|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
29.6.2010 12:04:38   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
evo meni ni dovolj vroče in ko ste glih omenjale recepte sem se spravila delat eno rulado, tako z Nutelo user posted image  je treba poskrbeti da ne bi slučajno kakšna dekca šla dol user posted image

a moraaaaaš, packa, zdej mam pa lušte user posted image  user posted image  njamiiiii nutelca user posted image
ma ne o kilcah no, kadar je nutella na dosegu roke user posted image
potem se imaš pa prav lušno user posted image

BEBIII kar tako naprej!

ja očitno so se naši fantje na SP predstavli v lepi luči user posted image , bravo

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
29.6.2010 12:13:03   
neodkrita
Se pa lahko pohvalim, da preberem pa vse in to redno...
Jaz bi tudi picevo od malinnnn, njam. Pa kak recept za zdrav, neredilen, nasiten ........ kruh bi tudi imela.
Ja g. Koren pa mi res ne sede, ker je mal preveč hoh za moje pojme, vsaj jaz ga tako vidim, ko ga poznam še od prej.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
29.6.2010 12:24:11   
Rakica_80
Evo punce moje se je začel rjav izcedek, moj boj se je končal za ta postopek, gemo dalje, nič nisem razočarana, posvet imam že 02.08 v MB in lazimo že v 4 postopek, tako da bom izkoristila ta čas za uživanje.
Pa pa user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
29.6.2010 13:20:28   
lana08
Bebii ne no, pa tako lepo darilo bi bilo. Uživaj kljub temu.

Kupila K. navijaške bodije, še operem in bo naj frajer user posted image user posted image user posted image . Greva pa sedaj k dr, ker nekam preveč glavo daje v eno smer.

Lojzka to mi delaj, undercover zgodbiceuser posted image user posted image .

Po eni strani je pa dobro da Zarja uživa na morju, drugače bi nam šišala fuzbalerje user posted image .

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
29.6.2010 13:31:29   
mismis
BEBIII, ma kllinc gleda vse skupaj, zgleda morava res računati na MB user posted image user posted image  user posted image

lana08, super za bodije in pestke, da s K. ni nič narobe user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
29.6.2010 14:25:24   
gigi1
Bebiiii bemmusunac user posted image   pa tolk lepo je kazalo user posted image . Me veseli, da nisi preveč razočarana. Držim pestke za MB user posted image user posted image user posted image

Lana jaz tud kupila bodije user posted image . Hvala za info user posted image . Lojzka ma še nekaj insajderskih, pa ne upa javno user posted image . Jo morm mal brzdat user posted image
Držim pestke, da bo dr. rekel, da ni nič posebnega. Poročaj pls takoj, ko pridete domov.

Miša čarovnica mi ne odgovarja na maile. Jo bom popoldan poklicala.

Neodkrita takega recepta za kruh pa....nimam! Priznam, da ne user posted image  user posted image  user posted image . Uno malinovo pecivo je pa meni full dobro. Lahko daš namesto smetane mleko ali jogurt, pa malo manj cukra in bo manj redilno user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
29.6.2010 14:39:29   
mismis
ja no, jaz še vedno pravim, da so od vseh sladkarij spodnje ta najboljboljš user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

zdej ste pa zihr že site user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
29.6.2010 14:41:59   
mismis
Žižek, saj bo, se  bomo že zmenile user posted image  user posted image user posted image
user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
29.6.2010 14:53:10   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

BarbiG čakam tvoje poročilo. Skoz mislim na vas.

Ga dobiš v petek, ko imam UZ in dobim datum za CR. Upam samo, da me ne bodo kr not obdržal, ker ta vikend bi rada še dala čez praznovanje 7. RD mojega sončka. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
29.6.2010 14:58:31   
BarbiG
Vidm, da sm taprav čas prišla sem gor, mate dobro stimulacijo. user posted image Sam kaj k se še ne smem grešit. user posted image

Mausi, sva se dons zgrešili. Sem bila v službi in ugotovila, da mate res ful prevroče. Je vse teklo z mene dol. user posted image Ti povem, da sem šla od tam s čist mokrimi hlačkami, pa sem imela oblekco gor. user posted image Sploh ne vem, kako zdržiš. Men bi se sfuzlal. Še zunaj je bolj znosno. Je pa lepo vidt, da si si končno vzela nekaj časa zase in lepo lenariš.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
29.6.2010 15:04:14   
alpog
Joj, Mišmiš, polepšala si mi dan! Hvala, res!

Gigi, a narodnjake, praviš!? Še to bi se manjkalo!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
29.6.2010 16:20:22   
lana08
Mismis lačneeeeee.

Dobila sva napotnico za razvojno ambulanto, ampak glava ni problem-naj bi se porihtalo samo od sebe-pač pa stopalca-ima še vedno preveč na notri obrnjena. Se bomo vsaj naučili pravilno hendlati malega.

Lojzka poročaj user posted image user posted image .

