Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 9:54:59
|
|
|
|
lidik
|
hja urškaf, mene je strah, da mi potem septembra ne bodo več prav, samo kaj nekaj pa moram imeti oblečeno zdaj v soboto, če bova šla dol. Te koimam zdaj definitivno nemorem več met. Mi bodo po mojem začel v kakšno kapo dinarčke metat, bodo mislili, da sem tak spufana, da si še kopalk ne morem kupit.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 9:57:31
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, normalno, ti si jih moraš kupit. Saj jaz bi si jih tudi šla, če bi imela namen iti na morje. Jst sem sam pojamrala, ker se mi pa res ful lušta si ene kopalke privoščit, ker imajo ful lepe vsepovsod, pa si jih ne upam. Bom mogla kasneje, ko se boma spravljala na morje, da mi bo modrc res prav.
< Sporočilo je popravil urskaf -- 2.7.2010 9:58:03 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 10:00:26
|
|
|
|
lidik
|
kdaj se pa odpravljate?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 10:26:38
|
|
|
|
Arwenko
|
Ola, poročam s včerajšnje nuhalne...vse super in fajn, vsi organi vidni, nuhalna 1,5, verjetnost 1:14000, tako da boljše skoraj nima za bit. Naslednji pregled imam pri svojem G 13.7.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 10:27:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Arwenko supeeeer
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 10:32:26
|
|
|
|
urskaf
|
Arwenko, super, bravo za tak krasen pregled!!! lidik, verjetno septembra.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 10:35:49
|
|
|
|
obcinarka
|
punce jaz sm šla pa jest.... pa kar naprej bi neki hrčkala... je vrag ko tu nimam ravno možnost tople malice... razen seveda če si kaj ne prinesem od doma in tu pogrejem... domač kruh+paradajz+malo sirčka, pa jogurt.... .. sm si pa kupla še banane in nektarine... ko pridem pa domov bom pač spet mogla začet kuhat... pa čeprav imamm taščo cel ljubi dan doma, pa ji na kraj pameti ne pride da bi kdaj kej skuhala...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 10:36:31
|
|
|
|
Arwenko
|
Res je bilo nepozabno...trajalo skoraj pol ure, ful si je vzela čas, vse nama je razložla, vse pregledala, ful lepe slikice imam, skratka, minilo je, kot da bi trajalo pol minute
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 10:40:42
|
|
|
|
Anonimen
|
obcinarka: pa imate skupno gospodinjstvo ali ločeno? ker če imate ločeno gospodinjstvo niti ne vem zakaj pričakuješ od nje, da ti kuha... če imate pa skupnega in je zdrava je pa res glupo, da kuhaš ti za vse - edino če kuhate vsak zase v isti kuhinji. potem spet ne vem zakaj pričakuješ, da ti bo tašča kuhala... itak ima ženska tudi svoje življenje. Arwenko: joj ja, vsi ti pregledi takoooo hitro minejo!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 10:41:30
|
|
|
|
Oxer
|
Superca, sem vesela zate Arwenko.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 10:47:45
|
|
|
|
urskaf
|
obcinarka, tudi jst kr naprej nekaj glodam. Si moram tudi malico prinesti od doma, HB imamo vsaj hladilnik tu, da lahko dam kaj na hladno, al pa si za več dni prinesem.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 10:47:50
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko čestitam za super novičke včeraj. O urskaf no še na dopust bova šli istega meseca. Jaz ti povem da bova res cimre.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 10:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
heh vi2 greta takrat na dopust k grem js tud... v Rim namreč
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 10:51:30
|
|
|
|
obcinarka
|
ne, nimamo še zaenkrat ločenega gospodinjstva... ker midva šele urejava spodaj kuhinjo in še ne bo kar obratovala... ne pričakujem da mi vsak dan kaj servira, nasprotno.. ampak se mi zdi pa glupo da začnem pa ob pol petih recimo kuhat ko pridem domov, pa potem gospa seveda je zraven.. drgač si pa glih ne skuha ker pravi da ni lačna... zanimivo... ne??.. pa tud vikendi so taki, da jemo če skuham jaz pol jemo praktično... verjemm, da bi se tud teb zdelo že mal blesavo, da pa 60 let stara ženska popolnoma fit brez obveznosti ne bi mogla kdaj skuhat
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 10:51:32
|
|
|
|
lidik
|
hja sej sem misla zravn pripisat, da T.Z. nama bo pa v tem času sporočila da je povila svojo štručko
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 10:53:26
|
|
|
|
urskaf
|
lidik No, pol nama pa menda res ne uide. Že veš kam bosta šla? Midva se še nisma čist odločla. obcinarka To je pa mal bolano, če mene vprašaš.
