|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
30.6.2010 9:00:50   
loremi
jutro user posted image

mismis hvala za kavico user posted image
zgleda kot da so v kavici une marshmallow penaste "kepice", ki jih američani pečejo, ma so tudi v toplih napitkih (kava, kakav) dobre user posted image , njam user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, nisi edina, ki je včeraj zamudila elferje, sem jih jaz tudi, jih je pa res fino gledati, izid celotne tekme je odvisen samo od strelca in golmana
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Ne vem zakaj so men te elferji tako všeč? Mogoče zato, ker se vse dogaja v nekaj minutah in je nabito z emocijami in odvisno le od dveh posameznikov.

Jap. Glih zarad tega, gledaš celo tekmo, se nič kaj pretresljivega npr. ne zgodi in po celi tekmi matranja je na koncu kot neka igra na srečo, odvisno, kako uspe strelcu načrtovan strel in kako golmanu ubranit ... če navijaš za ktero od reprezentanc, je pa sploh za živčke kravžljat vse skup user posted image .

neodkrita jst pa ne bom nič z malinami ustvarjala, do sedaj jih je 5 dozorelo pa so vse šle takoj v usta, nič ne bo s sladicami. Ko jih bom mela pa enkrat tolk, da bo cel liter, pa pade kakšna sladica ... sam bo še trajal ,do takrat boste pa tu že sestavle kakšno fajn sladico, njam. user posted image

Žižek, tudi meni se čarovnica ne javi, sem ji včeraj poslala sms, pa ni bilo odgovora, no saj mogoče se bo pa danes javila

đizs pince upam da veste, koga to kličete, se mal "skeri" sliš user posted image

lana08 upam, da lepo porihtate sinka! user posted image

BEBIII upam da je tale izcedek pomenil nekaj dobrega, držim pesti! user posted image

gremo delat
sam zadnje dni sem pa res čisto brez vsake volje, dela veliko, jst ne morem nič naredit, samo nekje bi sedela, v kotu in čakala noč, in nov dan user posted image
pa se morm vsej v službi tolk potrudit in naredit, če že doma ne morem nič

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
30.6.2010 9:16:21   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

neodkrita jst pa ne bom nič z malinami ustvarjala, do sedaj jih je 5 dozorelo pa so vse šle takoj v usta, nič ne bo s sladicami. Ko jih bom mela pa enkrat tolk, da bo cel liter, pa pade kakšna sladica ... sam bo še trajal ,do takrat boste pa tu že sestavle kakšno fajn sladico, njam. user posted image

gremo delat
sam zadnje dni sem pa res čisto brez vsake volje, dela veliko, jst ne morem nič naredit, samo nekje bi sedela, v kotu in čakala noč, in nov dan user posted image

Jutro user posted image ,

midva sva že kak teden nazaj opravila "trgatev" najine kar velike češnje. Letos jih je bilo 8. Jaz pojedla 6 kosov, moj 2.  Ni kaj, obvladamo sadjarstvo, ko je pridelek tako velik user posted image .

Meni se tudi ne da nič delat user posted image . Sploh pa ne vem kaj bom dons s sabo, ko ni fuzbala user posted image . Vse je tako brezciljno user posted image .

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
30.6.2010 9:25:02   
gigi1
Jutrčka user posted image

Bebiii user posted image  user posted image  user posted image  za belino. Kako močno stiskam pestke, da so tisto včeraj bili "tadobri" izcedki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miša hvala za kofi user posted image , dans sem prav neki matasta user posted image . Kaj pa če čarovnica vahta hišo staršev? Takrat je ponavadi čist v outu.

Loremi ja kot praviš so elferji čista loterija. Ne gre za jajca, znanje...bolj za živce user posted image
Čarovnica je pa Hedvika strašna user posted image , po domače Hedi, bivša soborka iz IVF. Čarovnica jo pa kličeva, ker jo je imela v avatarju.

