|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
1.7.2010 9:36:46   
urskaf
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30
tole samo tebi povemuser posted image user posted image , bom kar zamrzovalnik odprla in že nareto testo od pečjaka odmrznilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa bo.Ampak to sem samo tebi povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Meni tudi nikoli ne rata pa sem se odločila da se ne bom več stem zaj..... sedaj ga pa kar kupim in naredim pa je čist okuser posted image

user posted image user posted image user posted image OK, bom čisto tiho. user posted image user posted image user posted image
Hvala za nasvet.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
1.7.2010 9:38:18   
urskaf
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

hmm jaz imam pa super recept za testo za pizzo.... ga vedno sama naredim user posted image ampak ga imam doma zapisanega tako da ga ne morem izdati.

Tebe bi pa lepo prosila, če bi ga enkrat lahko napisala. Saj lahko sam meni, tak ko nadka. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
1.7.2010 9:40:36   
lidik
a veš nadka30 da sem ravnokar klicala kaj imajo pa danes dobrega za malco in glej ga zlomka, ena od treh malic je tudi pica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa če jaz delam doma pico, nikoli ne kupim testa, ampak ga vedno naredim. samo ne vem kako ti naj recept povem, ker nikoli ne delam po tehtnici, ampak po občutku. pač dam moko, suhi kvas, malo olja, sol, in vodo po občutku. pa je super njami testo in vedno rata.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
1.7.2010 9:44:16   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

a veš nadka30 da sem ravnokar klicala kaj imajo pa danes dobrega za malco in glej ga zlomka, ena od treh malic je tudi pica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa če jaz delam doma pico, nikoli ne kupim testa, ampak ga vedno naredim. samo ne vem kako ti naj recept povem, ker nikoli ne delam po tehtnici, ampak po občutku. pač dam moko, suhi kvas, malo olja, sol, in vodo po občutku. pa je super njami testo in vedno rata.

to je pa šesti čutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
T.Z,. jaz bi tudi recept bom čist tiho tako kot urskaf.user posted image user posted image user posted image user posted image .
Lidik bi mi čisto prav prišel tvoj občutek, bi mi ga mal posodlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
1.7.2010 9:46:23   
Anonimen
bom napisala ampak saj pravim... ko bom doma.

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
1.7.2010 9:46:31   
pikamonca
En hiter in zelo dober recept za testo za pico:

300ml vode
1 žlica soli
1mala žlica sladkorja (jaz uporabljam agavin sirup-je pa s sladkorjem tudi OK)
olje po občutku
540g moke (jaz uporabljam pirino-mora biti z belo moko tudi OK)
2/3 svežega kvasa

zamesiš v strojčku, pustiš vzhajati ene 10min, daš v pekač, naložiš s sestavinami, spečeš in njam-njam poješ

DOBER TEK

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
1.7.2010 9:50:04   
urskaf
super, hvala pikamonca!!!
Bom kr danes probala. user posted image

Pol pa še enkrat od T.Z., pa bom poročala kateri mi je boljše uspel. user posted image

< Sporočilo je popravil urskaf -- 1.7.2010 10:04:05 >

(odgovor članu pikamonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
1.7.2010 10:10:46   
lidik
urskaf da ne boste zdaj samo še pico jedli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
1.7.2010 10:11:54   
Oxer
Jaz pa mislim, da je doma narejeno testo boljše, zato delim tale recept z vami.
Testo za pico (1 velik pekač):

350g bele moke
2 jedilni žlici olja
ščepec soli
1 zavoj svežega kvasa (42g)
mlačna voda (po občutku, cca 2 dcl - 2,5 dcl)

Postopek:

V posodo daš sestavine po vrsti kot so napisane. Za olje naredim posebej "luknjico" prav tako za kvas le da je malo večja. Kvas zdrobiš v pripravljeno luknjo v moki in zaliješ z mlačno vodo tako, da je ves v vodi in pustiš cca 5 minut, da se kvas raztopi. Zmešaš vse sestavine in po malem dodajaš še vodo (da ne bo testo premokro). Dobro ga pregnetite, da aktivirate lepek. Ko se testo med gnetenjem ne trga več je čas, da ga daš počivat za 20 do 30 min. That''s it.
Ps: Sol lahko pride v stik s kvasom, ko le ta vzhaja. user posted image

Moj prisega, da je pica narejena doma, najboljša.

< Sporočilo je popravil Oxer -- 1.7.2010 10:14:50 >

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
1.7.2010 10:12:04   
urskaf
Saj so različni nadevi. user posted image Lahko vsak dan drugačno. user posted image user posted image user posted image

Super, zdaj bomo pa res lahko počasi vsak dan imeli pico. user posted image Hvala Oxer!!!

