loremi
|
gigi sej glih to je, ko je TT moj osebni ginekolog zarad tega sem mela tud težave, ker mi ni hotel v nosečnosti napisat napotnice, da bi me še v porodnišnici ultrazvočno spemljali in za nobena vnetja, bakterije, infekcije ipd. ne da nobene testitat ... tko da on ima svoj prav in če veš, da neki ni ok, pravi, da si siten in tečen ... sicer ga bom obrdžala že zarad same neplodnosti ... če pa še kdaj zagledam +, si bom poskusla če ne drugač, pridobit samoplačniškega gin. da mi spremlja nosečnost (trkam na les, da dočakam). Ja, moram rečt da dlje ko živim z moškim, manj ni je kakšna stvar jasna, po drugi strani pa bolj odpira spoznanje, da je tako kot ti praviš, gigi, so trmasti iz principa. Se mi zdi, da imajo tako močan ego, da če ga raniš si samo še na slabšem. Težko je sklepat kompropime in zavoljo lastnega dobrega počutja in odvnosa v vezi ženske popustimo. Je pa včasih tako, da ne gre vedno zlahka in jasno pride do nasprotujočih si mnenj. Če se ženska v čem zmoti, o jej, nič hujšega, če se možki, bo še naprej trdil svoje, ker ne prizna zmote. Najboljš pa je, da se na koncu spor tudi reši, še najboljš da čimprej. Pride pa vedno do tega, sej se ne da temu izognit. Fidolina drži se! Evo pa še senzacija v JAR, Brazilija gre domov , jao.