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
29.6.2010 18:53:00   
gigi1
No, pa so prvi elferji za nami user posted image  user posted image  user posted image . Kaj jst v tem uživam, sploh če mi je vseeno kdo gre naprej user posted image . No, malček bolj sem simpatizirala Paragvajce, čeprav so tud Japončki borci user posted image .

Miša huuuh mi je še bolj vroče ratalo user posted image . Tale fotka je pa....uffff. Žnabeljčki....mmmm, pogled....aaaaaaa
No, zdej bom pa nehala, da ne boste mislile, da sem preveč po.trebna user posted image
Hedi se mi pa niti na telefon noče oglasit user posted image . Upam, da so zdravi.

Barbi kolk sem vesela, da ste še 3v1. Upam, da te spustijo še domov za RD od tamaučka. Drugače pa mislim, da je skoraj bolje, da te imajo na očeh. Saj veš...te zadnje tedne je bolje. Vsaj meni se tako zdi.

Alpog sploh ne veš kakšno srečo imaš. Prijatelj pravi, da mu tamali 2 tako latovščino tolčeta, da je moral prepovedati to govorico doma. Itak, da samo Pink TV obvladajo user posted image

Lanči samo, da je glava OK user posted image  user posted image  user posted image . Nogice boste pa že naučili rihtati v RA. Saj je vsaka stvar za nekaj dobra.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
29.6.2010 19:07:31   
loremi
zjutri sem se slinla zarad mausikine nuteline rulade, zdej se pa zarad mismisinih fotk
a mi ni lušn user posted image  user posted image
aaaaaaaa kere fotke user posted image
kaj bi mi brez naših stimulantk user posted image

Itak, da samo Pink TV obvladajo user posted image

user posted image  o jej user posted image

No, malček bolj sem simpatizirala Paragvajce, čeprav so tud Japončki borci user posted image .

a bejž, sama pri sebi sem si rekla, da bi rada vidla eno tekmo z enajstmetrovkami pa da bi blo fajn, če bi bla zvečer, ko se spokam pred tv, ampak ja itak take tekme ne čakajo mene user posted image user posted image  in ja evo nisem vidla enajstmetrovk, čakam na novo priložnost.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
29.6.2010 19:55:50   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Lep dan vsemuser posted image

Da ne bo kakšnih nesporazumov, vas moram že vnaprej nekaj spomnit!!!!!!
Datum je 12.3.2010
To je moj odgovor Hermy, ko je rekla, da avgusta preda svojega bušija naprej:
Hermy- za bušija se jaz priporočam user posted image ! Tudi avgusta bo čisto OK.

To je Hermy-jin odgovor meni Fidolini:

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

K meni Fidolina pridi pa avgusta...sva dogovorjeni user posted image

Toliko, da me ne bi katera s komolci stran pehalauser posted image .

user posted image user posted image user posted image
Hermy - a vidiš, kako dober spomin imam za takšne pomembne stvari user posted image . Ampak zdaj je najbolj pomembno, da si ti vredu in da te ne boli preveč. Lepo se imejta s svojo pupiko in vse naj naj!user posted image  

Fidolinca, kar sem rekla, sem rekla!!! Sam pazi, da ne boš na dopustu, ko bo šlo za primopredajo user posted image ! Drugač pa tko, kot sva zmenjeni user posted image !

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
29.6.2010 20:10:58   
hermy1

Hermy se švercaš? user posted image  user posted image  user posted image
Bošček si zaradi bolečin. A to prav v luliki ali sramna kost? Baje boli za znort user posted image  Še malo bo treba zdržat user posted image
Kruce se je oglasil user posted image  user posted image  user posted image . A tako težko je v službici? Očitno je kar povsod isto user posted image .
Bi kar pasalo kakšno srečanje user posted image .

Mal se pa res švercam user posted image !
Me pa res boli prav v luliki - mehki deli in ne kost! Dobim kar kurjo polt, kadar je res hudo in punci rečeta, da spuščam zvoke user posted image ! Pa kaj bi jamrali...kdo me pa sili, da hodim? Ta mesec bom pa že še potrpela...ja, Mismis, še malo pa bo pri nas user posted image  user posted image  user posted image ! Po eni strani komaj čakam, hkrati sem pa prav rada srečka nosečka, glupo ne?!

Prav žal mi je za Kruckota, da ga tako mučijo...pa sem se že jaz jezila nad skrajnostmi...tisti, ki imajo delo garajo kot zmešani, drugi (nezaposleni) pa ne vedo kam sami s seboj.

Jaz bi vas tudi rada videla user posted image , ampak ne vem, kako bo kaj zneslo. Zdej mam dva dni za urejat ena jajca po sodišču, nato pa (če bo vse po sreči) gremo na morje user posted image  user posted image  user posted image . Je pa to pri nas vedno tako, da se ve šele tisti dan, ko pride, kako in kaj user posted image ....plani so bolj zato, da se lahko spremenijo.

