Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 11:07:23
|
|
|
|
lidik
|
ha ha T.Z. hvala za skrb. Jaz sem dala mesec "žretja" že za sabo....zdaj končno spet jem normalno.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 11:09:43
|
|
|
|
Anonimen
|
zanimivo... jaz pa sploh nisem imela "čas žretja"... razen mogoče kak teden. drugače pa jem manj v obrokih ampak večkrat... in tisti večkrat potem postane: jogurt (obvezno zaradi prebave) pa sadje pa...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 11:11:56
|
|
|
|
Arwenko
|
Oxer.... Zdaj pa bova imele samo še eno temo, ko pripelješ naslednjič tamalega na trimanje
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 11:20:55
|
|
|
|
obcinarka
|
pozdravčke vsem skupaj... jaz sm si pa dans vzela zjutraj podaljšano jutro, brez slabe vesti sem javila v službo da pridem kasneje, in res .... sem bla pa včeri kar na polno mal panična in živčna, ker sem spet preveč brala in vohljala... v pondelk sem pop. opazla kapljico krvi na izcedku in potem mogoče čisto malo izcedka.. zvečer je blo vse v redu.... včeri me je pa neki špikalo po trebuhu, pa sm bla spet..... izcedka malo.. ampak mikakor ne rjave barve.. in spet prebrala-slučajno da je pač ena dobla nekaj krvi, rjavega izcedka, šla k zdravniku pa konec... ni bilo več čutiti utripa... in panika... sem poklicvala dr. simonitija pa je bil prijazen in miren in mi povedal, da naj se pomirim, v kolikor ni bilo in ni več krvi, rjavega izcedka, večjih težav v trebuhu.. naj odmislim.. zdej ne mislim več na..... naslednji petek imam pa pregled.... sem pa zdej ok... no lačna sem pogosto.... kakšno mnenje o napisanem???
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 11:32:39
|
|
|
|
Anonimen
|
hmm morda ti je samo kakšna žilica počila... kaj pa vem. vsekakor ne moreš v nobenem primeru narediti nič, edino kar lahko s "sekirancijo" poslabšaš svoje počutje in počutje pikice. poslušaj simonitija pa bo!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 11:34:02
|
|
|
|
lidik
|
punca misli pozitivno, ker z živčkami, slabimi mislimi, lahko naredimo več slabega kot dobrega. Če nimaš nobenih težav bi jaz na tvojem mestu počakala do petka in mislila pozitivno. Boš videla da bo vse vredu. MOgoče ti bo samo rekel, da je kakšno rahlo vnetje ali kaj podobnega.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 11:43:12
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz sem tudi imela vmes dvakrat tak malo izceda, prvič temno rjavo, celo pred prvim pregledom, drugič kri, kakšnih 14 dni nazaj. Pa je vse vredu, srček bije. Tako da brez panike, ta prvič sem se jaz sicer šla pokazat, ta drugič pa pol niti ne. Sem pa klicala ginekologa, pa je rekel, da če se ne vlije, nima kaj bit, lahko je od preveč fizičnega napora, tudi od stresa, tako da samo umirit se in bo vse v redu.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 11:50:55
|
|
|
|
obcinarka
|
ojla punce .... sej razmišljam nekako tako.... hvala vseeno... bo pa najbrž kar držalo,ker to se je zgodilo v pondelk... v pondelk pa sm skor doživela na ravno infarkt ampak kaos tule v službi.... in sem se kar tresla... sem si že obljubila da nkol, res nkol več!!!!!!!!!!!!! me že srbijo prsti da grem kaj lepega kupit za " rožleta".. kaj nevtralnega seveda.... kam bom zavila??????? ..okaidi, c&a?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 11:53:46
|
|
|
|
lidik
|
no obcinarka ti se le pomiri, boš videla da bo vse vredu. Samo pozitivno razmišljaj in bo vse dobro. ha ha ha, se ti tudi ne moreš več zadrževati, da ne bi šla kaj kupiti. No le sporoči če si kje našla kaj luškanega.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 12:51:13
|
|
|
|
urskaf
|
Hej, hej, kje pa ste vse? Ste vse na malici? obcinarka, pozitivno razmišljaj, pa sprosti se, po moje je bilo to samo zaradi živčkov. Privošči si kakšno oblekico ali dve za "rožleta", pa bo kr bolje.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 12:56:40