< Sporočilo je popravil urskaf -- 2.7.2010 10:55:16 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 10:53:34
|
|
|
|
Anonimen
|
obcinarka: potem pa pojdi vsak dan na toplo kosilo po službi ona pa naj bo lačna. to je res glupo ja... ampak saj bota kmalu na svojem, toliko boš pa še zdržala... lidik: ja, bota ravno na morju dobili sms-e
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 10:56:13
|
|
|
|
urskaf
|
Jaaaa, T.Z., nama boš še polepšala dopust.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 10:58:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooo madona, sem se ravno spomnila Vajino številko imam, kaj pa ostale, ki pridejo na srečanje? Bo še katera na ZS napisala številko, če bi slučajno kaj prišlo vmes??
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 10:59:10
|
|
|
|
lidik
|
urskaf ne nič še ne veva. Sicer moj pravi, da ne gre nikamor ven, da bova ostala v sloveniji, ker kaj če bo kaj narobe, sva le doma....no zdaj pa se vseeno nekje za hrvaško pogajava. Kam se pa vi odpravljate? Ste se vi že kaj pogovarjali? obcinarka veš kaj, tale tvoja tašča je pa res prava. Kaj pa potem cel ljubi dan dela? aha T.Z. tako kot je rekla urskaf nama boš zelo polepšala dopust. sej mogoče ga nama bo nadka30 tudi, če ji slučajno ne uspe njen načrt, da bo že avgustovka.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 11:11:36
|
|
|
|
urskaf
|
lidik Midva se tudi odpravljava na hrvaško. Sam še nimava določene lokacije. T.Z., bom dopisala na seznam, naj ti posredujejo številke.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 11:13:10
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha urskaf hec bi bil, da bi se še kje tam srečale. Kaj imata vsaj kaj v mislih? Midva imava sicer krk, pag, pulo. Ampak sej pravim bomo videli.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 11:15:11
|
|
|
|
Anonimen
|
mi2 sva tudi razmišljala o dopustu ampak bo to če bova šla 100% nekje v Sloveniji... ne druga ampak res nočem, da ima moj otrok za državo rojstva vpisano npr. Hrvaško (malce nacionalistično, ampak je_i ga ane)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 11:34:13
|
|
|
|
lidik
|
ja T.Z. ti pa res boljše da greš v slovenijo ja.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 12:00:58
|
|
|
|
obcinarka
|
punce nočem zdej jamrat, da ne bi narobe razumele, ampak verjemte da te .. tako flegma ženske pa še ne... njena relacija je kavč v dnevni sobi in na kupe časopisov in spanje ter pregrevanje 20 let starih enih in istih zgodb... se naveličaš poslušat... in blalalalalalalalalal... pospravljati po njenem tud ni treba.. še ena močna.. smo menjali okna na celi hiši.. 22.kom... z mojim sva bla totalno uničena.. vsak dan v službo pol pa pucanje in pucanje.. vse prašno, belo, nametano... 14 dni... na tone prahu .. gospa je pa ležala na kavču in počivala.. cele dneve... brala slovenske novice... in... ko sem se spravila pa pucat šipe.. pa izjava leta... ja fajn no, kar ti jih spucaj, ker so nove, pa jaz ne vem kako.,................... ne komentiram več, ker se ne splača.... petek je!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?