Neodkrita evo na hitrco:

3 jajca
5 žlic sladkorja
1 vanililijev sladkor
3 žlice olja
14 žlic moke
1,3 dcl mleka ali 1,5 dcl jogurta ali smetane 
4 žlice kokosove moke
3/4 pecilnega

30-40 dkg malin (odvisno od okusa)

Rumenjake in beljake ločimo.

Rumenjake zmešamo najprej s sladkorjem, dodamo olje, mleko (ali jogurt..) kokos, zmešamo moko in pecilni. Na koncu narahlo vmešamo beljake. Prelijemo v pekač. Potresemo z malinami in jih narahlo potisnemo v testo.

Pečeš na 175 (ventilatorska na cca 160) cca 30-40 min. Probaj z nožem kdaj je gotovo.

Za to sladico lahko uporabiš tudi robide, češnje ali višnje. Višnje prej še dodatno posuješ s sladkorjem in počakaš, da se malo odcedijo.

Če imaš viška malin lahko tisto majsko torto narediš z malinami namesto z jagodami.

Lupčke vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
30.6.2010 9:28:31   
gigi1
Fidi user posted image  user posted image  user posted image  je men tud kar malo čudno, da ni fuzbala. Bomo že kej user posted image . Midva morva mal user posted image  not prnest. Odkar je SP smo bolj švoh aktivni na tem področju user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
30.6.2010 9:49:55   
Fidolina
Gigi user posted image  - na user posted image pa midva tud čist pozablauser posted image !!!! Bo res treba not prinestuser posted image .  Ne bo sicer tako sedlo, kot gledat elferje user posted image , ampak človek ne sme bit preveč zahtevenuser posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
30.6.2010 10:34:48   
lana70
Danes je pa točno eno leto, ko sem šla po Živo....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
30.6.2010 10:54:08   
miklarom
lana - čestitke za 1. leto, in vidiš, tako je prišla Živa user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
30.6.2010 10:55:36   
neodkrita
Njami, hvala gigi.
Ja, jaz imam vedno cuker na podnu in jedla bi sam slaščice kar se pa druge hrane tiče pa ni niti ene, da bi se mi je luštalo. Kaj čem tak sem skup nareta

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
30.6.2010 12:19:09   
mausikaa

ja no, jaz še vedno pravim, da so od vseh sladkarij spodnje ta najboljboljš user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

zdej ste pa zihr že site user posted image

aja, ne bi rekla, po takšnih sladkarijah ratam lačna user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
30.6.2010 12:24:39   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Mausi, sva se dons zgrešili. Sem bila v službi in ugotovila, da mate res ful prevroče. Je vse teklo z mene dol. user posted image Ti povem, da sem šla od tam s čist mokrimi hlačkami, pa sem imela oblekco gor. user posted image Sploh ne vem, kako zdržiš. Men bi se sfuzlal. Še zunaj je bolj znosno. Je pa lepo vidt, da si si končno vzela nekaj časa zase in lepo lenariš.

Barbi pri nas je baje glih fajn user posted image  no men se začne fuzlat ko pridem zjutraj v službo in mislim, da sem prišla v savno, okno je seveda čez noč zaprto, klima itak da ugsnjena...prejšnji teden v ponedeljek je bilo 28 stopinj zjutraj mal čez 7...ne vpraši kako potem funkcioniram - ne funkcioniram sploh, v petek sem bila tolk kaput, da enostavno nisem mogla delat, sem komaj dihala...zdaj počasi prihajam k sebi, samo kaj ko grem v ponedeljek že nazaj v službo user posted image  

Upam, da tebe čez vikend še spustijo domov, potem pa počasi nizki start, joj, kot včeraj se mi zdi, da si povedala da si nosečka...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
30.6.2010 12:24:52   
Fidolina
O, Lana , a user posted image si imela na današnji dan. Dobro si to uštimala! Krasno punčko smo (mi RR) dobiliuser posted image user posted image user posted image .Čestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Fidolina -- 30.6.2010 12:31:36 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
30.6.2010 12:35:21   
Fidolina
Mausi - ne se nam preveč spražit na soncu user posted image .