Moram pa še mal moji dve princeski pohvalit (da ne bomo samo o "tamali")...ena ima za jeseni samo še en težji izpit, druga je danes zadnjega težkega (kemija) naredila z osem in ima praktično že pogoje. Le še enega bednega "javno zdravje ozr. socialna medicina" morata obe naredit user posted image  user posted image  user posted image . In kdo si ne bi potem želel še en take bejbe user posted image ??? 

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
29.6.2010 20:59:30   
Fidolina
Hermi - dopust storniranuser posted image .

Bravo za tvoji dve pridni študentki. Vsaka jima čast. Pri takšnih sestricah bo tudi tretja pupa pravi vzor pridnosti user posted image . Ali pa tudi ne user posted image .

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
29.6.2010 21:01:02   
Fidolina
Bi še kaj napisala - pa se na TV nekaj pomembnega dogaja user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
29.6.2010 21:39:17   
alpog
Hermy, na katerem faksu pa študirata tvoji princesi? Tamala naj bo "princeska", da ne bo večjih pomot!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
29.6.2010 21:55:36   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: alpog

Hermy, na katerem faksu pa študirata tvoji princesi? Tamala naj bo "princeska", da ne bo večjih pomot!

Obe sta na medicinskem faksu...ta večja bo zdaj, zdaj 4. letnik, "tamala" pa 2.!

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina:

Hermi - dopust storniranuser posted image .
Bravo za tvoji dve pridni študentki. Vsaka jima čast. Pri takšnih sestricah bo tudi tretja pupa pravi vzor pridnosti user posted image . Ali pa tudi ne user posted image

Pametno, pametno user posted image !!!

Jest tud mislim, da bo naša levinja nadoknadila vse, kar sem pri prvih dveh zamudila...sta bili vsa leta kar preveč pridni, da bi jo kar tako lahko odnesla user posted image !!! Pa moram tud mal kakšno porednico izkusit, ne user posted image  user posted image  user posted image ??

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina: Bi še kaj napisala - pa se na TV nekaj pomembnega dogaja user posted image .

Zdaj šele dogaja - je bil gol user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
29.6.2010 22:57:24   
gigi1
Hermy user posted image  user posted image  user posted image  za pridni študentki.

Lojzka se je mogla mal oglasit po tej tekmi user posted image .
Španci so me končno prepričali, čeprav še vedno mislim, da Torres še ni pripravljen za igro in kar štopa celo reprezentanco.
Portugalska... odkar mojga Gomesa ni not mi nekako niso več tako všečni. Ronaldo mi gre kar malo na živce. Žal mi je golmana, ki je prejel en sam gol, pa mora domov. Ampak, če smo pošteni so edino Severni Koreji natresli polno mrežo in nobenmu drugemu niso dali niti enega gola. Tako pač ne moreš priti v 1/4 finale na SP.

Nočka user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
29.6.2010 23:01:13   
gigi1
Loremi jaz sem pa samo 11m ujela na MMCju. Prej sem parkrat mal pokukala v službi, pa se mi je kar zdelo, da bo tekma neodločena tudi po podaljških. Ne vem zakaj so men te elferji tako všeč? Mogoče zato, ker se vse dogaja v nekaj minutah in je nabito z emocijami in odvisno le od dveh posameznikov.

No, zdej pa res grem user posted image . Nočkaaa

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
30.6.2010 7:45:15   
neodkrita
Gigi, plis recept (sestavi mi ga hahah) za malinovo dobroto

Aja pa dobro jutro vsemmmm

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
30.6.2010 8:11:27   
Rakica_80
Jutrouser posted image
Očitno me mojauser posted image mal nategujeuser posted image , sem že mislila, včeraj da se bo vsula, pa nič, še vedno vse belo...bomo videli v toku dneva, če se bo kaj prikazalouser posted image
Pa pa

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 4249
30.6.2010 8:19:47   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

za začetek ena kavica... ok dve user posted image

user posted image

hermy, tvoji dekleti sta pa res pridni, samo želim ti, da bo ta najmanjša tudi

neodkrita, tebi je pa že navsezgodaj cuker padel?

Žižek, tudi meni se čarovnica ne javi, sem ji včeraj poslala sms, pa ni bilo odgovora, no saj mogoče se bo pa danes javila

BEBIII naša, kakšno je stanje?

Loremi, nisi edina, ki je včeraj zamudila elferje, sem jih jaz tudi, jih je pa res fino gledati, izid celotne tekme je odvisen samo od strelca in golmana

alpog, z veseljem polepšam dan tebi, drugim in sebi user posted image user posted image , potem praviš da tvoja deca ne posluša narodnjakov, uf še dobro, se mi zdi, da je to bolj kot ne ljubljanska moda najstnikov

lana08, super da je glavica ok, nogice boste pa že porihtali, če ne bo pa fuzbaler, te itak hodijo bolj na notri user posted image

maussii, a si že čsito pečena?

Barbi, kako smo danes kaj, danes se drži notri, bo vročina

Fida, tudi tebi hay, kaj se je pa dogajalo včeraj

nč, gremo delati, da bomo zaslužili za žemljo in pasje brikete

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......