|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
1.7.2010 13:27:52   
gigi1
Ufff dans pa štala v službi user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
1.7.2010 13:38:57   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ufff dans pa štala v službi user posted image

delim s tabo tole navdušenje user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
1.7.2010 17:11:58   
loremi
a vidve tud tako stanje v službi? jao jao mene so tud tko zasuli z delom, da komi do sape pridem user posted image

gigi sem se pol spomnila ... mi je dr.T omenil, da bom mela lahk še razne krvavitve (sploh  nisem pomislna, predno sem tole napisala user posted image ), tko da pomojm če ga kličem oz. bom šla tja, mi jih bo spet napel, da sem živčna in da je treba pač operirat user posted image
tko da, hm, pomojem ga mi to lahk ker sračka spodej user posted image
ker ovulacijska krvavitev ... je pa do zdej sploh še nisem imela

mismis poklič, ko bodo gobice na jedilniku user posted image  user posted image
sej vem, nočeš, jih boš zdej kr na tiho pojedla user posted image
aja al pa povej, kje sta jih našla, pa jih naberemo in skup pojemo user posted image
a zdej sem pa sitna ko muha, boljš da grem

itak se mi pa nič ne da zdele počet, čakam na kosilo (se pustim pedenat, mami kuha)
neki me spet glava boli in po kosilu grem sam mal počekirat, če ima kauč še iste mere user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
1.7.2010 18:48:12   
Naska
BEBIII user posted image

Pri meni še nič novega - sanjarim pač kako bi bilo, če bi kar ratalo in si vzpodbujam slabosti - mešam šebeso z mlekom, potem se pa grem da sem noseča - ja tako daleč smo že. user posted image   V glavnem pričakujem nekje do torka potem se grem pokazat potem pa bomo videli, ali je kakšna cista ali je čisto. In potem ne vem, če bi bilo čisto bi jaz bila zato , da kar gremo v postopek, samo se mi  zdi da so dopusti in da je tudi prejšnjič bila štala zato in da zato nismo počakali še en dan, ker bi v tem primeru imela punkcijo ravno na 1.maj - kar sem v bistvu predvidela - no potem so bile pa nezrele celice.
Drugače pa čakam na dopust, ki ga nameravam imeti mesec dni in pol...Pa še to sem hotela ga imeti dva meseca. Se je treba spočit ne?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
1.7.2010 20:55:10   
miklarom
gigi - evo mene, mal sem fraj danes in jutri, mi glih paše k mi je ta user posted image  danes prišla na obisk, je točna k švicarska urauser posted image , mah, pri nas je kljub klimi neznosno vroče, čakamo še na eno klimo, sam preden se bojo šefi v LJ odločili, da nam jo dajo bo glih zima tukajuser posted image user posted image

mismis - ja hudiča, kje si pa ti te lepe gobe nabrala, kak bi jih zdajle jedla z jajčkouser posted image , kak je sedaj pri tebi z MB - jem, kdaj začneš s postopkom, mi smo se odločili da ne bomo prej šli kot decembra, mogoče nam bo takrat usojeno in nam bo Božiček prinesel plusekuser posted image

loremi - I LOVE YOU

BEBIII - user posted image user posted image user posted image  pa pišuka no ne že spet sem prav besne zdajle, MB ti bo sigurno usojen, v to ne dvomim, RTM

tassi1 - vse naj,naj pa naj se ti izpolni tvoja največja željauser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 1.7.2010 20:56:52 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
1.7.2010 21:22:46   
mausikaa
evo babe da se vam malček javim, se vam danes še nisem user posted image sem prespala celo dopoldne in še del popoldneva, včeraj smo malo feštali in so bile danes posledice...moja starejša pupa je namreč diplomirala in se je končno vrnila domov, je študirala v tujini...

pri nas je user posted image v vsej svoji veličini, itak je bil cel ciklus kr' neki, tko da niti nisem tako zelo zelo razočarana, sem pa žalostna...no ampak, sej avgust se bliža...

lupčka vsem, še posebej tebi Bebika moja, tolk sem ti stiskala pestke in mislila nate...upam, da boš ju3 kljub vsemu lepo praznovala...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
2.7.2010 7:27:19   
loremi
jutro user posted image

danes še poskusim čimveč ponardit v službi, do grla zasuta z delom user posted image
ampak je pa peteeeek!

lep dan vsem, napovedan je sonček! user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
2.7.2010 7:47:15   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

..moja starejša pupa je namreč diplomirala in se je končno vrnila domov, je študirala v tujini...

