Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 12:05:31
|
|
|
|
nadka30
|
no glede morja je pa pri nas tako, letos verjetno odpade, ker moj ima kolektivnega šele po 15.avgustu takrat pa zameni ni več ziher da bi nevem kam daleč hodila, da tako kot je rekla T.Z. ne bo otrok imel državo vpisano Hrvaško, ker potem bi mene po mojem kap zadela.Če smo delali ga v sloveniji pa naj še slovenec bo ( ziher je ziher)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 12:35:55
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha obcinarka ja očitno ste imeli tako noblih šipe da jih ni znala spucat. .... ojej nadka30 tako pozno se pa ti res nič ne špilaj, sploh glede na to, da si se odločila da boš 1.9. že doma s šturčko.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 12:39:49
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ojej nadka30 tako pozno se pa ti res nič ne špilaj, sploh glede na to, da si se odločila da boš 1.9. že doma s šturčko. ja saj zato bom pa pridno doma, pripravljala cunjice, se releksirala ( če verjameš)in čičala ter čakala da me zgrabi . Bo pa drugo leto tolk boljš, nas bo več, . Pa saj če po resnic povem me v tej vročini sploh ne vleče nekam daleč, nekam v vročino, ker zdaj ko sem doma se lahko če mi ne paše vležem, v glavnem počivam, vprašaj kako bi bilo na morju, ker nadja bi hotela biti kar naprej v vodi,...tako pa ima sedaj doma bazen, ki ni glih mali in uživa jaz jo pa lahko brez problema mirkam
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 12:47:33
|
|
|
|
nadka30
|
nekaj me zanima tiste, ki nakupujete oz ste že bile v trgovini NKD v Celju, kakšna je kaj izbira cunj za bejbije, sem domov dobila neko reklamo in me kar malo grabi da bi šla mal gledat, škoda le ker koliko sem gledala reklamo je vse v modri ali roza barvi; no mogoče pa v ponedeljek točno izvem kaj nosim, ker sedaj sem pa že mal firbčna, pa čeprav je čist vseeno samo bi bilo pa fajn kak kos kupit tak mal za moj gušt Tako da punce povejte
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 12:56:27
|
|
|
|
urskaf
|
nadka30 in T.Z., vidve se potem res ne smeta več hecat, da ne boste imeli "Hrvatekov" doma. V NKD je pa naša mama kr naprej kupovala cotke in mi jih nosila za Mihca. Meni so bile ful všeč, pa rekla je, da sploh niso drage. Sam jst še pa nisem bila tam. obcinarka, ti pa le pridi naslednji petek na srečanje, se boma skupaj vsedle, pa šimfale taščice, da ju bo do stropa metalo. lidik, moj se je nekaj menil o nekem kraju na S, sam se ne spomnim več, kateri kraj je bil. Je bil z osnovno šolo doli v koloniji.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 12:57:48
|
|
|
|
lidik
|
no super, samo da se bo nadja nakopala čez poletje. Da izkoristi zadnje poletje pred šolo. Kaj se je že kaj veseli? hmmm za NKD pa ne vem no.... moram priznati, da že dolgo nisem bila tam, in nazadnje ko sem bila še nisem gledala stvari za bebice, tako da ti na to ne znam odgovoriti.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 12:59:06
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf lidik, moj se je nekaj menil o nekem kraju na S, sam se ne spomnim več, kateri kraj je bil. Je bil z osnovno šolo doli v koloniji. S? hmmmm pa vsaj približno veš, kje bi bil ta kraj.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 12:59:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa je ta NKD? Prvič slišim... Eto punce, lep vikend. Jaz odhajam domov
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 13:04:27
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. Kje pa je ta NKD? Prvič slišim... Eto punce, lep vikend. Jaz odhajam domov no saj tudi jaz točno ne vem kje je, domov sem dobila reklamo pa sem mal si lušte delala. Glede nadje je pa tako enkrat se full veseli drugič pa ne. Bomo videli kako bo septembra ko bo vse na kupu dojenček, šola,..No zaenkrat ji je pomembno samo to da ji najdemo rdečo torbo , ker njej je rdeča zakon, je čist po mamici
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 13:07:01
|
|
|
|
lidik
|
hmmm potem pa le v lov za rdečo torbo. To je itak pomembno, da ima takšno da ji bo všeč. Joj po mojem ji bo kr malo zoprno v šolo ko bo imela dojenčka doma.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 13:11:03
|
|
|
|
nadka30
|