< Sporočilo je popravil urskaf -- 1.7.2010 10:13:15 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
1.7.2010 10:17:15   
Oxer
Moja mala in moj obožujeta doma narejeno pico zato je skoraj vsak teden na jedilniku. Če ne kot kosilo pa kot večerja. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
1.7.2010 10:20:54   
lidik
oooo kaj se nam je ena nova pridružila? Oxer dobrodošla!

(odgovor članu Oxer)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
1.7.2010 10:36:05   
nadka30
še sem tu ampak vmes po telefonu klepetamuser posted image user posted image user posted image user posted image . O imamo novo družbo, lepo da se širimo in večamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oxer kdaj imaš rok in kot berem imaš doma že eno pupo, kako ji je ime starost mi smo prave radovednice ne nam zamerituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
1.7.2010 10:36:42   
Oxer
Hvala za dobrodošlico. user posted image

Nisem čisto Celjanka, sem pa pogosto v Celju in okolici. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
1.7.2010 10:38:42   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Oxer

Hvala za dobrodošlico. user posted image

Nisem čisto Celjanka, sem pa pogosto v Celju in okolici. user posted image

mogoče lahko na prste prešetejo koliko jih je čist celjank, saj jaz tudi nisem ampak čvekam pa čist po celjanskouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oxer)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
1.7.2010 10:42:12   
lidik
Oxer nič se ne sekiraj če nisi čista celjanka, si vseeno dobrodošla. Sicer pa kot je nadka rekla smo večinoma same okoliščanke. Kdaj pa imaš rok? 

(odgovor članu Oxer)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
1.7.2010 10:43:51   
Oxer
PDP imam 2.2. po mojem izračunu, nuhalno imam 20.7. tako da bom prvič videla svojo pikico. Na 1. pregledu sem bila v petem tednu in se pikica še ni videla. 

Doma imam princesko Laro staro 4 leta.
Prvič rodila s CR, zdaj pa upam, da bo šlo. Me je kar malo strah, ker prvič ni bila prijetna izkušnja. Ampak bo, a ne da. user posted image

A je še kateri takoooo zelooooo slabo kot meni. Čisto sem brez energije in vlečem se kot megla. Prvič mi je bilo slabo en teden in je minilo, zdaj pa že cel mesec vztraja tale slabost + občasna bruhanja, jaoooo.
Živim za vikende, ko lahko v nedogled počivam. user posted image

(odgovor članu Oxer)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
1.7.2010 10:46:57   
lidik
ojej ubožica....no upam, da bo tale slabost čimprej minila, ker ti pa verjamem,da ni čisto nič prijetno.

Kar se pa tiče poroda - seveda bo !!!!! Mora biti !!!!!

(odgovor članu Oxer)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
1.7.2010 10:47:22   
nadka30
ja lepo sedaj je že februar pokrituser posted image user posted image user posted image pa saj kar pridno mesece pokrivamouser posted image user posted image user posted image .
Tudi jaz sem rodila z carskim kaj bo pa sedaj pa še sam bog ne ve, bomo videli kaj mi bodo lepega v porodnišnici povedali, ker zdaj pa ni vse več od mene odvisno.user posted image

(odgovor članu Oxer)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
1.7.2010 10:48:37   
urskaf
PDP     Ime(starost) (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol, +kg, cm buši

10.9.   nadka30(30)    (3,user posted image ,1user posted image )   5.7.    Slov.Konjice  user posted image     ?       98
18.09. T.Z. (26)           (1user posted image , 0user posted image )  3.8.         Laško       user posted image    +7    105
28.10. mami_1979(30)(5user posted image ,4user posted image )   2.8.  Šmarje/Jelšah user posted image      ?        ?
10.11. mateja33(34)   (1user posted image ,0user posted image )   30.6. M   Žalec        user posted image    +5       ?
23. 11 zalos(?)            (1user posted image ,0user posted image )   12.7. M   Razgor      user posted image   +4       ?
25.11. pikamonca(31) (2user posted image ,1user posted image )   2.8.         Celje         user posted image   +<1     ?
15.12. urskaf(28)        (2user posted image ,1user posted image )   11.8.       Grobelno   user posted image   +2,5    ?
15.12. lidik(30)           
(1user posted image ,0user posted image )   19.7.       Šentjur      user posted image   +2,5    ?
26.12. obcinarka(35)   (1user posted image ,0user posted image )   9.7.         Žalec         user posted image   +1,5    ?
5.1.     Arwenko(27)    (1user posted image ,0user posted image )1.7.NS,13.7.Arclin        user posted image    +0      ?

2.2.     Oxer (?)           (2user posted image ,1user posted image )   20.7. NS       ?             user posted image     ?        ?