...no ampak, sej avgust se bliža...

lupčka vsem, še posebej tebi Bebika moja, tolk sem ti stiskala pestke in mislila nate...upam, da boš ju3 kljub vsemu lepo praznovala...

A ne, Mausikaa, kolk je lepo met take pridne pupike user posted image  user posted image  user posted image ??! Čestitke njej in mamici!!

...ja, tud jest se zavedam, da se avgust bliža...naj bo za obe najlepši user posted image  user posted image  user posted image !!!

tud moje ljubčke vsem, Bebiki še posebno!!!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
2.7.2010 8:31:14   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

še danes preguramo, jutri bo pa že lažje, ker je vikend

BEBIII, vse naj naj pa še boljše za tvoj rojstni dan, le glej da ga boš preživela v družbi prijetnih ljudi

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
2.7.2010 9:06:41   
gigi1
Bebiii draga VSE NAJBOLJŠE!

user posted image

Vsem ostalim pa lupčke in lep dan user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
2.7.2010 10:09:25   
miklarom

user posted image

se kar prišlepam , vse naj naj draga moja in saj veš kaj ti najbolj želimuser posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 2.7.2010 10:14:52 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
2.7.2010 11:21:24   
gigi1
BarbiG ima danes pregled. Držimo pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
2.7.2010 13:01:24   
mausikaa
no Barbika naša, kaj nam boš lepega sporočila? Moramo že dihat ali še ne?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
2.7.2010 13:03:10   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

user posted image

se kar prišlepam , vse naj naj draga moja in saj veš kaj ti najbolj želimuser posted image  

user posted image

user posted image
jaz se tudi šlepam, Bebika naša vse naj-naj ti želimo, pa tko kot pravijo že ostale, sej veš kaj ti najbolj želimo

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
2.7.2010 15:24:25   
Fidolina
Bebiii vse najboljše. Naj ti avgust prinese več sreče.

Midva se pa z mojim že dva dni grdo prepirava. Nima to nobene zveze s kakšnimi tipi ali tipicami, ampak zaradi ene butaste njihove nepremičnine, ko sem jaz pred leti nekaj rekla, da se ne strinjam, zdaj se je pa nekaj čudno zasukalo in sem  jaz vsega kriva. Nisem pričakovala, da se lahko zaradi enega takega šita lahko tako grdo kregava. Veliko, veliko - preveč - grdih besed je bilo izrečenih. Tudi na temo otrok. Mater sem jezna, ampak predvsem žalostna. Žalostna totalno.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
2.7.2010 16:21:09   
loremi
Fidolina ja vem teli prepiri znajo bit zlo zoprni in jaz ti samo želim, da čimprej spet najdeta skupen jezik. Nepremičnine so kar ena taka delikatna tema in težka za razpredat.
Pri nama je velikokrat tako, da se za brezveze, ampak kaj ko je tako nagle jeze, da se zna spremeniti v delčku sekunde iz v redu razpoloženja v pravo "razjarjeno zverino! user posted image , res mi velkrat niti jasno ni, kako je lahko takšno nihanje in potem še tak odnos in razmišljanjeuser posted image .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
2.7.2010 17:33:17   
mausikaa
Fidolinca moja, sej ne vem kaj naj ti rečem, poskusita najti skupni jezik, veš v jezi človek včasih izreče besede, ki jih drugače tudi pod razno ne bi izrekel...ko si jezen ne razmišljaš o posledicah ki jih bodo naredile tvoje besede...ne glejta nazaj, glejta naprej...

user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
2.7.2010 17:41:33   
gigi1
Miklca užicaj v frej dnevih user posted image

mausi čestitke tvoji pupi za diplomo user posted image  user posted image  user posted image . Maš res dober razlog, da si se ga malo napupala user posted image

Loremi a ti nimaš osebnega G? Jaz bi šla vseeno k osebnemu. Osebno TT po dveh slabih čiščenjih ne bi tako slepo zaupala.