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka pozdravčke vsem skupaj... jaz sm si pa dans vzela zjutraj podaljšano jutro, brez slabe vesti sem javila v službo da pridem kasneje, in res .... sem bla pa včeri kar na polno mal panična in živčna, ker sem spet preveč brala in vohljala... v pondelk sem pop. opazla kapljico krvi na izcedku in potem mogoče čisto malo izcedka.. zvečer je blo vse v redu.... včeri me je pa neki špikalo po trebuhu, pa sm bla spet..... izcedka malo.. ampak mikakor ne rjave barve.. in spet prebrala-slučajno da je pač ena dobla nekaj krvi, rjavega izcedka, šla k zdravniku pa konec... ni bilo več čutiti utripa... in panika... sem poklicvala dr. simonitija pa je bil prijazen in miren in mi povedal, da naj se pomirim, v kolikor ni bilo in ni več krvi, rjavega izcedka, večjih težav v trebuhu.. naj odmislim.. zdej ne mislim več na..... naslednji petek imam pa pregled.... sem pa zdej ok... no lačna sem pogosto.... kakšno mnenje o napisanem??? takole ti bom rekla skušaj razmišlat čim bolj pozitivno, ne se obremenjevat in skušaj čim majn brat o tem, probaj počivat, pokliči svoj zdravnico in ji povej kaj je ter bodi kak teden na bolniški oz. vsaj do pregelda da se ne boš živcirala( ali pa vzami par dni dopusta). Doma pa počivaj službo pa pusti na stranskem tiru, nič ni sedaj bolj važno kot ti in tvoj bejbi. Jaz še nisem na malici še čakam da pride možek domov potem pa dam pizzo pečt
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 13:12:40
|
|
|
|
urskaf
|
No, vsaj ena, da še mal čveka.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 13:17:35
|
|
|
|
Anonimen
|
uf sam res je zatišje na temi!! kje pa ste vse?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 13:23:17
|
|
|
|
nadka30
|
jaz sestavine kaj bom gor na pizzo dala skupaj pacam pol sem pa mal na računalniku mal za delovnim pultom z enim očesom pa še nadjo mirkam . Pa naj reče kdo da ženske ne zmoremo delat tri stavri naenkrat
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 13:25:12
|
|
|
|
Anonimen
|
oja pa še kako gre js se pa ravno za slikanje menim... je kolega full dober fotograf pa....
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 13:26:14
|
|
|
|
lidik
|
takole da vam neki povem. imam pritiska, raje ne vprašajte koliko. Se spravimo me tule na malico. In pridemo tja, se vsedemo - ura 12.05 ura. Malico dobimo na mizo ob 12.35. Račun pa ob 13.55. Smo skoraj znorele !!! Kaj takšnega. In od danes naprej - lidik hodi med malico v trgovino !!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 13:26:32
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, sem z malice, zdaj pa nujno rabim recept za produktivnost :P Najraje bi šla spat na klopco v bližnji park, to je edino za kar imam še energijo. Pa bi človek moral še malo delat na žalost . Še samo 3 urce pa pol...tako da če se kateri čveka....
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 13:28:22
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko jaz vem da si ti danes upravičena do tega, da si neproduktivna, ker te čaka ena zelo lepa stvar !!! Tako da ti kr pridno klepetaj, da ti čas hitro mine potem pa šibaj na pregled.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 13:31:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik takole da vam neki povem. imam pritiska, raje ne vprašajte koliko. Se spravimo me tule na malico. In pridemo tja, se vsedemo - ura 12.05 ura. Malico dobimo na mizo ob 12.35. Račun pa ob 13.55. Smo skoraj znorele !!! Kaj takšnega. In od danes naprej - lidik hodi med malico v trgovino !!!!! ja kje ste pa to ble na malci??!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 13:32:46
|
|
|
|
lidik
|
ma tu pri nas v šentjurju v eni gostilni, kjer imajo malice !!!! sej to je toliko slabše.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 13:33:42
|
|
|
|
Oxer
|
Kilogrami ja. Mene v službi že vsi čudno gledajo. Sem jim že sumljiva s svojim trebuščkom. Ampak res imam napihnjenega. Zgleda, da bom spet "velik tovor" na koncu.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 13:34:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ma saj to me zanima kje... da se je izogibam. ampak js bi se že prej vstala pa šla... pa nej se je..jo kje pa piše da ga morem prosit da mi kasira. če ne prinese računa v max 5min rečem še enkrat če je slučajno pozabil, še 5min... če ga ni vstanem...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 13:41:13
|
|
|
|
Oxer
|
He he he he, sem te imela malo na sumu. (Kraj in Nick) tudi zate! Še dobre 14 dni zdržim, pol mi pa ne bo treba več v službi tajit mojih oblin.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 13:42:27
|
|
|
|
Oxer
|
Aja pa pšššššššt, dokler nuhalne ne damo čez.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.7.2010 13:43:35
|
|
|
|
lidik
|
ma veš T.Z. sej hrana je ful okusna. Res ful dobra. In ponavadi je ena kelnarca, ki je tudi čisto vredu - prinese čisto normalno vse. Danes pa ne vem zakaj je ni bilo, v glavnem je bila ena, ki sem jo prvič videla in je bil pogreb. Je pa v Šentjurju blizu cerkve.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTop ideje za nosečniške pustne maskeČe si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?