hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ojla pupike in Kruce (kje si mi ti?) Tud jest ga pogrešam - dopust? Bebiii srce počakaj raje do torka. Vse smo ti napisale, da je včeraj bilo prezgodaj. Daj malo potrpi srčica. Jaz močno, močno držim pestke To je blo pa res pretiravanje, čeprav je bilo to čakanje tudi meni najhujši del postopka!!! Tud jest še navijam!! Mausika draga moja izcedki so včasih dober znak. Mogoče pa le? Oh kako srčno si želim spet enga pluska med džombicami To bi pasalo!!! Tako lepo je brat lepe novičke, posebno pri džombicah!!! Lana08 meni Angleži niso bili nobena marka. Današnja tekma je to dokazala. Čeprav bi se vse drugače odvilo, če bi stranski sodnik videl tisti gol. Predvsem so šli pa jenkiji nezasluženo naprej. Še vedno mislim, da bi mi z Gano lahko dobili. Pa ..brezveze, da se gremo kaj bi bilo, če bi bilo...Naši so junaki. Vesela sem, da je bil včeraj tako lep sprejem. Res so si ga zaslužili Fusbala pa rajš ne bom komentirala !! Hermi kako si mi ti? Pupa pridna? Naša pupa je prava levinja, naj se že sedaj ve, kdo bo glavni !! Še vedno je večino časa moja hoja zelo onemogočena, oziroma pospremljena z bolečinami v luliki (nadlegovanje od znotraj ni tako prijetno, kot od zunaj ). Pa sem se sprijaznila s tem, ko je G rekla, da je vse zaprto,.. pač hodim, ko gre in imam dober izgovor, ko to ne gre ! Lažne popadke, ki so tudi dnevno večkrat na sporedu, pa pridno prediham ter s tem pridno vadim!! Zarči fouš, fouš ker namakaš lulo v toplem morčku ! Jest tud !!! Pogrešam Gretko in neodkrito, pa Aquico in Pikico 36, pa Kiwi se že dolgo ni oglasila, Pa Naska se bolj švoh oglaša, pa nove sotrpinke Sonyo in LS, pa stare borke BBpikico in mojo drago Dajči, pa zvesti navijačici Alpog in BarbaroB, pa Bety, Reny in še ena T bi lahko poročale kako se počutijo,...pa še katero..., ki mi je trenutno ušla iz misli... Mogoče so tako lene kot jaz, da berem z veseljem, ko je treba pa kaj napisat, pa mi "zmanjka časa" Pa ne da vas je prfoksa Lojzka prestrašila s svojimi fuzbalskimi komentarji??? Bom Lojzko prec sterala Ne, Lojzka je carica!!! Jest sem čist zažigala, ko sem toliko obvladala!!! Hvala, Lojzka!!!! Love you all . Mwwaaaa Me to!!! Takole si je lažje pomagat !! Vsem poljubčke in pozdravčke!!!
|