Fidi draga moja user posted image  ljudje žal ponavadi pademo na najbolj butastih zadevah. Žal mi je, da so padle težke besede. Te še leta ostanejo zapisane nekje globoko v srcu. Četudi se trudiš pozabiti, nekje ob naslednji krizi priplavajo na dan. Vem, da je težko user posted image , pa se vseeno probajta pogovoriti. Mene so leta naučila, da moram jaz popuščati, ker so v nasprotnem zategnjeni odnosi. Moški so trmasti iz principa. Me pa popuščamo zaradi ljubega miru in ponos (ali princip) s tem nima veze. Tolk, kokr sem popuščala mojemu si nikoli nisem mislila, da bom...moj pa pravi, da tolk ponosnega bitja kot sem jaz ne pozna user posted image  Vrag si ga vedi kako oni to vidijo in dojemajo. Dejstvo je, da smo z različnih planetov in življenje je prekratko, da bi ga zapravljali v slabi volji in konfliktu s partnerjem. Upam, da se bosta čimprej lahko pogovorila in  uredila zadeve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
2.7.2010 17:48:02   
lana70
Fidolina user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
2.7.2010 18:40:00   
loremi
gigi sej glih to je, ko je TT moj osebni ginekolog user posted image
zarad tega sem mela tud težave, ker mi ni hotel v nosečnosti napisat napotnice, da bi me še v porodnišnici ultrazvočno spemljali in za nobena vnetja, bakterije, infekcije ipd. ne da nobene testitat ... tko da on ima svoj prav in če veš, da neki ni  ok, pravi, da si siten in tečen ... sicer ga bom obrdžala že zarad same neplodnosti ... če pa še kdaj zagledam +, si bom poskusla če ne drugač, pridobit samoplačniškega gin. da mi spremlja nosečnost (trkam na les, da dočakam).

Ja, moram rečt da dlje ko živim z moškim, manj ni je kakšna stvar jasna, po drugi strani pa bolj odpira spoznanje, da je tako kot ti praviš, gigi, so trmasti iz principa. Se mi zdi, da imajo tako močan ego, da če ga raniš si samo še na slabšem. Težko je sklepat kompropime in zavoljo lastnega dobrega počutja in odvnosa v vezi ženske popustimo.
Je pa včasih tako, da ne gre vedno zlahka in jasno pride do nasprotujočih si mnenj. Če se ženska v čem zmoti, o jej, nič hujšega, če se možki, bo še naprej trdil svoje, ker ne prizna zmote.
Najboljš pa je, da se na koncu spor tudi reši, še najboljš da čimprej. Pride pa vedno do tega, sej se ne da temu izognit.
Fidolina drži se!

Evo pa še senzacija v JAR, Brazilija gre domov user posted image , jao.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
2.7.2010 19:33:20   
Fidolina
user posted image user posted image Pupe moje drage, hvala, hvala. Res ste zlate.
Jaz sem danes  čist cel dan jokala, moj je pa spokal in kar šel. Me je pa ravnokar poklical: povedal, da si je rabil glavo preluftat . In kar prijazen je bil . Sem pa toilko grdih besed slišala od njega, da jih bom težko prežvečila. 
Glede na to, da nobeden od naju niti fuzbala ni gledal - lahko vidite, kako je šlo zares. Še nikoli se nisva niti 10% tako grdo skregala kot zdaj.

Glede nepremičnine je bilo pa pred leti le to, da je bila varianta ali jit urejat hišo skupaj z njegovo žlahto, ali da greva sama (ni šlo za njegove starše, ker so bili takrat žal že mrtvi - za njiju bi že poskrbela). In jaz sem se odločila, da greva čisto na svoje. No, okrog tega in okrog žlahte se je zdaj zaštrikalo.  

Jst bom vredu. Pravijo, da žleht kopriva ne pozebe..user posted image

Lep vikend vam želimuser posted image .

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
2.7.2010 22:14:33   
alpog
Tudi tebi lep vikend, Fidi user posted image ! Seveda boš OK, sem prepričana!
Prepričana pa sem tudi, da smo vse bile kdaj v podobni situaciji, zato te razumemo in vemo, kako je! A ni res?

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
3.7.2010 22:40:49   
lana08
Uf kakšen nogomet, grem stavit, da bodo vse reprezentance v prihodnje več trenirale penale. Tukaj se zdi, da sploh ne vedo kako se to izvaja.

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
4.7.2010 18:22:36   
miklarom
fidi - user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
4.7.2010 20:39:50   
lana70
hojla, da ne bi mislile, da sem zapustila to stran, naka, niti pod razno....berem, spremljam, tako da....here I am user posted image ...žižet, višnje zorijo user posted image .

< Sporočilo je popravil lana70 -- 4.7.2010 20:40:56 >

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......