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
30.6.2010 12:53:13   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Danes je pa točno eno leto, ko sem šla po Živo....

user posted image  in evo jo malo Liziko

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
30.6.2010 13:42:01   
tassi1

Punce, da vas malo častim,..
user posted image

lep vroč dan vsem še naprej
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
30.6.2010 14:05:33   
gigi1
Lana user posted image  user posted image  user posted image  čestitke za obletnico user posted image  user posted image  user posted image . Kako je bilo na morju? Ste uživali? Ma, sploh ne dvomim user posted image

Neodkrita jaz verjetno ravno zato tolk pečem in eksperimentiram, ker nisem "tasladka". Mi je pa to bolj suho pecivo bolj všeč, kot kremna.

Miklca srce kako si? Kej boljš v službi ko klima dela?

Mausika si mogla cukre podaljšat na naslednjo stran user posted image  user posted image  user posted image . Te je že kaj sonček ožgal na terasi, ali si se namazala s kremo?

Tassi saj ne vem al si častila pivo, al torto?bi mi pivo bolj sedlo kljub zgodnji uri  user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
30.6.2010 14:15:14   
mausikaa

Mausika si mogla cukre podaljšat na naslednjo stran user posted image  user posted image  user posted image . Te je že kaj sonček ožgal na terasi, ali si se namazala s kremo?

mausika se kar malo skriva v senčki na terasi, se ne kažem tolko sončku, lenarim pa 300/h in tolkkkk paššššeeeeeee

babe, kdaj se kaj vidimo?? alo, naj ena določi datum...jaz rabim malo podpore pa mal stimulacije v obliki Lizike in Karolince, pa kakšno novo nosečko bi blo fajn tudi vidi - Ivy je že poskrbela, zdaj pa še Bebi, potem smo pa baje že me "stare" konzerve na vrsti...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
30.6.2010 15:05:13   
lana70

Lana user posted image  user posted image  user posted image  čestitke za obletnico user posted image  user posted image  user posted image . Kako je bilo na morju? Ste uživali? Ma, sploh ne dvomim user posted image

..ne boš verjela...ušli smo pred neznosno vročino.....ko je bilo zjutraj ob 8.00 že 27 stopinj, smo samo spakirali.....

...jap eno leto od ETZ-ja naše lizike.....

..no mausi, zdej pa sam še datume uštimat...je že Krucek spraševal kdaj bo kakšno druženje....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
30.6.2010 18:23:07   
Naska
Lana 08 - daj poišči Andrejo Semolič - ona se ukvarja z vadbo za dojenčke, v razvojno ambulanto te vabijo cca 1krat na mesec. Zelo priporočam. Moj ni imel nobenih težav, vendar sem jo vseeno prosila, da me nauči, kako handlat pa parkrat sem kar pri sebi organizirala več mamic (tako sem jaz zastonj skozi prišla), da smo vadile in je pri 10mesecih shodil... Zdaj ima pa prav svoj prostor. Oblada pa zato, ker pozna telo in ker je sama skozi te terapije šla.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
30.6.2010 19:37:50   
mismis
jaz bom pa malo važna, pa vam pokažem najin današnji ulov user posted image

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
30.6.2010 20:03:38   
loremi
uuuuuuuuuuuuuuuuuuu wooooooooooooooooow mismis user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kam lahk pridemo , zmažemo tole v minuti user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
30.6.2010 21:48:46   
lana08
Naska hvala za info, sem jo že kontaktirala.
Mismis dober ulov user posted image  ampak mene ne gane, moj želodec bi zelo zelo ganilo če bi kaj takega pojedla user posted image .

Kakšen čuden večer brez nogometa, pa še mojega user posted image  ni doma. Najbolje da se lotim likanja....kavča user posted image user posted image user posted image .

