7.2010 10:51:30   
obcinarka
ne, nimamo še zaenkrat ločenega gospodinjstva... ker midva šele urejava spodaj kuhinjo in še ne bo kar obratovala... ne pričakujem da mi vsak dan kaj servira, nasprotno.. ampak se mi zdi pa glupo da začnem pa ob pol petih recimo kuhat ko pridem domov, pa potem gospa seveda je zraven.. drgač si pa glih ne skuha ker pravi da ni lačna... zanimivo... ne??.. pa tud vikendi so taki, da jemo če skuham jaz pol jemo praktično... verjemm, da bi se tud teb zdelo že mal blesavo, da pa 60 let stara ženska popolnoma fit brez obveznosti ne bi mogla kdaj skuhat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
2.7.2010 10:51:32   
lidik
hja sej sem misla zravn pripisat, da T.Z. nama bo pa v tem času sporočila da je povila svojo štručko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
2.7.2010 10:53:26   
urskaf
lidik No, pol nama pa menda res ne uide. user posted image
Že veš kam bosta šla? Midva se še nisma čist odločla.

obcinarka To je pa mal bolano, če mene vprašaš. user posted image

< Sporočilo je popravil urskaf -- 2.7.2010 10:55:16 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
2.7.2010 10:53:34   
Anonimen
obcinarka: potem pa pojdi vsak dan na toplo kosilo po službi ona pa naj bo lačna. to je res glupo ja... ampak saj bota kmalu na svojem, toliko boš pa še zdržala...

lidik: ja, bota ravno na morju dobili sms-e user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1317
2.7.2010 10:56:13   
urskaf
Jaaaa, T.Z., nama boš še polepšala dopust. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
2.7.2010 10:58:34   
Anonimen
Oooo madona, sem se ravno spomnila user posted image

Vajino številko imam, kaj pa ostale, ki pridejo na srečanje? Bo še katera na ZS napisala številko, če bi slučajno kaj prišlo vmes??

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
2.7.2010 10:59:10   
lidik
urskaf ne nič še ne veva. Sicer moj pravi, da ne gre nikamor ven, da bova ostala v sloveniji, ker kaj če bo kaj narobe, sva le doma....no zdaj pa se vseeno nekje za hrvaško pogajava. Kam se pa vi odpravljate? Ste se vi že kaj pogovarjali?

obcinarka
veš kaj, tale tvoja tašča je pa res prava. Kaj pa potem cel ljubi dan dela?

aha T.Z. tako kot je rekla urskaf nama boš zelo polepšala dopust. sej mogoče ga nama bo nadka30 tudi, če ji slučajno ne uspe njen načrt, da bo že avgustovka. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
2.7.2010 11:11:36   
urskaf
lidik Midva se tudi odpravljava na hrvaško. Sam še nimava določene lokacije. user posted image

T.Z., bom dopisala na seznam, naj ti posredujejo številke.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
2.7.2010 11:13:10   
lidik
ha ha ha urskaf hec bi bil, da bi se še kje tam srečale. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj imata vsaj kaj v mislih? Midva imava sicer krk, pag, pulo. Ampak sej pravim bomo videli. 

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
2.7.2010 11:15:11   
Anonimen
mi2 sva tudi razmišljala o dopustu ampak bo to če bova šla 100% nekje v Sloveniji... ne druga ampak res nočem, da ima moj otrok za državo rojstva vpisano npr. Hrvaško user posted image (malce nacionalistično, ampak je_i ga ane)

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1323
2.7.2010 11:34:13   
lidik
ja T.Z. ti pa res boljše da greš v slovenijo ja. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
2.7.2010 12:00:58   
obcinarka
punce nočem zdej jamrat, da ne bi narobe razumele, ampak verjemte da te user posted image user posted image user posted image .. tako flegma ženske pa še ne... njena relacija je kavč v dnevni sobi in na kupe časopisov in spanje ter pregrevanje 20 let starih enih in istih zgodb... se naveličaš poslušat... in blalalalalalalalalal... pospravljati po njenem tud ni treba.. še ena močna.. smo menjali okna na celi hiši.. 22.kom... z mojim sva bla totalno uničena.. vsak dan v službo pol pa pucanje in pucanje.. vse prašno, belo, nametano... 14 dni... na tone prahu .. gospa je pa ležala na kavču in počivala.. cele dneve... brala slovenske novice... in... ko sem se spravila pa pucat šipe.. pa izjava leta... ja fajn no, kar ti jih spucaj, ker so nove, pa jaz ne vem kako.,...................user posted image user posted image
ne komentiram več, ker se ne splača....

petek je!!!!!!!!!!!!!!!!!               

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?