no jaz v vsakem primeru upam d anajedm kakšno lepo rdečo torbo.A sedajle sem se spomnila ali mogoče veš imajo kaj torb v akvoniju . Ja glih tega me je mal strah da ji ne bo za v šolo ko bo dojenček prišel domov, že zaradi tega bi bilo fajn če bi rodila v avgustu in da bi bila potem že par dni doma da bi se mal navadla in da bi prvi dan šla z njo v šolo da mi ne bo zamerla, ker nikoli ne veš kako bo prvi otrok sprejel drugega in jaz upam da ne bo prevelike ljubosumnosti, da kao ona mora v šolo jaz bom pa doma z dojenčkom
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 13:14:33
|
|
|
|
lidik
|
hja to je po mojem tudi odvisno od tega kako ji bo všeč v šoli. Kaj bo imela kakšno sošolko ali sošolca s katerim sta prijatelja že od prej? V tem primeru bo po mojem veliko lažje in če ji bo v šoli všeč, mislim da je tvoj strah odveč. V akvoniju imajo veliko torb ja, samo ti pa povem po pravici, da ne vem če rdeče. Lahko pa grem malo pogledat in ti sporočim če imajo kakšno rdečo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 13:17:50
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik hja to je po mojem tudi odvisno od tega kako ji bo všeč v šoli. Kaj bo imela kakšno sošolko ali sošolca s katerim sta prijatelja že od prej? V tem primeru bo po mojem veliko lažje in če ji bo v šoli všeč, mislim da je tvoj strah odveč. V akvoniju imajo veliko torb ja, samo ti pa povem po pravici, da ne vem če rdeče. Lahko pa grem malo pogledat in ti sporočim če imajo kakšno rdečo. sošolci bodo isti, kot so bili v vrtecu, tako da se vsi med sabo poznajo, tako da tega me sploh ni strah v bistvu sami poznani, ker gre v šolo, kjer sploh ni veliko otrok v prvem razredu jih je komaj 12 in vsi se med sabo poznajo, tako da tega me ni strah, pa še učiteljico poznam. Če ti ni odveč bi pa te prosila ča greš malo pogledat, da nse ne bom brez potrebe jaz tja vozila.Hvala že vnaprej
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 13:25:47
|
|
|
|
nadka30
|
punce uživajte odhajam grem mal k mami na obisk, čaooo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 13:27:08
|
|
|
|
urskaf
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik S? hmmmm pa vsaj približno veš, kje bi bil ta kraj. Niti sanja se mi ne kje je, še nisem uspela preverit. Mislim, da so Selce, sam tud nisem čist ziher. Bom vprašala, pa povem. T.Z. in nadka30, lep vikend!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 13:27:18
|
|
|
|
lidik
|
aha bom šla pogledat. Kaj če grem v ponedeljek bo prepozno? Ne vem če mi bo čez vikend uspelo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 13:28:11
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, točno, Selce pri Crikvenici.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 13:28:54
|
|
|
|
lidik
|
ups T.Z. oprosti, sem zgrešila tvoj post ko se poslavljaš. No uživaj čez vikend, prav tako ti nadka30, pa se tipkamo če ne prej v ponedeljek. urskaf no le vprašaj ga, ker to me pa firbec matra.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 14:00:39
|
|
|
|
urskaf
|
lidik, ne vem al nimaš časa, al si zgrešila post. Selce pri Crikvenici
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 14:03:37
|
|
|
|
lidik
|
ups zgrešla sem post. Joj, kaj je danes z mano? Oooo tja bi jaz tudi šla. Sem bila enkrat in je bilo super fino.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 14:05:31
|
|
|
|
urskaf
|
Se lahko midve na tiho zmenima, pa gremo "slučajno" skupaj tja.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 14:16:34
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha...ja ta bi bila pa dobra. Samo če mojega prepričam za hrvaško. Jaz sem takoj za.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 14:20:51
|
|
|
|
urskaf
|
Boma naslednji petek naredli cel načrt. Počasi si bom mogla seznam naredit kaj vse moram v petek predebatirat pa s kom.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 14:24:29
|
|
|
|
obcinarka
|
ne pozabi na tašče!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no upam da najdeva kej vmesnega tud... jaz upam da pridem sm še v službi... edina.. vsi pač šli... ???????????????? a naj grem domov??
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 2.7.2010 14:27:29
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha urskaf ja začni pisati seznam ja...drugače pa sej se bomo še kdaj potem tudi srečali, tako da če kaj pozabiš tudi ne bo takšna katastrofa..... obcinarka pojdi domo !!!! jaz pa tudi grem. Tako da upam, da se oglasim kaj čez vikend, če bo katera tu, drugače pa se sigurno tipkamo v ponedeljek. Lep, sončen vikend vam želim !
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?