Bi pasali še kakšni elferji, toliko adrenalinsko čustvenega naboja je v teh nekaj minutah.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
1.7.2010 7:39:39   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: lana08
Mismis dober ulov user posted image  ampak mene ne gane, moj želodec bi zelo zelo ganilo če bi kaj takega pojedla user posted image .

ou yes mene pa fuuuul, njamiiii

IZVIRNO SPOROČILO: lana08
Bi pasali še kakšni elferji, toliko adrenalinsko čustvenega naboja je v teh nekaj minutah.

bila včer ponovitev paragvaj:japonska, sem mogla gledat, pa čeprav sem že prej vedla izid tekme user posted image

jutro vsem skupaj!
kera megla je dans pri nas, bo še trajal dve uri da se razkadi

Punce, eno vprašanje, sicer verjetn res ni tko na mestu, glede na to kaj vse mamo že sa sabo, ampak kaj bi pomenil krvavkasti izcedki sredi cikla? 14.6. sem mela zadnjo user posted image  in zdej se mi že tretji dan pojavljajo ti izcedki in tud občasno me mal krči notri user posted image  ... ker zdej ne vem, a so te izcedki kej takega, kar bi me mogl skrbet, al je možn da me za.jeb. tist ko je meni še vse notri ostalo in upam da mi med jesensko operacijo zdej red notri nardijo ... no sej tud ve ne morte vedet, verjetn bi tko bolj dr. videl, če bi mal pogledal na ekranček ... sam mal naglas razmišljam user posted image

miklarom kje se skrivaš, kako si? so zrihtali klimo v službi?

mismis so gobice že v predelavi? ooooo fouš user posted image

gigi pa sploh en vem če se bo uspela javit, počitek od žogobrcarjev in domača naloga ji bosta dala mal relaxa. user posted image  user posted image
pa hvala za recept! in še kdaj! user posted image

mausikaa lepo da se imaš tako fajn! user posted image  uživaj naprej!

tassi1 hvala!

vsem želim lep dan!
jutri pa peteeeek!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
1.7.2010 9:19:18   
Rakica_80
Jutro punce, mojauser posted image  je prišla in selimo se v MB 02.08 imam posvet, probamo še tam, imam na razpolago še tri postopke. Mogoče pa mi bo MB pomagaluser posted image  do user posted image . Nikad se neznauser posted image
Imejte se dobro, pa pauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
1.7.2010 9:46:55   
gigi1
Bebiii ma šit no! Skoz sem še upala...user posted image . Drži se draga user posted image

Loremi lahko je ovulacijska krvavitev, vendar bi jaz na tvojem mestu takoj letela se pokazat. Ravno zaradi vsega kar se ti je dogajalo. Daj pls že danes pokliči G in naj te urgentno pogleda. Škoda, da nisi takoj ob 8ih šla kar na GK na UZ. Držim peske, da ni nič hujšega user posted image user posted image user posted image

Mausika, Lana70 bi pasal kakšen sešn user posted image . Najprej je treba določit kraj srečanja. Če se bomo dobili npr v LJ naj Lana in Kruce povesta kdaj bi imela čas oz če je sploh možno za njih v LJ. Če bo pa randi kje drugje, se bomo nekako usklajevali.

Miša fouš, fouš... Jaz sem nora na gobe user posted image

Lana08 jaz imam grozno švoh želodec in po gobah vedno spijem jeger ali pelinkovec, pol pa ni težav user posted image . Zate verjetno zdej nič od tega itak ne pride v poštev.

Naska kaj novega?

Lupčke vsem

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 1.7.2010 9:51:13 >

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
1.7.2010 10:59:31   
mismis
Dober dan vsem skupaj

BEBIII user posted image user posted image , ma hudiča no, a je morala priteči, še sploh so mi tele krute, ko te user posted image  pusti čakati skoraj do konca, potem pa tik pred krvnim priteče. Ni kaj, samo upam lahko, da bo MB zmagovalen zate.

naši jurčki so že v skrinji in čakajo na dan, ko se bo tale mismis odločila, da bo naredila kakšne okusne zrezke z gobovo omako user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......