SREČANJE CELJSKIH NOSEČK:
petek, 09.07.2010, ob 15:00,  Kitajski Dvor na Teharski cesti
Prijavljene: lidik, T.Z., urskaf, mateja33, (mogoče nadka30, obcinarka, Arwenko)

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
1.7.2010 10:50:46   
urskaf
Seznamček se lepo širi. user posted image
Dobrodošla Oxer!!! Vso srečo pri slabostih. Kak je zanimivo, kak se nosečnosti razlikujejo. Ene nosečke so boge vseh 9 mesecev, nekatere pa kot da nič ni.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
1.7.2010 10:53:36   
TMS82
IZVIRNO SPOROČILO: Oxer

PDP imam 2.2. po mojem izračunu, nuhalno imam 20.7. tako da bom prvič videla svojo pikico. Na 1. pregledu sem bila v petem tednu in se pikica še ni videla. 

Doma imam princesko Laro staro 4 leta.
Prvič rodila s CR, zdaj pa upam, da bo šlo. Me je kar malo strah, ker prvič ni bila prijetna izkušnja. Ampak bo, a ne da. user posted image

A je še kateri takoooo zelooooo slabo kot meni. Čisto sem brez energije in vlečem se kot megla. Prvič mi je bilo slabo en teden in je minilo, zdaj pa že cel mesec vztraja tale slabost + občasna bruhanja, jaoooo.
Živim za vikende, ko lahko v nedogled počivam. user posted image

Dobrodošla Oxer.

Jaz imam rok 14.1. in prve 3 mesece sem že dala skozi, ti moram povedati, da pri meni ni bilo nič slabosti, edini znak je bil utrujenost. Zdaj je pa že to tudi za mano.
Zdaj se počutim kot, da nisem noseča, kar me včasih malo skrbi.

Se pa že veselim nuhalne, ki jo imam v torek v Domžalah pri Strahovi.
Punce, ki ste že dale nuhalno skozi, povejte moram imeti s sabo prazen CD,... in na kaj še moram biti pozorna?

Gremo delat dalje, danes me vsi okupirajo. Pride dan, ko te nihče za nič ne potrebuje, pride pa dan, ko bi me najrajši 10x klonirali user posted image user posted image

Lep sončen dan še naprej.

(odgovor članu Oxer)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
1.7.2010 10:57:37   
Anonimen
Dobrodošla Oxer!!!

Punce kar malo "umirite konje" s temi pizzami prepogosto, da ne boste potem skrbele zaradi kilogramov user posted image

(odgovor članu TMS82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
1.7.2010 11:01:39   
urskaf
PDP     Ime(starost) (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol, +kg, cm buši

10.9.   nadka30(30)    (3,user posted image ,1user posted image )   5.7.    Slov.Konjice  user posted image     ?       98
18.09. T.Z. (26)           (1user posted image , 0user posted image )  3.8.         Laško       user posted image    +7    105
28.10. mami_1979(30)(5user posted image ,4user posted image )   2.8.  Šmarje/Jelšah user posted image      ?        ?
10.11. mateja33(34)   (1user posted image ,0user posted image )   30.6. M   Žalec        user posted image    +5       ?
23. 11 zalos(?)            (1user posted image ,0user posted image )   12.7. M   Razgor      user posted image   +4       ?
25.11. pikamonca(31) (2user posted image ,1user posted image )   2.8.         Celje         user posted image   +<1     ?
15.12. urskaf(28)        (2user posted image ,1user posted image )   11.8.       Grobelno   user posted image   +2,5    ?
15.12. lidik(30)           
(1user posted image ,0user posted image )   19.7.       Šentjur      user posted image   +2,5    ?
26.12. obcinarka(35)   (1user posted image ,0user posted image )   9.7.         Žalec         user posted image   +1,5    ?
5.1.     Arwenko(27)    (1user posted image ,0user posted image )1.7.NS,13.7.Arclin        user posted image    +0      ?
14.1.  TMS82(?)           (?user posted image ,?user posted image )   6.7.NS     
   ?           user posted image     ?        ?
2.2.     Oxer (?)           (2user posted image ,1user posted image )   20.7. NS      ?           user posted image     ?        ?

SREČANJE CELJSKIH NOSEČK:
petek, 09.07.2010, ob 15:00,  Kitajski Dvor na Teharski cesti
Prijavljene: lidik, T.Z., urskaf, mateja33
Mogoče pridejo: nadka30, obcinarka, Arwenko
Prijave še sprejemamo!!! user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
1.7.2010 11:02:44   
urskaf
TMS82, dobrodošla!!!

T.Z., zdaj lahko jemo. S kg se bomo potem ukvarjale. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?